2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

valla canım ben lansinoh u kullanıyorum yaklasık 2 haftadır.bence sgk karşıladığını zannetmiyorum.ben aldım 35 civarıydı.çok hassastı göğüs uçlarım sanki yumuşattı emzirmeye hazırladığını hissettim

Canım geçmiş olsun
Merak etme biraz vakit geçsin oturur sonrada düzeltilirsin
Aslında fiyat olarak iyi vermişsin
Organix ya da tierra organik boyada en iyisi diğer oraniklere pek inanmamak lazım
Ben tierrayla boyayı 100e yaptırmıştım en son
Ama saçlarım uzun baya 2tüp yetmiyor sık ve gür
O yüzden kesim ve boya için 60 iyi de keşke güzel yapsaydıda daha fazla alsaydı

ÇEKİRGE'DEN MESAJ;

"Fundacım bebeğime kavuştum..herşey yolunda. siteye giremedim sen haber verir misin canım.. çok şükür bebeğim ve ben iyiyiz.. darısı sizlere inşallah."

çok şükür çekirgemiz de kurtuldu.. ohh şim di mis kokulu yağmuru yanındadır ne güzel..

Darısı inşallah bizlerin başınaaa bu haberleri aldıkça dogurmak için sabırsızlanıyorummm

cnmm eşinle konuş durumu düzeltin...kesinlikle sık yemek we moral herşeyin başı..benm bebeğim 3hafta önden gidiodu hep...bu ara eşim oruç die bende pek bişi yapıp yemiyorum 2 öğüne inence yemeklerim bebeğim 3 hafta önden gitmesi durdu 2 hafta falan önde artık...yani sık we düzenli beslen cnm üzülme

cnm yardım etcek kımsem yoktu herseyını babasıyla ben hallettık ...benbıraz yavaş alıom.evı temizletsem yıne batacak o yüzden kalkışmadım hiç dedım güne yakın bı zamana alayım kadını,bu cuma yada, haftaya salı çağrım dıyorum kadını inşallah annemde uğrarsa salı bebegın esyalarınıda hazırlar park yatağını matagını ,lohusa yatağımızı kurar çıkarız evden annemde kalırız 2gün perşembe doğum zaten cumartesı temız evımıze gırelım dıe duşundum iyimi ettim kötümü bilmiyorum sence iyimi canım bilemedim inşallah öncesinde bişey gelmezde başımıza:44: cnm bizede doktorumuz 1alırız demişti bebişi sonra haftasonu olsun dedik 3alıncaktı tekrarr 1i alınmasını istedik babam uzaktan gelecek 31ınde 4 gunlugune dedesı gorsun torunu dıe mecbur doktorumuzu dınledık ılk dediği tarıh yaptık 1inde kavuşcaz oğluşla

kilosunu sormuşsun cnm geçen cuma gittik doktora 2,838 gr di kilosu...senin minik ne kadar cnm kilosuu??

Ben hala göğüs kremine başlamadım ama mustelanın kini kullanıcam
Bu arada işyerinde çay görevlimiz bana hamilelikte çok yararlı diye bir çay getiriyordu adı tisan
Sonra benim göğüslerinden gelen sıvı artmaya başladı
Sekreterimiz gördü içme bu süt yapar son on gün kala içmeye başla yoksa doğumu tetikler dedi
Şimdi bıraktım ama göğüslerinden gelen sıvı meme uçlarında kuruyo ki hergüne yıkıyorum
Kuruyunca da çok ağrı yapıyor
Akşam banyodan sonra pamukla temizlemeye çalıştım
Çayın etkisi mi anlamadım
Sıkmamaya ve oynamamaya çalışıyorum
Bu konu sanırım biraz can sıkıcı olacak benim için

Merhaba güzeller... Nasılsınız bakalım var mı gelen bebiş , henüz bakmadım ama bakıcam.. Şuan koltukta tatlı tatlı adet sancısı çekiyorum galiba:) ve temizlik işini organize etmeye çalışıyorum.. Ama kafam iyice karıştı ptesi yani ayın 29 temizlikçi gelicek. Benm doğum sata göre 28 Ağustos ama rahim yumuşamaya başlamıştı en son gittiğimde... Annem ve eltim çok erken almışsın dedi, ama sanki erken davranmam gerekiyor gbi geliyo bana. Napsam kızlar kafam karıştı, cuma Dr kontrolümüz var ozaman Dr a sorup tavrına göre mi hareket etsem. Yoksa erken merken yaptırayım mı temizliği ?

Canım daha fazla morelini bozma o zaman hemen eşine durumu izah et gerçekten anne üzüldüğü zaman onun göbek bağı büzülür beslenmez diye duymuştum doğruymuş demekki,sen sabahalara kadar ağlarken beyefendi napıyo pardon

Canım hakkında hayırlısı olur inşallah.. Sağlıkla gelsin kucağına yavruşun :)

Kız sen niye pişmanlık duyuyosun. Benim zaen aklımda olan bişeydi boşver canım yaa. Hay Allahım Oldu bitti hayatımda bir anı olarak kalıcak işte :) Hem burdaki arkadaşların sayesinde daha da iyiyim. Kökü bende çıkar yine napalım :)

Canım sen tamamını boyatmışsın benim şu alt resimdeki kızın pembemsi yeri var ya hani o kısmı önlerde düşün ve kısa küt saç düşün o kadar yer için ödedim yani tamına boya sürülmedi. Ondan çok gibi geldi Kuaförlerle pek işim olmuyo piyasayı da bilmiyorum ondan burda sorayım dedim :)

