- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #22.441
Ya benim de karnımın sağ tarafında özellikle 2-3 gündür sertleşme var.Sancı diyeyim.Bi de karnımın alt kısmında şiş olan yerinde ağrı ve bazen acı hissediyordum ama farkettim ki çatlaklar var orda sanırım çatlaklar ağrı sebebi.Bende de var 1 haftadır falan ama çok şiddetli değil.Bi doktorunu arayıp sor istersen için rahat etsin ama normal sanırım.
günaydın tatlı anneler ve mis kokulu yavruları
gününüz güzel geçsin
bence doktorların bir numarası deil
evde tartıldığımız kıyafetlerle orada tartıldığımız kıyafetlerle alakalı
mesela ben evde her cuma aç karna pijamalarımla tartılırım
doktorda ise kahvaltımı yapıp gidiyorum ve üzerimde genelde kot ve tişört oluyor ee birde ayakkabılarım :)
hazırlıklar konusunda ben alınacak herşeyi halettim eksik gedik kalmadı çok şükür
tülümüz haricinde :)
yıkama yerleşmeye izne ayrılınca başlıcam yani bu ayın sonu haziran başı gibi
çantamıda o zaman yerleştiririm
32 33. haftalarda olacam çok erken değildir inş.
şuan zati dolaba bişey yerleştiremem çünkü koku hala çıkmadı çıkmasını bekliyorum :S
rukiye fatihcim derginin adını buldum şekerim
ama şemanın resmini çekemedim çünkü hiç belli olmuyor :S
derginin kapak resmini ekleyecektim ama yüklenmiyor istersen mail atarım
ismini tam çözemedim çünkü :)
Punto Croce tante nuove idee PROfilo
bende de oyle sag tarafımda bı toplanma oluyo sonra bı agrı kasıklarıma dogru
kıvrım kıvrım kıvranıyorum valla 2 gun oncede agrımıstı sormustum buskopan
iç dedı bana ama gecırmıyo oda agrımı hergun ıcebılırsın dıo bende cok
ıcmek ıstemıyorum bebişime belkı zararlı olur dıe bılemedım napıcagımıda
Ağrı kesici verdiğine göre normal bu sancıların olması artık günümüz yaklaştıkça rahim doğuma kendini hazırlıyo.Eğer dayanamıyorsan ağrılara iç canım ilacı sen merak etme doktorlarımız bebeklerimize zarar verecek bişey vermezler.
Ağrı kesici verdiğine göre normal bu sancıların olması artık günümüz yaklaştıkça rahim doğuma kendini hazırlıyo.Eğer dayanamıyorsan ağrılara iç canım ilacı sen merak etme doktorlarımız bebeklerimize zarar verecek bişey vermezler.
canım bu dergi baya bi yabancı bi dergiymiş google da bile çıkmadı:)))))))) kapak resmini yollasan bile piyasada bulamam yüksek ihtimal :44:
şemanın fotokopisini çekip kargolasam sana ?
kızlar bende kasılma fln olmadı hiç
olmasında korkarım :))) krampta ters hareket yaptığım anda sağ ayağımın 1 parmağına giriyor deli oluyorum :)
bazen bana şey oluo sağa yatıyorum gece bi uyanıorum hareket edemez haldeyim sol göğsümde bi kısım nasıl ağrıyor
sola yatınca olmuo sağa yatınca oluo neden bilmiyorum
kalbimde bişimi var anlamadım gitti
Bn dr uma sordum bana biz doktorlar her zmn sol tarafa yatmanizi oneriyoruz dedi daha bi cok sey dedi ama aklimda kalmadi sola yatinca kan daha kolay pompalaniyomus sanirimşemanın fotokopisini çekip kargolasam sana ?
olmasında korkarım :))) krampta ters hareket yaptığım anda sağ ayağımın 1 parmağına giriyor deli oluyorum :)
bazen bana şey oluo sağa yatıyorum gece bi uyanıorum hareket edemez haldeyim sol göğsümde bi kısım nasıl ağrıyor
şemanın fotokopisini çekip kargolasam sana ?
bnde sag tarfmda daha rahat ytyorum neden bılmıyorum ama
daha rahat nefes alıyorum sola yatıca sol gogsume ıgne batıyo gıbı ıouyo
Evt drlar solu oneriyor ama bnde oyleyim saga yatinca daha iyi geliyor, suanda bile sol gogus altimdan belime dogru bir agri var cok rahatsiz edici Allah hepimize kolaylik versin
amin cnm.Kızlar yaa ben sızınle bısey paylasmak ıstıyorum.
