- 13 Eylül 2012
- 3.517
- 1.009
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #45.401
ben hiç de yadırgamıyorum. Aksine çok takdir ederim Ömer beyi... ve dedikleri doğru. İSlama göre , edebe göre, bizim ananelerimize göre de bu böyleydi zaten... uslubu biraz kaba olmuş. Ama söyledikleri doğru bence de... hiç de cahil bir insan değildir ayrıca...
kızlar 2 saatlik bir yolculuğa çıkmayı dşünüyorum orda 1 gece kalıp ertesi günde 2 saatte dönüş yolum olcak özel araçla bişey olmaz dimi 36. haftasında ben gibi gezen var mı???
iyi geceler canlarım.
bugün son günümüzdü.
yarın sabah saat 8de yatış yapıcaz öğlen 12 gibi sezeryana giricem
benim için dua edin.
inşallah kızımda olduğu gibi rahat ve kolay geçer.
içimde hem heyecan hemde korku var
sabah erken kalkmam lazım.
toparlanır toparlanmaz yazarım ayrıntıları inşallah
Allaha emanet olun
öpüyorum kokulu kokulu
Yarın bizi habersiz bırakma, hayırlı doğumlar canım. Haftaya bugün ben de böyle şeyler yazıcam kısmetse
Günaydın canım,bu ev temizliği konusunda bende diğer arkadaşlara katılıyorum,durumun uygunsa hiç eyvallah etme.böyle zamanlarda insan daha çok alınıyor biliyoruz hepimiz.hem zaten insanlar kaşıkla verip kepçeyle almaya bayılıyorlar.ben insanlardan gerçekten çok zorda kalmadıkça bişey istemem,çünkü ettikleri yardıma hep pişman ederler.bedelini öde öde onların yaptıkları iyiliğin karşılığını ödeyemezsin.en güzeli ne şeytanı gör ne salavat getir.
canım kimsenin nazını çekmek zorunda değilsin. tut birini temizlet evini. yapamadıkların için de sıkma canını her şey dört dörtlük olmak zorunda değil. anlamıyorum herkes iyi gün dostuymuş... insanlar arayıp sormaya korkuyor belki ihtiyacımız vardır bir şey isteriz diye. Allah kimseye muhtaç etmesin.
Lavman Normal Doğumda Yapılıyor Canım Benim Bİldiğim Sezeryanda Gerek Yok. Sonda Takılıyor, Ben Epiduralden Sonra Takılmasnı Rica Ettim Öyle Taktılar. Sende Söyleyebilirsin.
Günaydın göbeklerini gere gere dolaşan güzel annelerTakvimim bana artık doğum çantanı hazırla diyor :) Ne uyuşuk çıktım hala hazırlamadım çantamı bu bana son uyarı olsun hafta sonu hazırlayayım :)
sağol suloz...:) evet söyliycem ben de sonda işini..
bana da dün diyordu :) bugün hazırlıycam ben de artık...dün falan bi tuhaftım valla,karnımda ağrılar oluyor,sol kasığıma bıçak saplanıyor bazen,adet olacakmış gibi hafif ağrılar oluyor vs...korktum valla...gerçi kontrole yeni gittik hiç öyle bi durum da yok,daha bebeğin kafası bile yukardaydı sağ göğsümün altında hemd de...doktor bu da çok sıkıştırır seni dedi...
5 inde ki kontrolü iple çekiyorum ne durumda olucaz acaba...
bu arada ben haftaya kendim yine ağda yapıcam oraya :26: inşallah bişey olmaz...bu karınla çok zor oluyor ama mecburum...olduğu kadar artık....
tehlikeli olmaz dimi 37.haftada ?? bir de acaba erken mi olur 38 imi beklesem diyorum ? :44:
canım bende korkuyorum ama 37+4 de sezeryan olucam bende.. oda annem yanımda olsun diye. hemde artık dayanamıyorum.. inş bişi olmaz..
kızlar bu arada dün gece o kadar güzel bir rüya gördüm ki... bu onu rüyamda 3. görüşüm.. kimden bahsediyorum.. ATATÜRK. ATA'm.. o kadar yaşlıydı ki.. ama o kadar asildi ki.. size anlatırken bile ağlayabilirim.. niye gizli buluştuk Ata'm dedim.. Yasak çocuk bilmiyor musun? benimle görüşmek yasak dedi.. seni çok özledim dedim. güldü... bana kalın bir kemer hediye etti.. takmaya çalıştım.. izin vermedi.. haydi çocuk zaman doldu git artık dedi.. orda uyandım... az önce rüya tabirlerine baktım.. kemerin iki anlamı var.. takmıyorsan evlat sahibi olmaya.. takarsan sevdiğin bi yakınının ölümüne işaretmiş.. Ata'm bana onu taktırmadı.. eğer biz şuanda ömer bey ve onu savunanlar gibi yobaz değilsek, kocamızın tek karısıysak, çalışabiliyorsak, sözümüz geçiyorsa, istediğimiz gibi gezip şarkı söyleyip dans edebiliyorsak bu Atam'ın sayesinde.. Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun ki Atatürk gibi bir liderimiz var.. Allah ondan razı olsun... inş bizim çocuklarımızda Allah a şükredip Atatürk e minnettar olur.. inş hepimizin yavruları onun yolundan yürür onun düşüncelerini benimser..
Günaydın hanımlar;
Yaşasın bugün cuma ve benim son iş günüm:118:
Herkese kolay bi gün diliyorum. Odamı ve masamı toparlamam lazım. Sonra sizinleyim
sağol suloz...:) evet söyliycem ben de sonda işini..
bana da dün diyordu :) bugün hazırlıycam ben de artık...dün falan bi tuhaftım valla,karnımda ağrılar oluyor,sol kasığıma bıçak saplanıyor bazen,adet olacakmış gibi hafif ağrılar oluyor vs...korktum valla...gerçi kontrole yeni gittik hiç öyle bi durum da yok,daha bebeğin kafası bile yukardaydı sağ göğsümün altında hemd de...doktor bu da çok sıkıştırır seni dedi...
5 inde ki kontrolü iple çekiyorum ne durumda olucaz acaba...
bu arada ben haftaya kendim yine ağda yapıcam oraya :26: inşallah bişey olmaz...bu karınla çok zor oluyor ama mecburum...olduğu kadar artık....
tehlikeli olmaz dimi 37.haftada ?? bir de acaba erken mi olur 38 imi beklesem diyorum ? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?