- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
Ellerine sağlık canım..ben de dün kadınbudu köfteyi yapmadm makarnayla geçiştirelim dedi eşim bizde yemeğe vakit ayırmadık dün.
ellerinize sağlık.........
bir şey itiraf etmek istiyorum :26: pasta börekte yumurta kullanılması konusunda çok cimriyim4 yumurta çok fazla yaa yine de kaydettim. normalde kekte 3 yumurta kullanıyorum, bir tanecik artıracağız artık :26:
merhaba kızlarr! napıyorsunuz? yemekler mi yaptınız bakimm?
günaydın everybodyyine güne yemekler pastalarla başlanmış...koala artan çorba fikri güzel ama ben hiç mercimeği artırmam bayılırım limon ve bol biberli içmye kalmaz sanırım aysenur hoşgeldin ne güzel giriyon iki gündür geçen bizii korkuttun gelemem diye
pöööfff bugün alışveriş sitelerinde çok güzel ürünler var ama biz kredikartı kullanmıyoruz içimde kalıyo.
benim çoğu alışverişim fiyasko ve kazıklanma duygusuyla sonuçlandığı için hiç ilgimi çekmiyor artık. sadece elektronik eşya bakıyorum nerdeyse :44:
biz hiç kredi kartı kullanmıyoruz ve kullanmayacağız da ama bazen fırsatlar hoş gibi görünüyor.. İstediğin ürünler gelmemiş miydi cnm?
merhaba kızlar
sabah dişçiye dikişlerimi almaya gittim, dolgu yaptırıp geldim yadikişler alındıktan sonra kontrol edelim çürük var mı dedik meğer bi tane varmış, gelmişken onu da aradan çıkartalım dedik .. şuan 2 uyuşturucu iğne yapılmış ağzım biraz yamuk
Oh kuzucan kıyamam geçmiş olsun..
canım benimmm
dişçi kıyıyor valla, bi ay sonra gel diğer yirmilik dişini de alalım rahatsız etmeden deditabi gelirim dedim
Merhaba
Geçmiş olsun İlkay
Çok güzelmiş ama gelinliğin Çilekçim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?