- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #17.421
Ben Evdeyim Bana Da Hiiç Geçmedi Zaman Demekki Bende Değilmiş Problem.offff bugün içim şişti, daraldım, zaman geçmek bilmedi ya çok şükür paydosa az kaldı...
Kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakınn kızlar..
meselaaa....kırmızı olanlarrr
Eki Görüntüle 671941
takmak değilde canım kontrollü gitmek için.sana zahmet olmazsa tabiki diger arkadaşlarda isterse başlık açarsan sevinirm benim boyum 1.67 bende çok aldım diye düşünüyorum birtek göbeğin var diyorlar ama ben farkındayım popo göbek göğüs hepsi var maşallah
canımcım sen sen ol asla kocanın hatasını annesine dert yanma.samimi sanıp dert yanınca kendilerini ana kraliçe sanıyorlar ,sen anne sanıyorsun o kaynana oluyor sonra.en güzeli kocana bile laf sölese ,kocanın yanında ben kocamdan memnunum böle beğendim aldım dicen susacak oturacak kıçının üstüne.
evime geliyor sanki evin hanımı o ama elini de mutfakta hiçbiirşeyin yerini bilemediği için ?? :)) ellemiyor. yani oğluna böle söylüyor. en son geldiğinde işten geldim zaten sofrayı ben kuruyorum yemekleri ben yapıyorum sorun değil üşenmem yaparım ama. 2. günü anne salata yapalımmı dedim bu akşamda yemiyiverisnler dedi yapmadı.düşünüyorumda yapamam dediği eşi oğlu ve ben .kız hamileyim insan bi salata yapmaz mı ya. bi ev yapımı tüm gün evde ben işte çorba kaynatmaz mı .yemeklerimi yaptım çorba yapmadım merak ettim yaparmı diye ama yok yapmadı
niye merak ettiğime gelince oğluna telefonda işte eşin lohusayken ben gelir herşeyini yaparım annesi yorulmasın yazık dediği için .yani benim annem gelmicekmiş o gelip bakcakmış bok bakar şöle oturduğu yerden bakar anca. hiç ama hiç istemiyorum lohusayken gelmesini. ben hem eşime hem bebğime hem de ona bakacam yoksa.nasıl sen gelme denir böyle kıskanç birine bilemiyorumçok yoruldum onun gizli soğuk savaşından ve kıskançlığından. sanki tır çarpmış gibi oluyorum o giidnce.kocama belli etmeyeyim diyorum ama ne kadar.böle annen böle yaptı şöle yaptı demek te hoşuma gitmiyor.
sus pus olsa güzzel şeyler düşünse anlatsa yine sorun deil hoşuma gider arkadaş gibi ama o da yok herşeyden şikayetçi,tüm gün kocasını çekiştiriyor...off neler neler daha ...böle hep gözümü korkutacak tehdit konuşmalar laf arasında:) ben de dinliyorum :) napayım bilemiyorum ki:) hazır cevap ta değilim onlara karşı YAŞLARINA HÜRMETEN . yani politik olamam ben onun gibi . ya susarım yada patlarım. kalpte kırmak istemiyorum.
ben de zamanında öle ufak tefek konuştum ama ne salakmışım ayol benim kocam annesinin yanında melekk melek hatta bazen diyorum böle kıskanç ve sinsi düşünceleri olan birinden nasıl olduda benim kocam çıktı. kocama kıyamıyorum.
tv izlerken bana intikam dizinsinde ''beren saat bana benziyor aynı benim gibi sessiz ama her istediğini yaptıran zararlı uyanık biri'' diyor.AKLINCA !!! benim gözümü korkutuyor:) Hamile olan benim yok efendim herkesin çocğundan benımki daha kıymetli ben çok zor doğurdum diyo .sanki diğer kadınlar doğurmadı bizi leylekler getirdi.ama oğlunun yanında böle değil politik sevgi pıtırcığı ...
gelmişsin 65 ben le aşık atıo.parfüm alırım aynısını begenir, oje sürerim ben de sürerdim uzun uzun der, elbise giyiyorum bir sonraki gelişne elbise giyip gelditayt giydim hamileyım diye bir sonraki geliişinde tayt giymiş gelmiş bana gösteriyor çok ta umrumdu git kocana göster:)ama öle ki anlıyorsun sebeplerini.hele bi kere biyerden gelmiştim valizi döktüm çocuk odama demezmi benim evim hiç böle dağınık olmaz ... ay benım evimin en dağınık hali seninkinin en toplu halinden toplu dedim ama İÇİMDEN TABİ:)
Yaaa ben de bunları ne kocama ne anneme kimseye anlatamıyorum. kocama anlatsam napcak anasına bişey dese 10 şey geri sayıyor kocama.kendimi düşünüyorumda benım oğlum büyüse ben onu eşinin yanında terslemem asla.
bi de son geldiğimde kocama sofrada bağırdı nasıl gücüme gitti anne oğul arasına girmeyim dedim ama ona bağırınca sofrada benım gücüme gitti kaldı ki kocam haklıydı. ya yediğim yemek nereme gitti anlamadım:)
ALLAH büyük kocamın sevgisi anamın duası yavrumun gelişi bana yeter.
