2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok buyuk gecmis olsun canim tekrari olmasin insallah...

Melegin de cok tatli nazar degmesin :)))

Bol bol sag sutunu, ne kadar cok bosaltirsan uretimi o kadar artar canim ozellikle gece ihmal etme... Bol dinlen, ilik duslar al bol bol...

canım sağıyorum ama olmuyor. hele sağ göğsümden gelen süt tuzlu. onu kusuyor. solumdan da sadece 10cc çıkıyor. çooook kötü bir sonuç. inş artar..

Heracım çok geçmiş olsun canım. kızınada 41 kere maşallah çok tatlı.

Yalovacım çok merak ediyordum seni. funda dan telefonunu isteyecektim ama onuda arayamadım müsaitmi değilmi bilemediğim için.

Çok geçmiş olsun Rabbim başka dert vermesin. sütün için bol bol sağ kızın emiyorsa bol bol emzir. gece daha çok süt oluyor o yüzden gece gerekirse saat başı kızını emzir yada sağ. ayrıca dereotu, semizotu ve bol su,uyku :) inşallah artar :)

Yalova çok geçmiş olsun kızına Allah acil şifasını versin inş kıyamam miniğe

Hera size de çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız
Süt için de en önemlisi uyku bence ne zaman uyusam sütüm gözle görülür artıo
Bulgur ve dereotu da kesinlikle
İnş artar sende de
Yavrucum yaaaa inş geçer en kısa zamanda
Netten kolik sancıları için müzikler vardı işinizi görür mü bilmiom inş fayda eder
Kızlar bu göbekte oluşan kahverengi çizgi vardıya
O ne zaman geçecek
Benimkinin rengi baya açıldı ama hala duruyo
Tam olarak geçmedi
Geçmesi için ne yapıyorsunuz

Ben bişey yapmıom aynen de duruo
Bi de aZcık yamuk dikmişler beni çizgim kayık

Bi de merak ettiğim bişi var sizce bu yiyip içtiklerimiz ne kadar sürede süte geçiodur mesela şu çörekotu çayı sabah içtiğimde öğlen mi akşam mı süte karışıodır:26:
Hı bi de şu önsüt sonsüt olayı var
Sağarken ilk gelen süt daha şeffaf bira sonra daha beyaz oluo ordan anlıyorum ki sonsüte geçmişim
Doğru bi mantık mı:26:

Veeee unutmadan
Bebişlerin hepsi birbirinden tatlı Allah nazarlardan saklasın hepsini maşallahhhh

Son düzenleme:

yalovacım geçmiş olsun. bende bugün seni merak ediyordum aklıma geldin.hiç girmiyor dedim.

Bu da bizim Kayra mız

buda benim minik kuzum

Hayatımsın Masal harika görünüyor Allah bağışlasın ... Eki Görüntüle 812850 Eki Görüntüle 812851 Bu da benim böcüğümmm ...

Bu da benim oğluşumun son hali
Ciddi adam arada bir güldüğü için zor yakaladık bu pozu

Eki Görüntüle 812910

Topigimizin bebeklerine 41 keree masallahh yaaa rabbim hepsini nazarlardan korusun

evi süpürdüm kızçemin çamaşırlarını astım yemeğimin patlıcanlarını soyup tuzlu suya koydum yemeğimi yapağım vaktim olursa dışarı çıkacağım.

tabi kızımın uyanıp emmikten sonra uyursa :)

Bu da benim oğluşumun son hali
Ciddi adam arada bir güldüğü için zor yakaladık bu pozu

Eki Görüntüle 812910
Maşallah Canım büyümüş yakışıklı
Maşallah Allah nazardan esirgesin
Kızlara göre öyle guzel seyler varki , benim kızın giysileriyle 3 cocuk büyürdü heralde
simdi oğlanlara okadar almıyorum

Allah tamamına erdirsin canım , insallah sagsalim kucağına al

Cok gecmis olsun canım , Allah yaşatmasın bi daha.
Bebisin de cok tatlı maşallah., Allah nazardan esirgesin

Gecmis olsun canım , Allahtan bebisin sakın Durmuş , Allah yardımcınız olsun , insallah iyileşir bi an önce

Maşallah delikanlı ya , Allah bütün bebekleri nazardan esirgesin
Hepimizin cocuklarına iyi yazılar yazsın insallah

Maşallah canım sana, hayranım enerjine valla
Bizim bakicimiz 1 gün gelmedi mutfak savaş alanına dondü

emell bna su resm eklemeyı baya acık bı sekılde anlatrmısn cnmmm

Anlatırım tabi canım..

mesaj yazıyoruz ya alt kısımda diğer seçenekler diye bir yer var orada eklenti ekle diye bir kısım var ona tıklıyorsun bir pencere açılıyor o pencerede sağ üstte dosya ekle diyorsun ve yine küçük bir pencere açılıyor dosya seç diyorsun bilgisayarından resim seçiyorsun upload diyorsun :)

onları yaptım cnm cvpla dıyormm yazms oldugunz msj cok kısa dıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…