- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #44.901
Gozun aydin canimmmmm...masallah kizina...Slm kizlarbiz geldik.
Jersey Cok guzel cok yolunda gecti. Kizim ve Ben Cok iyiyiz. Allah sizleri de kurtarsin insalllah....
Dogumum sezeryan oldu . Sipinal anestezi Ile. Cok memnun kaldim. Hiçte Öyle abartildigi Gibi korkulacak birsey yokmus. Ameliyat ekibi cok süperdi zaten, güle oynaya hazırladılar beni. Sonra dr.umuz geldi 10 dk sonrada bebegimi alıverdi zaten. Ben daha hazırlık yapıyor sanıyordum,sohbet ediyordukki bir ağlama sesi geldi bebegimi koyuverdiler yanıma, hayatımın en ennnnn ennnn mükemmel aniydi. Ilimizde cok iyiyiz,bebeğim 3.420 gr 50 cm. Doğdu. Sağlıklı cok güzel pamuk gibi bir kız. Dün sürekli duyguydu neredeyse. Arada emzirdim ama memeyi tutamıyordu. Ama bugün sutumde geldi cok şükür,kızım emmeyide öğrendi.yarın evimize gideceğiz inşallah.
Hepinize cok teşekkür ederim. Dualarını esirgemeyenlerden allah razı olsun.
Umarım hepinizin dogumlari kolay geçer bebekleriniz sağlıklı olur :)
Hepinizi. Dominik oluyoruz kızımın teyzeleri
Herkese merhaba,
Gebeligimin nerdeyse ilk dort ayını bu sitede tam mesaiyle geçirdim. Sonra uğrayamaz oldum. Dogum yapan arkadaslarım hayırlı olsun.
Beyaz çekirge doğumunun rahat geçmesine çok sevindim. Keske seni ziyaret edebilseydim. Son kontrolum pazartesiydi benimde.
Bu Pazartesi saat dokuzda spinal sezeryanla doguracam inşallah. Benim ikinci doğumum olacak. Umarım ilki gibi rahat olur buda. İkinci Kızımıda aynı doktor dogurtmus olacak.
Bu arada ilk kizim 32 aylık krese başlattım . Sabahları bırakırken zorluk çıkarıyor. Akşamlarida yarın okula gitmeyeceğim diye pazarlık pazarlık yapıyor. Umarım doğru olanı yapıyorumdur.
Hepinize sağlıklı doğumlar , herkesi öpüyorum.
Beyazçekirge Allah bağışlasın, Yalova başınız sağolsun.
Evvelki gün yazmıştım dün evlilik yıldönümümüzdü. Eşim dışarıda yemek ayarlamak istedi ama ben çabuk yoruluyorum tadını çıkaramayız dedim. Sana en büyük sürpriz evde yemek yapayım dedim. :)) tembelliği bu kadar kabul edebilirdim dimi?
Sofra kurdum, yeni bi elbise alıp giydim, iki tanede çerçeve aldım küçüğüne ikimizin resmini koydum tabi ben hamile. Büyüğü boş henüz bebiş gelince üçümüzün resmi konulacak. Çok hoşuna gitti eşimin. Oda gezmiş gezmiş yaratıcı hediye aramış sonunda el yapımı Demir'den bi bebek arabası bulmuş içini bissürü çiçekle doldurtmuş. Dedim çıtayı yükselttin doğumda ne yapıcan :)) pişkinim dimi?
İşte öle
günaydın kuzucuklar
oğlumun 2 gündür bana yaptığı şiddetten şu an eser yok çok şükürama yine de gece çok geç yattım sabah da EMELBAHA nın telefonuyla uyandım.. saat 10 u geçiyordu aradığında..
sezeryana alıyorlar birazdan beni dedi.. sabah kendisi de yazmış ama o sırada belli değilmiş hiç birşey.. dua edin bebeğimi yoğun bakıma almasınlar dedi.. ben yok canım biz geçtik artık o tehlikeli zamanı almazlar merak etme dedim ama doktoru öyle bir ihtimalin olabileceğini söylemiş :/ lütfen bizim için dua bol bol edin dedi..
inşallah hayırlısıyla kucağına alır meleğini,küveze,yoğun bakıma gerek kalmadan sağlıklı bir şekildebugün belli olan 2 doğumumuz oldu hadi hayırlısı bakalım arkadaşlar
1 saat kadar önce 2 adet sancı girdi 5 dak. arayla dur İdoş dedim , dayan gızım gendini deslim etme dedimŞimdilik duruyo bakalım hihihihi
günaydın kuzucuklar
oğlumun 2 gündür bana yaptığı şiddetten şu an eser yok çok şükürama yine de gece çok geç yattım sabah da EMELBAHA nın telefonuyla uyandım.. saat 10 u geçiyordu aradığında..
