- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #45.421
kızlar bu arada dün gece o kadar güzel bir rüya gördüm ki... bu onu rüyamda 3. görüşüm.. kimden bahsediyorum.. ATATÜRK. ATA'm.. o kadar yaşlıydı ki.. ama o kadar asildi ki.. size anlatırken bile ağlayabilirim.. niye gizli buluştuk Ata'm dedim.. Yasak çocuk bilmiyor musun? benimle görüşmek yasak dedi.. seni çok özledim dedim. güldü... bana kalın bir kemer hediye etti.. takmaya çalıştım.. izin vermedi.. haydi çocuk zaman doldu git artık dedi.. orda uyandım... az önce rüya tabirlerine baktım.. kemerin iki anlamı var.. takmıyorsan evlat sahibi olmaya.. takarsan sevdiğin bi yakınının ölümüne işaretmiş.. Ata'm bana onu taktırmadı.. eğer biz şuanda ömer bey ve onu savunanlar gibi yobaz değilsek, kocamızın tek karısıysak, çalışabiliyorsak, sözümüz geçiyorsa, istediğimiz gibi gezip şarkı söyleyip dans edebiliyorsak bu Atam'ın sayesinde.. Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun ki Atatürk gibi bir liderimiz var.. Allah ondan razı olsun... inş bizim çocuklarımızda Allah a şükredip Atatürk e minnettar olur.. inş hepimizin yavruları onun yolundan yürür onun düşüncelerini benimser..
Günaydın canım,bu ev temizliği konusunda bende diğer arkadaşlara katılıyorum,durumun uygunsa hiç eyvallah etme.böyle zamanlarda insan daha çok alınıyor biliyoruz hepimiz.hem zaten insanlar kaşıkla verip kepçeyle almaya bayılıyorlar.ben insanlardan gerçekten çok zorda kalmadıkça bişey istemem,çünkü ettikleri yardıma hep pişman ederler.bedelini öde öde onların yaptıkları iyiliğin karşılığını ödeyemezsin.en güzeli ne şeytanı gör ne salavat getir.
ya şu fotoyu görünce hep aklıma gelio, sizler hafta olarak benden çok çok ilerdesiniz, hiç böyle bariz elini ayağını gördünüz mü, böyle bi şey mümkün mü yoksa bunlar sadece resimden mi ibaret:26:Cok gecmis olsun , insallah iyilesirsin bi an önce
Üslubu kabaymis filan , bosversene ona mı düşmüş bu konuda konuşmak
Eki Görüntüle 764507
Günaydın göbeklerini gere gere dolaşan güzel annelerTakvimim bana artık doğum çantanı hazırla diyor :) Ne uyuşuk çıktım hala hazırlamadım çantamı bu bana son uyarı olsun hafta sonu hazırlayayım :)
Sezeryanda genital bolgeyi de son bi almak gerekiyo mu ya bileniniz var mi? Ben onceden lazere gittigim icin vok bisey yok ama tüy seklinde var. Acik olacaksa bi yolunu bulmaliyim(
Cnm tuylerm diken diken oldu..gercekten ataturkten bhsetmek yasak artik..bu kdr capulcunun lideri cnku ....oglum olsaydi adini ata koyucaktm ...bz onu untmad kimseyede unuttrmicaz...bn.ataturk sevgiyle buyutuldm bnm evladmda oyle buyucek..kemikleri sizliyo atamizn genclige hitabesinde ne dediyse yasiyorz suan..allah bzi evlatlarimizi bu dar beyinlerdn kurtarsn tez zamnda su mubarek gun..hamilelern duasi kabul olurmus yatip kalkip dua ediyorm
Bu gün ortalıkta yoksunuz doğumamı gittiniz arkadaşlar görünmüyorsunuz..........
