- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
evet..buna benzer bir şeyi mehmet coşkundenizden duydum..şöyle bak:
m.coşkundeniz anlatıyor;
ben duştan çıtkıktan sonra yerler ıslak olucak diye düşünmem hiç ama eşim titiz..
bana gelip " mehmet yerleri ıslatıyorsun " demek yerine ben duştayken havlu koymuş yere..
ben de anladım ki yere basmadan havluyla kurulanmalıyım..ve aramızdaki iletişimi arttırıken birbirimizi de
bu yüzden kırmıyoruz.
dedi..çook hoşuma gitmişti..onunla benzeştirdim bu çiçek olayını..
evet..buna benzer bir şeyi mehmet coşkundenizden duydum..şöyle bak:
m.coşkundeniz anlatıyor;
ben duştan çıtkıktan sonra yerler ıslak olucak diye düşünmem hiç ama eşim titiz..
bana gelip " mehmet yerleri ıslatıyorsun " demek yerine ben duştayken havlu koymuş yere..
ben de anladım ki yere basmadan havluyla kurulanmalıyım..ve aramızdaki iletişimi arttırıken birbirimizi de
bu yüzden kırmıyoruz.
dedi..çook hoşuma gitmişti..onunla benzeştirdim bu çiçek olayını..
walla canım daha dün eşim yüzünü yıkıyodu ama kaç kez uyardım yani.. şaaaap şaaap suratına suyu çarpıyo çocuklar gibi.. heryer su gölü oluyor..
"ya yavaş biraz hayatım" dedim ters ters... bilmiyorum iletişimsizlik bizimki belki de :26:
verdiğin örnek bizim evimizde de gerçekleşti ilk evlendiğimizde
ben çiçek beklentimi eşime ifade etmeyip, kendi düşünsün, ben söyledikten sonra ne önemi kalır diyip hem ona karşı içimde bir kırgınlık besleyip hemde çiçeksiz kalmaktansa1:) böyle şeker, esprili yollarla ifade edip onunda gönlünü hoş tutmayı tercih ederim
çiçek istediğimi (yada bu herhangi bir şey olabilir, bir davranış beklentisi de olabilir) ifade etmemin bir sürü yolu var ama "söz ola kese savaşı, söz ola kestire başı" .. seçtiğimiz yol önemli bence, o zaman istediğimiz kadar açık olabiliriz
Kızlar bee keşke aynı şehirlerde olsaydıkda toplaşabilseydik ne güzle olurdu
Best:)aynı eşhirde olmasakta:)aynı Mahalledeyiz canım benim:)
kızlaaar günaydınlaaaarr!!
dünki söylediğim kek süper olduuu mutlaka yapııın, fotoğraflamayı unuttum ama kalıptan çevirince aynı sitesindeki fotoğraf gibiydii...
çok hoşuma gitti benim bayıldımkesin tavsiye ederimmm
hangi kek koala? benim eş sevmez kek ama misafir için hemen kaydedeyim :)
canım dün yazmıştım, hindistan cevizli damla çikolatalı kek tarifi..
portakal ağacından alıntılamıştım... sayfayı hatırlamıyorum ama googleda arasan da bulursun.. cidden çok güzel oldu...
kızlaaar günaydınlaaaarr!!
dünki söylediğim kek süper olduuu mutlaka yapııın, fotoğraflamayı unuttum ama kalıptan çevirince aynı sitesindeki fotoğraf gibiydii...
çok hoşuma gitti benim bayıldımkesin tavsiye ederimmm
canım dün yazmıştım, hindistan cevizli damla çikolatalı kek tarifi..
portakal ağacından alıntılamıştım... sayfayı hatırlamıyorum ama googleda arasan da bulursun.. cidden çok güzel oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?