- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 36
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #44.381
Var canım 3 tane de şubesi var. Ben kordondakine gittim orda geleni geçeni kazıklıyo sanırım
hadi yaa öylemi ay pardon ben de sizi doktor zannetmiştim....yahu bizler bir problem yaşadığımız zaman doktor olduğumuz için mi birbirimize danışıyoruz??? belki benzer bir durumla karşılaşan olmuştur diye sordum bu kadar çıkışmana gerek yoktu ayrıca saçlarının hırsını da benden çıkarma offf sana cevap vermem bile saçmaydı neysee.....
sevgiseli cevabın ve özellikle nezaketin için teşekkür ederim güzelim hayırlı doğumlar sana....
hadi yaa öylemi ay pardon ben de sizi doktor zannetmiştim....yahu bizler bir problem yaşadığımız zaman doktor olduğumuz için mi birbirimize danışıyoruz??? belki benzer bir durumla karşılaşan olmuştur diye sordum bu kadar çıkışmana gerek yoktu ayrıca saçlarının hırsını da benden çıkarma offf sana cevap vermem bile saçmaydı neysee.....
sevgiseli cevabın ve özellikle nezaketin için teşekkür ederim güzelim hayırlı doğumlar sana....
way be... boşver takma kafana..
arkadaşım sorunun cevabı yok işte.. gerilim yaratma.. git başka yerde ara cevabını...
Canım hakkında hayırlısı olur inşallah.. Sağlıkla gelsin kucağına yavruşun :)
Ne güzel halletmişsin canım. Güya benim organik boyayla boyadılar o boyanan yer kaskatı olmuş resmen saçım yanık gibi duruyor. Kuaför kadın boya sürersem kusar daha beter olur dedi. Boyaya cesaret edemedik bu yüzden. Ben aralara kahve filan atsak kurtarmaz mı diye sormuştum çünkü hani böyle gölge gibi durması için. Ama nasıl bir boya kullandıysa üzerine boya yapılırsa saçımın ön tarafını kaybetme durumum varYa bi de ortadan ayrılmış saç düşün sağ tarafına ve sol tarafına attığı 2 şer cmlik o boya için ve yamuk saç kesimine 60 tl ödedim. Sürekli kuaföre giden boya kesim yaptıran arkadaşlar ne ödüyolar merak ettim.
kızlar bugün doktora gittim ilk kez vainal muayene oldum çatı muayenesi allahtan doktorum çok anlayışlıydı canımı hiç acıtmadı normal doğum için uygun çatın dedi bebeğin pozisyonuda uygunmuş peki neden mi moralim sıfır bebeğin ölçümlerini yaptı kafası normal boyu 49 cm dedi ama kilosu 2.500 gr mış ve karın çevresi ölçümü 3 hafta geriye gitmiş doktor çok şaşırdı gelişimi durmuş suyu normal plesanta da iyi neden bu gelişmemiş dedihaftaya yine çağırdı eğer kilo almazsa gelişmezse karnında bekletmek zararlı bebek için sezeryana almam gerekir dedi. moralim çok bozuldu aslında biliyorum sebebini 3 haftadır eşimle sürekli kavga halindeyiz ve ben sabahlara kadar ağlıyorum doğru düzgün beslenmiyorum ekmek arası peynir domates tüm günü onunla geçiriyorum stres ve düzensiz beslenmem demekki bebeği bu hale getirdi tabi doktora birşey söyleyemedim offf
arkadaşım sorunun cevabı yok işte.. gerilim yaratma.. git başka yerde ara cevabını...
Ne diyosun sen yaa. Ben hiç bi şeyin sinirini başklarından çıkarmam karakterime aykırı bi kere. Ayrıca ben sana çıkışmadım yönlendirdim ve buranın doğru merci olmadığını söyledim. Ve ayrı ayrıca doktorun söyleyince rahatlamamışsın burdan duyunca mı rahatlayacaksın. Herkesin hamileliği ayrıdır, zaten hepimizin aynı olsa birimiz doktora giderdik ve doktor ne dediyse hepimiz aynını uygulardık. Benzer durumla karşılaşılsa bile sende farklı bir şey gelişebilir. Kulaktan duyma mı yapacaksın eğitimci hanım!!
