2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar. 3 gündür bende de çarpıntı başladı. kansızlıktan diye okumuştum topikte. demir kullanınca geçiyor mu?

bana doktor kan hapı verdi. Sanki o biraz hafifletti çarpıntılarımı. Ve ben ço kyemek yedırıo die bırakmıştım. Doktorum vitamini içme ama onu ne yap ne et iç lütfen onu istiyorum içmeni dedi. dün gene başladım..

canım ben doruk çekirgede yaptırdım elfi hanım diye bi bayan doktor baktı hem kendi inceledi hemde ben göreyim diye elinden geldiğince tarif etti hatta yüzünü göremedik diye 1 saat sonra çıkması gerektiği halde yine aldı bizi 1 tane büyük renkli yüz resmi ile 1 dk.lık video çekimi verdiler video da renkli ben memnun kaldım eger durumu müsait olmayanalr varsa doruga da yaptırabilirler doruk 90 tl ye yapıyor

tamam gidiyim o zaman mehtap hanım telefondan orayı önerdi ama elimde bir kağıt olması gerekiyormu yoksa ben geldim mehtap hanım gönderdi ayrıntılı ultrason istiyorum demem yeterli olacakmı sence

Çekirgecim;

Ben alışveriş listesini yaparken pompa meselesini baya bi araştırmıştım. Herkes elektrikliyi tavsiye ediyor. En fazla tavsiye edilen marka Medela, sonda Ameda en son avent ... Araştırmalarım sadece kadınlar kulubu ile sınırlı kalmadı blogları çok okuyorum. Yazıp da uğraşanlardan allah razı olsun. Beğendiklerimi de yazayım. Belki diğer arkadaşlar da okumak ister

Bebek Yapım Bakım Onarım

Pediatrist: Aralık 2012 ---- Asıl takip ettiğim blog bu. Pediatrist annenin blogu

Elmanız ve Anne sütü | Dr. Oya | Dr. Oya Çetinkaya - Çocuk Doktoru ---- Burda emzirme ile ilgili çok güzel bilgiler var

Emzirme Takip Çizelgesi ---- burdaki çizelgeleri çok beğendim. Takipler için çok iyi

defne yaprağı: Defne'nin Odası --- Bu blogu da beğeniyorum.

Hizmette mehtap hanimi oneririm

Ne güzel canım doğrudur, bize bi kaç kişi kötüleyınce güvenemedikte..Doktorumda bahara güvenmiyorum ben ama sen bilirsin dedi. Sevindim bak, ordan mutsuz çıkmak kötü birşey olur. Çok şükür gittiğimiz yerlerden memnun kalmışız..

beyazçekirge biberonu ne marka aldın
ben hiç anlamıyorum biberonlardan o kadar çok marka ve çeşit var ki
hangisinden alıcaz kaç tane alıcaz kafam karıştı :44:

Canım DR.Brown'un gaz yapmayan cam biberonunu aldım, bir tanede halası chicco nun alıştırma biberonu denilen var onu almış. Bunları deneyeceğim öncelikle, ama bebeklerin tercihi belli olmuyor canım, eğer sevmezse kullanamıyorsun, eğer bunlara alıştırmazsam anne göğsüne benzeyen modeller var birde ondan alırım diye düşündüm.

Çekirgecim;

Ben alışveriş listesini yaparken pompa meselesini baya bi araştırmıştım. Herkes elektrikliyi tavsiye ediyor. En fazla tavsiye edilen marka Medela, sonda Ameda en son avent ... Araştırmalarım sadece kadınlar kulubu ile sınırlı kalmadı blogları çok okuyorum. Yazıp da uğraşanlardan allah razı olsun. Beğendiklerimi de yazayım. Belki diğer arkadaşlar da okumak ister

Bebek Yapım Bakım Onarım

Pediatrist: Aralık 2012 ---- Asıl takip ettiğim blog bu. Pediatrist annenin blogu

Elmanız ve Anne sütü | Dr. Oya | Dr. Oya Çetinkaya - Çocuk Doktoru ---- Burda emzirme ile ilgili çok güzel bilgiler var

