2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bende de oyle sag tarafımda bı toplanma oluyo sonra bı agrı kasıklarıma dogru
kıvrım kıvrım kıvranıyorum valla 2 gun oncede agrımıstı sormustum buskopan
iç dedı bana ama gecırmıyo oda agrımı hergun ıcebılırsın dıo bende cok
ıcmek ıstemıyorum bebişime belkı zararlı olur dıe bılemedım napıcagımıda

günaydın ne yesek rahatsız oluyoruz doymuyoruz ayrıca karnmız semsert sanırım bu herkesde varmış

canım bu dergi baya bi yabancı bi dergiymiş google da bile çıkmadı:)))))))) kapak resmini yollasan bile piyasada bulamam yüksek ihtimal :44:

Ağrı kesici verdiğine göre normal bu sancıların olması artık günümüz yaklaştıkça rahim doğuma kendini hazırlıyo.Eğer dayanamıyorsan ağrılara iç canım ilacı sen merak etme doktorlarımız bebeklerimize zarar verecek bişey vermezler.

Bnmde sag tarafta bİr toplanma oluyor ve sag tarafim cok sert agri yapiyor goğsumun hemen altinda . Simdi bir sitede okudum gayet normalmis bebek buyudugu icin agri yapiyormus

ıns cnm normaldır zaten bu gecede aynı seyı yasarsam gıdıcem acıle
baksınlar ne oluo bıtıyo dıe.Ben bıde yalancı sancılarsa dıe de korkuyorum
cok erken cunku daha sancılar ıcın

canım bu dergi baya bi yabancı bi dergiymiş google da bile çıkmadı:)))))))) kapak resmini yollasan bile piyasada bulamam yüksek ihtimal :44:

şemanın fotokopisini çekip kargolasam sana ?

kızlar bende kasılma fln olmadı hiç
olmasında korkarım :))) krampta ters hareket yaptığım anda sağ ayağımın 1 parmağına giriyor deli oluyorum :)

bazen bana şey oluo sağa yatıyorum gece bi uyanıorum hareket edemez haldeyim sol göğsümde bi kısım nasıl ağrıyor
sola yatınca olmuo sağa yatınca oluo neden bilmiyorum
kalbimde bişimi var anlamadım gitti

kalbinde bişey olsa sola yatınca şikayetin olması gerek bence.aklına öyle şeyler getirme

Bn dr uma sordum bana biz doktorlar her zmn sol tarafa yatmanizi oneriyoruz dedi daha bi cok sey dedi ama aklimda kalmadi sola yatinca kan daha kolay pompalaniyomus sanirim

bnde sag tarfmda daha rahat ytyorum neden bılmıyorum ama
daha rahat nefes alıyorum sola yatıca sol gogsume ıgne batıyo gıbı ıouyo

bnde sag tarfmda daha rahat ytyorum neden bılmıyorum ama
daha rahat nefes alıyorum sola yatıca sol gogsume ıgne batıyo gıbı ıouyo

Evt drlar solu oneriyor ama bnde oyleyim saga yatinca daha iyi geliyor, suanda bile sol gogus altimdan belime dogru bir agri var cok rahatsiz edici Allah hepimize kolaylik versin

amin cnm.Kızlar yaa ben sızınle bısey paylasmak ıstıyorum.
taakı hamılelıgımın basından berı depresyona gırmıstım bı ara gecıo gıbı
oluyodu ama dahada fazlalasıyo sankı gubn gectıkce atlatamıyorum
kocam benı delı edyo zaman zaman ona sınırlenınce gozum hıc bıseyı gormuyo
delı oluyorum.Bana bırı akıl versdın yaa cıldırcam.Bebegıme bısey olucak dıe cok korkuyorum
zaten sıkıntılı bı hamılelık gecırıyorum napıcagımıda bılmıyorum

