2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

bir şey itiraf etmek istiyorum :26: pasta börekte yumurta kullanılması konusunda çok cimriyim 4 yumurta çok fazla yaa yine de kaydettim. normalde kekte 3 yumurta kullanıyorum, bir tanecik artıracağız artık :26:

bir şey itiraf etmek istiyorum :26: pasta börekte yumurta kullanılması konusunda çok cimriyim 4 yumurta çok fazla yaa yine de kaydettim. normalde kekte 3 yumurta kullanıyorum, bir tanecik artıracağız artık :26:

ben de 3 yumurta kullandm canım, bu durumda sütü biraz fazlalaştırmam gerekti sonlara doğru koyu oldu yada 2 bardak undan daha az koymak gerekiyor aklında bulunsun...
merhaba kızlarr! napıyorsunuz? yemekler mi yaptınız bakimm?

uuuyy sen mi geldin hoşgeldin kuzumm..
iyiyizz, kek yaptım yemeğim artacak da mercimekli çorbadan neler yapılır bakarken köfte olur diye öğrendim..
whatsapp'ın çalışsaydı gönderecektim sana da

günaydın everybodyyine güne yemekler pastalarla başlanmış...koala artan çorba fikri güzel ama ben hiç mercimeği artırmam bayılırım limon ve bol biberli içmye kalmaz sanırımaysenur hoşgeldin ne güzel giriyon iki gündür geçen bizii korkuttun gelemem diye

pöööfff bugün alışveriş sitelerinde çok güzel ürünler var ama biz kredikartı kullanmıyoruz içimde kalıyo.

ya canım, bildiğin bi kazan çorba olmuş.. hsonu kv oruçtu aşure yaptı, işte dedim aşure yapmışsın yemeği ben yapiim dedim... çorba da çok olsun h.içi iççelim diye düşündüm ama pirinçle bulgurunu çok kaçırmışım sanırım, dolaba koyunca bildiğin lapa gibi oldu zaten çok, bi de ısıtırken sulandırıyorum düşünsene bitecek gibi değil, bugün de içelim de olmazsa yarına yaparım köfte... bi de barbunya var yanında bolca, o nası bitecek onu da bitmezse buzluğa atayım diyorum ama bakalım nası olur ki...

pöööfff bugün alışveriş sitelerinde çok güzel ürünler var ama biz kredikartı kullanmıyoruz içimde kalıyo.

benim çoğu alışverişim fiyasko ve kazıklanma duygusuyla sonuçlandığı için hiç ilgimi çekmiyor artık. sadece elektronik eşya bakıyorum nerdeyse :44:

benim çoğu alışverişim fiyasko ve kazıklanma duygusuyla sonuçlandığı için hiç ilgimi çekmiyor artık. sadece elektronik eşya bakıyorum nerdeyse :44:

biz hiç kredi kartı kullanmıyoruz ve kullanmayacağız da ama bazen fırsatlar hoş gibi görünüyor.. İstediğin ürünler gelmemiş miydi cnm?

kızlar hummel diye bir ayakkabı markası duydunuz mu? kalitesi nasıl? içi zamanla kokmayan spor ayakkabısı markası istiyorum ya da çare :44: karbonatı bulmuştum ama geçici çare o da...

biz hiç kredi kartı kullanmıyoruz ve kullanmayacağız da ama bazen fırsatlar hoş gibi görünüyor.. İstediğin ürünler gelmemiş miydi cnm?

geldi de ebatı farklı geliyor, beklediğin gibi gelmiyor, sonra başka yerde daha ucuza görüyorsun bir de yaşadığın şehirde. gel de sinir olma :) iki ceket aldım, ikisinin de aynısını yaşadığım şehirde daha ucuza gördüm marka falan hep aynı. bazı fiyatlar hakikaten çok kandırıyor... kredi kartı ben de kullanmıyordum ama çeyiz alışverişi için çıkartmıştım. ay sonunda bütün borcumu yatırıyorum. ev hazırlıklarında da bir kısmı kredi kartıyla aldık.

çilekli pasta gelinliğini gösterir misin bize sayfada tek seni gördüm, sorayım dedim. gelinlik modelleri kısmında gelişme yok. ama gelinlik görmek istiyorum, düğün footoğrafı bakmaktan bir hal oldum

merhaba kızlar
sabah dişçiye dikişlerimi almaya gittim, dolgu yaptırıp geldim ya dikişler alındıktan sonra kontrol edelim çürük var mı dedik meğer bi tane varmış, gelmişken onu da aradan çıkartalım dedik .. şuan 2 uyuşturucu iğne yapılmış ağzım biraz yamuk

çilekli pasta gelinliğini gösterir misin bize sayfada tek seni gördüm, sorayım dedim. gelinlik modelleri kısmında gelişme yok. ama gelinlik görmek istiyorum, düğün footoğrafı bakmaktan bir hal oldum

Benim gelinliğim buydu canım kokteyl yaptığımız için sade seçtim

Oh kuzucan kıyamam geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…