2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

walla canım daha dün eşim yüzünü yıkıyodu ama kaç kez uyardım yani.. şaaaap şaaap suratına suyu çarpıyo çocuklar gibi.. heryer su gölü oluyor..
"ya yavaş biraz hayatım" dedim ters ters... bilmiyorum iletişimsizlik bizimki belki de :26:

verdiğin örnek bizim evimizde de gerçekleşti ilk evlendiğimizde
ben çiçek beklentimi eşime ifade etmeyip, kendi düşünsün, ben söyledikten sonra ne önemi kalır diyip hem ona karşı içimde bir kırgınlık besleyip hemde çiçeksiz kalmaktansa 1:) böyle şeker, esprili yollarla ifade edip onunda gönlünü hoş tutmayı tercih ederim

çiçek istediğimi (yada bu herhangi bir şey olabilir, bir davranış beklentisi de olabilir) ifade etmemin bir sürü yolu var ama "söz ola kese savaşı, söz ola kestire başı" .. seçtiğimiz yol önemli bence, o zaman istediğimiz kadar açık olabiliriz

canım bu durum karşındakinin de anlayışı ile doğru orantılı biraz..
belki daha sakin cümleler kurmak, onu suçlar gibi değil de daha farklı ifade ederek anlatmak gerekir..
tabi işin uzmanı ilkaycım.. belki bu konuda bizi aydınlatacak bir noktası vardır..

şu mantığı bende uyguluyorum ve gayette memnunum dediğin gibi
iki farklı kişiliğin bir anda ya da bir kaç senede birbirini tanıyıp anlaması her zaman mükemmel olamaz..
biraz bu şekilde duygularımızı açığa vurmalıyız ama o dozu ayarlayarak..

hemşom seni görüyorum yarın yokum dedin..sen gitmeden yazayım..

çoooook mutlu olun emi....
Allah ım sağlıkla,huzurla, bir ömrü geçirmeyi size nasip etsin..:123:

seni tekrar aramızda görmek ümidiyle...

kızlar ben artık ufaktan ufaktan açılayım..hava berbat...hepinizi havası güzel olsun, iyi akşamlar...

iyi akşamlar Size KIYMETLİ VE TATLI AKILLI VE ÇALIŞKAN ZEKİ GELİNLER:)

pinkgirl8888:)Günaydın canım

koala:) Günaydın canım

aysenurtemizer:)Günaydın canım...

EYLÜL:)Günaydın

Elif Günaydın:)

Souver:)Günaydın

İLkay:)Günaydın

Kader:)Günaydın
Günaydın Akıllı ve tatlı GELİNLER:)

mANOLYA:)gÜNAYDIN

çilek:)Günaydın

günaydın arkadaşlar. bircan gitti mi :26: vee 2012 nin son gelini olma tahtım sallanmak üzere, artık kıdemli olmaya başladım anlaşılan bekliyoruz taze gelini sabırsızlıkla, en az damatın beklediği kadar

kızlaaar günaydınlaaaarr!!
dünki söylediğim kek süper olduuu mutlaka yapııın, fotoğraflamayı unuttum ama kalıptan çevirince aynı sitesindeki fotoğraf gibiydii...
çok hoşuma gitti benim bayıldım kesin tavsiye ederimmm

hangi kek koala? benim eş sevmez kek ama misafir için hemen kaydedeyim :)

eveeet ben şimdi yeni bişey öğrendiiim..
artan mercimek çorbasından mercimekli köfte yapabilirmişiiz şöyle ki, mercimekli çorba gerekiyorsa biraz sulandırılıp ısıtılır, ince bulgurun üzerine dökülür. şişince yoğurulur, taze soğan maydonoz salça vs koyulur şekil veriliiiir bana ii gibi geldi ama denemek laızm

canım dün yazmıştım, hindistan cevizli damla çikolatalı kek tarifi..
portakal ağacından alıntılamıştım... sayfayı hatırlamıyorum ama googleda arasan da bulursun.. cidden çok güzel oldu...

Ellerine sağlık canım..ben de dün kadınbudu köfteyi yapmadm makarnayla geçiştirelim dedi eşim bizde yemeğe vakit ayırmadık dün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…