2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

offff bugün içim şişti, daraldım, zaman geçmek bilmedi ya çok şükür paydosa az kaldı...

Kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakınn kızlar..

Canım açarız bir başlık hiç zahmette olmaz, eğer kilolar ilerde sıkıntı olacaksa....
Ama ben hem bu topik hemde anket topiği var ikisine zor yetişiyorum, bide onu açar da ilgilenemezsek bir şey olduğunda herkes başlar nerde bu topiğin sahibi diye
Bence burda da rahatlıkla kiloların kontrolü ile ilgili konuşabiliriz, diyet yapanlar, spor yapanlar paylaşsın, herkes faydalansın.
Amma illada ayrı yer açalım derseniz ve de çoğunluk ta isterse açarız bir topik şekerim, dert etme sen ....

Ben şimdi çıkıyorum hepinize iyi akşamlar. Malum haftasonları giremiyorum, kendinize iyi bakın , Allaha emanet olun....

YOOK ARTIK RESMEN BENİM KAYINVALİDEMİ ANLATMIŞSIN YA EKSİĞİ VAR FAZLASI YOK. AAAHHH AH ALLAH HEPSİNİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN. HAYATI ZEHİR ETMEKTEN BAŞKA Bİ HALT BİLMİYORLAR. KİM ÖĞRETİYSE BÖYLE DAVRANMAYI ONLARA... alıp ağızlarına kürekle vuracan!

Neden guvenmiyorsun canim? Ben o kadar magaza gezdim en kaliteli ve uygun herseyimi oradan aldim. Bir de mothercare harika. Ikisinden baska magazaya bakmiyorum artik.

ayy canım sende mi ne yapsak yaa bu hızlı gidişi nasıl durdursak resmen yakında çikolata krizine gireceğim nedir bu tatlı isteği anlamadım gitti

Canım ben hamilelikten önce çikolata tatlı çok yerdim.Ama hamilelikten sonra tatlı yediğimnde midem bulanıyor.Şimd, börek. poğaça, tuzlu kurabiye çok canım istiyor.Eeeeeee 150 ye yakın iğnede kullanınca bu hali aldım ama artık akşamları çok hafif yiyorum.Bakalım fark edecek mi?Yoksa gidişat kötü.

senin yaşadıklarında çok acayipmiş...benim öyle şeylerim olmadı,Allah var ama bu son yapılanlar beni şok etti...eşime hiç bi zaman annesini kötülememişimdir hatta o bana benim annemi çok kötülemiştir evlendiğimizden beri ama ben yapmadım yapmam...sadece beni kırdığı bazı lafları fln zamanında üzülerek anlatmıştım paylaşma anlamında...hepsini biliyo yani eşim ama kv hepsini inka etti..demedim ben öyle diye yeminler falan...çok enteresan ya gerçekten..gözünün içine baka baka inkar...ve sana yalancı iftiracı denmesi...hiç hak etmedim ben bunları hiç...hele ki o laf...niye yaptın o çocuğu yapmasaydın ! unutulacak şeyler değil... !

ohhoooo demekki abartmamışımm şerbet takımını kendin mi süsleyeceksin lohusa pijamasını kısa kollumu aldınn

kısa kollu aldım cnm pijamayı zaten ağustos artı bizdeki yangın
şerbet takımını kendim süslemicem cnm süsleri ayrı alıcam bardakları ayrı yerden kendim alıcam yani bulduklarım o şekilde
senin eklediğin pijamalarda çok güzel ama dediğim gibi uzun kollu zor gelir bana şahsen

