2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arda böcükün kıyafetlerini az önce makinaya attım.. her zaman duymaktan nefret ettiğim, çamaşır makinamın ciyak ciyak öten "bitti,kalk da ser şu çamaşırları" sinyalinin sesini sanırım ilk defa sabırsızlıkla bekliycem

O zaman yavaştan yaparsınız eşinle sıkma canını, bende zaten yeni temizlettim perşembe anneme geçicem, eşimde annesine. Ondan ev temiz kalır diye düşünüyorum.

Bebeğim 3,500 olmuştu geçen hafta, biraz minik ötesi iri bebek Senin kilosu normal canım bende eşimde 1,80 boyun üstünde olunca çocukta küçük olmuyor.

Slm kızlar hastanedeyim hazırlıklar yapıldı yarım saate sezeryana alacaklar. Hepinizi öpüyorum duanizi eksik etmeyin cok heyecanlıyım cok m mutluyum .... Allahım sağlıkla kavuştursun hepimizi inşallah

Canım gözün Aydın , Allah anali babali büyütsün , hayırlı saglıklı bir evlat olsun insallah , darısı basımıza

Gecmis olsun canım , ilk günler biraz zor oluyor ama düzene girer insallah , Allah kolaylık versin , o komşunda ne densizmis ne isi var cocuğun , senin sıkıntın sana yeter zaten , o senin büyük oğluna bakacağına bi de kendi cocugunu mu gönderiyor yuh yani.

Canım gebelikte tsh çok önemli bende ilaç kullanıyorum gebeliğe bağlı değişim tabiki olabiliyor ama bu tedavi gerektirnediği anlamına gelmez mutlaka başka bir doktora görün endokrin uzmanına git senin gittiğin doktor başından savmış işte doktor var kasap var tsh dengesizliği hamilelikte bebekte bir çok sıkıntıya sebep olabiliyor benim hamilelikten önce 3lerdeydi hamilelikle birlikte 7 ye fırladı bana da hamileliğe bağlı dedi doktor ama ilaçla düzene soktu 3 haftada bir tahlili istedi başından beri ilaç kullanıyorum doğumdan sonra kullanman gerekmez büyük ihtimalle ama kontrol ederiz dedi gebeliğe bağlı Diip tedavi etmemek ne demek gebeliğe bağlı birçok şey çıkıyor mesela şeker peki neden dengede tutmaya çalışıyor çünkü bebeği etkiliyo tsh da ayni şekilde etkiliyo canım ki hatırladığım kadarıyla bi kaybın vardı çok daha hassassın konusunda uzman birine mutlaka görün dikkat et uzman olsun uzmancık diil

Serbest t4 degerinin normal olması gerekli diye biliyorum ben , çünkü tsh , serbest t4 ve t3 un denetleyicisi , asıl isi t4 yapıyor , ama sen genede endokrinoloji yada dahiliye bölümüne göster sonuclarını canım , kadın dogumcudansa onlar daha iyi bilir

çok teşekkür ederim güzelim cevabın için....dahiliyeciye gittim,endokrinoloji uzmanı çok bulunmuyor galiba ama yarın için randevu aldım doktordan.sizler belki tecrübe etmişsinizdir diye danışmak istedim malum can taşıyoruz içimizde...bende birşey olsa bu kadar takmam kafama ama bebek etkilenecekse korkarım tekrar çok teşekkür ederim güzelim:)

Baya çok almışlar arastacım o zaman dediğim gibi kullandıkları organik boya markası da çok önemli
Evet ben komple boya yaptırmıştım 100e kesim hariç Ankara'da yaptırmıştım en son
Organix ve tierra doğala çok yakın duruyor bi dahakine denemeni tavsiye ederim

Annişlerrr size göbek show yapmaya geldikkkkkkk Aslında beklenilen doğum tarihim 14 ağustos-du ama bebek iri olunca sezeryana geçiş yapıldı artık günleri sayıyorumm..

Karnımı gören tanıdıklar kocaman olmasına şaşırıyor, zayıftım ondan olsa gerek, boy 1,80 çok fazla dikkat çekiyorum sanki hiç hamile kadın görmemiş gibiler. İşin komik tarafı ikizmi diye soranlar var

İri bebek olunca karın böyle oluyor, bizden komacan göbeklilere selaaaaaam

kızlar cevaplarınız için tşkler moral oldu bana biraz gittim süt badem ceviz vs aldım ve hemen yemeğe başladım çok zorluyor yemek ama kızım için yemeğe çalışıyorum 1 hafta içinde biraz daha toparlaması gerekiyor yoksa sezeryan olmak zorunda kalacağız eşimlede bu akşam artık konuşup sorunları çözmeye çalışacağım aslında çok iyi anlayışlıdır kendisi hakkını inkar edemem ama annesine kanser teşhisi konuldu ve kemoterapi başlıyor onda onun gerginliği var ve bütün ilgi benden bebekten gitti sadece annesine odaklandı bu da bizim aramızda iyice gerginliğe sebep oldu umarım çözeriz bu sorunları ki söylediğiniz gibi mecburum çünkü benim kızım var ve benim üzüntümden o çok etkileniyor bundan sonra dikkat edeceğim :)

Ay ne tatlı göbiş:) keşke benm de böyle büsbüyük olsa gerçi çok büyüdü diyorlar ama bana hep aynı geliyo :) sağlıklı olsunlar da.. Bebek nekadar iri cnm haftasından? Hayırlısı olur inş sizin için... Offf ben de sabırsızlanıyorum artık

Günebakancım bizde merak ettik seni
Geldi sandık bebişin
İyimisin

bu sertleşmeler gün geçtikçe canı yakıyor

canım maşallah göbeğine ... zorlanmıyor musun hiç eğilip kalkarken yürürken.. benim ki bu kadar büyük değil ama yinede kapılara çarptığım oluyor kızımı sonrada onun canı yanmış gibi özürdiliyorum

Normal haftam 36+5 ama bebek ileri gidiyor 2 hafta oda iri olmasından

Zorlanmazmıyımmm Ayak tırnaklarımı kesemiyorum, oturunca yere kalkamıyorum penguen gibi yürüyorum

Ben geldim kızlar. Oğlum tam bir tosbik maşallah :-D

3600 gr (arti eksi 500 gr) ve 51 cm olmusuz. Sat a gore 38+4 boyutlarimiz a goreyse 39+6 gorunuyoruz.

1 ağustos tahmini dogum tarihimiz oldu. Umarım bu son olur

Cati muayenesi hic acitmiyor bu arada. Bi parmak kadar acikligimiz var. Kanala inmemis ama cok guzel bi yerdeymis. Nasil oldugunu sormayin ben de bilmiyorum

Nst kan ve idrar tahlilleri normal.

Suyun fazla dedi. Daha dogrusu üst sınırda dedi.

Sancilar rutine binince yada su gelince gitcez bakalim. Beklemedeyiz.

Rabbim vuslatimizi geciktirmesin inşallah. Hayirla saglikla...

Canım benim de miyomum var,sezeryanla o da alınacak inşallah ve bir aksilik olmazsa epidural olacak.ben sordum epidural olur dimi diye,olur dedi.Allah yardımcımız olsun...

çk sevindm cnm senn adına
bnde çk merak ediyorum çatı muayenesini zor mu oldu:18: canın yandı mı? elle mi ultrasonla mı....

herşeyin böle güzel devam eder inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…