- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #44.361
yarın bizimde görüş günümüz...
tabi benim aklımda yine binbir soru birikti...
sanırım yarın nst'ye de giricez...
kızlar yaa bu nst'ye aç yada tok girmek çok farkediyormu?
yani ne bileyim girmeden önce tatlı bişeyler yememi tavsiye edermisiniz?
birde ben daha hiç göğüsüm için krem kullanmadım
artık başlamalımıyım sizce
genelde lansinoh kremden bahsediliyor sanki
[h=3]doktoruma şimdiden yazdırsam mı?
(göğüs kremlerinin doğumu tetiklediğini okumuştum, bu sebepten biraz tırsıyorum da
son olarak bu kremi sigorta karşılıyormu bilgisi olan varmı?[/h]
Ne güzel halletmişsin canım. Güya benim organik boyayla boyadılar o boyanan yer kaskatı olmuş resmen saçım yanık gibi duruyor. Kuaför kadın boya sürersem kusar daha beter olur dedi. Boyaya cesaret edemedik bu yüzden. Ben aralara kahve filan atsak kurtarmaz mı diye sormuştum çünkü hani böyle gölge gibi durması için. Ama nasıl bir boya kullandıysa üzerine boya yapılırsa saçımın ön tarafını kaybetme durumum varYa bi de ortadan ayrılmış saç düşün sağ tarafına ve sol tarafına attığı 2 şer cmlik o boya için ve yamuk saç kesimine 60 tl ödedim. Sürekli kuaföre giden boya kesim yaptıran arkadaşlar ne ödüyolar merak ettim.
ÇEKİRGE'DEN MESAJ;
"Fundacım bebeğime kavuştum..herşey yolunda. siteye giremedim sen haber verir misin canım.. çok şükür bebeğim ve ben iyiyiz.. darısı sizlere inşallah."
kızlar bugün doktora gittim ilk kez vainal muayene oldum çatı muayenesi allahtan doktorum çok anlayışlıydı canımı hiç acıtmadı normal doğum için uygun çatın dedi bebeğin pozisyonuda uygunmuş peki neden mi moralim sıfır bebeğin ölçümlerini yaptı kafası normal boyu 49 cm dedi ama kilosu 2.500 gr mış ve karın çevresi ölçümü 3 hafta geriye gitmiş doktor çok şaşırdı gelişimi durmuş suyu normal plesanta da iyi neden bu gelişmemiş dedihaftaya yine çağırdı eğer kilo almazsa gelişmezse karnında bekletmek zararlı bebek için sezeryana almam gerekir dedi. moralim çok bozuldu aslında biliyorum sebebini 3 haftadır eşimle sürekli kavga halindeyiz ve ben sabahlara kadar ağlıyorum doğru düzgün beslenmiyorum ekmek arası peynir domates tüm günü onunla geçiriyorum stres ve düzensiz beslenmem demekki bebeği bu hale getirdi tabi doktora birşey söyleyemedim offf
Eğer bunlar için sana yardımcı olacak kişiler varsa yetişir. Çok geç mi kaldın yoksa ben mi erken davrandım bilemedimBende evi temizlettim saydıklarının arasında tek bebek bakım çantam eksik, onuda evde olucağım için bir süre artık eşim halleder. Benimde perşembe günü olacaktı eşimin işinden dollayı hafta sonuna getirdik Çok çabuk geçecek zaman emin olabilirsin
Bir mahsuru yoksa kilosu ne kadar miniğinin..
