- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #5.881
hepinize iyi geceler arkadaşlar. ilk günümde bu sıcak karşılama beni çok mutlu etti. çok teşekkürler
slm canım kendine dikkat etmen gereken zamandasın lütfen temizlik yapacam aman orası aman burası deyipte kendini unutma sakın tamam mı kuzum???
slm canım evet nerdesin sen bi kaç gündür gelmiyosun buraya bakimm.ösledikkk yanii...aramıza yeni gelen arkadaşlardan var hamile olanlar var bide senemcigim hamile yuppiiiiii
slm canım kendine dikkat etmen gereken zamandasın lütfen temizlik yapacam aman orası aman burası deyipte kendini unutma sakın tamam mı kuzum???
gunaydin kizlar.elifcim burdamisin?kiz ismi elif mi acaba:18:
ay burda kimsenin gercek ismini bilmiyorum.senin ismin elif dimi?
evet tatlım elif
Gunaydin sizlere kizlar
benimde adim tugba canim..
sekercininkizi nbr?senin ismin ne?tekrardan tanisiyoruz da
nesrin kuzum...
Gunaydin sizlere kizlar
benimde adim tugba canim..
bu arada Elifcim esimle kizimiz olcak diye dusunuyoruz oda ismi elif olsun istiyor.. Ama bizim bebislerin isimleri onceden hazirdi hep..
bebeeeemmmmmmonceden yazsana ismini biz de sekercininkizi yazmaktan helak olduk ne guzel iste kisaca nesrin
ben geldim tekrar kızlar elifcim bakıyorum da bugün gene gelmedin erken elektriklermi gitti yine yoksabeni iki gündür bekletiyon küstüm sana...
yok tatlım erken kalktım da evleri temizledim yine duş falan aldım mutfağı topraladım 11 de ancak açabildim bilgisayarı bide biraz canım sıkkın moralim bozuk açıkcası annemle konuşuyodum şimdi telefonla
yok tatlım erken kalktım da evleri temizledim yine duş falan aldım mutfağı topraladım 11 de ancak açabildim bilgisayarı bide biraz canım sıkkın moralim bozuk açıkcası annemle konuşuyodum şimdi telefonla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?