- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #16.941
kızlar namaz kılanlar namazlarını oturarak mı kılıyor acaba
sorma bebeğe bile bakamadı kavga etmekten neyse hayırlısı bakalım
Öyle canım tabi Allaha emanet yavrularımız. Hepimizinki sağ salim doğsun inşallah stres yaptığım için kızıyorum kendime :)
canım geçmiş olsun sıkma canını ben kızımda afedersin ishal olmuştum mikrop kapmıştım bebeğin suyu sadece bacaklarında kalmıştı doktorum bana suyu fazlalştır demişti iyi kaliteli bi hazır suyu günde neredeyse 4-5 lt kadar içmeye başlamıştım tabi serumda yedim mikrop için herneyse dogumda saat akşam 8 de suyum geldi kızımı gece 03:30 da dogurdum hala suyum akıyordu ıkındıkça fazlasıyla eksiği tamamlamışımtelaş yapma sıvı miktarını arttır enazından 3-3,5 lt iç canım cumaya kadar eminimki normale dönecektir
cnm senn esınde bnmkı gıbı .genelde erkekler beklemyı sevmez...bı keresınde asırı kalabalıktı bzde 1bucuk saattr bklıyodk bırı geldı ben hastane pesonelınden torpıllyım dedı yanndakı kadına ..sırada bana gelmıstı artık..esıme eger bu kadın bnden once gırerse ıcerı ortalıgı kaldırırm dedım ve kadınn adını anons ettıler esım hemen ındı mudure sıkayet ettı ama nası bı sınırle...kadından sonra bızı aldılar ıcerı sekreterı bana utanmadan bu kadar olay cıkarıcak ne vardı bak sıra sana geldı dıyo...bnde ben haksızlıga gelemem dısarda kanamalı bkleyen ınsanlar var dedım ....smdı herkes tanıyo bnmkını hastanade:)ama alıstı sıra bklemeye smdı ben sabırsızlanıyorum tamm askım kalabalık bklıcez bıraz flan dıyo....
heh oldu şimdi biz o kadar boylu değiliz doğru diyosun ama amcalar dede 1.90 bakalım kime cekecek şu anda 18 cm
nerde bu hastane görmedim buralarda sanırıım bahçelievlerde değil
kızlar hamilelikten midir nedir 2-3 gündür çok aglar oldum eşim çok gergin onun gergin hali benide geriyor enufacık bişeyde gözyaşlarımı tutamıyorum annemede alınganlık yapmaya başladım ona çaktırmıyorum ama ne desem ne gerek var diyor dün diyorum ki arabalara baktım nereye gideceksin neyine lazım zaten birtek şuna gidiyorsun hastahane çıkışları şöyle güzeldi diyorum çok alma kızın kileri evde kullan ne desem bir muhalefet zaten kendisi rahatsız onun benle alışverişe,doktora gelmesini beklemiyorum ama böyle hevesimi kırıyor hemen moralim bozuluyor
senin hastanenedemi kalabalık ben bi daha gitmemki oraya doktorla yüzgöz olduk
cnmmm ne guzelll bnde pzrtesı gorucem renklı kızımı :)ayrıntılı ultrasonamı gırdın
Bagcilarda cok buyuk bir hastane int adresinden bi inceleyin isterseniz 9 10 tane kadin dogum doktoru var ve muayene ucreti 10 tl
Gör canım harika bir duyguu, sanki ilk kez görmüşüm gibi gözümden yaş aktıBaktım babamızda burnunu çekiyor
kızlar hamilelikten midir nedir 2-3 gündür çok aglar oldum eşim çok gergin onun gergin hali benide geriyor enufacık bişeyde gözyaşlarımı tutamıyorum annemede alınganlık yapmaya başladım ona çaktırmıyorum ama ne desem ne gerek var diyor dün diyorum ki arabalara baktım nereye gideceksin neyine lazım zaten birtek şuna gidiyorsun hastahane çıkışları şöyle güzeldi diyorum çok alma kızın kileri evde kullan ne desem bir muhalefet zaten kendisi rahatsız onun benle alışverişe,doktora gelmesini beklemiyorum ama böyle hevesimi kırıyor hemen moralim bozuluyor
banada oraya gitmem söylendi hizmet hastanesinden cd de veriyolarmı verirseler çok iyi olur doktorun ismini söyleyinde 200 dediler bana :)
bende gideyimmi oraya önerirmisin
benimde kayınvalide 2 güne bi arıo bebğiniz napıo kaç aylık oldu şimdi görümcem arıo kaç aylık simdi bende sinir oluorum her gün ay mı atlıo sanki dedim en sonn bi ggüünn yoo doğduda sizden saklıyorum ne durmadan soruyosunuz dedim ii dedim,sanki bişey olsa bana umurlarında kanamam oldu gelip annem baktı eşim baktı bana anca laf kalabalığıyla hayata müdahale ediolar ;Allahım kimseye muhtaç etmeden nasıl istiosak hepimize kolaylıkla doğurmayı nasip etsin inşallah
kız güldürdün beni ya doktor artislik yaptı 10:30 randevum eşimide kandırmışımkırkyılda bir beraber şıkıdım şıkıdım doktora gidiyoruz tam bana sıra geliyor doktor hanım servise gidiyor tam bana sıra geliyor kontrol hastası alıyo içeri tam ben girecem tahlillere bakıyor eşiminde dakikaları kuymetli kapıda söylendik söylenince duydu hanfendi içeri girince bizi azarladıeşimde açtı ağzını yumdu gözünü kadın işinize geliyosa dedi resmen neyse baktı bana ama elinin ucuyla şeide bi daha gelmiyeceksin buraya dedi bağıra bağıra eh bi daha nasıl gidem şimdi doktor arıyacam bu aydan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?