kızlar bugün doktora gittim ilk kez vainal muayene oldum çatı muayenesi allahtan doktorum çok anlayışlıydı canımı hiç acıtmadı normal doğum için uygun çatın dedi bebeğin pozisyonuda uygunmuş peki neden mi moralim sıfır bebeğin ölçümlerini yaptı kafası normal boyu 49 cm dedi ama kilosu 2.500 gr mış ve karın çevresi ölçümü 3 hafta geriye gitmiş doktor çok şaşırdı gelişimi durmuş suyu normal plesanta da iyi neden bu gelişmemiş dedihaftaya yine çağırdı eğer kilo almazsa gelişmezse karnında bekletmek zararlı bebek için sezeryana almam gerekir dedi. moralim çok bozuldu aslında biliyorum sebebini 3 haftadır eşimle sürekli kavga halindeyiz ve ben sabahlara kadar ağlıyorum doğru düzgün beslenmiyorum ekmek arası peynir domates tüm günü onunla geçiriyorum stres ve düzensiz beslenmem demekki bebeği bu hale getirdi tabi doktora birşey söyleyemedim offf
kızlar hepinize merhaba bugun kontrolum vardı yaklasık 3 haftadır oğlum doğum kanalındaydı bugun kontrolde bi baktık kı kanaldan cıkmıs doktor şaşırdı halıyle bızde sasırdık doktor çok nadir olur bu aslında dedı son haftalarda doğum kanalından çıkması canım sıkıldı cuma gunu muhtemelen sezeryana alıcak benı dualarınızı eksık etmeyın
Çekirge doguma girmiş hahadi bakalım iyi haberlerini alırız insallah
Arasta tatlım saclarin icin uzuldum pismanlik bile duydum :) ama betden bilebilirdik beceriksiz olduklarini . Fotoları falan dert etme öyle bir ısıldiycak ki gözlerin resme bakan saclarını değil mutlu bir kadının ne kadar guzel olduğunu görecek . Hem eminim sen bu haline bile çok guzelsindir. Bende dün 100 kilo gibi görünüyorum kocaman bir gövdem var ( sancım vardı ondan sanırım yüzüm gözüm her yerim şişti ) çok çirkinim diye söyleniyordum .
Bu arada 60 lira normal şartlarda iyi bir para . Benden sadece organik dip boyadı icin aslında 100 mus 80 ver yeter dedi :)
Birde benim ağda derdim var 50 falan o tutuyo :)
Canım geçmiş olsun
Merak etme biraz vakit geçsin oturur sonrada düzeltilirsin
Aslında fiyat olarak iyi vermişsin
Organix ya da tierra organik boyada en iyisi diğer oraniklere pek inanmamak lazım
Ben tierrayla boyayı 100e yaptırmıştım en son
Ama saçlarım uzun baya 2tüp yetmiyor sık ve gür
O yüzden kesim ve boya için 60 iyi de keşke güzel yapsaydıda daha fazla alsaydı
yarın bizimde görüş günümüz...
tabi benim aklımda yine binbir soru birikti...
sanırım yarın nst'ye de giricez...
kızlar yaa bu nst'ye aç yada tok girmek çok farkediyormu?
yani ne bileyim girmeden önce tatlı bişeyler yememi tavsiye edermisiniz?
birde ben daha hiç göğüsüm için krem kullanmadım
artık başlamalımıyım sizce
genelde lansinoh kremden bahsediliyor sanki
[h=3]doktoruma şimdiden yazdırsam mı?
(göğüs kremlerinin doğumu tetiklediğini okumuştum, bu sebepten biraz tırsıyorum da
son olarak bu kremi sigorta karşılıyormu bilgisi olan varmı?[/h]
Ne güzel halletmişsin canım. Güya benim organik boyayla boyadılar o boyanan yer kaskatı olmuş resmen saçım yanık gibi duruyor. Kuaför kadın boya sürersem kusar daha beter olur dedi. Boyaya cesaret edemedik bu yüzden. Ben aralara kahve filan atsak kurtarmaz mı diye sormuştum çünkü hani böyle gölge gibi durması için. Ama nasıl bir boya kullandıysa üzerine boya yapılırsa saçımın ön tarafını kaybetme durumum varYa bi de ortadan ayrılmış saç düşün sağ tarafına ve sol tarafına attığı 2 şer cmlik o boya için ve yamuk saç kesimine 60 tl ödedim. Sürekli kuaföre giden boya kesim yaptıran arkadaşlar ne ödüyolar merak ettim.
canım merkezde oturuyorsan uğur dershanesinin ara sokağında gülşah kuaför var.. içine sinmeyen hiç birşey yapmaz. ve organiktir. ben ona gidiyordum ç.kaledeyken.. yapamayacağı şeye yaparım demez istersen ona bi git göster saçlarını istersen.. pişman olmayacağının garantisini verebilirim.. ben kefilim.. gidipte beğenmezsen beni bulabilirsinama göstermende fayda var.. saç doktoru gibidir.. istediğin bişeyin sana yakışmayacağını düşünüyorsa yine yapmaz.. öle bi kuaför
ÇEKİRGE'DEN MESAJ;
"Fundacım bebeğime kavuştum..herşey yolunda. siteye giremedim sen haber verir misin canım.. çok şükür bebeğim ve ben iyiyiz.. darısı sizlere inşallah."
