2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

vay beee benim kızımda büyüdü demek :)))
o oyun halısında oynarken ben yemeğimi yedim şimdi kahvemi içiyorum

Gecmis olsun canım

Yok canım bizde de var sızma , çıkmıyor da o kakalar , her zamanda elde yıkamaya fırsatım olmuyor
Kullan canım , Demir damlası 1 yas altı rutin her bebeğe veriliyor , kan alınmasada
Vay be , daha neler duyacağız
Allah korusun Canım , riske atılır mı hic , bosver çevredekileri

Ah aybikem ya sen ne yaptın
Simdi ben gitsem Ankara'nın hangi gri gökdeleninden atsam kendimi bilemedim
Yaa aceleyle çektim farketmemisim o atleti zaten oglan kaçıyordu son anda yakaladım , bu kadar oldu
Cok zor ama bi o kadar da guzel iste annelik

Cnm basiniz saolsun...ne denir bilmiyorumm..kucagina almays ramak kalmisken kaybetmek sezeryan agrilarini bosuna yasamak...yengenin ruh halini uzuntusunu dusunemiyorm bile..allah sabrini versin ins...

canım ya başınız sağolusun çok üzüldüm hakkaten (
yengenin psiklolojisini düşünemiyorum Allah sabrını verir inşallah
cennette onu bekleyen bir şefaatçisi var derdi babaannem

bu nedir arkadaş şu sıralar bebek ölüm haberleri çok alıyorum
tanıdıklarımız dan 2 ölüm haberi daha almıştım geçenlerde aynı benim gibi yüksek tansiyon sorunu yaşamışlar biri 6,5 aylık biri 9 aylık iki bebek ölmüş çok üzüldüm ( bizde son anda yetişmiştik ya bende kaybediyordum yani bebeğimi tansiyon yüzünden )

canımm allah sabır versinnn.. çok zor bir duruumm. söyleneckk bişeyy yok maaleseff.

Sağol canım amin evet çok zor bir durum rabbim kimseye yaşatmasın

sağol canım Allah razı olsun çok zor

Bnm annemde ilk bebegini 8 aylikken kaybetmis kordonu kopmus araba ani fren yapinca..ve gunlerce farketmemis annem sancilanip dogurmus zehirlenicekmis nerdeyse...hala aglar aklina geldikce yasasa 33 yasnda olucakti abim..her evladn yeri sevgisi farkli oluyo diyo hep...bnde bu yuzden hamileligm boyunca arabaya bndgmde korkardm hep karnimi tutardm istemsiz ...arabadan indikten snra oturur hareket ediyo diye beklerdim...allah kimseyi evladiyla sinamasn

Telden giriyrm tek tek alinti yapamiyrm..cok tatli bebisler gordum yinr masallah..MELTEM nasi guzel cocuklar dogurmusn sen ;-) massallh 3unu birarada gormek ne guzel bi duygudr allah ayirmasn hep yuzleri boyle gulsn ins

Biz zaten haftanın bir gunu Boğaz'da balık bir gun asmalimescit bir gun Nişantaşı bir gun Bağdat caddesinde alışveriş bir gun tarihi yarım adada kahve keyfi , haftasonu polonezkoyde kahvaltı akşamında Anadolu kavağı Cumartesi gecesi suada da aksam yemegi yiyoruz :))

Get Allah'ını seversen ya ...:)

Kizlar alakasi olucak belki ama mulberyy vardi bi anda yok oldu bu tur olaylar duyunca aklima geliyo..dogurdumu bebisini iyimk aklima geliyo bazen..ins hersey yolundadr onun icn

yasaklı ismide çıkmıyooo ayy komediiinonbir diyelim bunada .... çıkcakmı

Harf arasia bir yere bosluk koyarsan yazilir cnm aklinda bulunsun.

Neden hosuna gitmedi canim kullnailan materyal? Ben bu konularda cok takintiliyimdir, bosveremem asla ama ev aletlerinin yapildigi materyallere dikkat etmemistim hic cok saol uyarin icin. Neye dikkat etmeliyiz alirken?

canım başınız sağolsun.. yengenin kalbi cehennem yeridir şimdi.. kucağına almaya günler belki saatler kala böyle bir acı Allah düşmanıma yaşatmasın.. Allah yengene iç ferahlığı versin inş..

Meltem atakuleyi yıkıyorlarmış ordan at kendini :) tövbe yarabbim diye de ekleyim bari

Son düzenleme:

amin evet her evladın yeri farklı abim görmüş yüzünü ve dediği sümeyyeden bile güzeldi. ilk çocuğuda kız bu da kızdı. yengem görmedi bebeğini istemedi görmek . öyle hatırlarım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…