2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gozun aydin canimmmmm...masallah kizina...

Canım senin de az kalmış doğumuna hadi hayırlısı bizi habersiz bırakmazsın artık

Hediyesi çok güzelmiş canım hep mutlu olun Eşim doğumda şu güzel şekilli pastalardan yaptırsın istiyorum o böyle şeyler bulmayı beceremez ben şimdiden pastayı yapacak kişiyi ayarlayıp söyleyeyim :) Süsleme şekillerine kendi karar versin pastacımız belli olsun en azından

Ayy bugün de çok bereketli geçecek bebişler geliyo elde var 2 Allahım inşallah sağ salim kucağına alır kuzusunu yoğun bakıma gerek kalmadan

belime öyle bir ağrı girdi ki hava sıcaklığı birden 70 lere yükseldi öle terledim.. gelmesin daha.. temizlenecek 1 halım banyom mutfağım var babasıda yok yarın gece gelecek.. gelme kızımmm gelmeeeee

1 saat kadar önce 2 adet sancı girdi 5 dak. arayla dur İdoş dedim , dayan gızım gendini deslim etme dedim Şimdilik duruyo bakalım hihihihi

kimin huyunu sevmiyosan ona çekermiş Geliyo mu ne?

Dualarımız onunla, sağlıkla alsın meleğini kucağına inşallah...

Size de geçmiş olsun... Kısa mesafe bile olsa kemeri her an takmak lazım. Ben markete bile giderken takıyorum mutlaka. Biz dikkatli olsak bile o kadar çok öküz var ki...

Canım benim sancı olmadığı zamanlarda uyumaya çalış. Yakında bebeğine kavuşacaksın sanki :)

Sevgili 2. Kez anne olacak arkadaşlar, hamilelikte yaşanan ter basmaları , yanmalar doğumdan sonraki süt verme döneminde de devam edecek mi yoksa biraz olsun hafifletecek mi?

Ben şu an pikenin altındayım ve üşüyorum Gece de yorganla yatıyorum gülmeyin

Canım yaa güzel haberlerini bekliyoruz, herşey yolunda gider inşallah. Dualarımız seninle...

Başınız sağolsun canım, allah sabırlar versin...

İlk başlarda öyle olabiliyor canım. Birkaç güne kalmaz hissetmeye başlarsın muhtemelen. Asıl önemli olan açılma durumu aslında.

belime öyle bir ağrı girdi ki hava sıcaklığı birden 70 lere yükseldi öle terledim.. gelmesin daha.. temizlenecek 1 halım banyom mutfağım var babasıda yok yarın gece gelecek.. gelme kızımmm gelmeeeee

canım tamam yardım edecek kimse yokmuş şu an sana ama keşke bu kadar yormasan kendiniiii bırak sonra yaparsın ya da kardeşin geldiğinde yapsın.. muhtemelen yorgunluktan giriyordur o ağrılar dikkat et lütfennn

canım tamam yardım edecek kimse yokmuş şu an sana ama keşke bu kadar yormasan kendiniiii bırak sonra yaparsın ya da kardeşin geldiğinde yapsın.. muhtemelen yorgunluktan giriyordur o ağrılar dikkat et lütfennn

yok kız daha bugün kahvaltı tabağımı bile kaldırmadım tembellikten.. öle yatar pozisyonda kucağımda bilgisayar önümde tv bakınıyom... kalkıcam ama canım hiç bişi yapmak istemiyor.. keyfim olursa gece belki gardrobumu düzeltirim o kadar.. kardeşim mi yapacak güldürdün beni hahahaha

çoğu kişide var bunun gibi sorunlar cnm tek biz değiliz yani..evet ya hamileliğimizi bebeğimizi düşünmemeiz gerekirken böyle sorunları düşünmek zorunda kalıyoruz ya daha çok üzülüyorum bende...ama kötü şeyler geçirme aklından sabret Allaha havale et ve dua et canım o büyüktür görüyo bizi

