2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu da bizim Kayra mız

buda benim minik kuzum

Hayatımsın Masal harika görünüyor Allah bağışlasın ... Eki Görüntüle 812850 Eki Görüntüle 812851 Bu da benim böcüğümmm ...

Bu da benim oğluşumun son hali
Ciddi adam arada bir güldüğü için zor yakaladık bu pozu

Eki Görüntüle 812910

Topigimizin bebeklerine 41 keree masallahh yaaa rabbim hepsini nazarlardan korusun

Çayları ılaçları slikon kaşıkla içiriyorum. Zinco denilen ilacı sevmiyor ama onu verdikten sonra tükürüp çıkarmasın diye hemencecik mememi ağzına veriyorum emerken ilacı da yutmuş oluyor
Canım ben de zincodan hemen sonra emziriyordum ama oğlum memeyi bile öğürerek alıyordu ağzına sonra memeden iğrenecek diye zincodan hemen sonra emzirmeyi bıraktım.inş seninkinde iğrenme olmuyordur.
Kızlar bu göbekte oluşan kahverengi çizgi vardıya
O ne zaman geçecek
Benimkinin rengi baya açıldı ama hala duruyo
Tam olarak geçmedi
Geçmesi için ne yapıyorsunuz

oohhhhoooo ne güzel senin rengi açılmış benimki mübarek hala duruyor üstelik artık karnım büzüştüğü için rengi daha koyu duruyor.

canım benim akşam yediğim yemek saaat6.30 idi.gece saat 3 te verdiğim sütte yani emzirmede etkisini göstermişti .gaz sıkıntısından anlamıştım.

hepinizin melekleri bir harika kızlar allah meleklerimizi bize bağışlasın ve kötü günlerini göstermesin hayırlı uzun ömür versin inş AMİN.

Yalova canm gecmis olsun

Heracim sizede gecmis olsum verilmis sadakaniz varmis.. kizimin adasida kzm gibi emmek istemedikce sutlerimizi azaltiyorlar demek bu masallar boyle bende sagdigimda 40 cc falan cikio artk pazartesiden beri bikere gogsumu almadi ya birakti diorum heralde. Onceden gene 5 10 dk cekip sonra aglardi smdi agzini hic kapatmior daha gogsumu cikardigim gibio anlio heralde aglio. mama yetistiremioruz bu yuzden..

Yalova'cim ara ara seni düşünüyorum ne yaptı acaba diye. Cok gecmis olsun acil şifalar diliyorum. Senden de güçlü dirayetli bir bebek olurdu zati.

Selam arkadaşları nasılsınız?
Ben baya kötüyüm dün bahsetmistim boğazım agiriyor diye gece daha kötü oldum sabah barışı kv bırakıp dr.gittim.
Boğaz enfeksiyonu olmuşum çok kötü dedi dr.ilaç verdi kendimde degilim dinlenmeye ihtiyacım var ama imkansız.(((

Bebisler cooooook tatlı hepsine maşallah.
Ang eylüle bayıldım Allah nazarlardan korusun.

YALOVA cnm cok gecms olsun..meliste annesi gbi guclu en kisa zamnda bu sorunlr biter inss seni ozluyrzz hbern olsun..HERA cnm cok gcmis olsun verlms sadakanz vrmis..sut konusuna gelince bnm sutum bol ama kizima mama takviyesi ypiyrm eylul yterli kilo alamadi doktor mama ver arada dedi verdm smdi mamaya alisti daha cok doyuyo meme emdignde tam doymuyo mamayi ictigi gbi istahli emmiyo..sutler goguslermden akiyo..sagip veriyorm..emziriyrm bazen istemiyo agzina tikistira tikistira emziriyrm..saglikli olsunlr onemli olan o..mama veya sut bosver

Kızlar sütümü sağdım diyelim ve az çıktı onu dışarıda ya da dolapta bekletip (buzluk kısmında değil yani dondurmadan) 2 saat sonra sağdığım süt ile birleştirip buzluğa atabilir miyim? sütünü sağan arkadaşlar nasıl yapıyorlar?bilgi verir misiniz?

Cnm cok gecmis olsun..dnlenmek ne mumkun ama bol bol sivi al..sicak bseyler ic..limon gaz yapiyo ama kivi ye c vitamini cok fzla..allah hepimzn bebislerini nazarlrdn esirgesn dünü r:-D

Geçmiş olsun subacım tez vakitte şifa bul inşallah iyileş..

Benim kız durmuyor kaldı bizim gezme işi :) hayır yemeğide yapamadım henüz :) patlıcanları kızarsın diye fırına koydum ama bakalım :)

Maşallah mehmethana canım kocaman olmuş :) sana benziyor canım.

Saol cnm annesi gbi suslu o da ;-)

sizi kokoşlar sizi eniştenin paraları kuaförlerde yiyeceksiniz ana kız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…