- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #44.861
Günaydın kuzulaaaar
İşyerindeki son günlerim ve beni stres almaya başladı uzaktan halledebilecek miyim diye düşünüp duruyorum. Minik kuzumla birlikte olduğum zamanın da iş yüzünden tatsız geçmesini istemiyorum
canım bende bebek kolonyası yaptırdın değil mi? Ben de yaptırmak istiyorum. Nerde yaptırdığını öğrenebilir miyim? Fiyatı ne kadar? Bir de kolonya renkli mi? Mesela ben cam şişenin içinde pembe renkli kolonya ve pembe etiket istiyorum. Bir kaç yere sordum olmaz dediler. Seninkiler nasıl diye merak ettim.kızımın şekerleri ve kolonyaları da hazırrr
haftaya da kapı süsümüz ve altın yastığımız gelecek inşallah..şu an yapılıyo...
ve yatağımız da haftaya değişecek..ondan sonra tamamız artıkkk
kızlar daha once yazmıstım belkı bılırsnız bnm kv de bana cok yakın durmadan arayıp cagırıyodu benı yemege gelın otrmaya gelın devamlı tacız edıyodu anlıcanz :) bende ramazaan gırdıgınden berı yavs yavas tavrımı koydum arada bı gıtmedım yemege gunduz bı saat ugradım ewıme geldım kv bozuluyo tabı sız burda gidersnz bn napıcam demekkı uzak olsanz hıc gelmezsınız fln dedı bende alısın cocuk olunca ewımde olucam dedım sen bızı alıstrmaya calısıyon ozaman dedı bende güldüm ewıme gıttım. neyse kv bıraz kabullendı gibi durumu ama bu seferde durmadan arayıp agrın varmı sancın varmı ne yedın ac ac oturuyonmu sankı ewde yemek yıyemıyom kızdım bende yalandan dedım bı annem arıyo bı sen bı esım zaten bısey olsa arar soylerım ıkıdebır sancın varmı sancın varmı kızıyorm dedm ıkı gundur araymıyo ve ben ıkı gundurde ust uste hıc gıtmıyorm bugunde gitmedm bı ılk oldu nerdeyse ama kesın kararlıyım cocuk olunca tamamen degıstırıcem duzaenımı aza önce gorumcem msj attı arayamıyoya cocuga msj attırıyo napıyon dıye ıyıyım dedm yatıorum uzerımı degısıp gelmek zor gelıyo aksam abın sıze tatlı getrmıstı gelde al cnm dedım gelırkende bıraza yaprak getrde sarma sarıcam gözüm alırsa dedım aza önce geldı koca bıdonun hepsını getrmıs nıye dedım hepsını getrdın annem ayırmak zor olur dedı hepsını sararsın ıste dedı gıtttı ben sokk yapragıda annem vermıstı ona memleketten gelmıstı sızce bu bana karsı bı tavırmı ?
Slm kizlarbiz geldik.
Jersey Cok guzel cok yolunda gecti. Kizim ve Ben Cok iyiyiz. Allah sizleri de kurtarsin insalllah....
Dogumum sezeryan oldu . Sipinal anestezi Ile. Cok memnun kaldim. Hiçte Öyle abartildigi Gibi korkulacak birsey yokmus. Ameliyat ekibi cok süperdi zaten, güle oynaya hazırladılar beni. Sonra dr.umuz geldi 10 dk sonrada bebegimi alıverdi zaten. Ben daha hazırlık yapıyor sanıyordum,sohbet ediyordukki bir ağlama sesi geldi bebegimi koyuverdiler yanıma, hayatımın en ennnnn ennnn mükemmel aniydi. Ilimizde cok iyiyiz,bebeğim 3.420 gr 50 cm. Doğdu. Sağlıklı cok güzel pamuk gibi bir kız. Dün sürekli duyguydu neredeyse. Arada emzirdim ama memeyi tutamıyordu. Ama bugün sutumde geldi cok şükür,kızım emmeyide öğrendi.yarın evimize gideceğiz inşallah.
Hepinize cok teşekkür ederim. Dualarını esirgemeyenlerden allah razı olsun.
Umarım hepinizin dogumlari kolay geçer bebekleriniz sağlıklı olur :)
Hepinizi. Dominik oluyoruz kızımın teyzeleri
Günaydın herkese..
