- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #63.701
Gecmis olsun canımHangi oyunu oynuyosun canım?
Bunlar çok güzeller bayildim ah kumaşım olsa da dikiversem....
Ben önlük kullanmaya başladım. Tesadüfen elime arkası da penye olan bi önlük geçmişti, onu kullaniyorum hep. O islandiginda da ağiz mendilini kıyafetinin önüne iliştiriyorum idare ediyoruz öyle.
Yaaa daha alintim vardi nolmus(((
Kilo verme konusunda bana biriniz sormustunuz normal mi diye. Acikcasi bilmiyorum ama hareketliliğinde nesesinde bi eksilme yok çok şükür. 6.700 olduk, 15 günümüz daha var hemen hemen. Bozmazsak şimdiden 700gr aldik. Onu da zirt Pitt emzirerek yaptim başka bizi yapmadim. Bazen yarim saatte bir emzirdigim bile oldu. Memem tekrar yara oldu ama şikayetim yok, saglikli olsun da...
Sütün azalmis miydi diye de sormustun, bi azalma fark etmedim, sadece regl döneminde fark etmiştim. Ha bi de rapor alabilecek miyim ne olacak diye biraz takinti yapmustim o stres de etkilemiş olabilir.
Şimdi hem çok emzirdigim için hem de uykuma ve kahvaltima biraz daha dikkat ettiğim için onun kilidi benim de sütüm iyi gidiyor simdilik.
Uzun yazdim kusura bakmayin :)
2 gün eşim raporlu. Sistit olmuş. Dun gece hiç uyumadik. Ateşini ölçüp durdum sabaha kadar
Şimdi o uyuyor ben de Barış'ı yatirip soluğu burada aldi. :)
İyi ki varsiniz....
Bebek aljntilarim da uçmuş tabihepsini sevgiyle öpüyorum maşallah hepsine...
Yok canım bizde de var sızma , çıkmıyor da o kakalar , her zamanda elde yıkamaya fırsatım olmuyorMerhaba kızlar, ben de oğlum doğduğundan beri prima kullanıyorum, Fakat özellikle son iki haftadır yanlardan sızdırma yapıyor az da olsa ve çıtçıtlı bodyler leke oluyor. Yıka yıka yetiştiremiyorum. Çünkü ben uzun kollu ve daha kalın olanlarını kullanmaya başladım. Durum sizde de aynı mı yoksa ben bez bağlamayı mı bilmiyorum??
Kullan canım , Demir damlası 1 yas altı rutin her bebeğe veriliyor , kan alınmasadaSağolun kızlar Allah razı olsun.
Biz 4 aylık aşımızı olduk çok şükür ateşsiz atlattık. bana demir ilacı verdiler ama ben henüz başlamadım. size ne verdiler. istanbulda sağlık ocağında verdiler kan almadan verdiler bende kullanmadım.
Vay be , daha neler duyacağızCanım kattığı süt ayrı. O zaman buharlaşarak miktar azalır ama yinede biraz kaymak olur. O amca sütün en değerli şeyini yani yağını çalmış. Nasıl mı sütü buzdolabına koyup üstünde toplanan yağı alırsın altındaki yağsız su gibi sütü satarsın. Hiç bir teknoloji gerekmeden damıtmış olursun. O amca tereyağı da satıyordur eminim :)
Allah korusun Canım , riske atılır mı hic , bosver çevredekileriOffff(((
Amin canım... Çok kötü oldum kimbilir o ne haldedir((
Bizim de kordon dolanması olmuştu. Sonuç acil sezaryen. Bazen etraftan duyuyorum dolanma açılıyor seni kandirip sezaryen yapivermisler gibi şeyler söylüyorlar. Şimdi doğum yaptigim güne gittim ve yeniden mutlu oldum doktorun bu kararı aldiği için...
Ah aybikem ya sen ne yaptıno su katıldığı için değil canım, uyanıklar sütü sağdıktan sonra kaymağını ayırıp ayrı satıyorlar...
geçen sene kızıyordum İstanbulu bırakıp niye bu köy yerine geldik diye, ama paşam için artık çok seviyorum burayı...sabah gidiyorum ineği gözümün önünde sağıyor teyze, yumurtaları bir amcanın bahçesinden alıyorum. meyva sebzeyi köylünün tarlasına gidiyorsun, istersen kendin topluyorsun tarladan istersen o veriyor
tamam artık haftasonları beyoğlunda takılamıyoruz, yada gece aklımızaesip bostancı sahilde kokoreç yiyemiyoruz ama paşam en sağlıklı şekilde büyüyecek bu bana yetiyor :) bu baharda bahçenin daha büyük kısmını ekmeyi düşünüyorum, sanada gönderirim kuzum yeşillikleri domatesi
Yaa aceleyle çektim farketmemisim o atletiMerhaba tüm güzel anneler... Anca gelebildim buralara. Bugün bir sıkıntıyla uyandım. Çok yalnız hissettim kendimi. Buralarda hiç akrabamız, tanıdığımız, gelen giden yok. Annemler İzmir'de, arkadaşlarım sayılı ve herkes kendi derdine düşmüş. Ama fotoğraflardaki güzel, bıcırık, tatlı ve masum bebeleri, çocukları görünce içim aydınlandı, umut doldu. O kadar güzeller ki! Asu iki kız anasısın bence çok şanslısın. Meltem senin bıcırıkları bir kareye toplayabilmişsin ya tebrik ederim. Büyük oğlun hareket halinde gözümden kaçmadı, pek de sevmiyor bence poz vermeyi:)) Kızının atlet de benim kızımın atleti gibi dışarıda:)) Kızımın atletinin içeride olduğu zor görülmüştür:)) Çok güzeller çok... Funda bence de oğlun çokkk yakışıklı! Nasıl masumlar ya, şansları bol olsun....
