- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #44.881
Patır payır dökülmeye başladık ağustosun sonuna kimse kalmayacak gibi 30 ağustosta doğuracak olan arkadaşlar görün bak bizde kalmayız
Günaydın canlar.2 gündür uyumadan önce gözlerimden uyku akarkende olsa ve şu an olduğu gibi uyanır uyanmaz hemen telefonu elime alıp sizlere bakıyorum.2 gündür gün içinde fırsatım olmuyor çünkü.dün sabah eşimin eniştesi vefat etti kalp krizinden.çok ani oldu ve genç sayılır.yanyana bloklarda oturduğumuz için epey koşturmamız oluyor,şimdi bişeyler atıştırıp yine oraya geçiyoruz.pek katılamıyorum sohbete diye doğurduğumu düşünmeyin diye haber vereyim istedim.gönlüm sizinle,kendinize iyi bakın ve herşey inşallah herkes için yolunda gitsin
durrunnn daha ben doğurcam :)))
Günaydın canlar.2 gündür uyumadan önce gözlerimden uyku akarkende olsa ve şu an olduğu gibi uyanır uyanmaz hemen telefonu elime alıp sizlere bakıyorum.2 gündür gün içinde fırsatım olmuyor çünkü.dün sabah eşimin eniştesi vefat etti kalp krizinden.çok ani oldu ve genç sayılır.yanyana bloklarda oturduğumuz için epey koşturmamız oluyor,şimdi bişeyler atıştırıp yine oraya geçiyoruz.pek katılamıyorum sohbete diye doğurduğumu düşünmeyin diye haber vereyim istedim.gönlüm sizinle,kendinize iyi bakın ve herşey inşallah herkes için yolunda gitsin
günaydın kuzucuklar
oğlumun 2 gündür bana yaptığı şiddetten şu an eser yok çok şükürama yine de gece çok geç yattım sabah da EMELBAHA nın telefonuyla uyandım.. saat 10 u geçiyordu aradığında..
sezeryana alıyorlar birazdan beni dedi.. sabah kendisi de yazmış ama o sırada belli değilmiş hiç birşey.. dua edin bebeğimi yoğun bakıma almasınlar dedi.. ben yok canım biz geçtik artık o tehlikeli zamanı almazlar merak etme dedim ama doktoru öyle bir ihtimalin olabileceğini söylemiş :/ lütfen bizim için dua bol bol edin dedi..
inşallah hayırlısıyla kucağına alır meleğini,küveze,yoğun bakıma gerek kalmadan sağlıklı bir şekildebugün belli olan 2 doğumumuz oldu hadi hayırlısı bakalım arkadaşlar
Sabahtan beri dilimde. Hadi canım az daha sabır seninkine de çok az kaldı.Canımmm bayıldım şarkına
Ben de bugün itibariyle 77 olmuşum. Yuhhhh dedim kendime. Çok sinirlendim. Ödemdir belki diye her sabah umutla tartıya çıkıyorum ama nafileHadi gözünaydın canımDarısı başıma çok zor geliyor işe gelmek ya valla o yataktan kalkıp giyinip yola çıkmak ölüm benimde tersine kilo almam durdu doktorda şaşırdı son aylarda alınırdı normalde ama senin maşallahın var bebek alıyo dedi 77 oldum bi zahmet almıyım artık
günaydın kuzucuklar
oğlumun 2 gündür bana yaptığı şiddetten şu an eser yok çok şükürama yine de gece çok geç yattım sabah da EMELBAHA nın telefonuyla uyandım.. saat 10 u geçiyordu aradığında..
sezeryana alıyorlar birazdan beni dedi.. sabah kendisi de yazmış ama o sırada belli değilmiş hiç birşey.. dua edin bebeğimi yoğun bakıma almasınlar dedi.. ben yok canım biz geçtik artık o tehlikeli zamanı almazlar merak etme dedim ama doktoru öyle bir ihtimalin olabileceğini söylemiş :/ lütfen bizim için dua bol bol edin dedi..
inşallah hayırlısıyla kucağına alır meleğini,küveze,yoğun bakıma gerek kalmadan sağlıklı bir şekildebugün belli olan 2 doğumumuz oldu hadi hayırlısı bakalım arkadaşlar
canım hurmayı kaç tane yiyorsun günde hangi öğünlerde yiyorsun böğürtlen ve ahududu yaprağı çayını bende duydum..........bende sallama böğürtlen çayı var olmaz sanırım......
Slm kizlarbiz geldik.
Jersey Cok guzel cok yolunda gecti. Kizim ve Ben Cok iyiyiz. Allah sizleri de kurtarsin insalllah....
Dogumum sezeryan oldu . Sipinal anestezi Ile. Cok memnun kaldim. Hiçte Öyle abartildigi Gibi korkulacak birsey yokmus. Ameliyat ekibi cok süperdi zaten, güle oynaya hazırladılar beni. Sonra dr.umuz geldi 10 dk sonrada bebegimi alıverdi zaten. Ben daha hazırlık yapıyor sanıyordum,sohbet ediyordukki bir ağlama sesi geldi bebegimi koyuverdiler yanıma, hayatımın en ennnnn ennnn mükemmel aniydi. Ilimizde cok iyiyiz,bebeğim 3.420 gr 50 cm. Doğdu. Sağlıklı cok güzel pamuk gibi bir kız. Dün sürekli duyguydu neredeyse. Arada emzirdim ama memeyi tutamıyordu. Ama bugün sutumde geldi cok şükür,kızım emmeyide öğrendi.yarın evimize gideceğiz inşallah.
Hepinize cok teşekkür ederim. Dualarını esirgemeyenlerden allah razı olsun.
Umarım hepinizin dogumlari kolay geçer bebekleriniz sağlıklı olur :)
Hepinizi. Dominik oluyoruz kızımın teyzeleri
amin canım inşallah.. sumuhallebisi de bugün doğuma giriyor canımcmmamin inşallah canım hayırlısıyla alır bebişini..
2 doğum derken diyeri kimdi ben kaçırdım sanırım
Sağol fundacım haber verdiğin için. İnşallah hayırlısıyla kavuşur bebeğine. Küveze gerek kalmaz. bebeğinin kilosu da iyiydi diye hatırlıyorum ama. Bu arada her seefrinde unutuyorum ama ben de birazdan özel mesajla telimi göndereceğim sana. Gerçi seninle aramda bir gün var. Sen kendi telaşına düşebilirsin o sırada. Bakalım hangimiz önce doğuracak.
Patır payır dökülmeye başladık ağustosun sonuna kimse kalmayacak gibi 30 ağustosta doğuracak olan arkadaşlar görün bak bizde kalmayız
canım üzülme yahepimizde var o anne kv sorunu..bende kafayı yemek üzereyim..sabır diyorumm
günaydın kuzucuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?