• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben subayevlerinde oturuyorumm sen nerde oturuyosun canımmm :) ayrıca yükledim yine olmadı ühüüüüü :(

nasi olmadi yaaa:21: hangini yukledin? bi acip kapataydin bilgisayari

öle yapıyorum canım benim
evet hava berbat valla bende bugün bişiyler yaparım diye düşünmüştüm ama öle düşüncede kaldı...:1:sen bilersin valla kuzum annişin yakınsa git hem evde tek basına sıkılmazsın yinede karar senin:34:ooyyş afiyet bal olsun kuzunla sana :16:
biz emekte oturuyos kuzum ...
siz nirdesinizz:40:

yok ya yakin degil anacugum uzak biraz. neyse ilerleyen saatlerde karar veririz. :27:

keciorende oturuyoruz kusum biz de. poliyle cok yakiniz hatta tahminim aramizda bi 10dk bisi var :)

yok ya yakin degil anacugum uzak biraz. neyse ilerleyen saatlerde karar veririz. :27:

keciorende oturuyoruz kusum biz de. poliyle cok yakiniz hatta tahminim aramizda bi 10dk bisi var :)

aaa süpermiş ya severim ben keçiöreni
ayy görüşsenize kıss ni güzel valla
olmadı gün yaparızzz:9::9::9:

anammmm keçiören miiiiiiiiiiiii :)) doğduğumdan beri orda oturuyodum takiii evlenene kadar ftz karşısı şelale üstü :)))

emek 8 75. sokak iş bankası arkası ordaki herkes gibi bizde madenciyiz canıımm :) beştepeye taşınmak üzereyiz amaaa

hım yakınmışşş cnm...
madencimi:44:
beştepede yakın ama ben buraları pek sevmiyorum açıkcası ne komşuluk var insanlar cok soğuk zaten ya öğrenci ya yaşlı emekliler....
eğer ankarada temelli kalırsak taşınmayı düşünürüm :31:

aaa süpermiş ya severim ben keçiöreni
ayy görüşsenize kıss ni güzel valla
olmadı gün yaparızzz:9::9::9:

gorusuruz umarim ilerleyen gunlerde :8:

anammmm keçiören miiiiiiiiiiiii :)) doğduğumdan beri orda oturuyodum takiii evlenene kadar ftz karşısı şelale üstü :)))

vay canina :1: koca ankarada bi sekilde herkes birbirine amma da yakin cikti :52: sen hangi hastaneye gidiyosun tgb

hım yakınmışşş cnm...
madencimi:44:
beştepede yakın ama ben buraları pek sevmiyorum açıkcası ne komşuluk var insanlar cok soğuk zaten ya öğrenci ya yaşlı emekliler....
eğer ankarada temelli kalırsak taşınmayı düşünürüm :31:

evet canımm genelde emekli yaşlı insanlar var orda dediğin gibi öğrencide çok senide bu tarafa transfer edelim keçiörene :)) ben haftanın 3 4 günü keçiörendeyim eşim işi gereği ankara dışına gidiyo bende anacımın yanınaa :))

evet canımm genelde emekli yaşlı insanlar var orda dediğin gibi öğrencide çok senide bu tarafa transfer edelim keçiörene :)) ben haftanın 3 4 günü keçiörendeyim eşim işi gereği ankara dışına gidiyo bende anacımın yanınaa :))

aynen valla süper olur kısmet valla dediğim gibi beni buraya bağlayan bişiy yok hemde hic bişiyyy:1::1:keciören grubu olurz:9:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cucuuuuuuuu tgb

nasi kar yagiyoooooooooo:52::52:

ayy evet kuzum pamuk yağıyoo sankimmm kocaman kocaman:52::52:

ikisine birden niye gidiyon bacim :44:

ben akropole gidiyorum. cucu da oraya gidiyomus hatta doktorlarimiz bile ayni dimi cucuuuuuuu:9:

ben pinpirikliyim biraz :) ama akayda doğum yapmaya karar verdim yinede başkentte kontrollere gidiyorumm birinin görmediğini diğeri görür belki diye haziranda bi tane düşüğüm oldu ondan beri evhamlıyım azcıkkkkk :)

Back
X