2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki memede uyumayı adet edindi. Iyi mı koyu mu bilemedim. Ama uyumak istemediğinde de inat meme falan gördüğü yok ciyak ciyak

6saat uykusuzluğun ardından az önce meme de sızdı honeycim
Yarım saattir uyuyo bakalım devam edecek mi uykuya
Bu ara benimkide meme de uyuyor memeyi de bi türlü bırakmıyor 1.5 saat falan ağzında kaldığı oluyo
Çekmeye çalıştığımda iyice emmeye başlıyor
Bi süre sonra kendiliğinden bırakıyor
Hergün yeni huy geliştiriyorlar
Sen emzik veriyormusun canım
Seninkide uzun süre emiyordu demi
Benim aslında 20 dakika emiyo toplamda ve doyuruyor
Bu ara özellikle huzursuz olduğu zamanlar çok emiyo
Ben de sustuğu için çekmiyorum göğsümü o bırakana kadar

Balım,sizin kadar olmasada palazlandım sayılır :))) yakında mesaj sayımla sizi dövücem,kızımla anlaştık,görürsünüz siz

Su anda bir mucize gerçekleşiyor galiba, tlf dan size yazarken gözü kapandı bizimkinin
Birkac saat uyur insallah valla sırtım belim ağrıdı :)

Maşallah Metehanına,Allah size bağışlasın yakışıklıyı.bende fotoğraf paylaşıcam ama telefondan buraya nasıl ekliycem bilmiyorum.biraz kurcaladım ama beceremedim günlerdir.evde masaüstü bilgisayar vardı,o odayı Melis'imin odası yapınca masasıyla birlikte kaldırdık,eşimle benim telefonlarımızda internet var diye daha başka bir yerede kurmadık.ondan paylaşamıyorum canlar.telefondan nasıl ekleniyor bilen varsa ekliyeyim.

Yavrucum sen 3 çocukla nasıl başediyorsun? Bir anlatta bize öğrenelim bizde.baksana biz daha bir canavarla baş edemiyoruz.demiştim di mi idolümsün!!!!Maşşallah sana,Allah güç kuvvet,sabır versin

ah cnm bnm çözemediğim sırlardan biri de o aynı bnm oğlan kv. yanında bnmki de bi uslu bi uslu kadın kucağına alır almaz susuyo öle bakıyo masum masum..nasıl tutuyo nasıl öle duruyo çözemedim valla.bzi seviyolar da babaannenn tecrübesi de var demek ki kabul ediyorum, banyo yaptırıyo bzmki de öle mutlu ki paşa..büyüsünler iş dönüşü kucağımıza koşacaklar eminim ama h. sonu babaanne de kalacağım diye tutturursa diye korkuyorum ne yalan sölimm:18:

Cİngene salincagi hayat kurtarir:))

bzde şu nette satılan hamak tarzı salıncaklı beşiklerden mi alsak diyoruz.

Aynen canlarim durum bizdede farksiz bes sn durmak yok surekli pis pis yapmakla geciyo zaman ozellikle aksamlari odalardam odalara gitmekten bi hal oluyoz ziplatmaktan kollarim agriyo ayrica sokaga cikinca susuyor ogun anneme gittim bigun once agladi agladi hic durmadi anne dedim annemde butun gun uyudu dun misafielige gittik aksamlari kriz tutuyo dedim dunde sakindi bu yasinda annesini yalanci cikartiyor:)
kızlar bu D Vitaminini ne zamana kadar kullanıcaz? doktor söylemiş miydi hatırlamıyorum. size bir sorayım dedim.

Bizim doktor 1yasina kadar dedi canim

Yavrucum sen 3 çocukla nasıl başediyorsun? Bir anlatta bize öğrenelim bizde.baksana biz daha bir canavarla baş edemiyoruz.demiştim di mi idolümsün!!!!Maşşallah sana,Allah güç kuvvet,sabır versin

Amin insallah :)
Allah yardım ediyor canım heralde , biri sapitinca öteki sakin duruyor ( deli deliyi görünce sopasını saklar misali :))
2 yasında olan uyursa sakin durursa bebis sapıtıyor, bebis uyursa abisi :)
Babamiz yok evde, Bugün ikisi birden sapitti abi daha yeni bayıldı bebisde sızmak üzere , yoksa imdat deyip kaçacaktım demin .
Ablamız da çizgi film seyrediyor Allah'tan o uslu ve sakin

Benim 2 numara cok fena , benim ondan çekeceğim var , 25 aylık oldu uyku hala sorun , acaba bu çörek otunu ona mı yedirsem uyurmu ki
Bebisimi emzirmek icin duruyom evde valla , yoksa kaçmak icin işe dönmek aklıma gelmiyor degil :)

Canım ben aynı sekilde cvp ver kısmından telf dan yaptım
Altta eklenti ekle diyor ona basınca yeni sayfa çıkıyor dosya ekle yazıyor , basınca telf dan yükle secenegiyle ekleniyor
Ben kac gündür boyutu büyük diye ekleyemedim ama deminki fotoyu yan dursa da ekleyebildim
Ne yapıyım telf dan bu kadar oldu :))
Yoksa çocukla bilgisayar basına gecmek neredeyse imkansız benim icin

Yalova naber sekerimmm

bendede üç çocuk var canım iki kızım bir oğlum kızlara oğlanı baktırıyorum arada bende nefes alıyorum :)

herkes yorulmuş uykusuz ve bitkin bende aynı durumdayım. artık biran önce büyüsün istiyorum birtaraftan da bugünlerin tadını çıkarmak istiyorum kucağıma alınca başını omzuma yaslayınca arada birde gülümseyince bütün yorgunluk uykusuzluk bitiyor allahıma şükrediyorum onu bana verdiği için birazda huysuzlugu azalsa daha güzel olacak :)

öylemi nasıldır kardeşin isimden ötürü soruyorum yetişkin olunca nasıl olur çok merak ediyorum :)
Cok iyidir cok merhametli iyi niyetlidir, birde cok kismetlidir hep dört ayak üstüne düşer :) çocukken cok yaramazdı ama simdi akıllı uslu bi adam oldu
bendede üç çocuk var canım iki kızım bir oğlum kızlara oğlanı baktırıyorum arada bende nefes alıyorum :)

Benim de kızım en büyükleri , pesinden gelen iki oglanla iyi basediyor , elim ayağım oldu valla, cok yardım ediyor bana daha 6 yasında olmasına rağmen
Allah cocuklarımızı bize bagislasin , iyi yazilar yazsin ,cok zor ama bi okadar da guzel sey annelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…