sağol canım polim cok sükürr
akropol hastanesinde canım derya hanım

ne cok yazmışsınız valla okuyamadım gecmişiii
biz ve kızım iyiyiz cok sükür umarım sizlerde meleklerinizde cok iyisinizdir kac gündür giremedim buraya bi temizlikdir gidiyooo kızımın odasınını yavastan bosaltıyoruz babamızla oturma odamızı cok güzel duygular yaaa
yarında annanemize giidicez inş. annanemde hastaymış annem o yüzden erdekte bende oraya gidicem sanırım 3 kuşak orda buluşcaz bide benim bıdığım 4. kuşak
yani ben 10 gün kadar sizden ayrı kalıcam siz ve melekleriniz Allaha emanet olun dualarınıza bizide katın bizim sizi kattığımız gibi görüşmek dileğiyle sevgiyle kalın güzel göbişlilerr

kızlar bu ev temizleme işini nasıl hallediyorsunuz ya. ben şükür şimdilik iyi idare ediyorum ama nefes nefese kalıyorum eşim yardım ediyor banyo tuvalet benden daha iyi fırçalıyor ama yinede içim rahat etmiyor kendim yapmaya alışmışım. sağolsun çamaşırları asıyor bulaşıktada yerleştiriyor falan ama sonra gidip düzeltesim geliyor tekrar.

günaydııın afiyet olsun cnm

ya ben de ne pişirsem diye düşnüyorum ne yemek yaptın arasta???

Canım şimdi gördüm. Bu saatte hangi yemeği yaptığımı söylemenin bir anlamı kalmadı sanırım. Başka zaman artık:)

ayy canım sende mi ne yapsak yaa bu hızlı gidişi nasıl durdursak resmen yakında çikolata krizine gireceğim nedir bu tatlı isteği anlamadım gitti

Offf sorma aynen. Çikolata diye ölüyorum resmen. Çikolata tatlı isteğim gitsin diye kayısı-üzüm kurusu yiyorum, bi kaşık bal yiyorum ama maalesef bastırmıyor çikolata isteğimi. 1 aydır tartılmadım noldum acaba :18:

Çok güzel besleniyosun canım. Çikolatayı aradan çıkarsak benim de buna benzer bir beslenme tarzım var. Yemezsem rüyalarıma giriyor napıcam bilmiyorum.

önemli değil cnm pişirdim ben de bişiler
çikolata isteğiniz için sıcak suya tarçın atıp içebilirsiniz düzenli içildiğinde faydası olur tatlı ihtiyacında. bir de bitter tercih ederseniz daha faydalıymış ya da şöyle diyim daha az zararlı

:)) Bitter çikolata az tüketildiği zaman çok faydalı aslında canım. Kilo harici bi zararı yok. Kalp krizi riskini azaltıyor, hafızayı güçlendiriyor vs. Hamileyken çikolata yiyen annlerin bebeklerinin doğduklarında diğer bebeklere oranla daha mutlu olduğunu ve daha çok güldüğünü okumuştum. Hatta burada paylaşmıştım. Tek tesellim bu Şu tarçın olayını mutlaka deniycem canım. Teşekkürler önerin için :)) Çikolata yüzünden aldığım kilolar yüzünden doktorumla papaz olucaz yoksa

Yarın minik yavrumuzu görücez inşallah.ben hergünn hissediyorum
Varlığını ama Kocacigim 1 aydır görmüyor yazık ya biz ne kadar sansliyiz 9 ay boyunca hissediyoruz. Baba olmak zor anca dogunca anlicaklar. Birlikte bişeyler almak ortak olan parçamızla ilgili hayaller kurmak cok hoş duygular. Cok şükür Allah a evlat vericek insallah kucaklarimiza saglicakla. Ne buyuk sans bu , 3 kisilik koca bir aile olucaz

bıktım yaa ..bu kaynanalar neden boyle anlamıyorum çocucgumuza koyacagımız ismi söyledikk ege koyacagız dedık...yok ali ege olsaymış fln filan surat bı karış...2saat geçti oturuyoruz kayın pederime duyurmak için laf sokuyorrr artık çocuklar isimleriyle doğuyor bilmem ne diee, sinirlerim cok bozulduuu......... çokkkkkkkk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…