- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #52.801
Eki Görüntüle 813487 bu ufaklık benım kızımm canlarım..teyzelerıne merabaa demek ıstedıı
Bu da bizim Kayra mız
buda benim minik kuzum
Hayatımsın Masal harika görünüyor Allah bağışlasın ... Eki Görüntüle 812850 Eki Görüntüle 812851 Bu da benim böcüğümmm ...
bn normal doğum yaptım bebeğimi gündüz bi kaç saat yüz üstü yatırıyorum dr. gaz için çok rahatlar dedi. hoşuna gidiyo galiba çk huzurlu uyuyo paşam dediğin gibi.
bn sormuştum cnm, hala araştırıyorum beğenemedim pek de anlamıyorum
bu da Furkişimin fotosu
Bu da benim oğluşumun son hali
Ciddi adam arada bir güldüğü için zor yakaladık bu pozu
Eki Görüntüle 812910
merhaba güzel anneler. uzun zaman uğrayamadım.. bizim tatil bitti. babamıza kavuşup evimize döndük. annemin babamın yanında olsamda hiç birşey kendi evimle kocamın yerini dolduramadı. 25 gün sonunda kavuştum evime. üstüne kaza yaptık. Allah tan ki bebeğim araba koltuğundaydı. çok korktuk. hiç birimize birşey olmadı. zaten eşim oldukça yavaştı. tali yoldan motor çıkınca arabanın camına vurup yere fırladılar. onlarada birşey olmadı Allah a şükür.. birde sütümü kaybetmek üzereyim. babamın yanında çok stres olmuştum. mama takviyesi yapıyorum malesef. bende durumlar böyle. bende size kızımı getirdim.. bu da benim Masal'ım teyzeleri :)
Eki Görüntüle 813176 Eki Görüntüle 813177 Eki Görüntüle 813175 Allah yavrularımızı nazarlardan saklasın
bu da benim oğluşum, EEki Görüntüle 813289 Eki Görüntüle 813290 mir'imm...
Canım ben de zincodan hemen sonra emziriyordum ama oğlum memeyi bile öğürerek alıyordu ağzına sonra memeden iğrenecek diye zincodan hemen sonra emzirmeyi bıraktım.inş seninkinde iğrenme olmuyordur.Çayları ılaçları slikon kaşıkla içiriyorum. Zinco denilen ilacı sevmiyor ama onu verdikten sonra tükürüp çıkarmasın diye hemencecik mememi ağzına veriyorum emerken ilacı da yutmuş oluyor
Kızlar bu göbekte oluşan kahverengi çizgi vardıya
O ne zaman geçecek
Benimkinin rengi baya açıldı ama hala duruyo
Tam olarak geçmedi
Geçmesi için ne yapıyorsunuz
Yalova çok geçmiş olsun kızına Allah acil şifasını versin inş kıyamam miniğe
Hera size de çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız
Süt için de en önemlisi uyku bence ne zaman uyusam sütüm gözle görülür artıo
Bulgur ve dereotu da kesinlikle
İnş artar sende de
Yavrucum yaaaa inş geçer en kısa zamanda
Netten kolik sancıları için müzikler vardı işinizi görür mü bilmiom inş fayda eder
Ben bişey yapmıom aynen de duruo
Bi de aZcık yamuk dikmişler beni çizgim kayık
Bi de merak ettiğim bişi var sizce bu yiyip içtiklerimiz ne kadar sürede süte geçiodur mesela şu çörekotu çayı sabah içtiğimde öğlen mi akşam mı süte karışıodır:26:
Hı bi de şu önsüt sonsüt olayı var
Sağarken ilk gelen süt daha şeffaf bira sonra daha beyaz oluo ordan anlıyorum ki sonsüte geçmişim
Doğru bi mantık mı:26:
Veeee unutmadan
Bebişlerin hepsi birbirinden tatlı Allah nazarlardan saklasın hepsini maşallahhhh
