- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #16.921
polianna gördünmü duydunmu doktorumuzla kavga ettik şimdi doktorsuz kaldımne yapacağımı bilemez oldum yahu gitsem herşeye rağmen daha o doktordan hayır gelmez gitmesem kime güvenecem şimdi bahçelievlerde önereceğiniz doktor varmıdır yada hastane memnun olanlar
kızzzz atarlı niye kavga ettin doktorlaamannn doktormu yok alasen bulursun topikte kızlar yardımcı olurlar...
o doktora gitsen gergin bi ortam olur şimdi inşallah Allah iyilerini çıkarsın karşına canımmmm
Gunaydin canim. Insan kafasina takinca zaten ya hareketini hissetmek istio ya da kalp atisini duymak. Bol su ic ve dr un bi kac gun istirahat verebilir diye dusunuyorum. Bugunku yorum yapmadi mi hic?
arkadaşım seninle günlerimiz aynı herhalde bebeğinin boyu ve kilosu ne kadar bakıyım benimki kısamı :)
cnm bnmkı 2 gun once 19 cm 261 gr dı
evet istanbul bahçelievler varmı bir önerin ?
kız güldürdün beni ya doktor artislik yaptı 10:30 randevum eşimide kandırmışımkırkyılda bir beraber şıkıdım şıkıdım doktora gidiyoruz tam bana sıra geliyor doktor hanım servise gidiyor tam bana sıra geliyor kontrol hastası alıyo içeri tam ben girecem tahlillere bakıyor eşiminde dakikaları kuymetli kapıda söylendik söylenince duydu hanfendi içeri girince bizi azarladıeşimde açtı ağzını yumdu gözünü kadın işinize geliyosa dedi resmen neyse baktı bana ama elinin ucuyla şeide bi daha gelmiyeceksin buraya dedi bağıra bağıra eh bi daha nasıl gidem şimdi doktor arıyacam bu aydan sonra
Arkadaşlarım sağolun beni rahatlatmaya çalıştığınız için. Ben dayanamadım gittim doktora. kapıda fenalık geldi tansiyonum düştü zaten stresli gittim ya ondan herhalde. Neyse bebişimin kalp atışlarını duydum ve rahatladım ama kalp atışlarını zor aldık sıvısı azalmış dedi. Tansiyonum 10-3 çıktı. Cuma kendi doktorumda randevum var kızlar çok pimpirikliyim sanırım ama napayım daha hamileliğimin başında kuzenim bir kayıp yaşadığı için çok takıyorum bazen. Şimdi içim bir nebze rahat da olsa cumayı iple çekiyorummmm
evet istanbul bahçelievler varmı bir önerin ?
Daha öğreneceğimiz çok şey var canım merak etme, yavaş yavaş hep birlikte öğreneceğiz inşallah.
Pompaya gelince, çalışan anneler için mutlaka olması gereken birşey bana kalırsa...
Çünkü bebeklerimiz daha küçücükken doğum izinlerimiz bitecek ve onları bırakmak zorunda kalacağız, o yüzden ben doğumdan önce alıp elimin altında dursun istiyorum.
Hem kullanımına alışmış oluruz, hemde son zamanlara doğru süt biriktirmaya başlarız.
Ne olur ne olmaz belki sütümüzün az geldiği veya allah korusun gelmediği günler olabilir, herşeye hazırlıklı olmak lazım bence.
Ben o yüzden biberonlarını bile aldım şimdiden...
Arkadaşların tavsiyesi ile pompayı elektrikli almaya karar verdim, markasına henüz karar veremedim.
tüühh eşin kırk yılda bi senle gelmiş öyle olur zatenn :)
adam bidaha gelmezde kontrole
ooo maşallah benimki bir cm seninkinden kısa ve 11 gram zayıf ay ben bakamıyorum bu çocuğa :) ne yapsam bilememdim
Canım ben sisli de oturmama rağmen hizmet hastanesine gidiyorum ve memnunum. Hakan Peker doktorum bayan istiyorsan meltem hanımı övüyorlar ama meltem hanım da çok yogun
Medipol mega hastanesinde belgin hanima gidiyorum. Hastanede bircok kadin dogum doktoru var arastirabilirsin
Yapmadı canım işyerime yakın sağlık ocağına gittim kendi doktoruna danış dedi. Fazla yorum yapmak istemedi sanırım. İlk önce şifaya gitmiştim orda sinir oldum kapıda bayılacaktım nerdeyse gözüm karardı doktor sıradaki hastadan sonra sizi alayım dedi 1 saattir bekliyordum ki sıradaki kadıncağız dedi sen gir kötü görünüyorsun diye... Ben de çıktım hemen sağlık ocağına geçtim.
cnm oyle dusunme bnce....emınım bakıyosundr yada bn senden fzla bısey yapmıyorumdr...bzm babamz 1.80 ona cektı kızım sanırım :)
cnm sakın olmaya calıss bebısın ıyımıs bak allaha sukurr...bol bol su ıc...ıcını ferah tut bebıslerımız allaha emenet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?