taakı hamılelıgımın basından berı depresyona gırmıstım bı ara gecıo gıbı
oluyodu ama dahada fazlalasıyo sankı gubn gectıkce atlatamıyorum
kocam benı delı edyo zaman zaman ona sınırlenınce gozum hıc bıseyı gormuyo
delı oluyorum.Bana bırı akıl versdın yaa cıldırcam.Bebegıme bısey olucak dıe cok korkuyorum
zaten sıkıntılı bı hamılelık gecırıyorum napıcagımıda bılmıyorum
Depresyonu falan dusunme bence, hersey senin elinde biraz vurdum duymaz ol, bnm esimde beni bazen sinir edio orayi burayi dagitio bir kez bagiriorum sonra hemen kendine gel diyorum sende boyle yap bu hem senin icin iyi hem bebisin icin. Birde sıkıldikca disari at kendini gercekten iyi geliyor
Bn dr uma sordum bana biz doktorlar her zmn sol tarafa yatmanizi oneriyoruz dedi daha bi cok sey dedi ama aklimda kalmadi sola yatinca kan daha kolay pompalaniyomus sanirim
delı oluyorum.Bana bırı akıl versdın yaa cıldırcam.Bebegıme bısey olucak dıe cok korkuyorum
benım kımsem yok burda tek basımayım bıtek kaynanam var.Keske benım esımde
ortalık falan dagıtsa ben sabaha kadar toplarım.Onun bıraz alkolu var malesef bıde bana karsı cok vurdum duymaz
agrım yada herhangı bırseyım oldugunda benı azarlayarak tepkı verıyo bende hep içime atan bı ınsanım
ustesınden gelemıyorum. ben esım belkı duzelır dıye cocuk sahıbı olmak ıstemıstım ama yanılmısım
benım kımsem yok burda tek basımayım bıtek kaynanam var.Keske benım esımde
ortalık falan dagıtsa ben sabaha kadar toplarım.Onun bıraz alkolu var malesef bıde bana karsı cok vurdum duymaz
agrım yada herhangı bırseyım oldugunda benı azarlayarak tepkı verıyo bende hep içime atan bı ınsanım
ustesınden gelemıyorum. ben esım belkı duzelır dıye cocuk sahıbı olmak ıstemıstım ama yanılmısım
evet doktorlar sol diyor
ben uyuz oluyorum sola yatmaya yatıom dönüom dönüom duruom
doktoruma dedim uyuyamıyorum napacam ben
sen nasıl rahatsan öyle uyu boşver dedi
yüz üstü dedim :) 9. ayada gelsen yatabiliosan yüz üstü yat dedi zorlama kendini sola yatayım die dedi
yüz üstü yatsam bebek sıkışmazmı dedim
yatabildiğin sürece yat sen nasıl rahat uyursan bebekde öyle rahat olur dedi
tam yüz üstü olmasada yarım yatıom
canım çok zor ve üzücü bi durum ne desem bilemedim
ama aklından sil depresyonu
bebek fikri başta yanlış bi fikirmişama artık yapılabilecek bişi yok sen şuan önce kendi sağlığına sonra bebişin sağlığna bakacan çünkü sen ne kadar sağlıklı olursan oda öyle olur o yüzden başta sen
eşinin bu davranışları neden hiç oturup düzgün bi şekilde konuştunuzmu?
kendinne bi meşgale bul onunla oyalanırsan hem kafanda depresyon modu olmaz hemde eşini takmazsın
ben mesela etamin yapıyorum ya bu benim için çok büyük bişi
yorgun dahi gelsem işten alırım elime azcıkta olsa yaparım günün stresini atıyorum çünkü
bende son günlerde ofiste sıkıntılı zamanlar yaşıyorum öyle eve gidince atıom stresi
sonracıma eşim hep şehir dışına çıkıyor canım sıkılıo haliyle o şekilde atlatıyorum
sende seni mutlu eden bişi bul onunla oyalan
yanlis anlama da sen ve bebegin mi daha degerli yoksa alkol alan esin mi? Tabii sen yasiosun ben belki seni anlayamam ama bu hayatta bebeginden bile once kendini dusun cunku bebegin sana muhtac ! Esini bugune kadar kafana taktinda ne oldu duzeldi mi hyr hep kendini uzdun . Bnce takma fazla kafana
Su aralar hepimiz hassas donemlerden geciyoruz,ama ben depresyona girdim diyerek kendini sartlama. Bebegini dusun ona hicbisey olmaz sadece senn sıkıntın onada yansir,hareketlerinden hissedersn belkide. Zaten tüm hıncımızı eşlerimizden cikarmiyormuyuz,onlarada yazik valla bzde hamileyiz hassasiz die fzla seslerini cikarmiyorlar. Sen en iyisi kendini oyalayacak biseyler bul,belki boylece biraz kafani dagitirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?