2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar selammm nasılsınız?? topiğimizin bebişleri ne kadar tatlıymış maşallah subhanallah hepsini nasılda heycanla bekledik şimdi kucağımıza aldık büyütmeye çalışıyoruz hey gidi günler hey dicem yani bişey sorcam tabi siz çoktan konuşmuşsunuzdur bu konuyu ama normal doğum yapan arkadaşlar dikişleriniz ne zaman attı ve attığını gördünüz mü? ben 22 gün oldu hala düştüklerini görmedim de:26: bi de bende 10 dikiş var doktor cok az falan dedi ama ben inanmadım sizlerde nasıl durum?

Hay agzin bal yesin. Ne benzicek iskele babasina :-D

evet patlıcanlar pişti şimdi içi yapmam lazım ama kızım izin verirse :) ahh bu bebişler hiç bizi düşünmüyorlar annelerimizin yemek yapmaları lazım yemek yemeleri lazım diye :)

Hele az büyüsünler ısıra ısıra yicem ben onları :)

41 kere maşallah bugün telefondan sizleri takip ederken gözüm gönlüm açıldı Allah ım bu ne tatlı bebişler böyle. Allah ım nazarlardan saklasın tüm bebişlerimizi. kese oldukları günden bugüne kadar neler yaşadık hey gidi hey :))

bu da benim elif ece'm. hala çok minnoşuz ama büyüyeceğiz inşallah. gören 3 aylık demez ama napalım biz de böyle ufak ufak yetişeceğiz sizlere.

Yemek yaparken en sevmediğim şey soğan doğramak. hem gözlerim yanıyor hem ellerim uzun süre soğan kokuyor. soğansızda yemek olmuyor :) sarımsak da :)

Canim o dikisler dusmuyor. Eriyor kendi kendine. 3 hafta demisti sanirim. 10 dikis az mi cokmu bilemicem cok olunca doylemiyor dr. Ilkinde coktu hic soylemedi hatta ben takildim makara bitti herhlde diye o gecistirdi.

Benimki de 2 aylık oldu ama ufak senin bebeğin gibi canım olsun biz erken çıktık yavaş yavaş büyücez :)

buarada anakucağında ki koruyucu mu ne bişi var o varmıydı ana kucağında yoksa sen mi aldın ayrıyetten :) kızımın anakucağını babası yaptı acaba öyle bir parçası varmıydı görmedim de ben.

hangi parçası canım tarif eder misin?

canım kızına bayıldım benm kızımında kara kara saçları var. maşallaah tüm ağustos böcüklerine :) buarada şu aşağıdaki tickeri nasıl yaptın tarif eder misin?

Elif Ece oturuyor mu med? Bana mi ole geldi? Kac aylikken oturmaya baslarlar ki??

Soran arkadaslar vardi. Ben emziriyorum ve saclarimi boyattim. Cok iyi geldi. Tavsiye ediyorum. ;-)

benim kendi saç rengim ama galiba boyatacağım sıkıldım :) siyah istiyorum herkes sert durur sana diyor ama bilmiyorum :)

Elif Ece oturuyor mu med? Bana mi ole geldi? Kac aylikken oturmaya baslarlar ki??

Soran arkadaslar vardi. Ben emziriyorum ve saclarimi boyattim. Cok iyi geldi. Tavsiye ediyorum. ;-)

cnm bu bebısn kac aylık olduğunu gosterıyo ya assada onu nası yaptınnn bu arada hftasonu bnde boyatıcam...zaten nıyetı bozdum bde sen dıyınce rahtladmmm

slm kızlar. biz de 2 aylık aşılarımızı olduk bugün. saat 2'den sonra mızırdamaya başladı. calpol verdim, emzirdim biraz rahatlayıp uyudu. arada ağlıyor. inşaallah geceyi ateşsiz atlatırız.

fotolar bi harika yani bebişler. maşaallah onlara. bu arada ben hala hastane çıkışlarından giydiriyorum sanırım alışveriş zamanı geldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…