2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

selam hatun kisileeeerrrrrr

günaydın regencim biz roty le kahvaltı yapıyoz haydi sende katıl öptüm seni

kuzum buraya geldiğinde ara beni gelirim tanışırız merak etme gazozuna ilaç falan atmam şaka bi yana tatlım yani hastaneye gelirsen beni ara gerçi telim yok ama bir şekilde ulaşırsın işte atlar otobüse gelirim hadi şimdi kahvaltıya...

Son düzenleme:

gel kız kayınvalidem diodu yanlız hissetmesin kendini o ben giderim o gelir bize telefonumuda yazarım görüşürüz rahat rahat valla

oww regeniimmmmm sanada selam ama benim bi iyilşeşip dönmem lazımmm :122: bekleyin beni uleyynnnn :97::130:

hadi cabuk git de gel caylar sogumasin bekliyoruz uleeeyyynnn

ne var kahvaltida???? bakin diyet yapiyorum ama.. söyle kahvaltilik gevrek felan varsa cok makbule gecer yoksa öyle ekmekli yagli balli yiyemiyorum bu aralar..

hadi cabuk git de gel caylar sogumasin bekliyoruz uleeeyyynnn

ne var kahvaltida???? bakin diyet yapiyorum ama.. söyle kahvaltilik gevrek felan varsa cok makbule gecer yoksa öyle ekmekli yagli balli yiyemiyorum bu aralar..

sana özel diyet menümüzde var kuzum..2 dilim kepekli ekmek kibrit kutusu kadar beyaz peynir ve bolca yeşillik 2 adette ceviz... oldu mu????

sana özel diyet menümüzde var kuzum..2 dilim kepekli ekmek kibrit kutusu kadar beyaz peynir ve bolca yeşillik 2 adette ceviz... oldu mu????

ne kıl oluyorum şu kibrit kutusu peynir muhabbetine ulan peyniri hatur hutur götüreceksin çay peynir ekmek 3varsa bile benim için muhteşem kahvaltıdır o

Son düzenleme:
ne kıl oluyorum şu kibrit kutusu peynir muhabbetine ulan peyniri hatur hutur götüreceksin çay peynir ekmek 3varsa bile benim için muhteşem kahvaltıdır o

vlla yaa peyniri ben çok severim çok ta yerim ama aramızda diyet yapanlar var...allah onlara sabır versin...

tatlım ya bu kadar olur elektrikler daha yeni geldi ben 8.30 da kalktım sabahtan beri toz alıyorum mutfağı iki kere çamaşır suyuyla sildim daha ne yapim

tatlım ya bu kadar olur elektrikler daha yeni geldi ben 8.30 da kalktım sabahtan beri toz alıyorum mutfağı iki kere çamaşır suyuyla sildim daha ne yapim

elektrikler gitti çalışamadım hocam diyosun yanineyse elifcim sabah sabah sap gibi kaldım burda kimsecikler yoktu neyse yarın artık buluşuruz ama 9:30 da geldim ve daha kahvaltı yapmadım bi yapim gelim ok.

elektrikler gitti çalışamadım hocam diyosun yanineyse elifcim sabah sabah sap gibi kaldım burda kimsecikler yoktu neyse yarın artık buluşuruz ama 9:30 da geldim ve daha kahvaltı yapmadım bi yapim gelim ok.

tatlım yaaa biliyorum sap gibi kaldığını tahmin ettim ama sana haber uçuramadımki ne yazıkki elektrikler yoktu bende daha yeni çay yapıyorum çakmak yok eee ocakta elektrikle çalışıyo hadi yede gel ben sandwich yedim

ben bi kahvaltı yapim gelim kızlar

kızzz bunlar ne sabahtan beri bi kahvaltıyı yapamamışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…