2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Var canım 3 tane de şubesi var. Ben kordondakine gittim orda geleni geçeni kazıklıyo sanırım

way be... boşver takma kafana..

arkadaşım sorunun cevabı yok işte.. gerilim yaratma.. git başka yerde ara cevabını...

Kızlar kusura bakmayın yazamadım. Geceleri uykusuzluk gündüzleri de misafirden öldüm. Hastaneden cumartesi ancak çıkardılar çarşamba bırakmadılar. Oğlumla ilgilenmekten doğumdan beri 10 kilo düşmüşüm. Yarın oğlumun kontrolü var evde kötüye gidiyor mu diye bakacaklar. İnşallah herşey yolunda gider de yine ayrılmam oğlumdan.

Bu arada bol bol uyuyun hamişler bebek gelince uyumak yok :) :)

Ne diyosun sen yaa. Ben hiç bi şeyin sinirini başklarından çıkarmam karakterime aykırı bi kere. Ayrıca ben sana çıkışmadım yönlendirdim ve buranın doğru merci olmadığını söyledim. Ve ayrı ayrıca doktorun söyleyince rahatlamamışsın burdan duyunca mı rahatlayacaksın. Herkesin hamileliği ayrıdır, zaten hepimizin aynı olsa birimiz doktora giderdik ve doktor ne dediyse hepimiz aynını uygulardık. Benzer durumla karşılaşılsa bile sende farklı bir şey gelişebilir. Kulaktan duyma mı yapacaksın eğitimci hanım!!

way be... boşver takma kafana..

arkadaşım sorunun cevabı yok işte.. gerilim yaratma.. git başka yerde ara cevabını...

pardon ama beni bilen bilir Allah nasip etseydi ben de bu topiğe üyeydim ve düşük yüzünden ayrılmak zorunda kaldım bu yüzden bir sorum olduğu zaman hep sordum ve hep nezaketle cevap aldım....gerilim yaratmak en son istediğim şey ama sorumun cevabını bilmiyorsa bir kişi cevap vermeyebilir dimi?? hani nezaket vardır ama yoksa bilemem neyse size hayırlı doğumlar....

Bazen boya kalintisida kaliyor, sac birden nem kaybettiginden yanik gibi duruyor cnm. Bas zeytinyagini :) bakalim kendine gelecek mi:) sonra boyatirsin olmassa.

Kusura bakma, moralin bozulmus tamam ama, gebe bir bayan olarak sanirim beslenmenin bu aylarda o minik can icin ne kadar onemli oldugunu biliyorsundur. Bebegin hayatini tehlikeye atacak kadar problemleriniz varsa esinle senin yerinde olsam bu son kritik zamanlarimi daha huzurlu biryerde geciririm, aile evi gibi...ne olursa olsun beslenmenede dikkat etmelisin, esinle sabahlara kadar kavga edipde bebegi riske etme lutfen, sonra belki siz arayi duzeltirsiniz ama o yavruyu cok zarar gormus olur... Ayrica doktoruna yeterli beslenmedigini soylememenede sasirdim :s belki serum veya benzeri seylerle vucudun eksik kaldigi takviyeleri yapardi kisa surede, seni ayiplayacagindan mi korktun :sssss

hadi canım hadi gerginlik yaratma bak arkadaşların rahatsız oluyor....bu da sana son cevabım artık ne dersen de cevap vermeyeceğim sana.....hayırlı doğumlar....

selam arkadaşlar dr gittik plesanta kireçlenmesi başlamış bebeğim tam olarak beslenemiyormuş (( 34 haftamdayım bu konuda bilgisi olan var mı ? ne yapabilirim acaba ? doktorum pek bişey söylemedi çook üzüldüm (((

Bazen boya kalintisida kaliyor, sac birden nem kaybettiginden yanik gibi duruyor cnm. Bas zeytinyagini :) bakalim kendine gelecek mi:) sonra boyatirsin olmassa.