Günaydın turkıyenin en güzel anne adayları ve anneleri.... bugün 11de kalktım çok mutluyum hiç ağrı sancı yok bizimkide gecikecekmi ne? Birde hemoroidle uğraşıyorum of ki ne of. Bütün hazırlıklar bitti Allah'a şükür inşallah herşey istediğimiz gibi olur. Kapı süsü , şekerler , temizlik, gecelik, uyku seti derken baya yorulduk. En son bebek arabasınıda aldık artık hayırlısı

oyy yerim ben onu tosbikim yaa maşallah yağmuragözün aydın tekrardan cekirgem Allahım sağlıklı uzun ömürler versinnn pamuk kızına

tehlike geçtiiiiiiiiii kuzum

günaydın ayy tünaydın fındığımm
çoğalıyoruz her gecen gün süper yaaAllahım sağlıkla kucaklamalarını nasip etsin emelbaha ve sumuhallebisi dualarımız sizinle

hemde ne uykucu tosbik oldum uyumaktann
nasıl ii geldi bu şarkıı saol fındığımm içimi açtın sersem halimden eser kalmadııııııı

kızlarr bebekkk arabası karar veremiyorum nelr aldınızzzzz bebek arabasııı ????

beyazçekirgecım bebısını kucağına almıssınnn allahım sağlıkla analı babalı buyutsun ınsallah darısı bızlerın basınaaaaa

bırakın su canımızı sıkan insanları kv kp kardes es komşu vs inanın biz onları kafaya takarken herkes gulluk gulistan hayatına devam ediyor biz hem vaktımızı hem kendimizi yoruyoruz onu farkettim zaten son gunlermz artık sabrımız tukenmek uzere gerginlk stres dogum korkusu oooo vs herkes ne hali varsa gorsun sonucta etme bulma dunyası ben artık takmıyom kimseye tabi bu arada dogum korkusuyla yatıp dogum korkusuyla kalkıyom evin işleri vs bu arada hergun yasın okuakta dogumu kolaylastrymş

dün yaptıklarının acısı çıkıyo şimdi bişey yapmasan daaaa
kardeşimden hayır yok diyosun desene benimkine benziyo.. kazık kadar oldu hala bir işin ucundan tutmaz 1 haftaya yanıma gelecek bakalım şimdiden korkutuyorum gözünü şunu yapacaksın bunu yapacaksın diye :) tamam ablacım yapacam yeğenime canım feda diyor ama görcez bakalım icraat olacak mı

canım facebookta bi sayfa var bi bayan ona yaptırdım kolonyaları da şekerleri de...pembe kolonya nası oluyo ki kuzum,benim ki de renkli değil...şişeleri etiketli kurdeleli fln,istediğin şekilde yapıyor zaten..içine de bebe kolonyası koyuyor ama bildiğimiz şu johansonlardan değil başka bişey...güzel kokuyo fena değil...ben portakal kolonyası istedim aslında ama bulamadı,mandalina fln buldu ama o zamanda şişesi pahalıya geliyodu ben de vazgeçtim...

lafa gelince laf çok canım onlarda... geçenlerde geldi 1 hafta kaldı hadi benim spor kursum var onu bitirim gelim dedi gitti. spor kursunada gitmedi bozcaadaya tatile gitti 2 hafta kaldı orda ,bu hafta ç.kaleye geçti.. güya 4 gün sonra gelcem diyor.. zahmet olucak 10 gün sonra doğurcam zaten istersen o gün gel dedim..

hemde ne uykucu tosbik oldum uyumaktann
nasıl ii geldi bu şarkıı saol fındığımm içimi açtın sersem halimden eser kalmadııııııı

ni demek cücümm sen iste çok pis uyku açarım vallahaa

ayy bugün enerji patlaması yaşıyorum galibaaa inşallah bu enerjimi birazdan ütü yapmakta da gösterebilirim

benimde pierre cardin çok hoşuma gitti travel sistemleri.. katlanması kolay çift yönlü. ama teyzem alcakmış doğum hediyesi bana.. ne marka nası bişi alır bilmiyorum

Tünaydınlar herkese güzeller.. Doğumu olan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun .. Güzel haberler getirin bize..
Dün gece 2 ayrı rüyada da nişanım geldi :) birinde baya kanlar manlar ayyy:S diğerin de pembemsi jöle gbi :S iğrencim dmi kusura bakmayın

kimin huyunu sevmiyosan ona çekermiş Geliyo mu ne?

Henüz bir sinyal yok gelmiyo sanırım daha

tehlike geçtiiiiiiiiii kuzum

Daha gece 12'ye çok var nasıl geçti kız hala 24 Temmuzdayız

Biz Kraft beğenmiştik ilk başta sonra ben Chicco I move'u gördüm ve aşık oldum onu aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…