- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #63.681
Merhaba tüm güzel anneler... Anca gelebildim buralara. Bugün bir sıkıntıyla uyandım. Çok yalnız hissettim kendimi. Buralarda hiç akrabamız, tanıdığımız, gelen giden yok. Annemler İzmir'de, arkadaşlarım sayılı ve herkes kendi derdine düşmüş. Ama fotoğraflardaki güzel, bıcırık, tatlı ve masum bebeleri, çocukları görünce içim aydınlandı, umut doldu. O kadar güzeller ki! Asu iki kız anasısın bence çok şanslısın. Meltem senin bıcırıkları bir kareye toplayabilmişsin ya tebrik ederim. Büyük oğlun hareket halinde gözümden kaçmadı, pek de sevmiyor bence poz vermeyi:)) Kızının atlet de benim kızımın atleti gibi dışarıda:)) Kızımın atletinin içeride olduğu zor görülmüştür:)) Çok güzeller çok... Funda bence de oğlun çokkk yakışıklı! Nasıl masumlar ya, şansları bol olsun....
Kızlar merhaba giremedim nete. ve haber veremedim sizlere.
İstanbulda idim acil gittik. Yengem hamile idi yazmıştım bir kaç kere yengemin bebeği yani yeğenim öldü. 39 haftalık idi kordon boynuna dolanmış ve ölmüş yengem ölü doğum yaptı o yüzden istanbula gittik oradaydım. abimin bir kızı daha var 4 yaşında o beni çok sevdiği için onunla ilgilendim. dün akşam döndüm.
sizler nasılsınız geçmiş çok birikmiş okuyamayacağım galiba
Emelcim basiniz saolsun, yengene Allah sabir versin gercekten cok aci...
Emel başınız saolsun Allah sabır versin geride kalanlara sağlık versin ne kadar zor
Yine her zamanki gibi ara ara girdiğim için alıntı yapamadım ancak beğendim
Ama onlar nası muhteşem varlıklar bebişlerin hepsi yemelik allahım nazarlardan saklasın
Aybike çok özendim çok şanslısın
Ben de inş süt ve yumurta organik alabilcem
Belki bazı meyve ve sebzeleri de hiç yoktan iidir
canım çok üzüldüm, Allah hepinize sabır versin
böyle zamanlarda kelimeler bitiyor, ne söylesem boş...bende bu gece oğlumu gördüm rüyamda ter içinde kalktımAllah kimseye evlat acısı yaşatmasın, bebeğinizin ömürünü ablasına versin
Hangi site bu cnm link reklam yasagina takilmis.
ah be canım biz sanki kaç kere gidebiliyoruz beyoğluna
Hata bugün arkadaşlarım eminönüne gitti aklım onlarda kaldı gidemiyoruz artık hiçbir yere
Emel başınız saolsun Allah sabır versin geride kalanlara sağlık versin ne kadar zor
Yine her zamanki gibi ara ara girdiğim için alıntı yapamadım ancak beğendim
Ama onlar nası muhteşem varlıklar bebişlerin hepsi yemelik allahım nazarlardan saklasın
Aybike çok özendim çok şanslısın
Ben de inş süt ve yumurta organik alabilcem
Belki bazı meyve ve sebzeleri de hiç yoktan iidir
emelbaha başınız saolsun cnm çok acı
Evet canım 269 tl. Ben beğendim umarım sen de memnun kalırsınMedcim aynı ürüne bende bakmıştım 260 tlydi fiyatı. Sen ne kadara aldın canım. Bizde 5. ayımıza girdik yakında başlarız ek gıdaya bende almayı düşünüyorum kazıklanmayalım
Canım ben dün homend ürünlerine baktım yapıldıkları metaryel hiç hoşuma gitmedi fiyatları gerçekten uygun ama bebek söz konusu olunca güvenemedşm açıköasıkızlar katı meyve sıkacağı dediniz bende bakındım biraz homend marka iyidir diye biliyorum sizde bakın fiyatıda gayet iyi geldi bana:44:http://www........./homend-projuice...paslanmaz-celik-kati-meyve-sikacagi-P16420583
Evet canım 269 tl. Ben beğendim umarım sen de memnun kalırsın
Canım ben dün homend ürünlerine baktım yapıldıkları metaryel hiç hoşuma gitmedi fiyatları gerçekten uygun ama bebek söz konusu olunca güvenemedşm açıköası
Başınız saolsun canım çok üzüldüm yengenin içinde bulunduğu acıyı tahmin bile edemiyorum inşallah Allah en kısa zamanda bir evlat nasip eder de acısı az da olsa hafifler
canım artık organik tarım çok yaygınlaştı, bence birçok şeyi bulursun
bide burda çarşamba günleri bir pazar kuruluyor vakfa ait, o vakıf istanbul ve seferihisar da da kuruluyormuş, öğrenirim istersen. gidemesende sipariş verebiliyorsun kargoyla gönderiyorlar
kaç aylık canım bebeğin?Şu anakucağında yatırma konusunu bi türlü çözemedim
Sizin bebişler orda yatarken yatakta yatar gibi dümdüz yatmıolar dimi belleri hafif eğik oluo yarı oturur gibi
Salıncak aldık da onun da koltuğu en yatar poİsyonda bile hafif eğik
Yenidoğan yastığında kullanıom ben de
Ama gerek var mı ki
Bilemedim...:26:
Kızlar merhaba giremedim nete. ve haber veremedim sizlere.
İstanbulda idim acil gittik. Yengem hamile idi yazmıştım bir kaç kere yengemin bebeği yani yeğenim öldü. 39 haftalık idi kordon boynuna dolanmış ve ölmüş yengem ölü doğum yaptı o yüzden istanbula gittik oradaydım. abimin bir kızı daha var 4 yaşında o beni çok sevdiği için onunla ilgilendim. dün akşam döndüm.
sizler nasılsınız geçmiş çok birikmiş okuyamayacağım galiba
Cok üzüldüm Allah sabırlar versin yengene , bası sagolsun , yıkılmıştır simdi
Cok cok sabırlar diliyorum , basınız sagolsun tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?