sezeryana alıyorlar birazdan beni dedi.. sabah kendisi de yazmış ama o sırada belli değilmiş hiç birşey.. dua edin bebeğimi yoğun bakıma almasınlar dedi.. ben yok canım biz geçtik artık o tehlikeli zamanı almazlar merak etme dedim ama doktoru öyle bir ihtimalin olabileceğini söylemiş :/ lütfen bizim için dua bol bol edin dedi..
inşallah hayırlısıyla kucağına alır meleğini,küveze,yoğun bakıma gerek kalmadan sağlıklı bir şekildebugün belli olan 2 doğumumuz oldu hadi hayırlısı bakalım arkadaşlar
İyi geceler arkadaşlar,
Bu topiği her gece takip ederim fakat katılmışlığım yoktu fakat bugün öyle bir olay oldu ki yazmadan duramadım.
Geçenlerde trafik kazası geçiren bir arkadaş vardı burada ismini hatırlamıyorum olayı anlatmış ve cidden korkmuştum..Ve bugün evlilik yıl dönümümüzdü eşimle yemeğe giderken kemeri takmasını söyledim ve okuduğum kazayı anlattım ve 2 3 dk sonra arkadan bir araba bize vurdu :44: ikimizde dona kaldık.Allah a şükür süratli değildi sarsmadı bizi fazla ve sürücü bayandı maalesef.Ve eşim arabaya baktı bir şey yokmuş bindi ve hemen kemerini taktı
Kızlar merhaba uykusuz bir gece daha :)
gece saat 3 gibi nişanım geldi sancım var belim kasıklarım ve dizlerim ağrıyor. Adet sancısı dedikleri bu olsa gerek zaten çok sancılı adet olurdum. Dayanılmayacak gibi değil benim için en azından.
bu sabah kontrolümüz var zaten kızıma dedim bekle pazartesiye kadar ama beklemicek galiba. Sezaryen olacaktım. Şimdi ne olacağımı bilmiyorum. Suyumda azalma var biliyorsunuz suyum gelmeye devam ediyordu bu gece gelmedi hiç neredeyse.
Eşim uyu uykusuz kalacaksın dedi ama uyuyamıyorum. Çünkü belime fena vuruyor ağrı.
Sabahı 4 gözle bekliyorum. İnşallah herşey yolunda gider ve bebeğim durur.
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin. Hepimiz bebişlerimizi sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah.
Sevgili 2. Kez anne olacak arkadaşlar, hamilelikte yaşanan ter basmaları , yanmalar doğumdan sonraki süt verme döneminde de devam edecek mi yoksa biraz olsun hafifletecek mi?
Günaydın annişler...
Bugün hastaneye yatışım yapılıyor, yarın da inşallah 2. kez anne olmanın tadına varacağım. Biliyorsunuz riskli bi durumum var plesentadan dolayı, dualarınızı eksik etmeyin, Pazartesiye anca çıkarım herhalde, güzel haberlerimi o zaman veririm inşallah...
Kendinize iyi bakın...
Günaydın canlar.2 gündür uyumadan önce gözlerimden uyku akarkende olsa ve şu an olduğu gibi uyanır uyanmaz hemen telefonu elime alıp sizlere bakıyorum.2 gündür gün içinde fırsatım olmuyor çünkü.dün sabah eşimin eniştesi vefat etti kalp krizinden.çok ani oldu ve genç sayılır.yanyana bloklarda oturduğumuz için epey koşturmamız oluyor,şimdi bişeyler atıştırıp yine oraya geçiyoruz.pek katılamıyorum sohbete diye doğurduğumu düşünmeyin diye haber vereyim istedim.gönlüm sizinle,kendinize iyi bakın ve herşey inşallah herkes için yolunda gitsin
HERKESE GÜNAYDIN KIZLAR.. DÜN KONTROLMZDEE NST DE SANCILARIMMın HAFİF HAFİF BAŞLADIĞINI GÖRMÜŞTÜKK. AMA HİÇ TIK YOK.. NE BİR AĞRI NE BİR SANCI NE DE KASILMAA.. ANLAYAMADIMM BİŞEY.. SİZCE NEDEN BÖYLE OLUYORRKORKMAYA BAŞLIYORUMM
belime öyle bir ağrı girdi ki hava sıcaklığı birden 70 lere yükseldi öle terledim.. gelmesin daha.. temizlenecek 1 halım banyom mutfağım varbabasıda yok yarın gece gelecek.. gelme kızımmm gelmeeeee
canım tamam yardım edecek kimse yokmuş şu an sana ama keşke bu kadar yormasan kendiniiiibırak sonra yaparsın ya da kardeşin geldiğinde yapsın.. muhtemelen yorgunluktan giriyordur o ağrılar dikkat et lütfennn
allah sabır versin bizlere aynen canım hamileyken daha da xor oluyomuş sadece bende mi var diye üzülüyodum eşim beni takmıyo galiba diye düşünmeye başladım artık daha da kötü şeyler geçiyo aklımdan da allah dyorum allahh
allah yardımcısı olsun inş bebeğini sağlıkla kucağına alırda yüzü güler arkadaşımızın dualarımız onunla
Slm kizlarbiz geldik.
