2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Rüyan hayırlara çıksın inşallah canım

aynenn canım sana katılıyorumm.. bend ebütün temzliğimi tek başıma yaaptımmm. ennmde yorgalnarımı güneşlendirdi yastıklarımın pamuklarını açıp tekrarr doldurduu. en zorunu o yaptııı. gerisinide ben tek başıma yaptımm ve iyikide tek başıma yapmışımm. camları sildimmm perdelerimi bile kendim taktımm.. halılarımı kaldırırken bir tek eşim evdeydii yardım etti azıcıkk. bebğimin herşeyini kendim yıkadım kendim ütüledimm kendimm yerleştirdimmm. çantamı hazırladımm annemla hazırlayacktık ama ben dayaanamadmm kendim hazırladımm. sonrada annemle kontrol ettik(uzakta olduğu için çok sık gelemyrr annem.)şimdide sözde kaynannm yanımda doğum a kadar yanımda kalackk.. sessiz bir kadın ama bu derece kendi halinde olması bile insanı rahatsız ediyor çünkü bu kadarı vurdumduymazlığa giriyor bencee.. insan demez mi şu çantana bir bakalımm ne var ne yok. ne hazırladın bir eksik var mı yok mu.. bu haliyle benimle doğum a gelecekk. bişey istese hemşireler çantada var mı yok mu bile bilmiyrrr. düşünün yanii halimii. canımm sıkılıyrr içim daralıyrr böleee ıssız bir yerde bağıra bağıraa ağlamkkk istiyrmmm.. içimmm acıyorrr anlayamıyrrm. birarn önce bebğimi almak istyrmm kucağımaaa.. herkes çekip gitsin evinee kızımla başbaşa kalmkistiyrmm.. herşeyii onunla tekrardan yaşamakkk, onunla beraber yeniden doğmak istiyrmm (

günaydın herkesler iyidir inşallah
bu gece acayip bi hava vardı istanbulda esmiyordu essede sıcak esiyor sabah öyle bir terlemişim hemen duşa attım kendimi
bakalım takvimde neler yazıyor bugün

Cnm tuylerm diken diken oldu..gercekten ataturkten bhsetmek yasak artik..bu kdr capulcunun lideri cnku ....oglum olsaydi adini ata koyucaktm ...bz onu untmad kimseyede unuttrmicaz...bn.ataturk sevgiyle buyutuldm bnm evladmda oyle buyucek..kemikleri sizliyo atamizn genclige hitabesinde ne dediyse yasiyorz suan..allah bzi evlatlarimizi bu dar beyinlerdn kurtarsn tez zamnda su mubarek gun..hamilelern duasi kabul olurmus yatip kalkip dua ediyorm

günaydın herkeseeee

Cok gecmis olsun , insallah iyilesirsin bi an önce

Üslubu kabaymis filan , bosversene ona mı düşmüş bu konuda konuşmak
Eki Görüntüle 764507
ya şu fotoyu görünce hep aklıma gelio, sizler hafta olarak benden çok çok ilerdesiniz, hiç böyle bariz elini ayağını gördünüz mü, böyle bi şey mümkün mü yoksa bunlar sadece resimden mi ibaret:26:

ne saçma soru soruosun demeyin nolur, bilmiyorum ve çok merak ediyorum

hazırla bence de ben bile hazırladım düşün yani

dün akşam ben de göğsümü karnımı gere gere oğluşumu gezmeye çıkardım doyasıya da gösterdim göbeğimi

daha karışacak hangi konuları kaldı acaba daha nelere laf edecekler merakla bekliyorum

kızlar ben bi iki gündür gece yatmakta zorlanıyorum sırt üstü yatmak istiyorum sürekli ama o da yasak iştesağa sola dönerken zorlanmaya başladımm izlere allah sabır versin zaman ilerledikçe bahsettiklerinizi daha ii anlıom.

