2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah 'im insallah hayirli doğumlar nasip etsin, agrisiz sizisiz çabucak ayaklanir yavrusunda bol bol hasret giderirsiniz.

Canim bu bayanin iletisini gorunce hemen cevap yazdim bende, sonra gecmisi okumaya devam ettim ve ikimizinde tami tamina ayni seyleri yazdigimizi gorup guldum :))) aklin yolu birdir diyelim :)))

Evet CANIM aklın yolu bir ama bazılarında noksan olmasına rağmen yorum yapabiliyorlar iste. Bende senin yazdıklarını okurken kendi yAzdiklarimi okuyorum sandim ilk önce aynı gülümsemeyi ben de yaptım

Ay oğluma ömr ismini koyacaktım valla soğudum bu adam yüznden

Yarın bizi habersiz bırakma, hayırlı doğumlar canım. Haftaya bugün ben de böyle şeyler yazıcam kısmetse

Omer ismi cok guzel canim, ismi gibi adil ve asil olsun oglun insallah. Bu basit cikarci insanlarin degerlerimizi kirletmelerine, bazi seyleri kendi tekellerine almaya calismalarina musade etmeyelim...

Bugun istanbul çok sıcak bu yazın en sıcak gunu sanırım bayılmak uzereyim buzdolabının icine girmek istiyorum

coooookkk sicakkkk bugunnnnnn,geceyi duştami gecirsem ne :)) devamli kafa goz islatiomm,bu hava erken dogurtururrr insani yaaa

Canım geçmez şimdi bu gece,bitmez bu saatler.her ne kadar uyuyup dinlenmen gerektiğinide bilsen.Allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin evladını ve inşallah doğumun çok iyi geçer,hiç ağrın sızın olmazda evladınınilk andan itibaren keyifle büyütüp beslersin.gözümüz kulağımız sende

Bıktım bu kadın açlığından, bu bizim bedenimiz üzerinden siyaset ve din sömürüsü yapanlardan! Nasıl bir rahatsızlık ki, hamile kadın görmek bile tahrik ediyor bu insanları. Sokağa çıkıyorum, otobüse biniyorum, yazın daha önce nasıl giyinirsem şu an dokuz ayı geçmiş halimle de öyle giyiniyorum. Başkalarına göre açık ve saçık olabilirim. Bu benim seçimim, benim göbeğim, görmek istemiyorsa başka yöne baksın! Uslupla hiç alakası yok bütün bunların. Tahayyül ettikleri yaşam çok farklı bu insanların, hepimiz biliyoruz bunu fakat çıkarcılık ve cahillik gözleri kör etmiş, onların yaşadığı şekilde yaşamayan tuzu kuru oyuncu müsveddeleri bile özür diliyor, el öpmeye duruyor. Yuh artık cidden yuh artık!!!

Yahu ne utanmaz insanlar var, sana ne kiminle nerde gezersem gezerim, ne giyersem giyerim, sana ne! Bu ne açlıkmış arkadaş son on yılda büyüyüp zenginleşiyoruz ya güya, azalacağına, arttı, sokağa çıkan kadınlara eğer baş örtülü değilseler işe çıkmış gibi bakılmaya başlandı. Eskiden Sultanahmette bir banka oturup, manzarayı seyretmek istediğimde de yine salağın biri gelip rahatsız ederdi, on yıl sonra şimdi adam hamile olduğumu görüyor, korna çalıyor, sokakta yürürken, yavaşlıyor ya. Bu nasıl bir iştir??? Kadın sadece bir mal, bir meta bu insanlar için. Bu yüzden bu ülkede bu kadar yüksek ensest oranı, bu yüzden küçük çocukları taciz edenler salıveriliyor, hiç ceza almadan. Çünkü hakim anlayış bu ve bu anlayışın en tuhaf, en hastalıklı destekçileri de bu düşüncede olan kadınlar! Tuhaf tuhaf, uzaylı görmüş gibi bakmalar. Vız gelir! Hep nasıl giyinirsem öyle giyiniyorum, bikinimi de giyiyorum, bu göbek benim, bu beden benim. Beyimle kısacık, akşam hava alacakmışım, yok ya, emredersiniz. Siz kimsiniz ya, kim? Nasıl bir dünya tasavvur ettikleri belli, bunu artık görmeyen, çıkarcılığın, yalakalığın dibine vurmuştur.

Cnm gecen gun doktora esim olmadan gttm annemle ikimz..herifin yannda karisi muayeneye glmisler blli sira bkliyolar ..okuz gbi bakiyo bana..nasi rahatsz oldm..1 sa bu cileyi cektm..doktor nst istedi acsan karnini doyur bde tatli bseyler ye dedi kantine indim.bu sfer orda bi okuz nasi bakiyo..neye bakiyolr anlamadim..hamileyim ya karnm burnumda yanimda kocam yok diye bnu cekmek zorundamiyim..sanki ciplak geziyorm..hamile bi kadin niye essekk gbi suzulur anlamadm..hamile bile olsak sapiklar icin cinsel objeyiz..esimz olmadan gezemicekmiyiz bz nasi bi ulke olduk ya..

yatamıyorum oturamıyorumm tarifsiz sıkıntılar oda oda dolaşıyorumm sabaha kadar.çok keyifsizimm alahım az kaldı diyorumm ...eşim uyuyuyor onada sinir oluyorum sanki adamın ne suçu varsa...

