2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok yok her seyin bir yeri var şarap sizin orda Bozcaada'ya gidiyoruz

kafa bi kere kaydı yeme olayına kuzum evet bugün ne yiyoruzzzbiz bugün nereleri görücez diye sormayız rehbere bizim muhatapımız aşçılarr

Yok yok her seyin bir yeri var şarap sizin orda Bozcaada'ya gidiyoruz

kafa bi kere kaydı yeme olayına kuzum evet bugün ne yiyoruzzzbiz bugün nereleri görücez diye sormayız rehbere bizim muhatapımız aşçılarr

Kızlar bence mengen aşçılık okulunu ziyaret edelim orda tüm bu saydıklarımız toplu olarak var. Ayrı ayrı yerlere gidip çok masrafa gerek yok gezme amacımız belli zahar

Agva da balık iyi gider ama söyleyim

Ay allahım niye hemen yemeğe bağlıyoruz biz her ısı

balık ımmm daha nolsun parmişim :)
bi bilsem neden dönüp dolaşıp buna bağlanıyoss

Cucum sende miiiiiiiiiii ahahah bari künefe de olsun anasını satayım

arasta sendemiiii
olsun tabi künefesiz olurmu hiç hatayda künefe antepte katmer yeriz
konaklaya konaklaya yiye yiye gezer dururuz yurdumun güzel yemeklerinii

Kızlar bence mengen aşçılık okulunu ziyaret edelim orda tüm bu saydıklarımız toplu olarak var. Ayrı ayrı yerlere gidip çok masrafa gerek yok gezme amacımız belli zahar

amaç çok net canım tek masraf olur hem bebeklerle yollarda sefil olmayız yol yapıncada insan çok acıkıyooo
buluşma yeri:mengen aşçılık okulu tüm ağustos böcükleri ve anneleri davetlidirrrr

İmrendimmm

Helenas, Suloz bayildim bebişlerinizeeee

Hala gecmisteyim

Künefe mii
bunu bana yapmayacaktın canım Havada yağmurlu çıkılmaz, telefonla söylenecek bişy de değil.
Çok istediiimmmmm napcam şimdi
Neyse ki hamile değilsin sulozum kocişkonu bekliycen yavrum gelince doğru künefe yedirmeye götürcek seni. Bizim burda düzgün künefe yapan yer yok ben hamileyken Seyyah ve Fundanın nicke az künefe gözüyle bakmadım onlar girince direkt künefe geliyodu aklıma yaladım avcumu oturdum aşağı ühühühü
amaç çok net canım tek masraf olur hem bebeklerle yollarda sefil olmayız yol yapıncada insan çok acıkıyooo
buluşma yeri:mengen aşçılık okulu tüm ağustos böcükleri ve anneleri davetlidirrrr

Hea kesinlikle masrafa gerek yok Ankara-Mengen arası 2 saat filan orda karnımızı doyurur cucularda da uyuruz hayat pahalı otele gerek yok

Seni pratik hanım seni :))

Söylede birşey var euroları havada ucusturmazsam icin rahat etmez €

Son düzenleme:
Ayyy süper gerçekten

Hakketten süpermiş.

bu arada arasta uyku tulumumuz geldii çok çok beğendikkk akşam olsunda uyuyalımmbize bayağı uzun ama olsun bölesi daha ii

Nerden aldın canım?

Aman daa güle güle giysin benim küçük kuşum. Yavlum o zaten büyük duruyo İdoşa da öyle Eller ayaklar içerde kalınca daha iyi ısıtıyor ))

Uyku tulumu giydirdiğinizde oda sıcaklığınız ne oluyor acep?

Yeriz Hera onu da yeriz bize yeter ki yemek olsun

hamileliğimde 3 şeye aş erdim. 1- kiraz . 2- deniz kestanesi.. kayınpederim temizleyip yolladı sağolsun.. 3- bira. onu hala içemedim :) ama deniz kestanesi dedin mi akan sular durulur.. yatılı giderim vallahi

İmrendimmm

Helenas, Suloz bayildim bebişlerinizeeee

Hala gecmisteyim
Canımm teşekkür ederiz :)
Selim bey çok güzel yedirir artık bize
Geçen yine Aventten emzik alıyorum

Hahaha Dün bizim topicin önünde dolanıyordu yine, hesabı geçici olarak pasif olmuş yalnız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…