- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #16.961
slm kızlar. 3 gündür bende de çarpıntı başladı. kansızlıktan diye okumuştum topikte. demir kullanınca geçiyor mu?
Kesinlikle ve kesinlikle öneriyorum. Bahar doruk bukadar değildir. Doktorum dedi en ayrıntılı orası inceliyor. Oraya güveniyorum genede sen bilirsin dedi. Cd verdi hemde renkli hareketleri 1.5 dakika kadar izleyip duruyoruz. Çıktı resimlerinide verdi. Cd içinde resimleride var canım bastırmalık hattabize 225 :)
Kesinlikle ve kesinlikle öneriyorum. Bahar doruk bukadar değildir. Doktorum dedi en ayrıntılı orası inceliyor. Oraya güveniyorum genede sen bilirsin dedi. Cd verdi hemde renkli hareketleri 1.5 dakika kadar izleyip duruyoruz. Çıktı resimlerinide verdi. Cd içinde resimleride var canım bastırmalık hattabize 225 :)
Daha öğreneceğimiz çok şey var canım merak etme, yavaş yavaş hep birlikte öğreneceğiz inşallah.
Pompaya gelince, çalışan anneler için mutlaka olması gereken birşey bana kalırsa...
Çünkü bebeklerimiz daha küçücükken doğum izinlerimiz bitecek ve onları bırakmak zorunda kalacağız, o yüzden ben doğumdan önce alıp elimin altında dursun istiyorum.
Hem kullanımına alışmış oluruz, hemde son zamanlara doğru süt biriktirmaya başlarız.
Ne olur ne olmaz belki sütümüzün az geldiği veya allah korusun gelmediği günler olabilir, herşeye hazırlıklı olmak lazım bence.
Ben o yüzden biberonlarını bile aldım şimdiden...
Arkadaşların tavsiyesi ile pompayı elektrikli almaya karar verdim, markasına henüz karar veremedim.
polianna gördünmü duydunmu doktorumuzla kavga ettik şimdi doktorsuz kaldımne yapacağımı bilemez oldum yahu gitsem herşeye rağmen daha o doktordan hayır gelmez gitmesem kime güvenecem şimdi bahçelievlerde önereceğiniz doktor varmıdır yada hastane memnun olanlar
canım ben doruk çekirgede yaptırdım elfi hanım diye bi bayan doktor baktı hem kendi inceledi hemde ben göreyim diye elinden geldiğince tarif etti hatta yüzünü göremedik diye 1 saat sonra çıkması gerektiği halde yine aldı bizi 1 tane büyük renkli yüz resmi ile 1 dk.lık video çekimi verdiler video da renkli ben memnun kaldım eger durumu müsait olmayanalr varsa doruga da yaptırabilirler doruk 90 tl ye yapıyor
beyazçekirge biberonu ne marka aldın
ben hiç anlamıyorum biberonlardan o kadar çok marka ve çeşit var ki
hangisinden alıcaz kaç tane alıcaz kafam karıştı :44:
Daha öğreneceğimiz çok şey var canım merak etme, yavaş yavaş hep birlikte öğreneceğiz inşallah.
Pompaya gelince, çalışan anneler için mutlaka olması gereken birşey bana kalırsa...
Çünkü bebeklerimiz daha küçücükken doğum izinlerimiz bitecek ve onları bırakmak zorunda kalacağız, o yüzden ben doğumdan önce alıp elimin altında dursun istiyorum.
Hem kullanımına alışmış oluruz, hemde son zamanlara doğru süt biriktirmaya başlarız.
Ne olur ne olmaz belki sütümüzün az geldiği veya allah korusun gelmediği günler olabilir, herşeye hazırlıklı olmak lazım bence.
Arkadaşların tavsiyesi ile pompayı elektrikli almaya karar verdim, markasına henüz karar veremedim.
tamam gidiyim o zaman mehtap hanım telefondan orayı önerdi ama elimde bir kağıt olması gerekiyormu yoksa ben geldim mehtap hanım gönderdi ayrıntılı ultrason istiyorum demem yeterli olacakmı sence
Canım herkes öyle sanırım duygularımız çok yoğun. Ben de dün akşam anneme bozuldum şakayla karışık bebeğime birşey örmeyecek misin dedim. Biliyorum öremeyeceğini elinde problem var ameliyat olması lazım anneanneme baktığı için olamadı henüz. Nasıl öreyim annecim falan dedi bunda birşey yok ama ben üzüldüm :)
kızlar namaz kılanlar namazlarını oturarak mı kılıyor acaba
Yapmadı canım işyerime yakın sağlık ocağına gittim kendi doktoruna danış dedi. Fazla yorum yapmak istemedi sanırım. İlk önce şifaya gitmiştim orda sinir oldum kapıda bayılacaktım nerdeyse gözüm karardı doktor sıradaki hastadan sonra sizi alayım dedi 1 saattir bekliyordum ki sıradaki kadıncağız dedi sen gir kötü görünüyorsun diye... Ben de çıktım hemen sağlık ocağına geçtim.
Ayyy canım çok üzüldüm valla. Nedir bu doktorlardan çektiğimiz. Hamile hamile insanlara yaptıklarına bak...
Bende dr. sıkıntısı epeyce çektim, şimdi Antalya ya Anadolu hastanesine Erhan beye gidiyorum. Çok memnunum, bize uzaklığı 140km. ama yapacak başka birşey kalmadı.
Benim eşimde dr. un ilgisizliği ve de aşırı yoğunluğundan dolayı sinir oluyordu sürekli, şimdi çok memnunuz.
Tek sıkıntı mesafe. Ama sen merak etme ben ev tutacarım son 15 gün annemle kalırsınız diyor. Bakalım herşeyin hayırlısı...
Sende takma kafanı canım, dr. mu yok memlekette... Daha iyisini bulacağına eminim
evet bende mehtap hanım var orda ona gidiyim diyorum ama hastane korkutuyor beni para uğruna sezeryan yapmazlar inşallah
Hizmette mehtap hanimi oneririm
kızlar namaz kılanlar namazlarını oturarak mı kılıyor acaba
Valla meltem hanım normal dogum taraftarı 2 ay once arkadasım onla normal dogum yaptı 4 kilo cocuk kafa cevresi geniş olmasına rağmen arkadasım diyor başka doktor olsa kesin sezeryana alırdı beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?