Maşallah eylüşe pek de süslü kokoş bir kız :)
Canlar,ancak fırsat bulabildim tekrar yazmak için,mahçup hissediyorum sizlere karşı.son mesajımda Melis'imin ayağında topuk kayması olduğu ve alçıya alınma ihtimalinden bahsetmiştim.10 gün masaj yaptık yağla ama kontrolde çok düzelmediğini söyledikleri için 1 hafta önce alçıya alınmak zorunda kaldı yavrumun bacağı.bebeklerde 1'er haftalık arayla alçı kontrolleri yapılıyormuş.dün gece yarısı binbir güçlükle alçıyı çözüp sabah kontrol edilip tekrar alındı.çok şükür çok sıkıntımız yok,haftaya tekrar kontrol var ve umarım tekrar gerek kalmaz.doktorda belki tedbir olsun diye 3. Haftada alçı yaparız ama daha uzun sürmez dedi.alçı kasığa kadar bide ve yavrum bizden daha metanetli.alçıya alınırken elimi tutup başını yan çevirip gözlerimin içine bakıp sesini bile çıkarmıyor ve alçıdayken hemen hiç huzursuzluk çıkarmadı.buna çok şükür,Rabbim daha büyük dert vermesin.bi de sütüm çok az baştan beri,yemediğim içmediğim şey kalmadı,hamilelikte almadığım kiloyu alıcam yakında ve malesef mama takviyesi yapıyoruz.yine buna rağmen Melis'im inatla emmeye devam ediyor.en büyük korkum emmeyi bırakmasıydı ama çok şükür kucak kucağa yaşıyoruz.sizler umarım çok iyisinizdir.biz daha 23 günlük olduğumuz için gelen giden,emzirme,mama yapma,ev düzeni derken daha sistemi kuramadık.mümkün olduğunca okuyorum ama böyle uzun uyudukça yazabiliyorum.hepinizi yavrularınızla öpüyorum güzel insanlar
Bu da benim kızım teyzeleri....
çirkin olsa da siz maşaallah deyin olur mu?Eki Görüntüle 813522
Selam arkadaşları nasılsınız?
Ben baya kötüyüm dün bahsetmistim boğazım agiriyor diye gece daha kötü oldum sabah barışı kv bırakıp dr.gittim.
Boğaz enfeksiyonu olmuşum çok kötü dedi dr.ilaç verdi kendimde degilim dinlenmeye ihtiyacım var ama imkansız.(((
Bebisler cooooook tatlı hepsine maşallah.
Ang eylüle bayıldım Allah nazarlardan korusun.
Selam arkadaşları nasılsınız?
Ben baya kötüyüm dün bahsetmistim boğazım agiriyor diye gece daha kötü oldum sabah barışı kv bırakıp dr.gittim.
Boğaz enfeksiyonu olmuşum çok kötü dedi dr.ilaç verdi kendimde degilim dinlenmeye ihtiyacım var ama imkansız.(((
Bebisler cooooook tatlı hepsine maşallah.
Ang eylüle bayıldım Allah nazarlardan korusun.
Maşallah eylüşe pek de süslü kokoş bir kız :)
Teyzesinin kokosu masallh suslu eylulume
Eki Görüntüle 813523
Biz annemle yemek yapıyoruz. Henüz bi aylığım.
Eki Görüntüle 813525
Bakıyım yemek pişmiş mi?
Eki Görüntüle 813524
Offf pişmemiş, çok acıktım :)
Eki Görüntüle 813526
40'ım çıktı. Çok yakışıklıyım
Eki Görüntüle 813527
İşte son halim. koskooomaaacaaannn olduummm
Saol cnm annesi gbi suslu o da ;-)
Maşallah mehmethana canım kocaman olmuş :) sana benziyor canım.
sizi kokoşlar sizi eniştenin paraları kuaförlerde yiyeceksiniz ana kız :)
Valla öyle diolar emelcim. Azcik babaya da benzeten cikio ama genelde bencok tesekkur ederim canım benim öpüyorum seni ve aycereni ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?