- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #44.401
Anaaa ivicim süpersin bu sorunu anca zeytinyağı çözer. Ay çok teşekkür ederim valla aklıma gelmemişti. Hemen bancam yağa şimdimuck muck
cnm yardım etcek kımsem yoktu herseyını babasıyla ben hallettık...benbıraz yavaş alıom.evı temizletsem yıne batacak o yüzden kalkışmadım hiç dedım güne yakın bı zamana alayım kadını,bu cuma yada, haftaya salı çağrım dıyorum kadını inşallah annemde uğrarsa salı bebegın esyalarınıda hazırlar park yatağını matagını ,lohusa yatağımızı kurar çıkarız evden annemde kalırız 2gün perşembe doğum zaten cumartesı temız evımıze gırelım dıe duşundum iyimi ettim kötümü bilmiyorum sence iyimi canım bilemedim inşallah öncesinde bişey gelmezde başımıza:44: cnm bizede doktorumuz 1alırız demişti bebişi sonra haftasonu olsun dedik 3alıncaktı tekrarr 1i alınmasını istedik babam uzaktan gelecek 31ınde 4 gunlugune dedesı gorsun torunu dıe mecbur doktorumuzu dınledık ılk dediği tarıh yaptık 1inde kavuşcaz oğluşla
kilosunu sormuşsun cnm geçen cuma gittik doktora 2,838 gr di kilosu...senin minik ne kadar cnm kilosuu??
Bugün çok durgun geçiyodu laurana geldi ortamı şenlendirdi gitti canım
Slm kızlar hastanedeyim hazırlıklar yapıldı yarım saate sezeryana alacaklar. Hepinizi öpüyorum duanizi eksik etmeyin cok heyecanlıyım cok m mutluyum .... Allahım sağlıkla kavuştursun hepimizi inşallah
Kizlar okuyamiyorum, yazamiyorum, cook yorgunum
,, cook uykusuzum.. Sikayet etmiyorum guzel yorgunuklar ama bir an once iyilesmek istoyorum
Bebegim gece kusu ciktibuyuk oglumda gunduz bir dakika nefes aldimuyir
Ben dogumda biraz fazla kan kaybettim, halsizim..
Simdiki durumlarimiz boyle
Iyi dilekleriniz ici hepinize tek tek tesekkur ederim.
Hayirli dogumlar diliyorum hepinize.
Dogum yapanlari tebrik ediyorum..
Yan komsuma sinir oldum uyumaya calisiyorum dinlenmeye calisiyorum zirt pirt
Kizini baan yollama derdinde. Bebeklere heves ediyormus. Offff
kızlaar yine ben ve yine bir sorum var sizlere:))) başka topiklere de sordum ama net cevap alamadım size sordummu hatırlamıyorum bile kafam kalmadı kii((( tsh değerim çok düşük 0,045 yani normal değerin 0,300 olduğunu düşünürsek beter ( ama serbest t3 ve t4 değeri normal değerlerde sorun yok..doktorum dahiliyeciye yönlendirdi o da ilaç vermicem bu gebeliğe bağlı dedi ama benim içim hiç rahat değil malum çok önemli bir hormon benim gibi olan varmıydı aranızdaa??? çok korkuyorum kızlar yaa (((( 2 ayrı yere tahlil yaptırdım net olsun diye yarın da devlette yaptırcam tahlilleri ama ne bilim işte (( yardım edin noolur bilgilendirin beni ((((((((
kızlaar yine ben ve yine bir sorum var sizlere:))) başka topiklere de sordum ama net cevap alamadım size sordummu hatırlamıyorum bile kafam kalmadı kii((( tsh değerim çok düşük 0,045 yani normal değerin 0,300 olduğunu düşünürsek beter ( ama serbest t3 ve t4 değeri normal değerlerde sorun yok..doktorum dahiliyeciye yönlendirdi o da ilaç vermicem bu gebeliğe bağlı dedi ama benim içim hiç rahat değil malum çok önemli bir hormon benim gibi olan varmıydı aranızdaa??? çok korkuyorum kızlar yaa (((( 2 ayrı yere tahlil yaptırdım net olsun diye yarın da devlette yaptırcam tahlilleri ama ne bilim işte (( yardım edin noolur bilgilendirin beni ((((((((
Serbest t4 degerinin normal olması gerekli diye biliyorum ben , çünkü tsh , serbest t4 ve t3 un denetleyicisi , asıl isi t4 yapıyor , ama sen genede endokrinoloji yada dahiliye bölümüne göster sonuclarını canım , kadın dogumcudansa onlar daha iyi bilir
Kız sen niye pişmanlık duyuyosun. Benim zaen aklımda olan bişeydi boşver canım yaa. Hay AllahımOldu bitti hayatımda bir anı olarak kalıcak işte :) Hem burdaki arkadaşların sayesinde daha da iyiyim. Kökü bende çıkar yine napalım :)
Canım sen tamamını boyatmışsın benim şu alt resimdeki kızın pembemsi yeri var ya hani o kısmı önlerde düşün ve kısa küt saç düşün o kadar yer için ödedim yani tamına boya sürülmedi. Ondan çok gibi geldiKuaförlerle pek işim olmuyo piyasayı da bilmiyorum ondan burda sorayım dedim :)Eki Görüntüle 762108
Eki Görüntüle 762166
Annişlerrr size göbek show yapmaya geldikkkkkkkAslında beklenilen doğum tarihim 14 ağustos-du ama bebek iri olunca sezeryana geçiş yapıldı artık günleri sayıyorumm..
