• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben pinpirikliyim biraz :) ama akayda doğum yapmaya karar verdim yinede başkentte kontrollere gidiyorumm birinin görmediğini diğeri görür belki diye haziranda bi tane düşüğüm oldu ondan beri evhamlıyım azcıkkkkk :)

mm iyi yapmissin farkli bi teknik :)) insallah saglikla alirsin bebegini kucagina :16:

Çin Takvimine göre, annenin yaşının hamile kalınan ayla kesiştiği nokta bebeğin cinsiyetini ortaya çıkarıyor. diye yazıyo canımmm sata göreyse erkek benim hamile kalınan aya göreyse kız :)

27 yaşındayım çin takvimine baktım ama çözemedim pek sata göremi bakıcaz yoksa hamile kaldığımız aya mı :44:

vallahide oldu billahide oldu oleyyyyyy :40::8:

ayy gözün aydın kuzum :52::52:

hee ne demessin ayda bi cop kovasi aliyom :D ucuyo ikide bi balkondan:60: burdan bi giyiniyom eskimo gibi, kizilaya bi iniyom gunluk guneslik :10:

ayy ne güldüm yaa kutuplardasın desenee:9::9:

yaşda farklı hesaplanıyo sanırım. ben her gece dua ediyorum hayırlı sağlıklı güler yüzlü vicdanlı bi kız bebeğim olsun diye umarım kabul olur :nazar::emir_bebek:

Çin Takvimine göre, annenin yaşının hamile kalınan ayla kesiştiği nokta bebeğin cinsiyetini ortaya çıkarıyor. diye yazıyo canımmm sata göreyse erkek benim hamile kalınan aya göreyse kız :)

dogrudur o zaman kiz seninki :) sen ne istiyodun?

benimki sat da olsa erkeeek kaldigim ay da olsa erkek hic kacarim yok :27:

ayy ne güldüm yaa kutuplardasın desenee:9::9:

biraz oyle oluyuu kusum :15:

Back
X