ÇEKİRGE'DEN MESAJ;
Merkezde değilim ama merkezde yaptırdım canım Metin denen kuaföre. Dün bi kadın düzeltti birazcık öncekine göre çok daha iyi şimdi. Aman üzülmiycem artık olan oldu. Kuzuma konsantre olucam ben yine
evet üzülme canım.. annelik seni daha da güzelleştircek.. saçını kimse farketmicek bile :) aaa metinonun saltanatı ben küçükkendi hala var mı o yav
Net cevap beklemen zaten anlamsız. Biz bu konuda ne kadar bilgi sahibi olabiliriz ki. Hem doktorun gebeliğe bağlı demiş, kafan çok takıldıysa başka bir doktora git. Profa filan git. Doktor sitesi diye bir yer var oraya kayıt ol sor. Burası bu soru için doğru merci değil canım.
çekirgecim bebişini kucağına almışın. seni de tebrik ederim. hepinize ailelerinizle sağlıklı mutlu geçireceğiniz zamanalar diliyorum.Slm kızlar hastanedeyim hazırlıklar yapıldı yarım saate sezeryana alacaklar. Hepinizi öpüyorum duanizi eksik etmeyin cok heyecanlıyım cok m mutluyum .... Allahım sağlıkla kavuştursun hepimizi inşallah
umudum var ben de eşimle kavga edince bir şey yemek gelmiyor içimden ama zorluyorum kendimi. lütfen önce bebişkoyu düşün. moralini yüksek tut.kızlar bugün doktora gittim ilk kez vainal muayene oldum çatı muayenesi allahtan doktorum çok anlayışlıydı canımı hiç acıtmadı normal doğum için uygun çatın dedi bebeğin pozisyonuda uygunmuş peki neden mi moralim sıfır bebeğin ölçümlerini yaptı kafası normal boyu 49 cm dedi ama kilosu 2.500 gr mış ve karın çevresi ölçümü 3 hafta geriye gitmiş doktor çok şaşırdı gelişimi durmuş suyu normal plesanta da iyi neden bu gelişmemiş dedihaftaya yine çağırdı eğer kilo almazsa gelişmezse karnında bekletmek zararlı bebek için sezeryana almam gerekir dedi. moralim çok bozuldu aslında biliyorum sebebini 3 haftadır eşimle sürekli kavga halindeyiz ve ben sabahlara kadar ağlıyorum doğru düzgün beslenmiyorum ekmek arası peynir domates tüm günü onunla geçiriyorum stres ve düzensiz beslenmem demekki bebeği bu hale getirdi tabi doktora birşey söyleyemedim offf
Kalpleride kendileri gibi güzel anneler hepiniz o kadar tatlısınız öyle güzel şeyler yazmışsınızki benı ağlattınızgerçek bir kız kardeşten farkınız yok canlar
Bebişim şimdi uyuyor bende daha iyiym sezaryen biraz zor maalesef ayağa kalkıp yürümek özellikle ilki ama arkadaşları korkutmak istemem bugün 3.günüm ve çok daha iyiym bebeğimi emziriyorum bütün bakımını yapabiliyorum ayaktayım uykusuzluk çekiyorum ama o uyurken ben salonda dinleniyorum o odasında uyuyor ama nasıl özlüyorum anlatamam eşimde çok destek sağolsun ben emzirince hemen alıp gazını çıkarıyo "o benım minik kuzum"diyo durmadan:) bu mutluluğu anlatmak zor allah hepinize sırasıyla yaşatsın inşallah bu arada ben takvimimi ileri almıştım bebeğim tam 37 hafta 4 günlük dünyaya geldi aceleci biblom benım3500 gr ve 50 cm teyzeler öpüyorum hepinizi çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?