- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #63.201
O zaman kahvaltı organize ediyoruz :) ben zaten buradayım sizde toplanın gelin iste :))
O zaman kahvaltı organize ediyoruz :) ben zaten buradayım sizde toplanın gelin iste :))
Ne iyi olur var yaaa. Yalnız gitmeden önce arayalım bize şöyle olimpiyat havuzu büyüklüğünde bi jakuzi yaptırsınlar bu koca göbişlerle anca işteBen gidersem kahvemi jakuzide içmeden dönmem hıhhh
Ne iyi olur var yaaa. Yalnız gitmeden önce arayalım bize şöyle olimpiyat havuzu büyüklüğünde bi jakuzi yaptırsınlar bu koca göbişlerle anca işteBen gidersem kahvemi jakuzide içmeden dönmem hıhhh
tesekkur ederım canımmkızlar uzun zamandır yazamıyordum ama sıkı takıpcınızdım ve bugun 4 aylık olduk hepınıze sevgılerEki Görüntüle 873146 [/QUOT
cokk tatlısınzz :))
ayyy aynenn bizimdee kat kaloriferi var ama bu sene soba yakmak zorunda kaldık. ev 3 katlı diğer 2 katımızdakiler almancıı.. bu ay 2side gidiyrr. kalorifer çok zor oluyor ve düzenli yanmıyrr. bebğimm üşümesnn diye bizdee soba yakıyoruzz... yakmasıı dişındaaa çok zevkliii bişeyyy..
bndee çokk acayipp ruyalarr görürüm canımmm. hele hiç unutmmam bi kez çanakkale savasını görmüştümm. savasıyordukk. :)
offfff cücüm gerçekten süpper bi yermiş yaa manzara da kahvaltı da şahaneahh gidebilsek ne güzel olurdu bee :)
şaka bir yana bir gün cidden toplanmalıyız kızlarşu böcükler biraz daha büyüsün ayarlamalıyız bişeyler yahu
Funda Dunusun yine isteklere başladı sana havale ediyorum :))
offfff cücüm gerçekten süpper bi yermiş yaa manzara da kahvaltı da şahaneahh gidebilsek ne güzel olurdu bee :)
şaka bir yana bir gün cidden toplanmalıyız kızlarşu böcükler biraz daha büyüsün ayarlamalıyız bişeyler yahu
kızlar şömineli çift kişilik oda 2 gece kahvaltı dahil 480 lira
Maşallah oğluna canım, çok şeker...
off benmde cnm nası bi tatil istio anlatamam...ye iç gez toz yat
Öyle miii tamam kardeşler erken gelir o zaman ben size söyliyim
bencede yaa ben deli gibi bakıyom şimdii kocitoyla kaçabilirmiyiz ama duruşummmnapalım baharı bekleyen kumrular gibiii bekliyelim birAZ dahaa
bencede yaa toplanalımm süper olurr çicekli böcüklü buluşalımm azcık daha serpilsin kuzularr:52 sonra her yıl geleneksel pilav günleri gibi biz ağustos böcüklerinin anneleri her sene bi yere gezi düzenlerizzz ayyy süper süperrr çok sevdim bu fikri:86:
HEr sene başka bir sehirde lütfen Antep hatayı ilk sıralara alalım cok istiyorum ya gelsin kebaplar :))
harbimiiozaman bu geziyi kocitolarla erteliyoruz kızlar yaniii ben şahsen öle yapıcammm kardeş için çok erkennnnnnn olamazzz :96: ayy bunada bayıldım nereye gidiyon abi 32 diş meydandaa
HEr sene başka bir sehirde lütfen Antep hatayı ilk sıralara alalım cok istiyorum ya gelsin kebaplar :))
gelsin gelsinn kepablarr ben bende değilimmmoy oyy oyyy üstünede katmer fıslıklıııııı ay parmiş yine piskopata bağladık iyimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?