2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sorma bebeğe bile bakamadı kavga etmekten neyse hayırlısı bakalım

cnm senn esınde bnmkı gıbı .genelde erkekler beklemyı sevmez...bı keresınde asırı kalabalıktı bzde 1bucuk saattr bklıyodk bırı geldı ben hastane pesonelınden torpıllyım dedı yanndakı kadına ..sırada bana gelmıstı artık..esıme eger bu kadın bnden once gırerse ıcerı ortalıgı kaldırırm dedım ve kadınn adını anons ettıler esım hemen ındı mudure sıkayet ettı ama nası bı sınırle...kadından sonra bızı aldılar ıcerı sekreterı bana utanmadan bu kadar olay cıkarıcak ne vardı bak sıra sana geldı dıyo...bnde ben haksızlıga gelemem dısarda kanamalı bkleyen ınsanlar var dedım ....smdı herkes tanıyo bnmkını hastanade:)ama alıstı sıra bklemeye smdı ben sabırsızlanıyorum tamm askım kalabalık bklıcez bıraz flan dıyo....

Sağol canım şimdiden 1 lt yi bitirdim :) Bebeğim iyi olsun da ben bu hızla 2 günde tamamlarım dediğin gibi

senin hastanenedemi kalabalık ben bi daha gitmemki oraya doktorla yüzgöz olduk

kızlar hamilelikten midir nedir 2-3 gündür çok aglar oldum eşim çok gergin onun gergin hali benide geriyor enufacık bişeyde gözyaşlarımı tutamıyorum annemede alınganlık yapmaya başladım ona çaktırmıyorum ama ne desem ne gerek var diyor dün diyorum ki arabalara baktım nereye gideceksin neyine lazım zaten birtek şuna gidiyorsun hastahane çıkışları şöyle güzeldi diyorum çok alma kızın kileri evde kullan ne desem bir muhalefet zaten kendisi rahatsız onun benle alışverişe,doktora gelmesini beklemiyorum ama böyle hevesimi kırıyor hemen moralim bozuluyor

cnm o gergınlık hormonlrdan heralde...galıba cogumzda var bu durum..hersey batıyo bana dıyım sana kısaca:)

senin hastanenedemi kalabalık ben bi daha gitmemki oraya doktorla yüzgöz olduk

canm randevuyu bır ay onceye alıyorum onuda ıstedıgm gun ve saat degıl ...bde randevusz gıttgnde 2 saatı gozden cıkarıcan...esımde bnmle gelıyo o yuzden ısten gelınce gdıyoruz o zman bıle tıklım tıkıs :)

Hamilelikten dolayı çok alınganız bana da dün biri dedi ki çok kilo alıyorsun dikkat ediyor musun vallahi kalkıp onu parçalayasım geldi sanki ben bayılıyorum kilo almaya yaşadığım zorlukları ben biliyorum... Ama ailem ve eşim çok anlayışlı dayım beni tombiş kızım diye seviyor eşim de sürekli çok güzel olduğumu söylüyor çok da öyle olmadığımın farkındayım ama duymak yine de güzel ... Alışveriş konusuna gelince ben de annemi durduramıyorum dün bir hastane çıkışı daha almış 3 tane oldu bir de bandana almış bebişe ayrıca mızıkası bile var şimdiden )

Canım herkes öyle sanırım duygularımız çok yoğun. Ben de dün akşam anneme bozuldum şakayla karışık bebeğime birşey örmeyecek misin dedim. Biliyorum öremeyeceğini elinde problem var ameliyat olması lazım anneanneme baktığı için olamadı henüz. Nasıl öreyim annecim falan dedi bunda birşey yok ama ben üzüldüm :)

banada oraya gitmem söylendi hizmet hastanesinden cd de veriyolarmı verirseler çok iyi olur doktorun ismini söyleyinde 200 dediler bana :)
bende gideyimmi oraya önerirmisin

Kesinlikle ve kesinlikle öneriyorum. Bahar doruk bukadar değildir. Doktorum dedi en ayrıntılı orası inceliyor. Oraya güveniyorum genede sen bilirsin dedi. Cd verdi hemde renkli hareketleri 1.5 dakika kadar izleyip duruyoruz. Çıktı resimlerinide verdi. Cd içinde resimleride var canım bastırmalık hatta bize 225 :)

böyle şeylerin ortası neden olmazki .... seninkiler çok sık arıyor benimkiler hiç aramıyorr.. ne eltim ne kaynanam birgün bile olsun aramadılar.bende onları aramıyorum .. kaynanamın zaten kendıne hayrı yok... görümcem saolsun arada bi (ayda bi) arıor... insan bazen bekliyor...

insan renkli ultrasonda bebeğini görünce gerçekten çok duygulanıyor gergin olan eşim bile yumuşadı gözleri doldu bir mucizeyi içimizde yaşatıyoruz kızlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah dün kızıma eşime baktım onlarda heyecanlılar mutlular ama ben oğlumla bir bütünüm onların ancak dogduktan sonra kurabilecekleri babalık ablalık bagını ben daha rahmime düşer düşmez kuruyorum Rabbime bir kez daha şükrettim inşallah sagsaglim kucagımıza alırız gerçekten annelik bambaşka bir duygu ne kadar şükretsek az

Ayyy canım çok üzüldüm valla. Nedir bu doktorlardan çektiğimiz. Hamile hamile insanlara yaptıklarına bak...
Bende dr. sıkıntısı epeyce çektim, şimdi Antalya ya Anadolu hastanesine Erhan beye gidiyorum. Çok memnunum, bize uzaklığı 140km. ama yapacak başka birşey kalmadı.
Benim eşimde dr. un ilgisizliği ve de aşırı yoğunluğundan dolayı sinir oluyordu sürekli, şimdi çok memnunuz.
Tek sıkıntı mesafe. Ama sen merak etme ben ev tutacarım son 15 gün annemle kalırsınız diyor. Bakalım herşeyin hayırlısı...
Sende takma kafanı canım, dr. mu yok memlekette... Daha iyisini bulacağına eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…