2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla canım kusura bakma takdir ediyorsan sen otur o zaman 6. aydan sonra evde ben oturamam,karnımız burnumuzda çalışmaya çalışıyoruz senin takdir ettiğin ömer bey verecek mi bana maaşımı doğumdan sonra izinimi

günaydın herkeşlere..
ben bu satırları yazarken haliyle sitede kimse yok :)) sabahın köründe güyaaa izne ayrıldım güyaaa akşama kadar uyuyacaktım kocam gider ben aynen oturmaya devam .. ama çok şükürki geceleri uyku sorunum daha başlamadı umarım da başlamaz. kızlar benim sorum var size göğüslerim acayip kaşınıyor zaten ilk doğumda yeterince çatlamıştı çatlayacak yeri kalmadı nie kaşınıo acep lansinoh da 2 haftadır kullanıyorum artık doğumdan önce başlayın demişti eczacı bi arkadaşım ama göğüslerimi kaşırken hoop süt daha doğrusu ağız denilen o sarımsı sıvı iniyor o indikten sonra geçio sizce nedir bunun hikmeti ..

Herkese günaydın canlaaaaaaaaar.biz gece geç yattık erkenden uyanalım dedik hemde saat kurup.3 sabahtır 10-11:30 arası uyanmaya başlamıştım ve kendime çok kızıyorum bu saate kadar uyuyunca,saatimizi kurduk ve erken kalktık.gün daha bereketli oluyor erken kalkınca.pazar günleri iznimde bile sabah saat kurup en geç 8'de uyanırım.manyak mıyım neyim biliyorum ama huy işte!!!!benim tatlı kızımda maşallah çok uslu gibi görünüyor,gece beni hiç uyandırmıyor,sabahlarıda ben uyanında uyanıyor.annesi gibi erkenci olacak galiba.Rüzgar,Mehmethan'ı bizim içinde kokla ve inşallah meme ucu sıkıntın çözülür.evinizede çıkmışsınız,artık daha hızlı iyileşip alışırsınız birbirinize.Rabarba,rahmetli dedenle aynı şeyi düşünüyorum,ne kadar akla mantığa aykırı bir gündem yaratılsa ve toplumun yumuşak karnına dokunulsa altından hep farklı oyunlar çıkıyor ve bize yansıdığında iş işten geçmiş oluyor.taraflı medya bizi neyle yemleyeceğini iyi biliyor.15-20 güne kalmaz başımıza ne geldiğini öğreniriz.herşeye rağmen hepimize güzel günler olsun canlaaaaaaaar

kızlar 2 saatlik bir yolculuğa çıkmayı dşünüyorum orda 1 gece kalıp ertesi günde 2 saatte dönüş yolum olcak özel araçla bişey olmaz dimi 36. haftasında ben gibi gezen var mı???

Canım ben hala her gün 1,5 saat yol gidiyorum iş için. Ayakların çok rahatsız olursa durup 5 dakika dolaşırsın bişey olmaz sen rahat ol.

Oyy bugün yeni bir bebiş geliyor Hayırlı doğumlar canım habelerini bekliyoruz.

Yarın bizi habersiz bırakma, hayırlı doğumlar canım. Haftaya bugün ben de böyle şeyler yazıcam kısmetse

İnanmıyorum ha geldi ha gelecek derken 1 hafta mı kaldı :18:

Günaydın göbeklerini gere gere dolaşan güzel anneler Takvimim bana artık doğum çantanı hazırla diyor :) Ne uyuşuk çıktım hala hazırlamadım çantamı bu bana son uyarı olsun hafta sonu hazırlayayım :)

günaydın annecikler.... bizim dün gece babamız geldii.. ayy adamı 4 günde nasıl özlediysem sanki ilk kez görüyormuşum gibi oturdum tüm gece yüzüne baktım masum masum bugün kızımla görüş günümüz.. hay aksi eşim izin alıp beni götüremicek ben en iyisi doktoru eve çağırayım kimse görmesin.. kızlar yakında bu tıp fakultesine kadım doğum ve hastalıkları bölümüne erkek öğrenci alımı durdurulur.. o savunan arkadaşa inanamadım.. onun yetiştireceği kız çocuğuna ayrı erkek çocuğuna ayrı acıdım..