Depresyonu falan dusunme bence, hersey senin elinde biraz vurdum duymaz ol, bnm esimde beni bazen sinir edio orayi burayi dagitio bir kez bagiriorum sonra hemen kendine gel diyorum sende boyle yap bu hem senin icin iyi hem bebisin icin. Birde sıkıldikca disari at kendini gercekten iyi geliyor

benım kımsem yok burda tek basımayım bıtek kaynanam var.Keske benım esımde
ortalık falan dagıtsa ben sabaha kadar toplarım.Onun bıraz alkolu var malesef bıde bana karsı cok vurdum duymaz
agrım yada herhangı bırseyım oldugunda benı azarlayarak tepkı verıyo bende hep içime atan bı ınsanım
ustesınden gelemıyorum. ben esım belkı duzelır dıye cocuk sahıbı olmak ıstemıstım ama yanılmısım

Bn dr uma sordum bana biz doktorlar her zmn sol tarafa yatmanizi oneriyoruz dedi daha bi cok sey dedi ama aklimda kalmadi sola yatinca kan daha kolay pompalaniyomus sanirim

evet doktorlar sol diyor
ben uyuz oluyorum sola yatmaya yatıom dönüom dönüom duruom
doktoruma dedim uyuyamıyorum napacam ben
sen nasıl rahatsan öyle uyu boşver dedi
yüz üstü dedim :) 9. ayada gelsen yatabiliosan yüz üstü yat dedi zorlama kendini sola yatayım die dedi
yüz üstü yatsam bebek sıkışmazmı dedim
yatabildiğin sürece yat sen nasıl rahat uyursan bebekde öyle rahat olur dedi
tam yüz üstü olmasada yarım yatıom

canım çok zor ve üzücü bi durum ne desem bilemedim
ama aklından sil depresyonu
bebek fikri başta yanlış bi fikirmiş ama artık yapılabilecek bişi yok sen şuan önce kendi sağlığına sonra bebişin sağlığna bakacan çünkü sen ne kadar sağlıklı olursan oda öyle olur o yüzden başta sen
eşinin bu davranışları neden hiç oturup düzgün bi şekilde konuştunuzmu?
kendinne bi meşgale bul onunla oyalanırsan hem kafanda depresyon modu olmaz hemde eşini takmazsın
ben mesela etamin yapıyorum ya bu benim için çok büyük bişi
yorgun dahi gelsem işten alırım elime azcıkta olsa yaparım günün stresini atıyorum çünkü
bende son günlerde ofiste sıkıntılı zamanlar yaşıyorum öyle eve gidince atıom stresi
sonracıma eşim hep şehir dışına çıkıyor canım sıkılıo haliyle o şekilde atlatıyorum
sende seni mutlu eden bişi bul onunla oyalan

yanlis anlama da sen ve bebegin mi daha degerli yoksa alkol alan esin mi? Tabii sen yasiosun ben belki seni anlayamam ama bu hayatta bebeginden bile once kendini dusun cunku bebegin sana muhtac ! Esini bugune kadar kafana taktinda ne oldu duzeldi mi hyr hep kendini uzdun . Bnce takma fazla kafana

Allah sabir versin gercekten zor. Ama bebegin icin artik guclu olman lazim. Bol bol dua et allaha sigin yardimi olacaktir kuzum.

Su aralar hepimiz hassas donemlerden geciyoruz,ama ben depresyona girdim diyerek kendini sartlama. Bebegini dusun ona hicbisey olmaz sadece senn sıkıntın onada yansir,hareketlerinden hissedersn belkide. Zaten tüm hıncımızı eşlerimizden cikarmiyormuyuz,onlarada yazik valla bzde hamileyiz hassasiz die fzla seslerini cikarmiyorlar. Sen en iyisi kendini oyalayacak biseyler bul,belki boylece biraz kafani dagitirsin.

denemedıgım pek yontem kalmadı kızlar zor sıkıyorum zaten dısımı dogursamda yavrumla vakıt gecırsem dıe
az kaldı dıyede kendımı oyalamaya calısıyorum ama nereye kadar bılmıyorum destegınız ıcın saolun kızlar
ınana artık bırılerıne anlatmassam catlıcaktım.Bebegımdede problemler vardı hep dua edıyorum ıns bebegım duzelır dıe
sızde dua edın kızlar hamişlerin duası cevrılmezmıs ALLAH hepınıze kolaylık versın ıns bı avzada atlatalım hepımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…