- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #52.841
canım kızına bayıldım benm kızımında kara kara saçları var. maşallaah tüm ağustos böcüklerine :) buarada şu aşağıdaki tickeri nasıl yaptın tarif eder misin?
benimki o kısımla pek ilgilenmiyor. ben sallarsam çıngıraklı olana bir göz atıyor sadece o kadar :)))Buldum medcim :) ayrıca oyuncakların olduğu şeyide takıcam ilgilenir belki :)
cnm bu bebısn kac aylık olduğunu gosterıyo ya assada onu nası yaptınnn bu arada hftasonu bnde boyatıcam...zaten nıyetı bozdum bde sen dıyınce rahtladmmm
Elif Ece oturuyor mu med? Bana mi ole geldi? Kac aylikken oturmaya baslarlar ki??
Soran arkadaslar vardi. Ben emziriyorum ve saclarimi boyattim. Cok iyi geldi. Tavsiye ediyorum. ;-)
benimki o kısımla pek ilgilenmiyor. ben sallarsam çıngıraklı olana bir göz atıyor sadece o kadar :)))
ticker için benim yazmam pek açıklayıcı olmaz sanırım ama yazılmışını buldum sizin için. iyi günlerde kullanın :))
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/385814-takip-cizelgesi-yapmak-isteyenler.html
benim kendi saç rengim ama galiba boyatacağım sıkıldım :) siyah istiyorum herkes sert durur sana diyor ama bilmiyorum :)
Kahve tonlari daha cok yakisir sana emel bence. Siyah cok iddiali. Bide dipleri azcik ciksa hemen boya istiyo. Cok skntili
kızlar selammm nasılsınız?? topiğimizin bebişleri ne kadar tatlıymış maşallah subhanallahhepsini nasılda heycanla bekledik şimdi kucağımıza aldık büyütmeye çalışıyoruz hey gidi günler hey dicem yani bişey sorcam tabi siz çoktan konuşmuşsunuzdur bu konuyu ama normal doğum yapan arkadaşlar dikişleriniz ne zaman attı ve attığını gördünüz mü? ben 22 gün oldu hala düştüklerini görmedim de:26: bi de bende 10 dikiş var doktor cok az falan dedi ama ben inanmadım sizlerde nasıl durum?
oğlum 2 gündür bana nefes aldırmadığı için paylaşımlarınızı okuyabildim ama hiç cevap yazdırmadı
hepinizin bebekleri birbirinden tatlı, Allah hepsini nazarlardan korusun sağlıklı uzun ömürler versin...ne olur kusuruma bakmayın tek tek tebrik edemedim diye, suçlu ben değilim çıkmayan gazımız
cnm nereye kaybolduğunu merak etmiştim.şimdi nasıl paşacık..bnde uykusuz ve yorgunum.emdikten sonra 10dk. uyuyo sonra kucakta beyimiz. o 10dk.larda girip çıkıyorum
cnm bu bebısn kac aylık olduğunu gosterıyo ya assada onu nası yaptınnn bu arada hftasonu bnde boyatıcam...zaten nıyetı bozdum bde sen dıyınce rahtladmmm
Kendi saç rengim fındık kabuğu :)
kızlar selammm nasılsınız?? topiğimizin bebişleri ne kadar tatlıymış maşallah subhanallahhepsini nasılda heycanla bekledik şimdi kucağımıza aldık büyütmeye çalışıyoruz hey gidi günler hey dicem yani bişey sorcam tabi siz çoktan konuşmuşsunuzdur bu konuyu ama normal doğum yapan arkadaşlar dikişleriniz ne zaman attı ve attığını gördünüz mü? ben 22 gün oldu hala düştüklerini görmedim de:26: bi de bende 10 dikiş var doktor cok az falan dedi ama ben inanmadım sizlerde nasıl durum?
evt cnm çk tatlılarr hepsine 41 kere maşallahh..unuttuk galiba o hamilelik günlerimizibnde normal doğum yaptım dikişlerim dökülüyo ara ara wc de görüyorum 32 gün oldu.bn kaç dikişim var bilmiyorum sormadım ama hala ip görüyorum deyince eşim "malzemeden çalmamışlar bak işte " diye dalga geçiyor bn çk merak ediyorum kaç dikiş var diye hala bitmediğine göre baya var. bide 8cm açıklıkla gtmştm herşey harika demişlerdi, yine kestiler:
Rabbim bilio da yaratio heralde :-D :-D ;-)
benim 6 tane dikişim vardı 16-17 günde düştü kendiliğinden ama başım vajina kenarındaki iki dikişle dertte.. onlar açılmıştı iltihaptan dolayı.. doğumdan 21 gün sonra tekrar 3 dikiş atıldı.. ikinci dikişten 10 gün sonra tekrar iltihap yaptı dikişin bi tanesi daha açıldı iltihabı kurtmak için antibiyotik kullandm ama diğer dikişlerde açıldı şimdi tekrar kontrole gidicem doktor ne diyecek bakalım artık korkuyorum
ablam dalga geçiyo ne dikiş tutmaz şeyin varmış diye
Kızlar 3 gündür hiç bir gaz ilacını kullanmıyorum İda düzeldi şaka gibi yav. Dilimi ısırıp da söyliyim bari. Akşam çok hafif mızırdandı ama olacak o kadar. Gaz ilaçları sanırım gazı artırıp ondan sonra dışarı çıkmasını sağlıyor. Havaya yer kalmadığı için ister istemez atıyor vücut
demek ki. Zeytin yağı veriyodum onu da kestim. Patır kütür kaka yapıyor. Darısı sizlere inşallah. Oh be sinir sistemim düzeldi neydi o öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?