Anaaa ivicim süpersin bu sorunu anca zeytinyağı çözer. Ay çok teşekkür ederim valla aklıma gelmemişti. Hemen bancam yağa şimdi muck muck

olabilir.. cevap verilmediği zamanda çoğu kimse beni kimse takmıyor burda diyor.. eee şimdi biz hangisini yapalım? başka bi yere mi yönlendirelim.. yoksa sessiz kalıp seni bu düşünceye mi itelim?

olabilir.. cevap verilmediği zamanda çoğu kimse beni kimse takmıyor burda diyor.. eee şimdi biz hangisini yapalım? başka bi yere mi yönlendirelim.. yoksa sessiz kalıp seni bu düşünceye mi itelim?

Çok doğru bir noktaya temas ettin cevap vermeyince de bi yığın kapris bik bik bik. Bırak araştırsın rahatlasın arkadaş. Bi de bana gerilim yaratma diyor ne güldüm yaa

Çok doğru bir noktaya temas ettin cevap vermeyince de bi yığın kapris bik bik bik. Bırak araştırsın rahatlasın arkadaş. Bi de bana gerilim yaratma diyor ne güldüm yaa

evet evet .. bide sana cevap vermicekmiş artık.. çok üzüldüm ben şahsen

Hastane için hazırlık yapanlara tavsiyem. Büyük bir gecelik ama kolayca emzirebileceğiniz bir model olsun. Havlu terlik alın ayağınızı sıcak tutuyor. Gitmeden saçınızı balık sırtı vs gibi bir model de ördürün çok rahat edersiniz. Bebeğinize yedek elbiselerde alın ne kadar kalınacağı belli olmuyor hastane de.

Göğüs pompası medela tavsiye ederim çok kullanışlı. Ben elektrikli bir modelini aldım kısa sürede çabuk sağıyor ve diğer ürünlere göre acısız. Çekiş gücü de oldukça iyi. Ve paketin içinde anne göğsü gibi biberonu var bebek çekmeden süt gelmiyor. Oğlum memeyi bırakmadı bu sayede.

Göğüs ucu çatlak kremi de lanonil kullanıyorum.
Sezaryenden 3-4 gün sonra karnınızı sıkı sarın.

Şimdilik aklıma gelen bunlar :) inşallah sağlıkla kucaklarsınız bebeğinizi

Eneeem gerilim var! Okadar konuyu uzatçağınıza bna cevap verseydiniz ya hahhhahah şaka şaka.. Gerçekten hormonlardan alıngan ve agresif olunabiliyor hepimizin yaşayarak gördüğü gbi hoşgörü kızlar)) minnakları düşününnnn

Bugün çok durgun geçiyodu laurana geldi ortamı şenlendirdi gitti canım

Canım tok olarak giriyorsun.Ben şimdiye kadar ki hiçbir rand.öncesi tatlı bişey yemedim :) çünkü tatlı bişey yiyemiyorum maşallah öylede hareketli ki sıpa :)
Tabi sen kendini bilirsin eğer tatlı yiyince çoşuyorsa mutlaka ye canım.Kremide devlet karşılamıyor.Ben eczaneden lansinoh aldım dr.onu tavsiye etti.29,90 tl idi.Bugün ki kontrolde de günde iki defa masaj yaparak kullan dedi.Kasılmayı arttırıp doğumu tetiklemesi için.

Canım ya kusura bakma ama sana hayret ettim.Eşinle kavgalı olsan dahi sen bir can taşıyorsun insan dikkat etmezmi yediklerine (( Sana muhtaç canından bir can var içinde bak nasıl pişman olmuşsun. Hemen beslenmeni düzelt ayrıca senin durumunda olan bir ark.vardı (beslenmeden değil) 35.haftada bebeğin gelişimi durmuştu acil sezeryanla aldılar.Maşallah şuan 3 yaşında çokda iyi onu kafana takma Allahın izniyle sağlıkla doğarda,büyürde ama sen üstüne düşen vazifyeyi yap lütfen.

ÇEKİRGE'DEN MESAJ;

"Fundacım bebeğime kavuştum..herşey yolunda. siteye giremedim sen haber verir misin canım.. çok şükür bebeğim ve ben iyiyiz.. darısı sizlere inşallah."

Allah nazarlardan korusun.Analı babalı büyümek nasip olsun.Tebrik ederim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…