AY ANLATTIM AMA DAYANAMADIM SUSU SUS NEREYE KADAR :)
Neden guvenmiyorsun canim? Ben o kadar magaza gezdim en kaliteli ve uygun herseyimi oradan aldim. Bir de mothercare harika. Ikisinden baska magazaya bakmiyorum artik.kızlar netten alışveriş yapmıyorum tafsiye edeceğiniz siteler ve markalar var mı nettekiler çok güzel böyle çeşit magazalarda yok bu arada bebeğiniz için lcw waikikiden eşya alıyormusunuz ben pek güvenmediğim için almıyorum ama bazılarında gözüm kaldı yaaa
ayy canım sende mi ne yapsak yaa bu hızlı gidişi nasıl durdursak resmen yakında çikolata krizine gireceğim nedir bu tatlı isteği anlamadım gitti
canımcım sen sen ol asla kocanın hatasını annesine dert yanma.samimi sanıp dert yanınca kendilerini ana kraliçe sanıyorlar ,sen anne sanıyorsun o kaynana oluyor sonra.en güzeli kocana bile laf sölese ,kocanın yanında ben kocamdan memnunum böle beğendim aldım dicen susacak oturacak kıçının üstüne.
evime geliyor sanki evin hanımı o ama elini de mutfakta hiçbiirşeyin yerini bilemediği için ?? :)) ellemiyor. yani oğluna böle söylüyor. en son geldiğinde işten geldim zaten sofrayı ben kuruyorum yemekleri ben yapıyorum sorun değil üşenmem yaparım ama. 2. günü anne salata yapalımmı dedim bu akşamda yemiyiverisnler dedi yapmadı.düşünüyorumda yapamam dediği eşi oğlu ve ben .kız hamileyim insan bi salata yapmaz mı ya. bi ev yapımı tüm gün evde ben işte çorba kaynatmaz mı .yemeklerimi yaptım çorba yapmadım merak ettim yaparmı diye ama yok yapmadı
niye merak ettiğime gelince oğluna telefonda işte eşin lohusayken ben gelir herşeyini yaparım annesi yorulmasın yazık dediği için .yani benim annem gelmicekmiş o gelip bakcakmış bok bakar şöle oturduğu yerden bakar anca. hiç ama hiç istemiyorum lohusayken gelmesini. ben hem eşime hem bebğime hem de ona bakacam yoksa.nasıl sen gelme denir böyle kıskanç birine bilemiyorumçok yoruldum onun gizli soğuk savaşından ve kıskançlığından. sanki tır çarpmış gibi oluyorum o giidnce.kocama belli etmeyeyim diyorum ama ne kadar.böle annen böle yaptı şöle yaptı demek te hoşuma gitmiyor.
sus pus olsa güzzel şeyler düşünse anlatsa yine sorun deil hoşuma gider arkadaş gibi ama o da yok herşeyden şikayetçi,tüm gün kocasını çekiştiriyor...off neler neler daha ...böle hep gözümü korkutacak tehdit konuşmalar laf arasında:) ben de dinliyorum :) napayım bilemiyorum ki:) hazır cevap ta değilim onlara karşı YAŞLARINA HÜRMETEN . yani politik olamam ben onun gibi . ya susarım yada patlarım. kalpte kırmak istemiyorum.
ben de zamanında öle ufak tefek konuştum ama ne salakmışım ayol benim kocam annesinin yanında melekk melek hatta bazen diyorum böle kıskanç ve sinsi düşünceleri olan birinden nasıl olduda benim kocam çıktı. kocama kıyamıyorum.
tv izlerken bana intikam dizinsinde ''beren saat bana benziyor aynı benim gibi sessiz ama her istediğini yaptıran zararlı uyanık biri'' diyor.AKLINCA !!! benim gözümü korkutuyor:) Hamile olan benim yok efendim herkesin çocğundan benımki daha kıymetli ben çok zor doğurdum diyo .sanki diğer kadınlar doğurmadı bizi leylekler getirdi.ama oğlunun yanında böle değil politik sevgi pıtırcığı ...