Emzirme Takip Çizelgesi ---- burdaki çizelgeleri çok beğendim. Takipler için çok iyi

defne yaprağı: Defne'nin Odası --- Bu blogu da beğeniyorum.

tamam gidiyim o zaman mehtap hanım telefondan orayı önerdi ama elimde bir kağıt olması gerekiyormu yoksa ben geldim mehtap hanım gönderdi ayrıntılı ultrason istiyorum demem yeterli olacakmı sence

kendi doktorumuz ultramed kağıdına kaşesini basıp imzalayıp verdi. Bizde ultramede onu verdik canım. Ama göstermesende olur mu bilmiyorum

canım annem iyi olsa dünyaları alır kızımdan biliyorum rahatsız oldugu için annemden hiçbirşey beklemiyorum o iyi olsun bu benim için enbüyük mutluluk olacak ama benim yaptıgımı aldıgımı da alma etme dediğinde üzülüyorum kim alacak o sıcaklarda yine ben

kızlar zor yetiştim vallahi oku oku bitmedi bugün bende sadece sabah bir kere hissettim sonra hissetmedim acaba yoruldum ondan mı misafirim gelecek öğleden sonra öldüm hazırlık yapmaktan birde markete gidip bir kaç birşey aldım sanırım biraz ağır geldi şimdi hiç hareket yok korktum bende:26:bir hareket etsede rahatlasam yaaaa. misafirin glemesi iyi ama ahh şu lojmadna emrivaki gelen istenmeyen misafirler olmasa ne güzel olur yaaaa.

grip olan arkadaşlarımada geçmiş olsun çok zor bende atlattım 15haftalıkken Allah yardım etsin bol limon bal içtim ben.
bebek küveti almak isteyen arkadaşlar olursa bebefix. comda bebek küveti seti var 50 liraya kızlar küvet file maşrapa kova havlu şampuan atlet hepsi içinde her renkde var. trendyoldada unnadoda butik bebedede bayağı güzel şeyler gelmişti bugün.

dün benim minnoşum babası onu sevince nasıl oynuor artık duyabiliyor dedi doktor eşim konuştukça tepiniyor velet

Doktorunu ara ve sağlık ocağının böyle söylediğini ilet bence. Çünkü yakın bir arkadaşımda da oldu hemen istirahat verdi bi kaç gün. Cumaya kadar bekleme derim ben!

teşekkür ederim ilgine ama üzülme inşallah bakalım vardır bundada bir hayır hizmet hastanesine gidecem sanırım

ya bu hastane çıkışları ne pahalı vede gereksiz şeyler var içinde kilot filan ben bitane takım alıp gerisini parça parça almayı düşünüyoru siz ne yaptınız

evet bende mehtap hanım var orda ona gidiyim diyorum ama hastane korkutuyor beni para uğruna sezeryan yapmazlar inşallah

Valla meltem hanım normal dogum taraftarı 2 ay once arkadasım onla normal dogum yaptı 4 kilo cocuk kafa cevresi geniş olmasına rağmen arkadasım diyor başka doktor olsa kesin sezeryana alırdı beni.

uff kızlar yaa evde klozet tuvaletimiz işyernde normal bugünde kabızlık var afedersiniz çok zorlandım korktum bebeğime bişe olcak die ileri aylarda napcam ben yaa(normale oturmak çok zor gelio alışkanlıktan,karnım ağrıdı korkudan yapamadım bileinşallah bişe olmaz 2-3 dk uğraştım çok korktum

kızlar namaz kılanlar namazlarını oturarak mı kılıyor acaba

yok canım normal kılıyorum. çünkü benim komşum ve eltim hep normal namaz hareketleriyle kıldılar son dakikaya kadar elhamdülillah nur topu gibi ikisininki de. ama tabi daha yavaş hareket ediyorum.

Valla meltem hanım normal dogum taraftarı 2 ay once arkadasım onla normal dogum yaptı 4 kilo cocuk kafa cevresi geniş olmasına rağmen arkadasım diyor başka doktor olsa kesin sezeryana alırdı beni.

Pardon Mehtap hanım yazmışsınız onu tanımıyorum o yeni geldi hastaneye bo fikrim yok ama hastane iyi çok arkadasım doğurdu orada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…