Kızlar merhaba giremedim nete. ve haber veremedim sizlere.
İstanbulda idim acil gittik. Yengem hamile idi yazmıştım bir kaç kere yengemin bebeği yani yeğenim öldü. 39 haftalık idi kordon boynuna dolanmış ve ölmüş yengem ölü doğum yaptı o yüzden istanbula gittik oradaydım. abimin bir kızı daha var 4 yaşında o beni çok sevdiği için onunla ilgilendim. dün akşam döndüm.
sizler nasılsınız geçmiş çok birikmiş okuyamayacağım galiba
Kızlar merhaba giremedim nete. ve haber veremedim sizlere.
İstanbulda idim acil gittik. Yengem hamile idi yazmıştım bir kaç kere yengemin bebeği yani yeğenim öldü. 39 haftalık idi kordon boynuna dolanmış ve ölmüş yengem ölü doğum yaptı o yüzden istanbula gittik oradaydım. abimin bir kızı daha var 4 yaşında o beni çok sevdiği için onunla ilgilendim. dün akşam döndüm.
sizler nasılsınız geçmiş çok birikmiş okuyamayacağım galiba
Cnm basiniz saolsun...ne denir bilmiyorumm..kucagina almays ramak kalmisken kaybetmek sezeryan agrilarini bosuna yasamak...yengenin ruh halini uzuntusunu dusunemiyorm bile..allah sabrini versin ins...
Evet çok büyük acı hemde abim kızını kucağında götürdü mezarlığa ( istanbuldan kırklareline ) arabada hep ağlamış gidine kadar gömüldükten sonrada çok ağlamış. benim kızımı kucağına aldığında bile ağladı hep.çok zor bir durum Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın ve kimseye evlat acısı vermesin. 9 ay bekliyorsun ve kucağın boş kalıyor.
canım ya başınız sağolusun çok üzüldüm hakkaten(
yengenin psiklolojisini düşünemiyorum Allah sabrını verir inşallah
cennette onu bekleyen bir şefaatçisi var derdi babaannem
bu nedir arkadaş şu sıralar bebek ölüm haberleri çok alıyorum
tanıdıklarımız dan 2 ölüm haberi daha almıştım geçenlerde aynı benim gibi yüksek tansiyon sorunu yaşamışlar biri 6,5 aylık biri 9 aylık iki bebek ölmüş çok üzüldüm ( bizde son anda yetişmiştik ya bende kaybediyordum yani bebeğimi tansiyon yüzünden )
canımm allah sabır versinnn.. çok zor bir duruumm. söyleneckk bişeyy yok maaleseff.
sağol canım Allah razı olsun çok zor
yasaklı ismide çıkmıyooo ayy komediiinonbir diyelim bunada .... çıkcakmı
Evet canım 269 tl. Ben beğendim umarım sen de memnun kalırsın
Canım ben dün homend ürünlerine baktım yapıldıkları metaryel hiç hoşuma gitmedi fiyatları gerçekten uygun ama bebek söz konusu olunca güvenemedşm açıköası
Ah aybikem ya sen ne yaptın
Simdi ben gitsem Ankara'nın hangi gri gökdeleninden atsam kendimi bilemedim
Yaa aceleyle çektim farketmemisim o atletizaten oglan kaçıyordu son anda yakaladım , bu kadar oldu
Cok zor ama bi o kadar da guzel iste annelik
Bnm annemde ilk bebegini 8 aylikken kaybetmis kordonu kopmus araba ani fren yapinca..ve gunlerce farketmemis annem sancilanip dogurmus zehirlenicekmis nerdeyse...hala aglar aklina geldikce yasasa 33 yasnda olucakti abim..her evladn yeri sevgisi farkli oluyo diyo hep...bnde bu yuzden hamileligm boyunca arabaya bndgmde korkardm hep karnimi tutardm istemsiz ...arabadan indikten snra oturur hareket ediyo diye beklerdim...allah kimseyi evladiyla sinamasn
canım başınız sağolsun.. yengenin kalbi cehennem yeridir şimdi.. kucağına almaya günler belki saatler kala böyle bir acı Allah düşmanıma yaşatmasın.. Allah yengene iç ferahlığı versin inş..
amin evet her evladın yeri farklı abim görmüş yüzünü ve dediği sümeyyeden bile güzeldi. ilk çocuğuda kız bu da kızdı. yengem görmedi bebeğini istemedi görmek . öyle hatırlarım diye
Offfffffffff of ki ne of derdi veren Allah sabrinida verir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?