2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım kızına bayıldım benm kızımında kara kara saçları var. maşallaah tüm ağustos böcüklerine :) buarada şu aşağıdaki tickeri nasıl yaptın tarif eder misin?

Buldum medcim :) ayrıca oyuncakların olduğu şeyide takıcam ilgilenir belki :)
benimki o kısımla pek ilgilenmiyor. ben sallarsam çıngıraklı olana bir göz atıyor sadece o kadar :)))

cnm bu bebısn kac aylık olduğunu gosterıyo ya assada onu nası yaptınnn bu arada hftasonu bnde boyatıcam...zaten nıyetı bozdum bde sen dıyınce rahtladmmm

ticker için benim yazmam pek açıklayıcı olmaz sanırım ama yazılmışını buldum sizin için. iyi günlerde kullanın :))

http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/385814-takip-cizelgesi-yapmak-isteyenler.html

oğlum 2 gündür bana nefes aldırmadığı için paylaşımlarınızı okuyabildim ama hiç cevap yazdırmadı
hepinizin bebekleri birbirinden tatlı, Allah hepsini nazarlardan korusun sağlıklı uzun ömürler versin...ne olur kusuruma bakmayın tek tek tebrik edemedim diye, suçlu ben değilim çıkmayan gazımız

evt cnm çk tatlılarr hepsine 41 kere maşallahh..unuttuk galiba o hamilelik günlerimizi bnde normal doğum yaptım dikişlerim dökülüyo ara ara wc de görüyorum 32 gün oldu.bn kaç dikişim var bilmiyorum sormadım ama hala ip görüyorum deyince eşim "malzemeden çalmamışlar bak işte " diye dalga geçiyor bn çk merak ediyorum kaç dikiş var diye hala bitmediğine göre baya var. bide 8cm açıklıkla gtmştm herşey harika demişlerdi, yine kestiler:

cnm nereye kaybolduğunu merak etmiştim.şimdi nasıl paşacık..bnde uykusuz ve yorgunum.emdikten sonra 10dk. uyuyo sonra kucakta beyimiz. o 10dk.larda girip çıkıyorum

Selam kızlar bebişlere bayıldım resmen. Hepsini üst üste koyup yerim :) Ağustos anneleri güzel olunca bebişler de haliyle güzel olacak tabi. Maşallah hepsine

cnm nereye kaybolduğunu merak etmiştim.şimdi nasıl paşacık..bnde uykusuz ve yorgunum.emdikten sonra 10dk. uyuyo sonra kucakta beyimiz. o 10dk.larda girip çıkıyorum

sorma canım yaa tam gaz hafifledi derken 2 gündür yine zirvelerde. anlamadım ki farklı bişeyde yemedim..bütün geceyi ayakta geçirdik bizde...baksana şunlara, el kadar şeyler hepimizi parmaklarında oynatıyorlar :)) burada bebeğin çok tatlı canım, Allah uzun ömürler versin size...ama bence eşini ikna et, dışarı çıkın...hasta olmasın derken kışa daha çok zorlanırsınız. havalar soğumadan bebiş ısı değişimlerine alışsın

benim 6 tane dikişim vardı 16-17 günde düştü kendiliğinden ama başım vajina kenarındaki iki dikişle dertte.. onlar açılmıştı iltihaptan dolayı.. doğumdan 21 gün sonra tekrar 3 dikiş atıldı.. ikinci dikişten 10 gün sonra tekrar iltihap yaptı dikişin bi tanesi daha açıldı iltihabı kurtmak için antibiyotik kullandm ama diğer dikişlerde açıldı şimdi tekrar kontrole gidicem doktor ne diyecek bakalım artık korkuyorum
ablam dalga geçiyo ne dikiş tutmaz şeyin varmış diye

Allah o ablanın bahtını şansını ömrünü güzel etsin inşallah öldüm gülmekten :)

yanlış anlama canım ama ..

Kızlar 3 gündür hiç bir gaz ilacını kullanmıyorum İda düzeldi şaka gibi yav. Dilimi ısırıp da söyliyim bari. Akşam çok hafif mızırdandı ama olacak o kadar. Gaz ilaçları sanırım gazı artırıp ondan sonra dışarı çıkmasını sağlıyor. Havaya yer kalmadığı için ister istemez atıyor vücut
demek ki. Zeytin yağı veriyodum onu da kestim. Patır kütür kaka yapıyor. Darısı sizlere inşallah. Oh be sinir sistemim düzeldi neydi o öyle.

Maşallah subanallah darısı bizlerin başına inşallah.. şimdi emdi sab verdim çok kustu ilk defa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…