Ben eylül anneleri grubundayım ama sanki içimden kızım ağustos ayında gelecekmiş gibi geliyor..hani derler ya kızlar biraz erken gelir diye.onun için sanırım bende de böyle bir his oluştu..sizlerin yazdıklarınızı okudum da bebişlerini kucağına alanlar olmuşş.çok duygulandım..Allah hepsinin kaderini güzel eylesin,şansları açık olsun..darısı tüm hamişlerin başına..
ben 33+3 teyim..doğumum nasıl olacak hala bilmiyorum..doktorum hastaneden ayrılınca başka doktorla devam etmek zorunda kaldım..onunla da henüz doğum mevzusunu hiç konuşmadık..bebişim dönmüş ama .. bu ara özellikle geceleri epey sancılarım oluyor ve erken doğumdan korkuyorum..haftaya kontrolüm var..bakalım doktorumuz o zaman doğumla ilgili ne diyecek..ben normal istiyorum ama herşeyin hayırlısı..
ayrıca çalışıyorum ve 32.haftamda çalışabilir raporumu aldım..sizlere bu konuyla ilgili bir sorum da olacak..mecbur 37.haftamızda izne ayrılmak zorunda mıyız? yani çalışmaya devam edersek iznimiz yanıyor mu ?
Hepinize kucak dolusu sevgiler...
canım bended aynı durum söz konusu sancılarım başlamıştı kasılmalarım vardı şimdi tık yok dediğin gibi bekliyoruz işte..............
Günaydın herkese..
Ben eylül anneleri grubundayım ama sanki içimden kızım ağustos ayında gelecekmiş gibi geliyor..hani derler ya kızlar biraz erken gelir diye.onun için sanırım bende de böyle bir his oluştu..sizlerin yazdıklarınızı okudum da bebişlerini kucağına alanlar olmuşş.çok duygulandım..Allah hepsinin kaderini güzel eylesin,şansları açık olsun..darısı tüm hamişlerin başına..
ben 33+3 teyim..doğumum nasıl olacak hala bilmiyorum..doktorum hastaneden ayrılınca başka doktorla devam etmek zorunda kaldım..onunla da henüz doğum mevzusunu hiç konuşmadık..bebişim dönmüş ama .. bu ara özellikle geceleri epey sancılarım oluyor ve erken doğumdan korkuyorum..haftaya kontrolüm var..bakalım doktorumuz o zaman doğumla ilgili ne diyecek..ben normal istiyorum ama herşeyin hayırlısı..
ayrıca çalışıyorum ve 32.haftamda çalışabilir raporumu aldım..sizlere bu konuyla ilgili bir sorum da olacak..mecbur 37.haftamızda izne ayrılmak zorunda mıyız? yani çalışmaya devam edersek iznimiz yanıyor mu ?
Hepinize kucak dolusu sevgiler...
komşum da doğumdan birkaç ay önce evden çalışmaya başlamış ve doğumdan sonra da devam etmişti evden çalışmaya... gözlemlediğim kadarıyla hem bebek bakımını hem işi çok güzel kotardı
Günaydın hanımlar;
dünden bugüne 1 kilo daha almış bulunmaktayım. Ödem mi kilo mu anlamıyorum artık. Şu son 3 haftada 4 kilo aldım şaka gibi resmen. Şimdiye kadar çok iyi geldim sapıttım sonra
Bu arada işteki son 3 günüm
300 bin yıl gibi geliyor bana şu son 3 gün
Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz
Hooop evdeyim
Dağlar bayırlar o uzun yollar hepsi hikaye tatildeyim
Hadi gözünaydın canımGünaydın hanımlar;
dünden bugüne 1 kilo daha almış bulunmaktayım. Ödem mi kilo mu anlamıyorum artık. Şu son 3 haftada 4 kilo aldım şaka gibi resmen. Şimdiye kadar çok iyi geldim sapıttım sonra
Bu arada işteki son 3 günüm
300 bin yıl gibi geliyor bana şu son 3 gün
Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz
Hooop evdeyim
Dağlar bayırlar o uzun yollar hepsi hikaye tatildeyim
Evet kanuni zorunluluk . Doğuma üç hafta kala ayrılmak zorundasın. Çalışsan da izinden sayılaz
Evet canım izne ayrılmak zorundasın boşa çalışmış olursun 37. haftadan sonra doğum sonrasına aktarmak yok malesef. Bu arada Eylülcüler de erkenciyse ağustosta doğumun olur muhtemelen senin :) Bizim Ağustos başı doğumu olanlar patır patır doğuruyolar
Evet canım izne ayrılmak zorundasın boşa çalışmış olursun 37. haftadan sonra doğum sonrasına aktarmak yok malesef. Bu arada Eylülcüler de erkenciyse ağustosta doğumun olur muhtemelen senin :) Bizim Ağustos başı doğumu olanlar patır patır doğuruyolar
Komşun ne iş yapıyordu canım? Benim işim de evden rahat yürütülür ama şimdiden üretimdeki ustalar moralimi bozmaya başladı sinir ediyolar 2 gündür
Herkese merhaba,
Gebeligimin nerdeyse ilk dort ayını bu sitede tam mesaiyle geçirdim. Sonra uğrayamaz oldum. Dogum yapan arkadaslarım hayırlı olsun.
