- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #63.221
gelsin gelsinn kepablarr ben bende değilimmmoy oyy oyyy üstünede katmer fıslıklıııııı ay parmiş yine piskopata bağladık iyimiii
Valla şömine şarap girdi mi işin içine kızlı erekli işler boka sarar ben size söyliyim yani. İyisi mi biz kızlı kızlı yatalım odalarda.
Ahan da parmiş Antepin Hatayın başka güzellikleri de vardır hemen kebaplara atlamayalım. Yok yok topikçe iflah olmayız biz. Yeme turizmi diye ayrı bir turizm şekli geliştirdik
Valla şömine şarap girdi mi işin içine kızlı erekli işler boka sarar ben size söyliyim yani. İyisi mi biz kızlı kızlı yatalım odalarda.
sarar canım orası kesin bide mum devreye girerse hiç kaçarı yokkhaklısın kuzum biz kız kıza uyuruz mis mis pijama partimizide yaparızz ohh erkekler düşünsün
Ahan da parmiş Antepin Hatayın başka güzellikleri de vardır hemen kebaplara atlamayalım. Yok yok topikçe iflah olmayız biz. Yeme turizmi diye ayrı bir turizm şekli geliştirdik
Yok yok her seyin bir yeri var şarap sizin orda Bozcaada'ya gidiyoruz
kafa bi kere kaydı yeme olayına kuzum evet bugün ne yiyoruzzzbiz bugün nereleri görücez diye sormayız rehbere bizim muhatapımız aşçılarr
Agva da balık iyi gider ama söyleyim
Ay allahım niye hemen yemeğe bağlıyoruz biz her ısı
Cucum sende miiiiiiiiiii ahahah bari künefe de olsun anasını satayım
Künefe miiCucum sende miiiiiiiiiii ahahah bari künefe de olsun anasını satayım
Kızlar bence mengen aşçılık okulunu ziyaret edelim orda tüm bu saydıklarımız toplu olarak var. Ayrı ayrı yerlere gidip çok masrafa gerek yok gezme amacımız belli zahar
kızlar ben 2 senedir urlada yaşamaya başlayınca tam köylü oldum :) salçamı, yoğurdumu kendim yapıyorum...hatta arka bahçede sebzelerimi yetiştiriyorum
ilk mayaladığım yoğurtta maya olarak hazır yoğurt kullanmıştım, sonrakilerde hep bir önceki yoğurdu...ilk 3-4 mayalamada lezzet tam tutmuyor maya yüzünden ama sonrasında artık bildiğiniz mis gibi ev yoğurdu haline geliyor
Neyse ki hamile değilsin sulozum kocişkonu bekliycen yavrum gelince doğru künefe yedirmeye götürcek seni. Bizim burda düzgün künefe yapan yer yok ben hamileyken Seyyah ve Fundanın nicke az künefe gözüyle bakmadım onlar girince direkt künefe geliyodu aklıma yaladım avcumu oturdum aşağı ühühühüKünefe mii
bunu bana yapmayacaktın canımHavada yağmurlu çıkılmaz, telefonla söylenecek bişy de değil.
Çok istediiimmmmm napcam şimdi
amaç çok net canım tek masraf olur hem bebeklerle yollarda sefil olmayız yol yapıncada insan çok acıkıyooo
buluşma yeri:mengen aşçılık okulu tüm ağustos böcükleri ve anneleri davetlidirrrr
Yok yok her seyin bir yeri var şarap sizin orda Bozcaada'ya gidiyoruz
Neyse ki hamile değilsin sulozum kocişkonu bekliycen yavrum gelince doğru künefe yedirmeye götürcek seni. Bizim burda düzgün künefe yapan yer yok ben hamileyken Seyyah ve Fundanın nicke az künefe gözüyle bakmadım onlar girince direkt künefe geliyodu aklıma yaladım avcumu oturdum aşağı ühühühü
Hea kesinlikle masrafa gerek yok Ankara-Mengen arası 2 saat filan orda karnımızı doyurur cucularda da uyuruz hayat pahalı otele gerek yok
biri bozcaada mı dedi.. ahh memleketim.. doğup büyüdüğüm yer..deniz kestanesi yemeden dönmeyin
Seni pratik hanım seni :))
Geçen yine Aventten emzik alıyorum
Ayyy süper gerçekten
bu arada arasta uyku tulumumuz geldii çok çok beğendikkkakşam olsunda uyuyalımm bize bayağı uzun ama olsun bölesi daha ii
Aman daa güle güle giysin benim küçük kuşum. Yavlum o zaten büyük duruyo İdoşa da öyleEller ayaklar içerde kalınca daha iyi ısıtıyor ))
Yeriz Hera onu da yeriz bize yeter ki yemek olsun
Canımm teşekkür ederiz :)İmrendimmm
Helenas, Suloz bayildim bebişlerinizeeee
Hala gecmisteyim
Selim bey çok güzel yedirir artık bizeNeyse ki hamile değilsin sulozum kocişkonu bekliycen yavrum gelince doğru künefe yedirmeye götürcek seni. Bizim burda düzgün künefe yapan yer yok ben hamileyken Seyyah ve Fundanın nicke az künefe gözüyle bakmadım onlar girince direkt künefe geliyodu aklıma yaladım avcumu oturdum aşağı ühühühü
HahahaGeçen yine Aventten emzik alıyorum
Söylede birşey var euroları havada ucusturmazsam icin rahat etmez
ay deliricem barış sabahtan beri mık mık mık of çok mız mız uyumadı gitti bittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?