aynen öyle canım.. kimse karşılıksız birşey yapmıyo.. o kadar çok yanlız kaldım ki şu iş konularında.. canım burda tanıdığım bi tane temizlikçi var.. buraya taşınırken tutmuştuk.. ev boştu eşya bile yoktu daha evde.. pencereler büyük diye yarısını bıraktı mutfak dolaplarını silmedi. yaptığı tek şey yerleri silmekti üstten üstten ve ona 80 lira aldı.. dolu eve çağırsam 200 alır heralde. bide arkasından ben iş yaparım.. en iyisimi kendim yapıyorum.. kapılarımıda sildim. bi camlarım kaldı. Allah ın izniyle onlarında hakkından gelirim...

Bu nasıl bir düşüncedir bu nasıl bir dile getiriştir !!
Benim nasıl gezeceğime , ne yapacağıma karar verme yetkisi ne hakla kendindedir !
Düşüncendir , dile getirirsin tamam ama bir üslup vardır ; terbiyesiz sıfatını kullanamazsın ; senin düşüncendir ; eşin , kızın vs. buna uyabilir sizin tercihinizdir ama genele vurup terbiyesiz diyemezsin !!

Yüce Allah'ın lütfu bir bebeği karnımda taşıyorum . Buna şükrediyorum .
Bunun yanında hamilelik bir süreç neden kendimi saklayayım ki çalışan var doğum izni 32. ya da dayanıyorsun 37.hafta o zamana kadar istesen de istemesen de dışarı çıkacaksın işe gitmek için ; o zaman 5.aydan itibaren zorunlu gebelik izni başlasın ama ücret kesmeden ! Gerçi kadın çalışmasın otursun evde derler de !!
Şimdi bu zihniyettekiler toplu taşıma araçlarında yer vermeyerek ( zaten verdikleri de yok da ) tepki de gösterir , otur evinde derler :)

Tamam hamile iken çıkmadım dışarı , çocuğumu doğurdum , arabası ile çıkardım karnımda değil o zaman da terbiyesizlik , e malum o çocuk belli bir süre önce karnımdaydı ve hamileydim !! Y ada dışarıda çocuğum bana anne demesin neme gerek bir zamanlar hamile kaldığım ortaya çıkacak ; ayıp ne büyük terbiyesizlik !!

Evlenir evlenmez ; komşunun , arkadaşın , akrabanın vs. çocuk ne zaman , geç kalmayın vs. demesi ayıp değil de hamile kalmam mı ayıp !!
3 çocuk pazarlığı yapılırken , evlilik cüzdanları verilirken 3-5 çocuk sözleri alınırken ayıp değil de sonrası mı ayıp !!

Allah'ım ya sabır ya sabır yani .
Annelik gibi kutsal bir olguyu böyle nitelemek hangi vicdana uyar !!

Sözlerin çarpıtıldığı söyleniyor ya o zaman üsluba dikkat edeceksin . Bu kadar değerli , özel bir durum için düşüncelerini daha uygun , kırıcı olmayan kelimelerle ifade edeceksin ve sonuçta kimseye hak etmediği sıfat ile değerlendirmeyeceksin !!!

