2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kuzucuklar

oğlumun 2 gündür bana yaptığı şiddetten şu an eser yok çok şükür ama yine de gece çok geç yattım sabah da EMELBAHA nın telefonuyla uyandım.. saat 10 u geçiyordu aradığında..

sezeryana alıyorlar birazdan beni dedi.. sabah kendisi de yazmış ama o sırada belli değilmiş hiç birşey.. dua edin bebeğimi yoğun bakıma almasınlar dedi.. ben yok canım biz geçtik artık o tehlikeli zamanı almazlar merak etme dedim ama doktoru öyle bir ihtimalin olabileceğini söylemiş :/ lütfen bizim için dua bol bol edin dedi..

inşallah hayırlısıyla kucağına alır meleğini,küveze,yoğun bakıma gerek kalmadan sağlıklı bir şekilde bugün belli olan 2 doğumumuz oldu hadi hayırlısı bakalım arkadaşlar

Patır payır dökülmeye başladık ağustosun sonuna kimse kalmayacak gibi 30 ağustosta doğuracak olan arkadaşlar görün bak bizde kalmayız

Son düzenleme:

başınız sağolsun canım..Allah sabır versin..

günaydınnnn ne güzel doğuran doğurana maşallahhh sıra yavaş yavaş bize geliyo :) bizde şimdilik hazırlıklarımızı tamamlamakla uğraşıyoruz işte bebikimin cicilerini yıkamıştım dün hepsini ütüledim ve minik bi hurca yerleştirdim bezimizi aldık mı tamamdır valize hurcu koyucam alt üst etmeye gerek kalmıcak

başınız sağolsun canım..

amin inşallah canım hayırlısıyla alır bebişini..

2 doğum derken diyeri kimdi ben kaçırdım sanırım

Canımmm bayıldım şarkına
Sabahtan beri dilimde. Hadi canım az daha sabır seninkine de çok az kaldı.
Ben de bugün itibariyle 77 olmuşum. Yuhhhh dedim kendime. Çok sinirlendim. Ödemdir belki diye her sabah umutla tartıya çıkıyorum ama nafile Senin de çok az kalmış canım. Biraz daha sabret. Bana çok iyisin neden bir hafta daha gelmiyorsun diyorlar. Yok dedim iyiyim dediysem de o kadar değil

Sağol fundacım haber verdiğin için. İnşallah hayırlısıyla kavuşur bebeğine. Küveze gerek kalmaz. bebeğinin kilosu da iyiydi diye hatırlıyorum ama. Bu arada her seefrinde unutuyorum ama ben de birazdan özel mesajla telimi göndereceğim sana. Gerçi seninle aramda bir gün var. Sen kendi telaşına düşebilirsin o sırada. Bakalım hangimiz önce doğuracak.

canım hurmayı kaç tane yiyorsun günde hangi öğünlerde yiyorsun böğürtlen ve ahududu yaprağı çayını bende duydum..........bende sallama böğürtlen çayı var olmaz sanırım......

hurmayı tek rakamlarda yemek gerekiyor diye duymuştum öle yapıyrmm gün içinde 3 yada 5 tane yiyorumm.. Normal haytatta da zaten hurma çok faydalıymışş ve tek rakam yenmesi gerekyrmuşş. Artık daha fazla yemeyi planlıyrmm 7 yada 9 :d... Sallama olmaz canımm. Hemde yaprağı olmalıymışşş... Ben bahbulamadımm aktarlarda o yüzden bahçemizde ahuduud var onun yapraklarını toplayıp kaynattım hem doğall hemde elimle yapıyrmm diye içimm rahatt..

Canımmmmmmmmmmm gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Çok sevindim yaaa
Sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah
Kokla bizim için annesi

biz geldik doktordan
herşey şimdilik yolunda baklaım benim kızçe ne zaman gelmek isterse gelir artık nstde iki ufak sancım çıktı normalmiş
sancım 5 dkda bire inmediği sürece gitmeyecegim hastaneye
şimdilik haberler böyle bizim fındık kurdu yine kandırdı bizi :)

amin inşallah canım hayırlısıyla alır bebişini..

2 doğum derken diyeri kimdi ben kaçırdım sanırım
amin canım inşallah.. sumuhallebisi de bugün doğuma giriyor canımcmm

gördüm canım telden mesaj attım şimdi sana bizim doğumlar pek belli olmuyor malum yaşayıp görcez bakalım kim önce doğuracak :)

Patır payır dökülmeye başladık ağustosun sonuna kimse kalmayacak gibi 30 ağustosta doğuracak olan arkadaşlar görün bak bizde kalmayız

bende 30 31 ağustos annesi olucam inşallah benim bebiş kız kızlar erken gelir diolar doktorum dedi 20 sinde dogar heralde ben çok özledim yavrumu sağlığıyla doğsun hepside inşallah bebişlerimiz kucamıza aldımızı görelim aminnnnnnnnnnnn hepimize kolay doğum bi nefeste inşallah çok heycanladım bunu yazarken yazını okurken...

günaydınnnn anneler we tatlı tepikçi bebişleri :))

geçmişi biras okudummm güsel haberler bekliyoruss bgn doğuracaklar war sanırımmmm....

bende çok uyuyanlardanımmm yeni kalktım we bebişim acıkmşş kahwaltı yapmalıyımm sonra uğrarımm...

canım üzülme yahepimizde var o anne kv sorunu..bende kafayı yemek üzereyim..sabır diyorumm

allah sabır versin bizlere aynen canım hamileyken daha da xor oluyomuş sadece bende mi var diye üzülüyodum eşim beni takmıyo galiba diye düşünmeye başladım artık daha da kötü şeyler geçiyo aklımdan da allah dyorum allahh

allah yardımcısı olsun inş bebeğini sağlıkla kucağına alırda yüzü güler arkadaşımızın dualarımız onunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…