- 1 Ağustos 2012
- 870
- 54
- 298
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #45.381
iyi geceler canlarım.
bugün son günümüzdü.
yarın sabah saat 8de yatış yapıcaz öğlen 12 gibi sezeryana giricem
benim için dua edin.
inşallah kızımda olduğu gibi rahat ve kolay geçer.
içimde hem heyecan hemde korku var
sabah erken kalkmam lazım.
toparlanır toparlanmaz yazarım ayrıntıları inşallah
Allaha emanet olun
öpüyorum kokulu kokulu
Canim bu bayanin iletisini gorunce hemen cevap yazdim bende, sonra gecmisi okumaya devam ettim ve ikimizinde tami tamina ayni seyleri yazdigimizi gorup guldum :))) aklin yolu birdir diyelim :)))
iyi geceler canlarım.
bugün son günümüzdü.
benim için dua edin.
Allaha emanet olun
öpüyorum kokulu kokulu
Allah 'im insallah hayirli doğumlar nasip etsin, agrisiz sizisiz çabucak ayaklanir yavrusunda bol bol hasret giderirsiniz.
Evet CANIM aklın yolu bir ama bazılarında noksan olmasına rağmen yorum yapabiliyorlar iste. Bende senin yazdıklarını okurken kendi yAzdiklarimi okuyorum sandim ilk önceaynı gülümsemeyi ben de yaptım
Ay oğluma ömr ismini koyacaktım valla soğudum bu adam yüznden
Bugun istanbul çok sıcak bu yazın en sıcak gunu sanırım bayılmak uzereyim buzdolabının icine girmek istiyorum
arkadaşlar ben hiç polemiğe girmem ama bu konu canımı çok sıktı. ben inançlı bir insanım aynı zamanda kültürümüze de sahip çıkıp saygı duyarım.ama hamile kadın dışarı çıkamaz ayıp gibi lafları söyleyen din adamına ve ona katılan arkadaşlarımıza gerçekten hayret ediyorum.katılan arkadaşlarımız sadece uslubu kaba diye yazmış bir din adamı yani dine yönlendiren sevdiren bir adam bu konuda eğitim almış üstelik belli bir yaşın sahibi bir insan kaba konuşamaz bunun izahı yok affıda yok
gelelim böyle gezme olayının günah ve ayıbına 1.hamile kadının duası kabul olur doğumda ölürse günahları affolur ve en önemlisi cennet ayağının altındadır.
2-buluğ çağına girmemeiş çocuk günahsızdır ve melaikedir.
şimdi bizim ve bebegimizin dışarı çıkmayacak kadar günahımız nedir bilmek istiyorum.ayrıca ben hiç sokakta çıplak gezen veya açık saçıp giyinipte o göbekli haliyle teşircilik yapan bayan görmedim.
Karnim burnumda, esimle veya arkadaslarimla, gunduz veya gece sokakta da geziyorum, bikini ile denize de giriyorum. Allah kismet ederse bir erkek cocuk dunyaya getirecegim. Cocugumu kadinlara saygi duyan, kadinin degerini bilen bir bir erkek olarak yetistirecegim. Erkek olmanin bir ayricalik olmadigini, kadinlarin gobegi ile gogsu ile kalcasi ile bir seks objesi olmadigini ogretecegim.