Bazen boya kalintisida kaliyor, sac birden nem kaybettiginden yanik gibi duruyor cnm. Bas zeytinyagini :) bakalim kendine gelecek mi:) sonra boyatirsin olmassa.
pardon ama beni bilen bilir Allah nasip etseydi ben de bu topiğe üyeydim ve düşük yüzünden ayrılmak zorunda kaldım bu yüzden bir sorum olduğu zaman hep sordum ve hep nezaketle cevap aldım....gerilim yaratmak en son istediğim şey ama sorumun cevabını bilmiyorsa bir kişi cevap vermeyebilir dimi?? hani nezaket vardır ama yoksa bilemem neyse size hayırlı doğumlar....
olabilir.. cevap verilmediği zamanda çoğu kimse beni kimse takmıyor burda diyor.. eee şimdi biz hangisini yapalım? başka bi yere mi yönlendirelim.. yoksa sessiz kalıp seni bu düşünceye mi itelim?
Çok doğru bir noktaya temas ettin cevap vermeyince de bi yığın kapris bik bik bik. Bırak araştırsın rahatlasın arkadaş. Bi de bana gerilim yaratma diyor ne güldüm yaa
evet evet .. bide sana cevap vermicekmiş artık.. çok üzüldüm ben şahsen
Eneeem gerilim var! Okadar konuyu uzatçağınıza bna cevap verseydiniz ya hahhhahah şaka şaka.. Gerçekten hormonlardan alıngan ve agresif olunabiliyor hepimizin yaşayarak gördüğü gbi hoşgörü kızlar)) minnakları düşününnnn
Canım tok olarak giriyorsun.Ben şimdiye kadar ki hiçbir rand.öncesi tatlı bişey yemedim :) çünkü tatlı bişey yiyemiyorum maşallah öylede hareketli ki sıpa :)yarın bizimde görüş günümüz...
tabi benim aklımda yine binbir soru birikti...
sanırım yarın nst'ye de giricez...
kızlar yaa bu nst'ye aç yada tok girmek çok farkediyormu?
yani ne bileyim girmeden önce tatlı bişeyler yememi tavsiye edermisiniz?
birde ben daha hiç göğüsüm için krem kullanmadım
artık başlamalımıyım sizce
genelde lansinoh kremden bahsediliyor sanki
[h=3]doktoruma şimdiden yazdırsam mı?
(göğüs kremlerinin doğumu tetiklediğini okumuştum, bu sebepten biraz tırsıyorum da
son olarak bu kremi sigorta karşılıyormu bilgisi olan varmı?[/h]
Canım ya kusura bakma ama sana hayret ettim.Eşinle kavgalı olsan dahi sen bir can taşıyorsun insan dikkat etmezmi yediklerinekızlar bugün doktora gittim ilk kez vainal muayene oldum çatı muayenesi allahtan doktorum çok anlayışlıydı canımı hiç acıtmadı normal doğum için uygun çatın dedi bebeğin pozisyonuda uygunmuş peki neden mi moralim sıfır bebeğin ölçümlerini yaptı kafası normal boyu 49 cm dedi ama kilosu 2.500 gr mış ve karın çevresi ölçümü 3 hafta geriye gitmiş doktor çok şaşırdı gelişimi durmuş suyu normal plesanta da iyi neden bu gelişmemiş dedihaftaya yine çağırdı eğer kilo almazsa gelişmezse karnında bekletmek zararlı bebek için sezeryana almam gerekir dedi. moralim çok bozuldu aslında biliyorum sebebini 3 haftadır eşimle sürekli kavga halindeyiz ve ben sabahlara kadar ağlıyorum doğru düzgün beslenmiyorum ekmek arası peynir domates tüm günü onunla geçiriyorum stres ve düzensiz beslenmem demekki bebeği bu hale getirdi tabi doktora birşey söyleyemedim offf
ÇEKİRGE'DEN MESAJ;
"Fundacım bebeğime kavuştum..herşey yolunda. siteye giremedim sen haber verir misin canım.. çok şükür bebeğim ve ben iyiyiz.. darısı sizlere inşallah."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?