- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #52.781
Cnm Allah razi olsun corekptundan beri kizim cok iyi. Ga sancisi da kalmadi kakayi da yapabiliyor, insallah boyle gideriz.
Cok buyuk gecmis olsun canim tekrari olmasin insallah...
Melegin de cok tatli nazar degmesin :)))
Bol bol sag sutunu, ne kadar cok bosaltirsan uretimi o kadar artar canim ozellikle gece ihmal etme... Bol dinlen, ilik duslar al bol bol...
Heracım çok geçmiş olsun canım. kızınada 41 kere maşallah çok tatlı.merhaba güzel anneler. uzun zaman uğrayamadım.. bizim tatil bitti. babamıza kavuşup evimize döndük. annemin babamın yanında olsamda hiç birşey kendi evimle kocamın yerini dolduramadı. 25 gün sonunda kavuştum evime. üstüne kaza yaptık. Allah tan ki bebeğim araba koltuğundaydı. çok korktuk. hiç birimize birşey olmadı. zaten eşim oldukça yavaştı. tali yoldan motor çıkınca arabanın camına vurup yere fırladılar. onlarada birşey olmadı Allah a şükür.. birde sütümü kaybetmek üzereyim. babamın yanında çok stres olmuştum. mama takviyesi yapıyorum malesef. bende durumlar böyle. bende size kızımı getirdim.. bu da benim Masal'ım teyzeleri :)
Eki Görüntüle 813176 Eki Görüntüle 813177 Eki Görüntüle 813175 Allah yavrularımızı nazarlardan saklasın
Yalovacım çok merak ediyordum seni. funda dan telefonunu isteyecektim ama onuda arayamadım müsaitmi değilmi bilemediğim için.Canlar,ancak fırsat bulabildim tekrar yazmak için,mahçup hissediyorum sizlere karşı.son mesajımda Melis'imin ayağında topuk kayması olduğu ve alçıya alınma ihtimalinden bahsetmiştim.10 gün masaj yaptık yağla ama kontrolde çok düzelmediğini söyledikleri için 1 hafta önce alçıya alınmak zorunda kaldı yavrumun bacağı.bebeklerde 1'er haftalık arayla alçı kontrolleri yapılıyormuş.dün gece yarısı binbir güçlükle alçıyı çözüp sabah kontrol edilip tekrar alındı.çok şükür çok sıkıntımız yok,haftaya tekrar kontrol var ve umarım tekrar gerek kalmaz.doktorda belki tedbir olsun diye 3. Haftada alçı yaparız ama daha uzun sürmez dedi.alçı kasığa kadar bide ve yavrum bizden daha metanetli.alçıya alınırken elimi tutup başını yan çevirip gözlerimin içine bakıp sesini bile çıkarmıyor ve alçıdayken hemen hiç huzursuzluk çıkarmadı.buna çok şükür,Rabbim daha büyük dert vermesin.bi de sütüm çok az baştan beri,yemediğim içmediğim şey kalmadı,hamilelikte almadığım kiloyu alıcam yakında ve malesef mama takviyesi yapıyoruz.yine buna rağmen Melis'im inatla emmeye devam ediyor.en büyük korkum emmeyi bırakmasıydı ama çok şükür kucak kucağa yaşıyoruz.sizler umarım çok iyisinizdir.biz daha 23 günlük olduğumuz için gelen giden,emzirme,mama yapma,ev düzeni derken daha sistemi kuramadık.mümkün olduğunca okuyorum ama böyle uzun uyudukça yazabiliyorum.hepinizi yavrularınızla öpüyorum güzel insanlar
Masallah boncuk gozlu masala....bnde eylulle tanistrcam szi nasi resm eklenir bde cepten giriyrm kizm firsat verince pc ye atip paylasicmm
oyy pek tatlı benm bıdığım gibi :)
Hayatımsın senin boncuğa da bayıldım maşallah 41 kere
bu da benim oğluşum, EEki Görüntüle 813289 Eki Görüntüle 813290 mir'imm...
Mama veren kızlar suyu nasıl veriyorsunuz bebeğinize ?
