- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #53.321
arkadaşlar bebeğimin kaşının üstünde konak galiba öyle diyolar komşular çıktı ve artmaya başladı tedavisi hakkında bilgi sahibi olan var mı ????
arkadaşlar bebeğimin kaşının üstünde konak galiba öyle diyolar komşular çıktı ve artmaya başladı tedavisi hakkında bilgi sahibi olan var mı ????
kızlar bu D Vitaminini ne zamana kadar kullanıcaz? doktor söylemiş miydi hatırlamıyorum. size bir sorayım dedim.
Cok iyidir cok merhametli iyi niyetlidir, birde cok kismetlidir hep dört ayak üstüne düşer :) çocukken cok yaramazdı ama simdi akıllı uslu bi adam oldu
Benim de kızım en büyükleri , pesinden gelen iki oglanla iyi basediyor , elim ayağım oldu valla, cok yardım ediyor bana daha 6 yasında olmasına rağmen
Allah cocuklarımızı bize bagislasin , iyi yazilar yazsin ,cok zor ama bi okadar da guzel sey annelik
Canım daha önce bahsettiysen ve gözümden kaçmışsa kusura bakma,bir tane daha süper anne varmış meğer topiğimizde.Allah bağışlasın evlatlarını.benim şu an bir çocuğum daha olsa napardım bilmem,emzirip kucağımda tutmaktan oturan boğa gibi yerimden kalkmadan oturuyorum.valla 7 yıldır oturma odasının koltuklarına bişey olmamıştı şimdi minderleri ezildi koca dötümle oturup yatmaktan.Meltowski,işe biran önce dönmeyi bende çok istiyorum ama kızımı bırakmak feci koyacak.bugün babaannesi evi havalandırmam için yarım saat kendi evine götürdü de bir vedalaşmamız vardı gören kızı evlendiriyorum zanneder.altı üstü 2 alt kata indi.
ah canım benim sen anlatırken gözlerim doldu benim oğlumda beş günlüktü sarılıktan yoğun bakıma aldılar alırken bana sen gelmiyeceksin dedi hemşireler kapıda kalakaldım beş dakika sonrada elime kıyafetlerini tutuşturdular orada çöktüm ağlaya ağlaya helak oldum kızlarım bi yandan ben bi yandan tabi hamileleik depresyonuda var rabbim evlatlarımızı ayırmasın hiç bir zaman
Bir an gözümde canlandırdımda,Allah bi daha yaşatmasın.ben elime kıyafetlerini verseler.....Allahım düşünmek istemiyorum,Rabbim kimseye yaşatmasın.bugün kapıya dilenci geldi,taş çatlasın 25 yaşındadır,kucağındada 1 yaşlarında oğlu.normalde hayatta para vermem,dinç ve gencecik kız ama anne olduktan sonra o bebekle kapı kapı dolaşmasına çok kızmama ve o bebeği alet etmesine deli gibi bağırmak istesemde çocuğu anne deyince vazgeçtim.biliyorum kötülük yaptım ve o bebek bundan sonra kapı kapı daha çok gezecek ama kıyılmıyor işte.yalnız olsaydı işim olmazdı.Rabbim hiçbir evlada bunları yaşatmasın.annelik kutsal işte,çocuğun haberi yok olandan bitenden ama yine de anne diyor.gerçi ben kendimi hiç öyle kutsal hissetmiyorum,daha öyle ulvi hislerim gelmedi.gerçi geldiysede ben uykusuzluktan idrak edemiyorumdur.
Bizimki emziği sevmedi atıyor ağzından. Valla bıraksan bütün gün mememde kalsa ondan mutlusu yok. Emzik gibi de kullanmıyor foşur foşur çekiyor ama sonlara doğru süt gelmiyor. Ya da çok az geliyor.6saat uykusuzluğun ardından az önce meme de sızdı honeycim
Yarım saattir uyuyo bakalım devam edecek mi uykuya
Bu ara benimkide meme de uyuyor memeyi de bi türlü bırakmıyor 1.5 saat falan ağzında kaldığı oluyo
Çekmeye çalıştığımda iyice emmeye başlıyor
Bi süre sonra kendiliğinden bırakıyor
Hergün yeni huy geliştiriyorlar
Sen emzik veriyormusun canım
Seninkide uzun süre emiyordu demi
Benim aslında 20 dakika emiyo toplamda ve doyuruyor
Bu ara özellikle huzursuz olduğu zamanlar çok emiyo
Ben de sustuğu için çekmiyorum göğsümü o bırakana kadar
Canım daha önce bahsettiysen ve gözümden kaçmışsa kusura bakma,bir tane daha süper anne varmış meğer topiğimizde.Allah bağışlasın evlatlarını.benim şu an bir çocuğum daha olsa napardım bilmem,emzirip kucağımda tutmaktan oturan boğa gibi yerimden kalkmadan oturuyorum.valla 7 yıldır oturma odasının koltuklarına bişey olmamıştı şimdi minderleri ezildi koca dötümle oturup yatmaktan.Meltowski,işe biran önce dönmeyi bende çok istiyorum ama kızımı bırakmak feci koyacak.bugün babaannesi evi havalandırmam için yarım saat kendi evine götürdü de bir vedalaşmamız vardı gören kızı evlendiriyorum zanneder.altı üstü 2 alt kata indi.
Melek'çim canım benim iyiyim ben sen nasılsın?buralarda bir Myhoney vardı bol vakti olup zırt pırt mesaj yazan,hani benden kıdemli anne olan,son 2-3 saattir gören var mı sevgili arkadaşımızı???:))))) kızımmmm,mesajlarımla döverim demiştim di mi???uyutamadı heralde oğlunu :)))
Bizimki emziği sevmedi atıyor ağzından. Valla bıraksan bütün gün mememde kalsa ondan mutlusu yok. Emzik gibi de kullanmıyor foşur foşur çekiyor ama sonlara doğru süt gelmiyor. Ya da çok az geliyor.
Bizimkinde şöyle bir adet var gündüz saatlerce emsin ama uyumasın akşam da 15 emsin uyusun ama 45 Dk sonra uyansın. 15 Dk emmek tabiki bizimkine yetmediğinden açıkıyor ve 45 Dk sonra uyanıyor.
Hahaha bak sennnnnn. Arkadaşın sokakta gezmelerdeydi az önce geldi. Şimdiden söyliyim yarım saat sonra tekrar çıkıcam. Arkadaşımın bekarlığa vedası var oraya gideceğim oldu da göremezsen haberin olsun. Ammaaa gece nöbetinde buradayım beklerim:)
Honeycim sen mama veriyorsun demi
Mama vermene rağmen hala çok iştahla emiyorsa ne güzel
Kullandığın biberon hangi marka
Demekki anne göğsüne yakın ki onun rahatlığına alışmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?