2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bir şey sorucam güzeller... eşim uzak bi yerde çalışıo, evimize yaklaşık 2 saat mesafede olabilir doğum başladığında. onu beklemem imkansız... gün içinde olursa komuşumun eşi de işte olacağı için onlardan da yardım alamam... taksiyle mi gitmeliyim sizce, olur da suyum falan gelirse... adamın taksisini sırılsıklam yapmaktan korkuyorum su gelmeye devam ederse diye. ha sadece sancı olursa problem diil, biner giderim zaten... yoksa ambulansa felan gerek var mı sizce???

Günaydın hatunlar sabah 5.30 da uyandık dön dön uyuyamadım birazdan tekrar denicem uyumayı bu arada benim yüzüm çillenmiş bu sabah farkettim :)) daha neler gelecek acaba başıma şu hamilelikte :))) bakalım bugün kimler doğuracakkk heycanlan bekliyorum zaman geçsede bi ab önce hayırlısıyla bende doğursam herkesin çocuk aşşa iner benim sıpa yukarı çıkıo gitgide nefes alamıyorum oğlum ağzımdan çıkmıycaksın yanlış yöndesin diorum ama dinlemio beni bu çocuk benim sözünü dinlemicekmi acaba ısırırım totosunu o zaman hepimize musmutlu bir gün diliyorum

komşum da doğumdan birkaç ay önce evden çalışmaya başlamış ve doğumdan sonra da devam etmişti evden çalışmaya... gözlemlediğim kadarıyla hem bebek bakımını hem işi çok güzel kotardı

canım bende bebek kolonyası yaptırdın değil mi? Ben de yaptırmak istiyorum. Nerde yaptırdığını öğrenebilir miyim? Fiyatı ne kadar? Bir de kolonya renkli mi? Mesela ben cam şişenin içinde pembe renkli kolonya ve pembe etiket istiyorum. Bir kaç yere sordum olmaz dediler. Seninkiler nasıl diye merak ettim.

Canım kv ile yazdığın sıkıntıları hatırlıyorum ve bence doğru yoldasın. Güler yüzünü eksik etmeyip saygısızlık yapmadığın sürece bi sıkıntı yok ve evinde bi düzen oturtmak istemenden daha doğal bişey yok. İçin rahat olsun. Onlar da iyi niyetli sen de iyi niyetlisin. Orta yolu ayarlayacağından eminim. Belli ki biraz tavır alamya başlamışlar sen de hiç farkında değilmiş gibi davran. Ama eşine de ara ara olanları çıtlat. Önce onlardan değil de senden duysun. :))

Allah analı babalı büyütsün canım. Hayırlı evlat olsun inşallah. Sağlıkla büyüsün minik yağmur:))

Sumuhallebisi ve ertanburak Allah yardımcınız olsun. Hayırlı kolay doğumlar diliyorum. Dualarımız sizinle

Evet kanuni zorunluluk . Doğuma üç hafta kala ayrılmak zorundasın. Çalışsan da izinden sayılaz

Günaydın hanımlar;
dünden bugüne 1 kilo daha almış bulunmaktayım. Ödem mi kilo mu anlamıyorum artık. Şu son 3 haftada 4 kilo aldım şaka gibi resmen. Şimdiye kadar çok iyi geldim sapıttım sonra

Bu arada işteki son 3 günüm
300 bin yıl gibi geliyor bana şu son 3 gün
Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz
Hooop evdeyim
Dağlar bayırlar o uzun yollar hepsi hikaye tatildeyim

canım bended aynı durum söz konusu sancılarım başlamıştı kasılmalarım vardı şimdi tık yok dediğin gibi bekliyoruz işte..............

3 gündür hurma yiyyorumm. ahududu yapragı kaynatıcamm şimdii de, onu da deneycmm. birde hacdan gelen bir çiçrk var hz. fatma çiçeği deniyr galiba. onu da suya koydumm. (bu çiçekte doğumu kolaylaştıryormuş ve çiçek açıldığı zaman doğum o gün oluyormuşş. yengem denemiştii çiçek açtığı zamn doğum yaptıı. birebir şahit oldumm yanii..)
HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN CANIMM..

Evet canım izne ayrılmak zorundasın boşa çalışmış olursun 37. haftadan sonra doğum sonrasına aktarmak yok malesef. Bu arada Eylülcüler de erkenciyse ağustosta doğumun olur muhtemelen senin :) Bizim Ağustos başı doğumu olanlar patır patır doğuruyolar

Komşun ne iş yapıyordu canım? Benim işim de evden rahat yürütülür ama şimdiden üretimdeki ustalar moralimi bozmaya başladı sinir ediyolar 2 gündür

