2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım daha önce bahsettiysen ve gözümden kaçmışsa kusura bakma,bir tane daha süper anne varmış meğer topiğimizde.Allah bağışlasın evlatlarını.benim şu an bir çocuğum daha olsa napardım bilmem,emzirip kucağımda tutmaktan oturan boğa gibi yerimden kalkmadan oturuyorum.valla 7 yıldır oturma odasının koltuklarına bişey olmamıştı şimdi minderleri ezildi koca dötümle oturup yatmaktan.Meltowski,işe biran önce dönmeyi bende çok istiyorum ama kızımı bırakmak feci koyacak.bugün babaannesi evi havalandırmam için yarım saat kendi evine götürdü de bir vedalaşmamız vardı gören kızı evlendiriyorum zanneder.altı üstü 2 alt kata indi.

Melek'çim canım benim iyiyim ben sen nasılsın?buralarda bir Myhoney vardı bol vakti olup zırt pırt mesaj yazan,hani benden kıdemli anne olan,son 2-3 saattir gören var mı sevgili arkadaşımızı???:))))) kızımmmm,mesajlarımla döverim demiştim di mi???uyutamadı heralde oğlunu :)))

arkadaşlar bebeğimin kaşının üstünde konak galiba öyle diyolar komşular çıktı ve artmaya başladı tedavisi hakkında bilgi sahibi olan var mı ????

annem söylemişti konak başlayınca her banyodan yarım saat önce zeytinyağı sür sonrasında ince telli hani bebek tarakları varya onlarla yüzeysel tara bastırma kafatası zedelenir dikkat et demişti. sonrasında ise banyosunu yaptır bana anlatılan bu daha benim kızımda oluşmadı umarım oluşmaz

aynen benin bi kızım 12 yaşında bi kızım 9 yaşında valllahi çok güzel bakıyorlar kardeşlerine tabi onlarında çok sorumlulukları var ödevleri toplantıları alışerişleri ama olsun iyiki doğurmuşum

ah canım benim sen anlatırken gözlerim doldu benim oğlumda beş günlüktü sarılıktan yoğun bakıma aldılar alırken bana sen gelmiyeceksin dedi hemşireler kapıda kalakaldım beş dakika sonrada elime kıyafetlerini tutuşturdular orada çöktüm ağlaya ağlaya helak oldum kızlarım bi yandan ben bi yandan tabi hamileleik depresyonuda var rabbim evlatlarımızı ayırmasın hiç bir zaman

Bir an gözümde canlandırdımda,Allah bi daha yaşatmasın.ben elime kıyafetlerini verseler.....Allahım düşünmek istemiyorum,Rabbim kimseye yaşatmasın.bugün kapıya dilenci geldi,taş çatlasın 25 yaşındadır,kucağındada 1 yaşlarında oğlu.normalde hayatta para vermem,dinç ve gencecik kız ama anne olduktan sonra o bebekle kapı kapı dolaşmasına çok kızmama ve o bebeği alet etmesine deli gibi bağırmak istesemde çocuğu anne deyince vazgeçtim.biliyorum kötülük yaptım ve o bebek bundan sonra kapı kapı daha çok gezecek ama kıyılmıyor işte.yalnız olsaydı işim olmazdı.Rabbim hiçbir evlada bunları yaşatmasın.annelik kutsal işte,çocuğun haberi yok olandan bitenden ama yine de anne diyor.gerçi ben kendimi hiç öyle kutsal hissetmiyorum,daha öyle ulvi hislerim gelmedi.gerçi geldiysede ben uykusuzluktan idrak edemiyorumdur.