Günaydın hanımlar;
Yaşasın bugün cuma ve benim son iş günüm:118:
Herkese kolay bi gün diliyorum. Odamı ve masamı toparlamam lazım. Sonra sizinleyim

kızlar bu arada dün gece o kadar güzel bir rüya gördüm ki... bu onu rüyamda 3. görüşüm.. kimden bahsediyorum.. ATATÜRK. ATA'm.. o kadar yaşlıydı ki.. ama o kadar asildi ki.. size anlatırken bile ağlayabilirim.. niye gizli buluştuk Ata'm dedim.. Yasak çocuk bilmiyor musun? benimle görüşmek yasak dedi.. seni çok özledim dedim. güldü... bana kalın bir kemer hediye etti.. takmaya çalıştım.. izin vermedi.. haydi çocuk zaman doldu git artık dedi.. orda uyandım... az önce rüya tabirlerine baktım.. kemerin iki anlamı var.. takmıyorsan evlat sahibi olmaya.. takarsan sevdiğin bi yakınının ölümüne işaretmiş.. Ata'm bana onu taktırmadı.. eğer biz şuanda ömer bey ve onu savunanlar gibi yobaz değilsek, kocamızın tek karısıysak, çalışabiliyorsak, sözümüz geçiyorsa, istediğimiz gibi gezip şarkı söyleyip dans edebiliyorsak bu Atam'ın sayesinde.. Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun ki Atatürk gibi bir liderimiz var.. Allah ondan razı olsun... inş bizim çocuklarımızda Allah a şükredip Atatürk e minnettar olur.. inş hepimizin yavruları onun yolundan yürür onun düşüncelerini benimser..

Lavman Normal Doğumda Yapılıyor Canım Benim Bİldiğim Sezeryanda Gerek Yok. Sonda Takılıyor, Ben Epiduralden Sonra Takılmasnı Rica Ettim Öyle Taktılar. Sende Söyleyebilirsin.

sağol suloz...:) evet söyliycem ben de sonda işini..

bana da dün diyordu :) bugün hazırlıycam ben de artık...dün falan bi tuhaftım valla,karnımda ağrılar oluyor,sol kasığıma bıçak saplanıyor bazen,adet olacakmış gibi hafif ağrılar oluyor vs...korktum valla...gerçi kontrole yeni gittik hiç öyle bi durum da yok,daha bebeğin kafası bile yukardaydı sağ göğsümün altında hemd de...doktor bu da çok sıkıştırır seni dedi...

5 inde ki kontrolü iple çekiyorum ne durumda olucaz acaba...

bu arada ben haftaya kendim yine ağda yapıcam oraya :26: inşallah bişey olmaz...bu karınla çok zor oluyor ama mecburum...olduğu kadar artık....

tehlikeli olmaz dimi 37.haftada ?? bir de acaba erken mi olur 38 imi beklesem diyorum ? :44:

canım bende korkuyorum ama 37+4 de sezeryan olucam bende.. oda annem yanımda olsun diye. hemde artık dayanamıyorum.. inş bişi olmaz..

canım bende korkuyorum ama 37+4 de sezeryan olucam bende.. oda annem yanımda olsun diye. hemde artık dayanamıyorum.. inş bişi olmaz..

Sezeryanda genital bolgeyi de son bi almak gerekiyo mu ya bileniniz var mi? Ben onceden lazere gittigim icin vok bisey yok ama tüy seklinde var. Acik olacaksa bi yolunu bulmaliyim (

Okurken gozlerim doldu

Günaydın hanımlar;
Yaşasın bugün cuma ve benim son iş günüm:118:
Herkese kolay bi gün diliyorum. Odamı ve masamı toparlamam lazım. Sonra sizinleyim

Yaşasınnn son gün ne güzel bişey tatilin şimdiden hayırlı olsun bebişini beklerken bol bol dinlen

Bana sağlık ocağındaki ebe hanım kendin yapıyorsan artık yapma dedi. Ben kendim yapmıyorum bu hafta son kez gidicem doğuma giderken zaten anlık bişey olacak hemen jiletle halledilir. Bence sen de zorlama kendini 2-3 kere jilet yapmaktan bişey olmaz zaten hamilelikten baya azaldı tüyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…