Dun oglen 12 de taburcu olduk biz teyzeler. Benim kalkip otururken olusan sancilarim haric bi derdimiz yok. Dertten saymadigimiz ufak bi sıkıntımız daha var ama; meme ucu! Bi gogsumun ucu yok, digeri de emilmekten bitap durumda
Sutum haliyle yetmiyor, pompayla denedik sut zor da olsa gelio ama mehmethan bi pompa gucunde degil malesef

Sonuc; memeye mama takviyesi. Hic uzulmuyorum ama. Karni doysun da nasil isterse ole doysun. Ben hic pes etmiyorum. Iki gogsumu de sirayla dua ederek veriyorum. Gerisi tefekkul. Saglikli olsun, gogsumde uyusun da...

günaydıııııııııııııın.
siz doğurmadan yakaladık sizi fındığımla.
hepinize hayırlı doğumlar. çok öpüyorum. Allah yardımcınız olsun. ve tabii benim de

Cok sevindim lady.. bizi habersiz birakma :))

Amcadaki neyin kafasidir anlamadim. Haberleri bile yarim biraktm bu ucube yuzunden. Allah akil fikir versin o adama da onu oraya cikaran zihniyete de.
Akil fukara olunca fikir ukala olurmus diyorum ve bu gorusu savunan ozellikle de hemcinslerime yaziklar olsun diyorum

Bence bi iki gun temizlikci al kimseye eyvallah etme!

bugün doktora gittim ve bebeğim ters duruyor ( bu durumda normal doğum yapmam çok riskli olurmuş. benimle aynı durumda olan var mı acaba(

Ben varim.. olsun napalim dusukte olsa donme ihtimali var die bekliyoruz. Donmezse de dunyanin sonu degil. Onemlinolan sagsaglim kavusabilmek

Tebrik ederim. Allah anali babali buyutsun.

Benimki hep ya yan ya da ters.oglum direniste. Oluruna birak son ana kdr donebilir. Yuruyus yap mutlaka min yarim max 1 saat.

Dualarimiz seninle..

Yeeim ben o Mehmethanin minnak agziniiii :))

Gunaydin gunahkar hamileler :)))

Guzel hbrlerle dolu bir gun olsun hepimize.. simdi azcik uyuyalim :))

herkese günaydın bu gün gece biraz daha su geldi su mu yoksa bebk baskı yaptığı için idrarmı hala anlamadım ama

bana su gibi geldi bu gün gidicem hastahaneye

hiç sancım yok nasıl olacak bilmiyorum yediğim hurmaların hesabı yok biraz yürüyüş yaptım olmadı gelmedi sancı.....

ne oldu oldu artık suni sancı verirler heralde açılma olmazsa sezeryan....... ne yapalım kısmet......

günaydın güzel anneler ve mnnoşları..

kocacığımı şehir dışına yolcu ettim iş için saat dörtten beri ayaktayım uyku tutmadı..
yürümek, oturmak, kalkmak gittikçe zorlaşıyor bel ağrısı kalça ağrısı cabası..
ama ben artık doğum sancılarım gelsin istiyorum.. bu ağrıları istemiyorum

canım kimsenin nazını çekmek zorunda değilsin. tut birini temizlet evini. yapamadıkların için de sıkma canını her şey dört dörtlük olmak zorunda değil. anlamıyorum herkes iyi gün dostuymuş... insanlar arayıp sormaya korkuyor belki ihtiyacımız vardır bir şey isteriz diye. Allah kimseye muhtaç etmesin.

Günaydın edepsiz hayasız hamişler :)) konu ile ilgili söylenecek çok şey varsa kendimizi yormaya değmez bu zihniyet ve kadın olduğu halde bı zihniyeti savunanların müslümanlığı Allah katında eminim çok güzel değerlendirilecektir. Binbir zorluklara 9 ay karnında bebeğini büyütmeye çalışan vücudunun gösterdiği değişimlere alışmaya çalışan cennet onların ayaklarının altına vaad edilmişken bir hamile görünce seks duygusu kabaran bu çocuk nasıl oldu acaba Zihniyetine giren Yada kocasından Kıskanan beyin ve vicdan fakirleri sözde Allah özde ak sevdalıları pis fikirlerinizi içinizde tutun lütfen rahmetli büyükbabam sağ olsaydı hükümetin oyunları bunlar gene bişi kaktıracaklar gündem değiştiriyorlar derdi :)) artık çocuğunun bu ülkede yetişmesini bırak burda doğmasını bile istemiyorum yabancı bi ülkede mülteci olsak daha iyi muamele görürüZ

Günaydın canım,bu ev temizliği konusunda bende diğer arkadaşlara katılıyorum,durumun uygunsa hiç eyvallah etme.böyle zamanlarda insan daha çok alınıyor biliyoruz hepimiz.hem zaten insanlar kaşıkla verip kepçeyle almaya bayılıyorlar.ben insanlardan gerçekten çok zorda kalmadıkça bişey istemem,çünkü ettikleri yardıma hep pişman ederler.bedelini öde öde onların yaptıkları iyiliğin karşılığını ödeyemezsin.en güzeli ne şeytanı gör ne salavat getir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…