Yahu ne utanmaz insanlar var, sana ne kiminle nerde gezersem gezerim, ne giyersem giyerim, sana ne! Bu ne açlıkmış arkadaş son on yılda büyüyüp zenginleşiyoruz ya güya, azalacağına, arttı, sokağa çıkan kadınlara eğer baş örtülü değilseler işe çıkmış gibi bakılmaya başlandı. Eskiden Sultanahmette bir banka oturup, manzarayı seyretmek istediğimde de yine salağın biri gelip rahatsız ederdi, on yıl sonra şimdi adam hamile olduğumu görüyor, korna çalıyor, sokakta yürürken, yavaşlıyor ya. Bu nasıl bir iştir??? Kadın sadece bir mal, bir meta bu insanlar için. Bu yüzden bu ülkede bu kadar yüksek ensest oranı, bu yüzden küçük çocukları taciz edenler salıveriliyor, hiç ceza almadan. Çünkü hakim anlayış bu ve bu anlayışın en tuhaf, en hastalıklı destekçileri de bu düşüncede olan kadınlar! Tuhaf tuhaf, uzaylı görmüş gibi bakmalar. Vız gelir! Hep nasıl giyinirsem öyle giyiniyorum, bikinimi de giyiyorum, bu göbek benim, bu beden benim. Beyimle kısacık, akşam hava alacakmışım, yok ya, emredersiniz. Siz kimsiniz ya, kim? Nasıl bir dünya tasavvur ettikleri belli, bunu artık görmeyen, çıkarcılığın, yalakalığın dibine vurmuştur.
yatamıyorum oturamıyorumm tarifsiz sıkıntılaroda oda dolaşıyorumm sabaha kadar.çok keyifsizimm alahım az kaldı diyorumm ...eşim uyuyuyor onada sinir oluyorum sanki adamın ne suçu varsa...
günaydıııııııııııııın.
siz doğurmadan yakaladık sizi fındığımla.
hepinize hayırlı doğumlar. çok öpüyorum. Allah yardımcınız olsun. ve tabii benim de
Taze anneler hepinizi tebrik ederim, maşallah hepinize. Çok yazamıyorum burda ama sürekli takipteyim. Şöyle bi düşündüm de ne çektin be:) dedim kendime. Önce vajinismusla uğraştım tedaviyle geçti, sonra bebek için uğraştım o da geçti. neyse hamiş kaldım rahatladım dedim ilk günden kanama ve düşük tehdidiyle 16. haftaya kadar kıpırdamadım, 32. haftada öylesine kontrole gittim erken doğum dedi nst de 80 lerde sancılar cıktı yine yatış yolları göründü bana:). #Direnbebeğim dedikçe direndi bebeğim. Allah'a şükür bugünlere geldik. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sağlıklı doğumlarımız olsun inşallah. Akşama kontrolüm var inşallah her şey yolundadır.
Bu arada şöyle bi video gordüm, bu insanlarla aynı dünyada yaşadığım için üzüldüm.
"BÖYLE KARINLA SOKAKTA DOLAŞILMAZ! AYIPTIR AYIP!" - Hürriyet TV Haber
Günaydın sayın bağyanlar
Dün akşam anneme posta koydum. Dedim doğumumda burda olmazsan bi daha da gelme benim misafire ihtiyacım yok anneye ihtiyacım var dedim. İzin koparmış kocasından geliyomuş. Demek ki neymiş isteyince oluyomuş:))
Bugün, Cumartesi için son randevumu aldım kızlar, bir dahaki randevu doğum için olacak. İçim bir garip oldu son randevu, bugünleri de görecek miydik
Neyse dünü yavrulamadan atlattım, artık yavrulayabilirim, kızım ne zaman isterse gelsin. 2 Ağustosu beklemesi şart değil, laf aramızda benim de işime gelir
Dün gece davulcu gittikten 1 saat kadar sonra uyuyabildim. Şu davulcuya bi bakayım dedim. Bi motor ışığı görünüyo bi de ses geliyo dambudu dumbudu. Bi de baktım biri motoru kullanıyo, davulcuda motora ters oturmuş çala çala geçiyoAkla bak yormuyo adam kendini ahahaha.