Aynisini ben de yasadim. Bebegimi aldilar yogun bakima sutumu sagdim verirkrn kiyafetlerini elime tutusturdular. Karismasin diye. Kokladim kokladim yavrumun cennet kokusu kalmisti kiyafetinde.. Allah hic kimsenin kucagini bos birakmasin. O gece k kapida yatip bekleyebilirdim. Aglaya aglaya geldim eve..

canım sen öyle san öylle bir hissediyorsunki dbine kadar hemde bak ne dedin babaannesi kısa süreliğine aldı arkasından baka kaldın dimi onun kokusu gerçekten farklı bir duygu sen sonuna kadar kutsal sın hamile kaldığın andan itibaren yoksa kim içer o iğrenç çörek otunu annelik hissinden başka hiç birşey onu içiremez bize

Bizimki emziği sevmedi atıyor ağzından. Valla bıraksan bütün gün mememde kalsa ondan mutlusu yok. Emzik gibi de kullanmıyor foşur foşur çekiyor ama sonlara doğru süt gelmiyor. Ya da çok az geliyor.

Bizimkinde şöyle bir adet var gündüz saatlerce emsin ama uyumasın akşam da 15 emsin uyusun ama 45 Dk sonra uyansın. 15 Dk emmek tabiki bizimkine yetmediğinden açıkıyor ve 45 Dk sonra uyanıyor.

Benim de oturmaktan kuyruk sokumum ağrıyor. Yaa ben de biran önce işe başlamak istiyorum. Tam zamanlı değil ama haftada 2 gün ya da yarım gün işe gitmek çok iyi gelirdi bana. İş ile konuştum insan kaynakları süresi dolmadan çalışamaz demiş üzüldüm. Şimdi kendime kurs arıyorum.

Hahaha bak sennnnnn. Arkadaşın sokakta gezmelerdeydi az önce geldi. Şimdiden söyliyim yarım saat sonra tekrar çıkıcam. Arkadaşımın bekarlığa vedası var oraya gideceğim oldu da göremezsen haberin olsun. Ammaaa gece nöbetinde buradayım beklerim:)

Honeycim sen mama veriyorsun demi
Mama vermene rağmen hala çok iştahla emiyorsa ne güzel
Kullandığın biberon hangi marka
Demekki anne göğsüne yakın ki onun rahatlığına alışmadı

Honeyy cnm gce kacla kac arasi nobet senn;-) devir teslimi bna ypican gbi gorunuyo..oturmktan totom nasir oldu..wc ye bile gdemiyrm yaaa ;-)

Kızlar benim minnoş ıkına ıkına kıpkırmızı oluyor hatta mosmor diyeyim
Sanki kabız olmuş da kakasını yspMıyo gibi
Ama kakasını da çok güzel yapıyor
Her sabah açtığımda sırtına kadar batırmış oluyo
Gün içindede 5-6 kez azlı çoklu kaka oluyo mutlaka
Gece de çok fazla ıhhh ıhhh tarzı sesler çıkartıyo
Uyanmıyo ağlamıyo da ama sürekli bi sesli sesli ıkınma hali
Herkesin böyle mi biz mi anormaliz

Bu Arada akşam yemeğe davetliydik
Saolsun ev sahibi gaz yapan herşeyi pişirmişti
Mercimek çorbasından tutun nohuta kadar yeşil mercimek salatası
Kuru soğanlı salata
Sofradaki herşey gazlıydı
Ben de ayıp olmasın dlye ve tabi açlıktan karnım guruldamaya başladığı için yedim hepsinden
Ama bugünün dünden falan hiç bi farkı olmadı kızım için aynı oranda gazı oldu

Honeycim sen mama veriyorsun demi
Mama vermene rağmen hala çok iştahla emiyorsa ne güzel
Kullandığın biberon hangi marka
Demekki anne göğsüne yakın ki onun rahatlığına alışmadı

Arada mama veriyorum. 1 haftadır vermiyordum dün gece 1 kere verdik. Bugün ben dışarı çıkacağım babası mama verecek. Mamayıbazen kaşıkla veriyorum ( doktor önerisi) bazen de biberonla. Ama dediğin gibi özel bir biberon. Arkadaşım Londra dan almış. Anne memesiile birebir aynıymış. Tommee tippee diye bir marka. Biberonla mı alakalı yoksa arada kaşıkla veriyorum onunla mı alakalı bilmiyorum bizimki mememe saldırıyor resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…