Ben hala sancı bekliyorum........öğleden sonra gidicem hastaneye
Dun oglen 12 de taburcu olduk biz teyzeler. Benim kalkip otururken olusan sancilarim haric bi derdimiz yok. Dertten saymadigimiz ufak bi sıkıntımız daha var ama; meme ucu! Bi gogsumun ucu yok, digeri de emilmekten bitap durumda
Sutum haliyle yetmiyor, pompayla denedik sut zor da olsa gelio ama mehmethan bi pompa gucunde degil malesef
Sonuc; memeye mama takviyesi. Hic uzulmuyorum ama. Karni doysun da nasil isterse ole doysun. Ben hic pes etmiyorum. Iki gogsumu de sirayla dua ederek veriyorum. Gerisi tefekkul. Saglikli olsun, gogsumde uyusun da...
Kızlar gelmeyelim bu oyunlara topğimizin bile gündemi değişti doğum yapan bebişlerini kucaklayan arkadaşlarım sizleri tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunlar inşallah bugün doğum yapıcak arkadaşlarıma da kolaylık diliyorum biz şuan hastanedeyiz kontrole geldik nstden yazıyoruz size :)) belki bugün çatı muayeneni yaparım demişti doktorum bakalım yapıcakmı korkuyorum biraz ben hamile kalmadan önce lazere gitmiştim o bölge için dün bi kontrol edeyim dedim temiz mi ne durumda die uzun zamandır görmüyordum allahım nasıl şekli değişmiş çirkinleşmiş kararmış bu benim olamaz dedim kendi kendime :)) adam Allah'tan yanaşmıo şu tipini görse korkup kaçacak :)) bu aralar içimde hep doğurcakmışım gibi bi his var kocam ya yurt dışında hiç ummadığım bi yere gitti Ummana dedim sen git gelene kadar ben doğurcam :)) kızlar dua edin oğlum güzel kilo almış olsun göbüşü geriden geliyordu son iki haftadır öpüyorum hepinizi
evet canım bende bursadayım temizlikçi çağırsam mı diye düşünüyorum ama
geçen eşime dedim de annemle yapın dedi bende kv ile temizlik nasıl olcak onu bilemiyorum :44:
anlattığın kişiyi sanırım ben çağıramam çağırırsam katil olurumama umarım iyidir de doğum öncesi bide buna kafa yormak zorunda kalmazsın
Bursa'nın neresinden? İçinden mi dışından mı? (Kötü bir şaka, sabah sabah) Ben de kv ile temizlik yapamazdım.Birinden bir şey istemeye çekinirim.Gerçi mecbur kalınca yapacak bir şey yok da...Dediğin gibi inşallah temizlikçi iyidir.Zaten kötüyse bir doğum öncesi bir de sonrası misafirler geleceği zaman çağırırım.Artık inan kimseyle uğraşmak istemiyorum.Önceki temizlikçiye çok yüz vermiştim.Hanımefendi rolleri değiştirmişti.En son sinirlenip gönderdim.Terbiyesiz bir de "Beğenmiyorsan bırakabilirim, benim her günüm dolu." demez mi? "Bu son günün zaten, sen bu kafayla gidersen dolu dediğin günlerin boşalıverir bir anda." dedim. Sonra başkasını ayarladım.O da geleceği günden 10 saat önce arayıp ben gelemeyeceğim dedi.Sorumsuz.Şimdi hala arayıştayım.Şirketler de aldı başını gidiyor.100den başlayıp 140a kadar.
Geçmiş olsun canım.İyi olmanıza çok sevindim.benim de bir göğsümün ucu yok da,ben lansinohun göğüs ucu çıkarıcısını aldım.denedim bi kere işe yarıyor.aklında olsun,sen de alabilirsin.Allah Yardımcımız olsun.Mehmethan'a sevgiler
kızlar öptüm hepinizi.. ben çıkıyorum koca göbeğim ile otobüs bekleyip doktora gidicem.. inş doktor hadi doğuma dersessiz sedasız doğururum kocam ben ve miniğimiz.. sanmıyorum ama hiç sancım yok malesef.... görüşmek üzere..
Geçmiş olsun canım.İyi olmanıza çok sevindim.benim de bir göğsümün ucu yok da,ben lansinohun göğüs ucu çıkarıcısını aldım.denedim bi kere işe yarıyor.aklında olsun,sen de alabilirsin.Allah Yardımcımız olsun.Mehmethan'a sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?