Jersey Cok guzel cok yolunda gecti. Kizim ve Ben Cok iyiyiz. Allah sizleri de kurtarsin insalllah....
Dogumum sezeryan oldu . Sipinal anestezi Ile. Cok memnun kaldim. Hiçte Öyle abartildigi Gibi korkulacak birsey yokmus. Ameliyat ekibi cok süperdi zaten, güle oynaya hazırladılar beni. Sonra dr.umuz geldi 10 dk sonrada bebegimi alıverdi zaten. Ben daha hazırlık yapıyor sanıyordum,sohbet ediyordukki bir ağlama sesi geldi bebegimi koyuverdiler yanıma, hayatımın en ennnnn ennnn mükemmel aniydi. Ilimizde cok iyiyiz,bebeğim 3.420 gr 50 cm. Doğdu. Sağlıklı cok güzel pamuk gibi bir kız. Dün sürekli duyguydu neredeyse. Arada emzirdim ama memeyi tutamıyordu. Ama bugün sutumde geldi cok şükür,kızım emmeyide öğrendi.yarın evimize gideceğiz inşallah.
Hepinize cok teşekkür ederim. Dualarını esirgemeyenlerden allah razı olsun.
Umarım hepinizin dogumlari kolay geçer bebekleriniz sağlıklı olur :)
Hepinizi. Dominik oluyoruz kızımın teyzeleri
Kızlar bugün doğurursam şayet kayınvalidemle kızım aynı gün doğmuş olacak. Ben 23'ü sanıyodum oh be bugünü de atlattık diyodum ama meğer yanlış hatırlamışım. BugünmüşKadın acayip diktatör benim kız da bugün doğup benzerse yandık valla. Eşim bile bugün doğmasın diyo hadi ben gelinim
günaydın kuzucuklar
uykucu fıstık günaydın!
sana ve tüm yeni uyananlara günaydın şarkısı yolluyorum az önce dinliyordum ben de kopmalardaydımayılmanıza yardımcı olur garanti veriyorum
MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANZ (OFFICIAL VIDEO) - YouTube
Günaydın turkıyenin en güzel anne adayları ve anneleri.... bugün 11de kalktım çok mutluyum hiç ağrı sancı yok bizimkide gecikecekmi ne? Birde hemoroidle uğraşıyorum of ki ne of. Bütün hazırlıklar bitti Allah'a şükür inşallah herşey istediğimiz gibi olur. Kapı süsü , şekerler , temizlik, gecelik, uyku seti derken baya yorulduk. En son bebek arabasınıda aldık artık hayırlısı
dün yaptıklarının acısı çıkıyo şimdi bişey yapmasan daaaayok kız daha bugün kahvaltı tabağımı bile kaldırmadım tembellikten.. öle yatar pozisyonda kucağımda bilgisayar önümde tv bakınıyom... kalkıcam ama canım hiç bişi yapmak istemiyor.. keyfim olursa gece belki gardrobumu düzeltirim o kadar.. kardeşim mi yapacakgüldürdün beni hahahaha
canım bende bebek kolonyası yaptırdın değil mi? Ben de yaptırmak istiyorum. Nerde yaptırdığını öğrenebilir miyim? Fiyatı ne kadar? Bir de kolonya renkli mi? Mesela ben cam şişenin içinde pembe renkli kolonya ve pembe etiket istiyorum. Bir kaç yere sordum olmaz dediler. Seninkiler nasıl diye merak ettim.
canım tamam yardım edecek kimse yokmuş şu an sana ama keşke bu kadar yormasan kendiniiiibırak sonra yaparsın ya da kardeşin geldiğinde yapsın.. muhtemelen yorgunluktan giriyordur o ağrılar dikkat et lütfennn
dün yaptıklarının acısı çıkıyo şimdi bişey yapmasan daaaa
kardeşimden hayır yok diyosun desene benimkine benziyo.. kazık kadar oldu hala bir işin ucundan tutmaz1 haftaya yanıma gelecek bakalım şimdiden korkutuyorum gözünü şunu yapacaksın bunu yapacaksın diye :) tamam ablacım yapacam yeğenime canım feda diyor ama görcez bakalım icraat olacak mı
hemde ne uykucutosbik oldum uyumaktann
nasıl ii geldi bu şarkıı saol fındığımm içimi açtın sersem halimden eser kalmadııııııı
kızlarr bebekkk arabası karar veremiyorum nelr aldınızzzzz bebek arabasııı ????
kimin huyunu sevmiyosan ona çekermişGeliyo mu ne?
tehlike geçtiiiiiiiiii kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?