Canım nst ye tok git ve tatlı ye bebeğin hareket etmesi için ben bir kere aç gitmiştim meyve suyu içmemi söyledi doktor bundan sonra gelince tatlı ye dedi krem olarak ben de lansinoh aldım 40 gr 29 ye e bebekten. Sigorta karşılamıyor malesef. 34. haftadan beri kullanıyorum her banyodan sonra doktora danıştım o önerdi tabi yalnız sadece sürüp bırakıyorum çok dokunmuyorum senin de dediğin gibi göğüslerin uyarılması doğumu tetikleyebiliyor

selam kızlar.. kızımla öğlen şekerleme yaptım. rüyamda 28 ağustosta doğurduğumu görüyordum.. benim kız dişlenip öyle gelmek istiyor ama yemezler

canım merkezde oturuyorsan uğur dershanesinin ara sokağında gülşah kuaför var.. içine sinmeyen hiç birşey yapmaz. ve organiktir. ben ona gidiyordum ç.kaledeyken.. yapamayacağı şeye yaparım demez istersen ona bi git göster saçlarını istersen.. pişman olmayacağının garantisini verebilirim.. ben kefilim.. gidipte beğenmezsen beni bulabilirsin ama göstermende fayda var.. saç doktoru gibidir.. istediğin bişeyin sana yakışmayacağını düşünüyorsa yine yapmaz.. öle bi kuaför

Merkezde değilim ama merkezde yaptırdım canım Metin denen kuaföre. Dün bi kadın düzeltti birazcık öncekine göre çok daha iyi şimdi. Aman üzülmiycem artık olan oldu. Kuzuma konsantre olucam ben yine

ÇEKİRGE'DEN MESAJ;

"Fundacım bebeğime kavuştum..herşey yolunda. siteye giremedim sen haber verir misin canım.. çok şükür bebeğim ve ben iyiyiz.. darısı sizlere inşallah."

oyy maşallah yağmura Allahım sağlıklı uzun ömürler versin
ne güzel kavuştular darısı başımızaaa

Merkezde değilim ama merkezde yaptırdım canım Metin denen kuaföre. Dün bi kadın düzeltti birazcık öncekine göre çok daha iyi şimdi. Aman üzülmiycem artık olan oldu. Kuzuma konsantre olucam ben yine

evet üzülme canım.. annelik seni daha da güzelleştircek.. saçını kimse farketmicek bile :) aaa metin onun saltanatı ben küçükkendi hala var mı o yav

evet üzülme canım.. annelik seni daha da güzelleştircek.. saçını kimse farketmicek bile :) aaa metin onun saltanatı ben küçükkendi hala var mı o yav

Var canım 3 tane de şubesi var. Ben kordondakine gittim orda geleni geçeni kazıklıyo sanırım

hadi yaa öylemi ay pardon ben de sizi doktor zannetmiştim....yahu bizler bir problem yaşadığımız zaman doktor olduğumuz için mi birbirimize danışıyoruz??? belki benzer bir durumla karşılaşan olmuştur diye sordum bu kadar çıkışmana gerek yoktu ayrıca saçlarının hırsını da benden çıkarma offf sana cevap vermem bile saçmaydı neysee.....

sevgiseli cevabın ve özellikle nezaketin için teşekkür ederim güzelim hayırlı doğumlar sana....

haftasonu yaklaşık 300 sayfa okuyup topikte günümüze kadar geleceğimi söylemiştim ama ne mümkün... ancak bugün bitirebildim. bu arada o kadar çok doğum olmuş ki ben hepsini en son öğrendim. sizi boş bırakmaya gelmiyor anlaşıldı :) öncelikle;
PHALANX, S_AKÇAM, SÜLOZ , PAPATYAECEM,5N1K,MİNNOSH ve NASYA85 hepinizi tebrik ederim geç de olsa. minik ayaklarından benim için de öpün. ayrıca KEDİCİKLER VE SÜLOZ un mutlu aile fotolarına bayıldım. zaten doğumları duydukça doğurasım geliyor bi de fotolar olunca artık tavan yapıyo doğurma isteği ki ben en son doğuracaklardanım.
ayrıca cmtsi doktora gittik 2193gr 46cm kızım. herşey normalmiş. normal doğum hakkında bilgilendirildim. 2 hafta sonra ilk nst deneyimini yaşayacağım.38 hafta da çatı muayenesi varmış.
bu arada emelbahadan haber var mı????

Slm kızlar hastanedeyim hazırlıklar yapıldı yarım saate sezeryana alacaklar. Hepinizi öpüyorum duanizi eksik etmeyin cok heyecanlıyım cok m mutluyum .... Allahım sağlıkla kavuştursun hepimizi inşallah
çekirgecim bebişini kucağına almışın. seni de tebrik ederim. hepinize ailelerinizle sağlıklı mutlu geçireceğiniz zamanalar diliyorum.

umudum var ben de eşimle kavga edince bir şey yemek gelmiyor içimden ama zorluyorum kendimi. lütfen önce bebişkoyu düşün. moralini yüksek tut.

arkadaşlar iş çıkış saatine kadar anca bitirdim eksik kalan günleri. bu hafta son çalışma haftam. ama öyle gözümde büyüyo kii... neyse kaldı 4 günnn. bu arada unuttuğum yazmam gerekn kimseler varsa özür dilerim şimdiden. hepinizi öptüm. ben çıkıyorum...

Hoşgelmiş aramızaaaaaaaaaaa
Maşallah size :))))

Sevgiyle büyüsün miniğin, allah hiç ayırmasın sizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…