2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Emel başınız saolsun Allah sabır versin geride kalanlara sağlık versin ne kadar zor

Yine her zamanki gibi ara ara girdiğim için alıntı yapamadım ancak beğendim
Ama onlar nası muhteşem varlıklar bebişlerin hepsi yemelik allahım nazarlardan saklasın

Aybike çok özendim çok şanslısın
Ben de inş süt ve yumurta organik alabilcem
Belki bazı meyve ve sebzeleri de hiç yoktan iidir

Son düzenleme:

Çokluk bazen yokluk oluyor. Çok iyi anlıyorum seni.

canım çok üzüldüm, Allah hepinize sabır versin
böyle zamanlarda kelimeler bitiyor, ne söylesem boş...bende bu gece oğlumu gördüm rüyamda ter içinde kalktım Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın, bebeğinizin ömürünü ablasına versin

Emelcim basiniz saolsun, yengene Allah sabir versin gercekten cok aci...

Sağolun kızlar Allah razı olsun amin

Amin canım amin.

Ömrü o kadarmış ne diyelim herşey Allah'tan

ah be canım biz sanki kaç kere gidebiliyoruz beyoğluna
Hata bugün arkadaşlarım eminönüne gitti aklım onlarda kaldı gidemiyoruz artık hiçbir yere

o da doğru ama yinede özlüyor bazen insan o hareketliliği
burası yazın çok güzelde kışın ölü resmen, hiç arkadaş komşu falanda yok...iyi ki siz varsınız, yalnızlığımı unuttum sayenizde

canım artık organik tarım çok yaygınlaştı, bence birçok şeyi bulursun
bide burda çarşamba günleri bir pazar kuruluyor vakfa ait, o vakıf istanbul ve seferihisar da da kuruluyormuş, öğrenirim istersen. gidemesende sipariş verebiliyorsun kargoyla gönderiyorlar

Medcim aynı ürüne bende bakmıştım 260 tlydi fiyatı. Sen ne kadara aldın canım. Bizde 5. ayımıza girdik yakında başlarız ek gıdaya bende almayı düşünüyorum kazıklanmayalım
Evet canım 269 tl. Ben beğendim umarım sen de memnun kalırsın
kızlar katı meyve sıkacağı dediniz bende bakındım biraz homend marka iyidir diye biliyorum sizde bakın fiyatıda gayet iyi geldi bana:44:http://www........./homend-projuice...paslanmaz-celik-kati-meyve-sikacagi-P16420583
Canım ben dün homend ürünlerine baktım yapıldıkları metaryel hiç hoşuma gitmedi fiyatları gerçekten uygun ama bebek söz konusu olunca güvenemedşm açıköası

Başınız saolsun canım çok üzüldüm yengenin içinde bulunduğu acıyı tahmin bile edemiyorum inşallah Allah en kısa zamanda bir evlat nasip eder de acısı az da olsa hafifler

anladım canım bu konuda bi bilgim yok sadece bi ön arastırma homend iyi diye duymuştum fiyatıda uygun görünce sen incelemişsin saol canım uyarın için bebekler söz konusu olunca akan sular duruyor tabii

Ben antalyadayım Cnm saol düşündüğün için
Babamın evinin bahçesi var orda bazı sebze meyveler oluo ondan demiştim
Yaşadığı yerde süt ve yumurta da bulabilirim
E daha ne olsun dimi bunlar bize yeter ilk etapta:313

Şu anakucağında yatırma konusunu bi türlü çözemedim
Sizin bebişler orda yatarken yatakta yatar gibi dümdüz yatmıolar dimi belleri hafif eğik oluo yarı oturur gibi

Salıncak aldık da onun da koltuğu en yatar poİsyonda bile hafif eğik
Yenidoğan yastığında kullanıom ben de
Ama gerek var mı ki
Bilemedim...:26:

Son düzenleme:
kaç aylık canım bebeğin?
ben yastık destekli oturtuyorum artık 4 ayı doldurduk bir sakınca görmüyorum yarı oturur pozisyondan

Cok üzüldüm Allah sabırlar versin yengene , bası sagolsun , yıkılmıştır simdi
Cok cok sabırlar diliyorum , basınız sagolsun tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…