Bu arada doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum. Gözünüz aydın kızlar. Bebişleriniz de iyiymiş. Ağrılarınız sızılarınız tez zamanda geçsin inşallah. Darısı bize. Bu arada kaç olduk yaa sayamadım doğuran doğrana
Diren Arasta:))
Hepimiz tatlıyız ki :))
Yavyum ellerine sağlık. Ne cevherler varmış sende. Hazır gibi olmuş. Çok güzel olacak İnci'nin doğduğu oda. Zaten güzel olması için senin orda olman yeterli ya neyse
ben sinirden ağlamim de kim ağlasın? biliyosunuz 3 gündür temizlik yapmaya çalışıyorum.. güya kardeşim gelicekti yardıma.. 5 inde doğumum var. kardeşime sordum ne zaman geliyosun hadi gel çok işimiz var yapamıyom çok fazla ev berbat diye. bana ne dese beğenirsiniz? 29 unda arkadaşının doğum günü varmış onu kutlucakmış ondan sonra gelcekmiş.. bende, annem 3 ünde gelcek zaten ondan 2 gün önce gelmenin faydası yok ben o zamana kadar bitiririm.. arkadaşın benden daha kıymetliymiş dedim çıktım netten.. 20 kilo almışım kendimi ayaklarımı ağrımı geçtim kimse karnımda kine acımıyor arkadaş... siz olsanız ne yapardınız?çok gücüme gitti çoook
bugün doktora gittim ve bebeğim ters duruyor( bu durumda normal doğum yapmam çok riskli olurmuş. benimle aynı durumda olan var mı acaba (
kızlar merhaba belki beni hatırlayan olur geçen torba yasası hakkında bilgisi olan var mı diye sormuştumayın 17 sinde minik oğlum TOPRAK daha fazla beklememe gerek yok deyip aramıza katıldı bende normal doğum yanlısı idim ama sabah çatı muayenemde pelvik çıkımda darlık tespit edilince ve akşamında pırt diye suyum gelince mecbur sezaryen ile doğdu oğlum. doğum hikayemi de anlatmak istiyorum size en kısa zamanda o kadar komikdi ki sakın sezaryenden korkmayın mecbursa olacak bide sakın 2 takım hastane çıkışı falan yeter demeyin bol bol bebeğinize kıyafet götürün ... inşallah benimki kadar kolay ve güzel bi doğum yaşarsınız .... hepinizi kucaklıyorum ...az kaldı kızlar
#direnağustosannesi
arkdaşlar bugün daha önce de msj attım ama cvp atan olmadı.:2: ben hamileliğinin başından beri normal doğum isteyen birisiyim. fakat bebeğim 32. haftadan beri ters duruyor, bugün gittik hala terss. doktor bu durumda sezeryan yapmak gerektiğini söyledi ve ben şu anda çok üzgünüm. benimle aynı durumu yaşamış olan varmı, yada en azından öle birini tanıyan.
iyi geceler canlarım.
bugün son günümüzdü.
benim için dua edin.
Allaha emanet olun
öpüyorum kokulu kokulu
Dun oglen 12 de taburcu olduk biz teyzeler. Benim kalkip otururken olusan sancilarim haric bi derdimiz yok. Dertten saymadigimiz ufak bi sıkıntımız daha var ama; meme ucu! Bi gogsumun ucu yok, digeri de emilmekten bitap durumda
Sutum haliyle yetmiyor, pompayla denedik sut zor da olsa gelio ama mehmethan bi pompa gucunde degil malesef
Sonuc; memeye mama takviyesi. Hic uzulmuyorum ama. Karni doysun da nasil isterse ole doysun. Ben hic pes etmiyorum. Iki gogsumu de sirayla dua ederek veriyorum. Gerisi tefekkul. Saglikli olsun, gogsumde uyusun da...
ben sinirden ağlamim de kim ağlasın? biliyosunuz 3 gündür temizlik yapmaya çalışıyorum.. güya kardeşim gelicekti yardıma.. 5 inde doğumum var. kardeşime sordum ne zaman geliyosun hadi gel çok işimiz var yapamıyom çok fazla ev berbat diye. bana ne dese beğenirsiniz? 29 unda arkadaşının doğum günü varmış onu kutlucakmış ondan sonra gelcekmiş.. bende, annem 3 ünde gelcek zaten ondan 2 gün önce gelmenin faydası yok ben o zamana kadar bitiririm.. arkadaşın benden daha kıymetliymiş dedim çıktım netten.. 20 kilo almışım kendimi ayaklarımı ağrımı geçtim kimse karnımda kine acımıyor arkadaş... siz olsanız ne yapardınız?çok gücüme gitti çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?