2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

O zaman kahvaltı organize ediyoruz :) ben zaten buradayım sizde toplanın gelin iste :))

Ne iyi olur var yaaa. Yalnız gitmeden önce arayalım bize şöyle olimpiyat havuzu büyüklüğünde bi jakuzi yaptırsınlar bu koca göbişlerle anca işte Ben gidersem kahvemi jakuzide içmeden dönmem hıhhh

O zaman kahvaltı organize ediyoruz :) ben zaten buradayım sizde toplanın gelin iste :))

süper olur yaa yapalım yapalım geliyos parmişşşş

Ne iyi olur var yaaa. Yalnız gitmeden önce arayalım bize şöyle olimpiyat havuzu büyüklüğünde bi jakuzi yaptırsınlar bu koca göbişlerle anca işte Ben gidersem kahvemi jakuzide içmeden dönmem hıhhh

dönmez valla sen ayarla şimdiden parmiş bize özel jakuziyii

offfff cücüm gerçekten süpper bi yermiş yaa manzara da kahvaltı da şahane ahh gidebilsek ne güzel olurdu bee :)

şaka bir yana bir gün cidden toplanmalıyız kızlar şu böcükler biraz daha büyüsün ayarlamalıyız bişeyler yahu

Evet evet evet evet :122::122::122::122:

Agva guzel yer gercekten insan istanbulun grisinden sıkılinca cok iyi geliyor baharda cok guzel

Kesinlikle yapmalıyız funda :)

bencede yaa ben deli gibi bakıyom şimdii kocitoyla kaçabilirmiyiz ama duruşummm napalım baharı bekleyen kumrular gibiii bekliyelim birAZ dahaa
bencede yaa toplanalımm süper olurr çicekli böcüklü buluşalımm azcık daha serpilsin kuzularr:52 sonra her yıl geleneksel pilav günleri gibi biz ağustos böcüklerinin anneleri her sene bi yere gezi düzenlerizzz ayyy süper süperrr çok sevdim bu fikri:86:

HEr sene başka bir sehirde lütfen Antep hatayı ilk sıralara alalım cok istiyorum ya gelsin kebaplar :))

harbimiiozaman bu geziyi kocitolarla erteliyoruz kızlar yaniii ben şahsen öle yapıcammm kardeş için çok erkennnnnnn olamazzz :96: ayy bunada bayıldım nereye gidiyon abi 32 diş meydandaa

Valla şömine şarap girdi mi işin içine kızlı erekli işler boka sarar ben size söyliyim yani. İyisi mi biz kızlı kızlı yatalım odalarda.

HEr sene başka bir sehirde lütfen Antep hatayı ilk sıralara alalım cok istiyorum ya gelsin kebaplar :))

Ahan da parmiş Antepin Hatayın başka güzellikleri de vardır hemen kebaplara atlamayalım. Yok yok topikçe iflah olmayız biz. Yeme turizmi diye ayrı bir turizm şekli geliştirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…