gelmişsin 65 ben le aşık atıo.parfüm alırım aynısını begenir, oje sürerim ben de sürerdim uzun uzun der, elbise giyiyorum bir sonraki gelişne elbise giyip gelditayt giydim hamileyım diye bir sonraki geliişinde tayt giymiş gelmiş bana gösteriyor çok ta umrumdu git kocana göster:)ama öle ki anlıyorsun sebeplerini.hele bi kere biyerden gelmiştim valizi döktüm çocuk odama demezmi benim evim hiç böle dağınık olmaz ... ay benım evimin en dağınık hali seninkinin en toplu halinden toplu dedim ama İÇİMDEN TABİ:)
Yaaa ben de bunları ne kocama ne anneme kimseye anlatamıyorum. kocama anlatsam napcak anasına bişey dese 10 şey geri sayıyor kocama.kendimi düşünüyorumda benım oğlum büyüse ben onu eşinin yanında terslemem asla.
bi de son geldiğimde kocama sofrada bağırdı nasıl gücüme gitti anne oğul arasına girmeyim dedim ama ona bağırınca sofrada benım gücüme gitti kaldı ki kocam haklıydı. ya yediğim yemek nereme gitti anlamadım:)
ALLAH büyük kocamın sevgisi anamın duası yavrumun gelişi bana yeter.
AY ANLATTIM AMA DAYANAMADIM SUSU SUS NEREYE KADAR :)
ohhoooo demekki abartmamışımm şerbet takımını kendin mi süsleyeceksin lohusa pijamasını kısa kollumu aldınn
iyiyim kuzum özletiyosun kendini bu aralar....evt radyolog bakıyoda randevuyu ondan mı kadın doğumdanmı alacaz onu şettiydimmmm:)
gözün ayın hemşooo nerde girdin detaylıya ve nekadar ?????
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz bakalım sen memnun kalırsan bende ordan randevu alırım
günaydııın afiyet olsun cnm
ya ben de ne pişirsem diye düşnüyorum ne yemek yaptın arasta???
ayy canım sende mi ne yapsak yaa bu hızlı gidişi nasıl durdursak resmen yakında çikolata krizine gireceğim nedir bu tatlı isteği anlamadım gitti
canım bak öncelikle önemli olan senin sağlıklı rahat bir hamilelik geçirmen bak ben o kadar yemek yiyorum aldığım kilo 3 sana yazayım kendi yemek programımı belki işine yarar. öncelikle tuzu azalt ödem yaptığı için bu kadar şişkinlik olabilir .sabah kalktığında hemen kahvaltını yap bir iki saat geciktirme yoksa daha kötü oluyor vücut direkt depo yapıyor sonra yediğini
benim programa gelince
sabah kalkınca kocamn bir tabak alıyorum elime haşlanmış yumurta peynir domates salatalık zeytin bir bardak süt bir dilim ekmek koyup geçiyorum tv karşısına çok da güzel oluyor. öğlene doğru bir meyve evde ne varsa ya da yoğurt farketmiyor benim için sen istediğini seçersin. öğle arsı normal yemek yiyoru meşimde geliyor eve ama evde öyle kendimi ayy o sebze bu tavuk et diye seçmiyorum evde ne varsa yemek onu yiyorum ama ekmek yemiyorum bir kasede muahkkak yoğurt yiyorum. öğleden sonra acıkırsam bir meyve var ya da canım ne isterse. akşam normal yemek ve unutmadan yine bir kase yoğurt. sorun şu ben sabah hariş hiç bir öğünümde ekmek yemiyorum çünkü evde muhakkak yapılan yemeğe göre pilav ya a makarna oluyor 3-5 kaşık onlardan koyuyorum yemeğimin yanına doyurucu oluyor. salatanı ihmal etme akşam yemeğinde muhakkak yap birşeyler ve günde 5 kocaman bardak su içebiliyorum 1.5 litre ediyor ölçtüm yanıma kouyorum otururken sürahiyle. akşam sonrasıda eşimle meyve çay keyfi. ben aç kalmıyorum hemde kalsiyum aldım mı diye düşünme derdim olmuyor. herkesin bünye farklı sevdiği şeylerde ama sen yinede kendin için dikkat et canım benim
önemli değil cnm pişirdim ben de bişiler
çikolata isteğiniz için sıcak suya tarçın atıp içebilirsiniz düzenli içildiğinde faydası olur tatlı ihtiyacında. bir de bitter tercih ederseniz daha faydalıymış ya da şöyle diyim daha az zararlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?