Yavrucum yaaaa inş geçer en kısa zamandaslm kızlar ne güzel gezmeler başlamış ben çok bunaldım 8 ağustosta doğum yapmıştım 40ı çıkınca kv deme gittik arabada da orda da rezil etti. ertesi gün teyzeme gittik yine aynı. o yüzden dışarı çıkamıyorum eve hapis oldum çok bunaldım artık kızımın şu kolik ağrıları geçse huzurlu rahat bir bebek olsa korkmadan bende dışarı çıkabilsem diyorum ilk defa bu kadar uzun süredir evdeyim
Kızlar bu göbekte oluşan kahverengi çizgi vardıya
O ne zaman geçecek
Benimkinin rengi baya açıldı ama hala duruyo
Tam olarak geçmedi
Geçmesi için ne yapıyorsunuz
Canlar,ancak fırsat bulabildim tekrar yazmak için,mahçup hissediyorum sizlere karşı.son mesajımda Melis'imin ayağında topuk kayması olduğu ve alçıya alınma ihtimalinden bahsetmiştim.10 gün masaj yaptık yağla ama kontrolde çok düzelmediğini söyledikleri için 1 hafta önce alçıya alınmak zorunda kaldı yavrumun bacağı.bebeklerde 1'er haftalık arayla alçı kontrolleri yapılıyormuş.dün gece yarısı binbir güçlükle alçıyı çözüp sabah kontrol edilip tekrar alındı.çok şükür çok sıkıntımız yok,haftaya tekrar kontrol var ve umarım tekrar gerek kalmaz.doktorda belki tedbir olsun diye 3. Haftada alçı yaparız ama daha uzun sürmez dedi.alçı kasığa kadar bide ve yavrum bizden daha metanetli.alçıya alınırken elimi tutup başını yan çevirip gözlerimin içine bakıp sesini bile çıkarmıyor ve alçıdayken hemen hiç huzursuzluk çıkarmadı.buna çok şükür,Rabbim daha büyük dert vermesin.bi de sütüm çok az baştan beri,yemediğim içmediğim şey kalmadı,hamilelikte almadığım kiloyu alıcam yakında ve malesef mama takviyesi yapıyoruz.yine buna rağmen Melis'im inatla emmeye devam ediyor.en büyük korkum emmeyi bırakmasıydı ama çok şükür kucak kucağa yaşıyoruz.sizler umarım çok iyisinizdir.biz daha 23 günlük olduğumuz için gelen giden,emzirme,mama yapma,ev düzeni derken daha sistemi kuramadık.mümkün olduğunca okuyorum ama böyle uzun uyudukça yazabiliyorum.hepinizi yavrularınızla öpüyorum güzel insanlar
Bu da bizim Kayra mız
buda benim minik kuzum
Hayatımsın Masal harika görünüyor Allah bağışlasın ... Eki Görüntüle 812850 Eki Görüntüle 812851 Bu da benim böcüğümmm ...
bn normal doğum yaptım bebeğimi gündüz bi kaç saat yüz üstü yatırıyorum dr. gaz için çok rahatlar dedi. hoşuna gidiyo galiba çk huzurlu uyuyo paşam dediğin gibi.
bn sormuştum cnm, hala araştırıyorum beğenemedim pek de anlamıyorum
bu da Furkişimin fotosu
Bu da benim oğluşumun son hali
Ciddi adam arada bir güldüğü için zor yakaladık bu pozu
Eki Görüntüle 812910
merhaba güzel anneler. uzun zaman uğrayamadım.. bizim tatil bitti. babamıza kavuşup evimize döndük. annemin babamın yanında olsamda hiç birşey kendi evimle kocamın yerini dolduramadı. 25 gün sonunda kavuştum evime. üstüne kaza yaptık. Allah tan ki bebeğim araba koltuğundaydı. çok korktuk. hiç birimize birşey olmadı. zaten eşim oldukça yavaştı. tali yoldan motor çıkınca arabanın camına vurup yere fırladılar. onlarada birşey olmadı Allah a şükür.. birde sütümü kaybetmek üzereyim. babamın yanında çok stres olmuştum. mama takviyesi yapıyorum malesef. bende durumlar böyle. bende size kızımı getirdim.. bu da benim Masal'ım teyzeleri :)
Eki Görüntüle 813176 Eki Görüntüle 813177 Eki Görüntüle 813175 Allah yavrularımızı nazarlardan saklasın
Maşallah oğluşuna Allah nazarlardan sakınsın hepsini.
Maşallah Canım büyümüş yakışıklıBu da benim oğluşumun son hali
Ciddi adam arada bir güldüğü için zor yakaladık bu pozu
Eki Görüntüle 812910
Maşallah Allah nazardan esirgesinbn normal doğum yaptım bebeğimi gündüz bi kaç saat yüz üstü yatırıyorum dr. gaz için çok rahatlar dedi. hoşuna gidiyo galiba çk huzurlu uyuyo paşam dediğin gibi.
bn sormuştum cnm, hala araştırıyorum beğenemedim pek de anlamıyorum
bu da Furkişimin fotosu
Kızlara göre öyle guzel seyler varki , benim kızın giysileriyle 3 cocuk büyürdü heraldeemelbaha, meltowski,kedicik
teşekkür ederiz teyzelerimiz.. amin canım hepimzinkini Allah bizlere bağışlasın..