Karnımı gören tanıdıklar kocaman olmasına şaşırıyor, zayıftım ondan olsa gerek, boy 1,80 çok fazla dikkat çekiyorum sanki hiç hamile kadın görmemiş gibiler. İşin komik tarafı ikizmi diye soranlar var
İri bebek olunca karın böyle oluyor, bizden komacan göbeklilere selaaaaaam
Nasya, Minnosh, Papatyaecem doğum yapmışsınız arkadaşlarım gözünüz aydın güle güle büyütün yavrucuklarınızı
Oyyy neler kaçırmışım ben böyle ya sulozun oğluna bayıldım o ilk çıktığı anın fotoğrafı mükemmel Allah bize de nasip etsin
Eki Görüntüle 762166
Annişlerrr size göbek show yapmaya geldikkkkkkkAslında beklenilen doğum tarihim 14 ağustos-du ama bebek iri olunca sezeryana geçiş yapıldı artık günleri sayıyorumm..
Karnımı gören tanıdıklar kocaman olmasına şaşırıyor, zayıftım ondan olsa gerek, boy 1,80 çok fazla dikkat çekiyorum sanki hiç hamile kadın görmemiş gibiler. İşin komik tarafı ikizmi diye soranlar var
İri bebek olunca karın böyle oluyor, bizden komacan göbeklilere selaaaaaam
Ay ne tatlı göbiş:) keşke benm de böyle büsbüyük olsagerçi çok büyüdü diyorlar ama bana hep aynı geliyo :) sağlıklı olsunlar da.. Bebek nekadar iri cnm haftasından? Hayırlısı olur inş sizin için... Offf ben de sabırsızlanıyorum artık
bu sertleşmeler gün geçtikçe canı yakıyor
canım maşallah göbeğine... zorlanmıyor musun hiç eğilip kalkarken yürürken.. benim ki bu kadar büyük değil ama yinede kapılara çarptığım oluyor kızımı sonrada onun canı yanmış gibi özürdiliyorum
mrb arkadaşlar 5 Ağustos'ta kısmette doğum yapacağım ben sezaryen istedim çünkü çikolata kistim var ve bir taşla iki kuş vurmak istedim sonradan ameliyat olmamak için aranızda benim gibi hem bebek için hem de kist için ameliyat olacak olan var mı doktorunuz size ne söyledi genel anestezi mi yapılır mutlaka yoksa epidural ile oluyor mu bu ameliyat bilen varsa beni bilgilendirebilir mi
Bugun bizde çatı muayenemizi olduk. Doktorcum normal yaPabilecegimi soledi. Cok şükür .kontrolden sonra annemin nasil dogum yaptığını sordu, sanırım genetik bu isler . Gerçi bizim oğlanın gelmeye niyeti yok hala gıkı ckmiyoryavrum benim aslında cokta kilo almadan gelse artıkta rahat doğursam.
Doktorum çatıma bakmak icin 38. Haftayı bekledi. Suyumuz yolumuz çatımız herseyimiz normal cok şükür. İnsallah saglikla doğurur kucağımıza alırız yavrularımızı. Cok heyecanli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?