- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #53.301
Benimki memede uyumayı adet edindi. Iyi mı koyu mu bilemedim. Ama uyumak istemediğinde de inat meme falan gördüğü yok ciyak ciyak
Of sorma o büyük dert hepimizde var heralde
Eskiden kanepeye yatırırdım sakin sakin bi süre dururdu ama artık nerdeee en fazla 10dk duruo öle
Bizim bey de hep kucakta oda oda gezicek bi taraftan da sallanacak kucaktayken aynı zamanda da laf dinlicek
O saçmalamaları ben genelde şarkı söylerken yapıom müzik kanalı açıom şarkının sözlerini bilmiosam aklıma geleni uyduruom ona melodi yetio bası olsa die
Ya kızlar bi de bizde şöle bi durum var
Bu çocuk bizim evde mız mız mız gezerken Kv çıkarıom (üst kat) orda sanırsınız bir melek gıkı çıkmıohele var ya Kv kucağında bildiğiniz kuzu iki dk önce ciyaklayan oğlum
Çok kıskanıom yaaa sizde de böle durumlar oluo mu
Oğlum beni sevmio mu diom
Bu çörekotu muciEsi de bi iki gün sürdü yaaa
Yoksa kırkımıZ yaklaşıo die mi değişti oğlumun huyu
Dün gece ilk defa uyutamadım 5 te emmeye kalktı her zamanki gibi o saatten sonra toplamda bi saat uyudu daha şimdi ancak sızdı
Cİngene salincagi hayat kurtarir:))
kızlar bebişleriniz uyumadıkları zaman ne yapıyor nasıl duruyor? bnmki hep kucak istiyor hatta kucak ta yetmiyorayağa kalkayım gezdirip hoplatayım istiyor..pusete yatırıyorum durmuyor:26:, anakucağına yatırıyorum istemiyor,oyun halısına koyuyorum 2dk. oyalanıyor..beşiğin kenarında dönen ayıcıklar da 2dk. oyalıyor sonra yine kucak...ağlamasada mız mız sürekli
Aynen canlarim durum bizdede farksiz bes sn durmak yok surekli pis pis yapmakla geciyo zaman ozellikle aksamlari odalardam odalara gitmekten bi hal oluyoz ziplatmaktan kollarim agriyo ayrica sokaga cikinca susuyor ogun anneme gittim bigun once agladi agladi hic durmadi anne dedim annemde butun gun uyudu dun misafielige gittik aksamlari kriz tutuyo dedim dunde sakindi bu yasinda annesini yalanci cikartiyor:)Of sorma o büyük dert hepimizde var heralde
Eskiden kanepeye yatırırdım sakin sakin bi süre dururdu ama artık nerdeee en fazla 10dk duruo öle
Bizim bey de hep kucakta oda oda gezicek bi taraftan da sallanacak kucaktayken aynı zamanda da laf dinlicek
O saçmalamaları ben genelde şarkı söylerken yapıom müzik kanalı açıom şarkının sözlerini bilmiosam aklıma geleni uyduruom ona melodi yetio bası olsa die
Ya kızlar bi de bizde şöle bi durum var
Bu çocuk bizim evde mız mız mız gezerken Kv çıkarıom (üst kat) orda sanırsınız bir melek gıkı çıkmıohele var ya Kv kucağında bildiğiniz kuzu iki dk önce ciyaklayan oğlum
Çok kıskanıom yaaa sizde de böle durumlar oluo mu
Oğlum beni sevmio mu diom
Bu çörekotu muciEsi de bi iki gün sürdü yaaa
Yoksa kırkımıZ yaklaşıo die mi değişti oğlumun huyu
Dün gece ilk defa uyutamadım 5 te emmeye kalktı her zamanki gibi o saatten sonra toplamda bi saat uyudu daha şimdi ancak sızdı
kızlar bu D Vitaminini ne zamana kadar kullanıcaz? doktor söylemiş miydi hatırlamıyorum. size bir sorayım dedim.
Yavrucum sen 3 çocukla nasıl başediyorsun? Bir anlatta bize öğrenelim bizde.baksana biz daha bir canavarla baş edemiyoruz.demiştim di mi idolümsün!!!!Maşşallah sana,Allah güç kuvvet,sabır versin
Maşallah Metehanına,Allah size bağışlasın yakışıklıyı.bende fotoğraf paylaşıcam ama telefondan buraya nasıl ekliycem bilmiyorum.biraz kurcaladım ama beceremedim günlerdir.evde masaüstü bilgisayar vardı,o odayı Melis'imin odası yapınca masasıyla birlikte kaldırdık,eşimle benim telefonlarımızda internet var diye daha başka bir yerede kurmadık.ondan paylaşamıyorum canlar.telefondan nasıl ekleniyor bilen varsa ekliyeyim.
Maşallah Metehanına,Allah size bağışlasın yakışıklıyı.bende fotoğraf paylaşıcam ama telefondan buraya nasıl ekliycem bilmiyorum.biraz kurcaladım ama beceremedim günlerdir.evde masaüstü bilgisayar vardı,o odayı Melis'imin odası yapınca masasıyla birlikte kaldırdık,eşimle benim telefonlarımızda internet var diye daha başka bir yerede kurmadık.ondan paylaşamıyorum canlar.telefondan nasıl ekleniyor bilen varsa ekliyeyim.
Maşallah pek yakışıklı , hemde kardesimle adaş :)
Allah guzel yazılar yazsın insallah
Yavrucum sen 3 çocukla nasıl başediyorsun? Bir anlatta bize öğrenelim bizde.baksana biz daha bir canavarla baş edemiyoruz.demiştim di mi idolümsün!!!!Maşşallah sana,Allah güç kuvvet,sabır versin
bendede üç çocuk var canım iki kızım bir oğlum kızlara oğlanı baktırıyorum arada bende nefes alıyorum :)
Cok iyidir cok merhametli iyi niyetlidir, birde cok kismetlidir hep dört ayak üstüne düşer :) çocukken cok yaramazdı ama simdi akıllı uslu bi adam olduöylemi nasıldır kardeşin isimden ötürü soruyorum yetişkin olunca nasıl olur çok merak ediyorum :)
bendede üç çocuk var canım iki kızım bir oğlum kızlara oğlanı baktırıyorum arada bende nefes alıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?