Sezeryanda genital bolgeyi de son bi almak gerekiyo mu ya bileniniz var mi? Ben onceden lazere gittigim icin vok bisey yok ama tüy seklinde var. Acik olacaksa bi yolunu bulmaliyim (

ben nolur nolmaz temizlerim.. ameliyatlı olunca zor olur.. bide açarlar filan utanırım tüy olursa..

ahhh canım ahhh... ne desem bilemiyorum... Allah bizi ve yavrularımızı o örümcek beyinli insanlardan korusun... amiinnnn... benim kolaumda Atatürk ün ilk imza dövmesi var.. böle gören nasıl bakıyor biliyormusun bulsalar kolumu koparcaklar.. ne silerim ne sildiririm..

kızlar öptüm hepinizi.. ben çıkıyorum koca göbeğim ile otobüs bekleyip doktora gidicem.. inş doktor hadi doğuma der sessiz sedasız doğururum kocam ben ve miniğimiz.. sanmıyorum ama hiç sancım yok malesef.... görüşmek üzere..

Geçmiş olsun canım.İyi olmanıza çok sevindim.benim de bir göğsümün ucu yok da,ben lansinohun göğüs ucu çıkarıcısını aldım.denedim bi kere işe yarıyor.aklında olsun,sen de alabilirsin.Allah Yardımcımız olsun.Mehmethan'a sevgiler

Kızlar gelmeyelim bu oyunlara topğimizin bile gündemi değişti doğum yapan bebişlerini kucaklayan arkadaşlarım sizleri tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunlar inşallah bugün doğum yapıcak arkadaşlarıma da kolaylık diliyorum biz şuan hastanedeyiz kontrole geldik nstden yazıyoruz size :)) belki bugün çatı muayeneni yaparım demişti doktorum bakalım yapıcakmı korkuyorum biraz ben hamile kalmadan önce lazere gitmiştim o bölge için dün bi kontrol edeyim dedim temiz mi ne durumda die uzun zamandır görmüyordum allahım nasıl şekli değişmiş çirkinleşmiş kararmış bu benim olamaz dedim kendi kendime :)) adam Allah'tan yanaşmıo şu tipini görse korkup kaçacak :)) bu aralar içimde hep doğurcakmışım gibi bi his var kocam ya yurt dışında hiç ummadığım bi yere gitti Ummana dedim sen git gelene kadar ben doğurcam :)) kızlar dua edin oğlum güzel kilo almış olsun göbüşü geriden geliyordu son iki haftadır öpüyorum hepinizi

Kilo almistr cnm merak etme...ay evt bnde gcen kil tuy durumuna bakayim diye ayna tuttm..o neydi bu bnm mi dedm bnde..rengi benzi atmis allahtan bnmkide 9 aydr yaklasmiyo bna bu hamilelik butun vucut dengrmizi degstrdi

Herkese günaydın. Sıcacık bir yaz gününde yine birlikteyiz. İçimiz ısınıyor oh ne güzel.Serin hava da neymiş? Yanıyorum yanıyoooor! Oturduğum yerde terliyorum. Dün akşam eşime "Bundan sonra yağmur yağmayacak ve hava sıcaklığı daha da artacakmış.Aslında haftada bir yağmur yağsa, şööyle birkaç günü serin geçirsem kalan birkaç günde de idare ederim." dedim. Allah dua olarak kabul eder inşallah bunları. Bir daha hamile kalırsam büyük konuşmayayım da asla son aylarımı yaza getirmeyeceğim.Bunun için tabii her şeyin planlandığı gibi olması lazım.

Günaydın kızlar dünden beri moralim çok bozuk aylardır kremler yağlar kullanmama rağmen dün karnım çatlamaya başladı göbeğimin etrafından üstelik ağrıyor abartısız yarım saatte bir nemlendiriyorum fayda etmiyor ne yapabilirim????

bnem de göğüs ucumm yok..canmm lansinoh göğüs ucu çıkarıcı nasıl bişey..doğumdan önce mi kullanmak gerkiyor. yoksa doğumdan sonra mı

Son düzenleme:

Hadi bakalım güzel haberlerle gel canım :) Herkes erken doğurmasın ya gününüzü bekleyin sabredin anacım cık cık cık (Herkesten sonra doğuracağını bilen kıskanç hamileden sevgilerle :))

Canım ya lansinohunki nasıl bişey? Mağazalarda görmedim hiç belki dikkatimi çekmedi bilemiyorum :26: İnternetten bakmıştım manuel süt pompasına benziyordu o kadar büyük mü? Sen nerden aldın internetten mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…