2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

ay benim kargo daha gelmedi ya bekliyorum elektrikler yoktu ya acaba aşağıdan zile bastı çalmadıda gittimi bu adam :26:

kızlar senemcikten haber varmı ya dün kan testi vericekti ne yaptı acaba burayada gelmemiş haber vermemiş çok merak ettim :26:

gül canım gül allahım ağlatmasın amin

ne biliyim ya bi geçmişe bakım dedim ana sürekli ben bi kahvaltı yapim dedim bu kız napmış kaç saat yaptınmı şimdi kahvaltını

dün muhteşem yüzyılı izliyorum hatice sultan yine gebe kaldı ya diyorumki allah allah bunların zamanında kimyasal gebelik falan yokmuş demkki başı dönüyo pat bayılıyo hemen ebe geliyo gebesiniz diyo ebe nasıl anlıyo acaba gebe olduğunu anlamıyorum ki sonuçta bayılıyo ateşine falan bakar ne bilim şurasına burasına bakar direk aşağıdanmı bakıyo hemen

gül canım gül allahım ağlatmasın amin

ne biliyim ya bi geçmişe bakım dedim ana sürekli ben bi kahvaltı yapim dedim bu kız napmış kaç saat yaptınmı şimdi kahvaltını

hala yiyorum desem bu gidişle pc başında yüz kilo olacam kız ben formumu koruyorum gerçi ne alırım ne de veririm çok ta yerim ama...

kızlar kim hamiş olursa bak söz versin 5. ayında bi foto çekip koysun buraya göbüşe bakalım tamam mı söz müüüü

ama bi sey soyliim mi dizi bile olsa sevindim valla gebe kalmasina
hala yiyorum desem bu gidişle pc başında yüz kilo olacam kız ben formumu koruyorum gerçi ne alırım ne de veririm çok ta yerim ama...

ben de ogle yemegimi yiyorum

sagolasin canim.ben de yazdiklarina guldum bebeemm

ben hala gülüyorum kısss off çatlıcam şimdi uzun zamandır böyle gülmediydim katıldım resmen

hee valla yaa anam ya hürreme ne demeli hünkarım size bir evlat daha vermek istiyorum pırt hamile kalıyor zırt doğuruyor yok kızım yok bunlarda kimyasal falan bilmez bunlar

valla bende anlamadım işte adı üstünde muhteşem yüzyıl yani dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…