Beyaz çekirge doğumunun rahat geçmesine çok sevindim. Keske seni ziyaret edebilseydim. Son kontrolum pazartesiydi benimde.
Bu Pazartesi saat dokuzda spinal sezeryanla doguracam inşallah. Benim ikinci doğumum olacak. Umarım ilki gibi rahat olur buda. İkinci Kızımıda aynı doktor dogurtmus olacak.
Bu arada ilk kizim 32 aylık krese başlattım . Sabahları bırakırken zorluk çıkarıyor. Akşamlarida yarın okula gitmeyeceğim diye pazarlık pazarlık yapıyor. Umarım doğru olanı yapıyorumdur.
Hepinize sağlıklı doğumlar , herkesi öpüyorum.
3 gündür hurma yiyyorumm. ahududu yapragı kaynatıcamm şimdii de, onu da deneycmm. birde hacdan gelen bir çiçrk var hz. fatma çiçeği deniyr galiba. onu da suya koydumm. (bu çiçekte doğumu kolaylaştıryormuş ve çiçek açıldığı zaman doğum o gün oluyormuşş. yengem denemiştii çiçek açtığı zamn doğum yaptıı. birebir şahit oldumm yanii..)
HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN CANIMM..
Slm kizlarbiz geldik.
Jersey Cok guzel cok yolunda gecti. Kizim ve Ben Cok iyiyiz. Allah sizleri de kurtarsin insalllah....
Dogumum sezeryan oldu . Sipinal anestezi Ile. Cok memnun kaldim. Hiçte Öyle abartildigi Gibi korkulacak birsey yokmus. Ameliyat ekibi cok süperdi zaten, güle oynaya hazırladılar beni. Sonra dr.umuz geldi 10 dk sonrada bebegimi alıverdi zaten. Ben daha hazırlık yapıyor sanıyordum,sohbet ediyordukki bir ağlama sesi geldi bebegimi koyuverdiler yanıma, hayatımın en ennnnn ennnn mükemmel aniydi. Ilimizde cok iyiyiz,bebeğim 3.420 gr 50 cm. Doğdu. Sağlıklı cok güzel pamuk gibi bir kız. Dün sürekli duyguydu neredeyse. Arada emzirdim ama memeyi tutamıyordu. Ama bugün sutumde geldi cok şükür,kızım emmeyide öğrendi.yarın evimize gideceğiz inşallah.
Hepinize cok teşekkür ederim. Dualarını esirgemeyenlerden allah razı olsun.
Umarım hepinizin dogumlari kolay geçer bebekleriniz sağlıklı olur :)
Hepinizi. Dominik oluyoruz kızımın teyzeleri
Günaydın annişler...
Bugün hastaneye yatışım yapılıyor, yarın da inşallah 2. kez anne olmanın tadına varacağım. Biliyorsunuz riskli bi durumum var plesentadan dolayı, dualarınızı eksik etmeyin, Pazartesiye anca çıkarım herhalde, güzel haberlerimi o zaman veririm inşallah...
Kendinize iyi bakın...
kızlar selammmnasılsınız 1 hafta olmuştur giremiyorum çoktandır ne var ne yok sizleri çok merak ettim arasta ne yaptı doğurdu mu nişan geldi demişti:26: inş hersey hepiniz için yolundadır...bende taşındım yeni evime..annem dün gitti kv kaldı.taşınma esnasında tabiki annem ve kv birbirlerine sürekli tavır yaptılar,eşim de benim anneme.. bnde arada kaldım tabiki.annem bu böyle olmaz dedi o da haklı da bende hamileyim çok kötü şeyler yaşadım kalbim çok kırıldı hepsine kimse beni düşünmedi kvle şimdi evde kaldık yüzyüze ona da çok kızgınım bi yandan da yapmıyım dyorum ama elimden bişey gelmiyo hamile olmak çok zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?