- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #5.461
selam hatun kisileeeerrrrrr
selam hatun kisileeeerrrrrr
ne bilim belki o taraflara geldiğimde karşılaşırızen son yılbaşından 1gün önce gittim annemi gösterecektim ama sağolsun 1,5yılda hastane benim babamın hastanesi gibi olduğundan 2saatte zor çıkabildim herkesi 1öpüp 2çift laf edene kadar.. ay bu arada dediğin doğru bende bi kahvaltı hazırlayıp ilaç alıp az daha dinleneyim her yerim kırılıyo ama maaşallahım var burdanda kalkamıyorum :))) hadi şekercim sana afiyet ola
günaydın regencim biz roty le kahvaltı yapıyoz haydi sende katıl öptüm seni
kuzum buraya geldiğinde ara beni gelirim tanışırız merak etme gazozuna ilaç falan atmamşaka bi yana tatlım yani hastaneye gelirsen beni ara gerçi telim yok ama bir şekilde ulaşırsın işte atlar otobüse gelirim hadi şimdi kahvaltıya...
oww regeniimmmmm sanada selam ama benim bi iyilşeşip dönmem lazımmm :122: bekleyin beni uleyynnnn :97::130:
kuzum buraya geldiğinde ara beni gelirim tanışırız merak etme gazozuna ilaç falan atmamşaka bi yana tatlım yani hastaneye gelirsen beni ara gerçi telim yok ama bir şekilde ulaşırsın işte atlar otobüse gelirim hadi şimdi kahvaltıya...
gel kız kayınvalidem diodu yanlız hissetmesin kendini o ben giderim o gelir bizetelefonumuda yazarım görüşürüz rahat rahat valla
hadi cabuk git de gel caylar sogumasinbekliyoruz uleeeyyynnn
ne var kahvaltida????bakin diyet yapiyorum ama.. söyle kahvaltilik gevrek felan varsa cok makbule gecer yoksa öyle ekmekli yagli balli yiyemiyorum bu aralar..
sana özel diyet menümüzde var kuzum..2 dilim kepekli ekmek kibrit kutusu kadar beyaz peynir ve bolca yeşillik 2 adette ceviz... oldu mu????
ne kıl oluyorum şu kibrit kutusu peynir muhabbetine ulan peyniri hatur hutur götüreceksin çay peynir ekmek 3varsa bile benim için muhteşem kahvaltıdır o
telini özelden at kuzum ararım ben seni...
tatlım ya bu kadar olur elektrikler daha yeni geldi ben 8.30 da kalktım sabahtan beri toz alıyorum mutfağı iki kere çamaşır suyuyla sildim daha ne yapim
elektrikler gitti çalışamadım hocam diyosun yanineyse elifcim sabah sabah sap gibi kaldım burda kimsecikler yoktu neyse yarın artık buluşuruz ama 9:30 da geldim ve daha kahvaltı yapmadım bi yapim gelim ok.
merhaba kizlar.nasilsiniz?
sana özel diyet menümüzde var kuzum..2 dilim kepekli ekmek kibrit kutusu kadar beyaz peynir ve bolca yeşillik 2 adette ceviz... oldu mu????
iyiyiz tatlım sen nasılsın bakalım
günaydın kızlarrrrr....hani bugün saat 9 da toplaşıyoduk burda...tamam ben 9:30 da burdaydım:26:ama ilk gün olsun o kadar nerdesiniz yahuuu hala yatıyomusunuz yoksaaa :126: hadi herkes pc başına:126:ben şimdi kahvaltı yapacam kimse yok napimm
ben bi kahvaltı yapim gelim kızlar
elektrikler gitti çalışamadım hocam diyosun yanineyse elifcim sabah sabah sap gibi kaldım burda kimsecikler yoktu neyse yarın artık buluşuruz ama 9:30 da geldim ve daha kahvaltı yapmadım bi yapim gelim ok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?