2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

hepinize iyi geceler arkadaşlar. ilk günümde bu sıcak karşılama beni çok mutlu etti. çok teşekkürler

aramıza hoşgeldin bebeemm...burda ilk gün son gün farketmiyo...herkes çok iyidir sağolsun arkadaşlarımız hep yanımızda.iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta daha devamını getireyim mi

vaay hamiş haberlerı gelmeye başlamışş...tebrıkk ederım onlarıı darısı başımızaaaa
2-3 gun annemde kaldım internete gırmeye vaktım olmadııı:)

Gunaydin sizlere kizlar
benimde adim tugba canim..
bu arada Elifcim esimle kizimiz olcak diye dusunuyoruz oda ismi elif olsun istiyor.. Ama bizim bebislerin isimleri onceden hazirdi hep..

ben geldim tekrar kızlar elifcim bakıyorum da bugün gene gelmedin erken elektriklermi gitti yine yoksa beni iki gündür bekletiyon küstüm sana...

Gunaydin sizlere kizlar
benimde adim tugba canim..
bu arada Elifcim esimle kizimiz olcak diye dusunuyoruz oda ismi elif olsun istiyor.. Ama bizim bebislerin isimleri onceden hazirdi hep..

ayy bende çok seviyorum elif ismini benimde bir kızım olursa kesinlikle elif koyucam adını zaten hazır bizimde

ben geldim tekrar kızlar elifcim bakıyorum da bugün gene gelmedin erken elektriklermi gitti yine yoksa beni iki gündür bekletiyon küstüm sana...

yok tatlım erken kalktım da evleri temizledim yine duş falan aldım mutfağı topraladım 11 de ancak açabildim bilgisayarı bide biraz canım sıkkın moralim bozuk açıkcası annemle konuşuyodum şimdi telefonla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…