hep hayalimdi bi kızım olsun onu süsleyeyim diye Rabbim nasip etti.. şimdi giydirip soyuyorum allahtan giydirirken fazla ağlamıyor :)
Allah tamamına erdirsin canım , insallah sagsalim kucağına alSelam kızlaaaaar. Bakıyorum da uykusuz geceler başlamış canlarım allah sabırlar versin :)
Bazı bebişlerin fotoğraflarını gördüm maşallah hepsi birbirinden tatlı.gözlerim doldu ah ahhh bu hormonlar hepinize kolaylıklar diliyorum. bebeklerimiz sağlıkla büyüsün
ha bu arada benim bebeğim de erkekmiş. çok şükür bu sefer her şey yolunda
Cok gecmis olsun canım , Allah yaşatmasın bi daha.merhaba güzel anneler. uzun zaman uğrayamadım.. bizim tatil bitti. babamıza kavuşup evimize döndük. annemin babamın yanında olsamda hiç birşey kendi evimle kocamın yerini dolduramadı. 25 gün sonunda kavuştum evime. üstüne kaza yaptık. Allah tan ki bebeğim araba koltuğundaydı. çok korktuk. hiç birimize birşey olmadı. zaten eşim oldukça yavaştı. tali yoldan motor çıkınca arabanın camına vurup yere fırladılar. onlarada birşey olmadı Allah a şükür.. birde sütümü kaybetmek üzereyim. babamın yanında çok stres olmuştum. mama takviyesi yapıyorum malesef. bende durumlar böyle. bende size kızımı getirdim.. bu da benim Masal'ım teyzeleri :)
Gecmis olsun canım , Allahtan bebisin sakın Durmuş , Allah yardımcınız olsun , insallah iyileşir bi an önceCanlar,ancak fırsat bulabildim tekrar yazmak için,mahçup hissediyorum sizlere karşı.son mesajımda Melis'imin ayağında topuk kayması olduğu ve alçıya alınma ihtimalinden bahsetmiştim.10 gün masaj yaptık yağla ama kontrolde çok düzelmediğini söyledikleri için 1 hafta önce alçıya alınmak zorunda kaldı yavrumun bacağı.bebeklerde 1'er haftalık arayla alçı kontrolleri yapılıyormuş.dün gece yarısı binbir güçlükle alçıyı çözüp sabah kontrol edilip tekrar alındı.çok şükür çok sıkıntımız yok,haftaya tekrar kontrol var ve umarım tekrar gerek kalmaz.doktorda belki tedbir olsun diye 3. Haftada alçı yaparız ama daha uzun sürmez dedi.alçı kasığa kadar bide ve yavrum bizden daha metanetli.alçıya alınırken elimi tutup başını yan çevirip gözlerimin içine bakıp sesini bile çıkarmıyor ve alçıdayken hemen hiç huzursuzluk çıkarmadı.buna çok şükür,Rabbim daha büyük dert vermesin.bi de sütüm çok az baştan beri,yemediğim içmediğim şey kalmadı,hamilelikte almadığım kiloyu alıcam yakında ve malesef mama takviyesi yapıyoruz.yine buna rağmen Melis'im inatla emmeye devam ediyor.en büyük korkum emmeyi bırakmasıydı ama çok şükür kucak kucağa yaşıyoruz.sizler umarım çok iyisinizdir.biz daha 23 günlük olduğumuz için gelen giden,emzirme,mama yapma,ev düzeni derken daha sistemi kuramadık.mümkün olduğunca okuyorum ama böyle uzun uyudukça yazabiliyorum.hepinizi yavrularınızla öpüyorum güzel insanlar
evi süpürdüm kızçemin çamaşırlarını astım yemeğimin patlıcanlarını soyup tuzlu suya koydum yemeğimi yapağım vaktim olursa dışarı çıkacağım.
tabi kızımın uyanıp emmikten sonra uyursa :)
Maşallah canım sana, hayranım enerjine valla
Bizim bakicimiz 1 gün gelmedi mutfak savaş alanına dondü
tam yemeğe başlayacaktım hanım efendi uyandı :) emdi şuan ayağımda sallanıyor :)
emell bna su resm eklemeyı baya acık bı sekılde anlatrmısn cnmmm
Anlatırım tabi canım..
mesaj yazıyoruz ya alt kısımda diğer seçenekler diye bir yer var orada eklenti ekle diye bir kısım var ona tıklıyorsun bir pencere açılıyor o pencerede sağ üstte dosya ekle diyorsun ve yine küçük bir pencere açılıyor dosya seç diyorsun bilgisayarından resim seçiyorsun upload diyorsun :)
onları yaptım cnm cvpla dıyormm yazms oldugunz msj cok kısa dıyoo
Kızlar bu göbekte oluşan kahverengi çizgi vardıya
O ne zaman geçecek
Benimkinin rengi baya açıldı ama hala duruyo
Tam olarak geçmedi
Geçmesi için ne yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?