- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #5.481
valla az daha sitem edicektim kimse beni takmiyo diye.ben de iyim sag ol.ya kac gundur girmiyom kimse beni arayip sormuyo
aşk olsun tatlım yaaa biz seni merak ediyoruzneden girmiyosun kaç gündür hasta falanmısın yoksa
yok tatlim hasta felan degilim bi kac gundur evde yoktum misafirlige gitmisdik esimin ailesine
hımm anladım tatlım yatılı gittiniz yani iyi bakalım
kızzz bunlar ne sabahtan beri bi kahvaltıyı yapamamışın
kızlar senemcikten haber varmı ya dün kan testi vericekti ne yaptı acaba burayada gelmemiş haber vermemiş çok merak ettim :26:
ayyy sen çok yaşa emi ne güldürdün beni gözümden yaş geldi yaa kızzz sen beni güldürdün allahta seni güldürsün emiiii
napim yazışmaktan bi türlü yapamadıydım bu kadar yazdığımın ben bile farkında değilim
kuzum galiba onun yarın falan çıkacak sonucu gelince hber verecem dedi senemcigim...
evet yatili gittik.baya uzakta oturuyolar 3-4 saatlik yol git gel olmuyo tabi
azerincim slm lar bebeemm anca gelebildim ayy elifcim az güldürmedi beni daha yeni toparladım kendimi gözümün yaşını siliyorum
nasılsın annemm???
gül canım gül allahım ağlatmasın amin
ne biliyim ya bi geçmişe bakım dedim ana sürekli ben bi kahvaltı yapim dedim bu kız napmış kaç saatyaptınmı şimdi kahvaltını
azerincim slm lar bebeemm anca gelebildim ayy elifcim az güldürmedi beni daha yeni toparladım kendimi gözümün yaşını siliyorum
nasılsın annemm???
sagolasin canim.ben de yazdiklarina guldum bebeemm
ama bi sey soyliim mi dizi bile olsa sevindim valla gebe kalmasinadün muhteşem yüzyılı izliyorum hatice sultan yine gebe kaldı ya diyorumki allah allah bunların zamanında kimyasal gebelik falan yokmuş demkki başı dönüyo pat bayılıyo hemen ebe geliyo gebesiniz diyoebe nasıl anlıyo acaba gebe olduğunu anlamıyorum ki sonuçta bayılıyo ateşine falan bakar ne bilim şurasına burasına bakar direk aşağıdanmı bakıyo hemen
hala yiyorum desembu gidişle pc başında yüz kilo olacam kız ben formumu koruyorum gerçi ne alırım ne de veririm çok ta yerim ama...
sagolasin canim.ben de yazdiklarina guldum bebeemm
dün muhteşem yüzyılı izliyorum hatice sultan yine gebe kaldı ya diyorumki allah allah bunların zamanında kimyasal gebelik falan yokmuş demkki başı dönüyo pat bayılıyo hemen ebe geliyo gebesiniz diyoebe nasıl anlıyo acaba gebe olduğunu anlamıyorum ki sonuçta bayılıyo ateşine falan bakar ne bilim şurasına burasına bakar direk aşağıdanmı bakıyo hemen
ama bi sey soyliim mi dizi bile olsa sevindim valla gebe kalmasina
ben de ogle yemegimi yiyorum
ben hala gülüyorum kısss off çatlıcam şimdi uzun zamandır böyle gülmediydim katıldım resmen
hee valla yaa anam ya hürreme ne demeli hünkarım size bir evlat daha vermek istiyorum pırt hamile kalıyor zırt doğuruyor yok kızım yok bunlarda kimyasal falan bilmez bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?