Canımmm bayıldım şarkına

Hadi gözünaydın canım Darısı başıma çok zor geliyor işe gelmek ya valla o yataktan kalkıp giyinip yola çıkmak ölümbenimde tersine kilo almam durdu doktorda şaşırdı son aylarda alınırdı normalde ama senin maşallahın var bebek alıyo dedi 77 oldum bi zahmet almıyım artık

kızlar selammm nasılsınız 1 hafta olmuştur giremiyorum çoktandır ne var ne yok sizleri çok merak ettim arasta ne yaptı doğurdu mu nişan geldi demişti:26: inş hersey hepiniz için yolundadır...bende taşındım yeni evime..annem dün gitti kv kaldı.taşınma esnasında tabiki annem ve kv birbirlerine sürekli tavır yaptılar,eşim de benim anneme.. bnde arada kaldım tabiki.annem bu böyle olmaz dedi o da haklı da bende hamileyim çok kötü şeyler yaşadım kalbim çok kırıldı hepsine kimse beni düşünmedi kvle şimdi evde kaldık yüzyüze ona da çok kızgınım bi yandan da yapmıyım dyorum ama elimden bişey gelmiyo hamile olmak çok zormuş

Herkese merhaba,
Gebeligimin nerdeyse ilk dort ayını bu sitede tam mesaiyle geçirdim. Sonra uğrayamaz oldum. Dogum yapan arkadaslarım hayırlı olsun.
Beyaz çekirge doğumunun rahat geçmesine çok sevindim. Keske seni ziyaret edebilseydim. Son kontrolum pazartesiydi benimde.
Bu Pazartesi saat dokuzda spinal sezeryanla doguracam inşallah. Benim ikinci doğumum olacak. Umarım ilki gibi rahat olur buda. İkinci Kızımıda aynı doktor dogurtmus olacak.
Bu arada ilk kizim 32 aylık krese başlattım . Sabahları bırakırken zorluk çıkarıyor. Akşamlarida yarın okula gitmeyeceğim diye pazarlık pazarlık yapıyor. Umarım doğru olanı yapıyorumdur.

Hepinize sağlıklı doğumlar , herkesi öpüyorum.

Evet kanuni zorunluluk . Doğuma üç hafta kala ayrılmak zorundasın. Çalışsan da izinden sayılaz

teşekkür ederim

o zaman 37. haftadan sonra dinlenmeye çekiliyoruz benimde doğum 8 eylül görünüyor ve kız olduğu için muhtemelen bayramdan sonra geleceğe benziyor..zaten epey sancılarım başladı..açıkçası epey gözümde korktu..bu kadarda erken gelmesin yani:18: daha hazırlıklarını tam bitirmedim çünkü..

tam ayrıntısını bilmiyorum ama satış sonrası sevkiyatlarla ilgili bişiler yapıodu cnm...

İsetberrycimmmmm
Hoşgeldin nasıl özledik seni
Benimde İnan aklımdaydın acaba doğum yaptın mı diye
Nasıl ulaşabiliriz falan diye düşünüyordum
Kuzucuk demek kreşe başladı
Kıyamamış ben ona
Bizi habersiz bırakma arada yaz lütfen

canım hurmayı kaç tane yiyorsun günde hangi öğünlerde yiyorsun böğürtlen ve ahududu yaprağı çayını bende duydum..........bende sallama böğürtlen çayı var olmaz sanırım......

Beyazçekirge Allah bağışlasın, Yalova başınız sağolsun.

Evvelki gün yazmıştım dün evlilik yıldönümümüzdü. Eşim dışarıda yemek ayarlamak istedi ama ben çabuk yoruluyorum tadını çıkaramayız dedim. Sana en büyük sürpriz evde yemek yapayım dedim. :)) tembelliği bu kadar kabul edebilirdim dimi?

Sofra kurdum, yeni bi elbise alıp giydim, iki tanede çerçeve aldım küçüğüne ikimizin resmini koydum tabi ben hamile. Büyüğü boş henüz bebiş gelince üçümüzün resmi konulacak. Çok hoşuna gitti eşimin. Oda gezmiş gezmiş yaratıcı hediye aramış sonunda el yapımı Demir'den bi bebek arabası bulmuş içini bissürü çiçekle doldurtmuş. Dedim çıtayı yükselttin doğumda ne yapıcan :)) pişkinim dimi?

İşte öle

günaydın kızlar.. bende dün gece saygısız komşularım yüzünden uyuyamadım.. bi insan sabah ezanına kadar balkondan balkona bağıra bağıra sohbet eder mi ya.. çıkıp uyarıcam onlarda bana seninde köpeğin havlıyor biz birşey diyomuyuz dicekler.. halbu ki onların bağırtılarına bağırıyo köpeğim.. gece olunca aşırı korumacı oluyor.. halı bile silktiler gece pat pat diye.. sonra tam sustular bu sefer benim tuvalet nöbetim tuttu. üşenmedim saydım tam 7 kez tuvalete gittim.. uyuyup uyanmaktan başım çatlıyor resmen..

Allah sizi birbirinize bağışlasın canım.. iyi olmanıza sevindim.. Allah sağlıklı mutlu uzun ömürler versin size..

ayy bir bebek daha geliyor.. hayırlısı olsun canım.. umarım kolay bir doğumun olur.. hemencecik sağlıklı bir şekilde kavuşursun bebeğine.. bizi habersiz bırakma...

canım üzülme yahepimizde var o anne kv sorunu..bende kafayı yemek üzereyim..sabır diyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…