2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya sabirr de CANIM bilmiyorum niye böle oluyorlar öle sürat asincada ortam nekadar huzursuz oluyor. Yat güsel anne sen al egeni yanına dayanmıyorum uykusuzluğa de cekil odAna.Boşver suratmi çekicen.kendi doğurduğuna Ali koysaymış madem yada yapsin bitane ali koysun Hay yarabbim
Yaa.insanlar gülmek eğlenmek icin bir araya gelmeli, surat asip huzur kaçırmak icin değil. Üsme yavrunu kocanı kendini sakın. Değmez koca senin koca cocuk senin cocuk hahayy çatlasın boşverrr. Ben de geriliyorum basıma gelince ama artık bosvercem. Kimse icin kendini üzmeye değmez.

sabırkı ne sabır cnm ....ne guzel demıssın saolasın...iki saatır eşimde gözüme kötü görünüo bnı kolladıgı haldee ... cnm bıde bn bu cocuk ıcın neler cektım tüp bebek ınsan dusunur gelınım bıızm ıcın neler cektı dıe ama yok düüşünce ınsanalrda nasıl huzur kacırırım dertlerı bu.. cok yoruldum ..doğrusu korkuyorum sonrakı yasayacaklarımdann..

dün okula giderken kötü bir kaza yaptım arkadaşlar...
o kadar kötü bir gündü ki dün uzun upuzun bir kabus gibi... yüzüm gözüm mor vücudumda ağrılar acılar kafamı çok çarpmışım araba yükselip otururken kafamın her bir tarafı ağrı tufanı... hava yastıkları açıldığı halde böyleyim, diğer türünü düşünemiyorum. allahımın sevgili kuluymuşum bebeğim iyi. öyle çok ağladım üzüldüm ki ben nasıl böyle bir şey yaptım diye, nasıl oldu diye. zihnimden silik o anlar. sildim sanki. oraya gelenler olmuş konuşmuşlar hep benimle hastaneye götürelim diye ben iyiyim diye tutturmuşum, kimseyi hatırlamıyorum. ambulans gelmiş onun zoruyla gitmişim devlet hastanesine, eşim oraya gelmiş ilk gördüğüm anı da hatırlamıyorum. orada ultrason çektiler, serum taktılar ama kendi doktorunuza da bir muayene olun dedi oradaki tanıdıklar. gittik doktora kadın şoke oldu tabi, ultrasonla baktı bebeğe, plasentaya her şey iyi dedi. araba haşat... kendi kendime çıkmışım içinden, sürekli ben iyiyim diyormuşum. dün gece hem bebeğime böyle bir şey yaşattım nasıl yaptım böyle bir şey diye anneleri babaları eşimi çok korkuttum çok üzdüm diye hem de acılarımdan ağrılarımdan hep ağladım. elimde değil çok üzgünüm. şimdi de sabahın 6.30unda uyandım uyuyamadım... bugünümüze çok şükür binlerce...

sıkıntıdan geçmişe baktığımda gördüm arasta diyordu kazalar vs.ler açısından çok yoğun bir dönemmiş astrolojik açıdan. artık hangi açıyla ne oldu bilmiyorum ama allahım beni ve oğlumu eşime bağışladı

Canım çok çok geçmiş olsun şükür ki bebeğin iyi

Çoooook geçmiş olsun canım.Allah beterinden korusun kollasın inşallah.tek teselli sana ve bebeğine bişey olmaması.şu dolunay konusunda haklısınız ama,bana da hiç iyi gelmedi.gerdikçe gerdi.günaydınlar herkese bu arada,çalışacaklara hayırlı işler.....!evde olan arkadaşlara güzel günler

Allah seni sevdiklerine bağışlasın canım. Çok geçmiş olsun. Dualarınızı ve nazarlıklarınızı üzerinizden ayırmayın canım.

arkadaşlar bebeğime giyim alışverişi yapmak istiyorum. herkes büyük al diyor. 0/3 3/6 aylık alsam şimdilik yetmez mi acaba?? 6/9 9/12 aylık olanları da bebik azcık ele avuca gelince alırım diyorum ama karar veremedim. giyim harici olan şeyleri almak daha kolay geliyor. zaten oldum olası kendime de kıyafet seçemem hiç.

çook üzüldm okuyuncaa yaa gözlerm doldu wallaa...Allah sizi korumuşş ağlama artıkda bebekde üzülmesin dua et bolbol çok şükür de ....

bu arada herkesee günaydınn..bgn dr randewumm :)) bebişimi görcesss teyseleri :)) herkese mutlu bol güneşli haftasonları...bahar gelio artık

Canım çok çok geçmiş olsun şükür ki bebeğin iyi

Allah seni sevdiklerine bağışlasın canım. Çok geçmiş olsun. Dualarınızı ve nazarlıklarınızı üzerinizden ayırmayın canım.

çook üzüldm okuyuncaa yaa gözlerm doldu wallaa...Allah sizi korumuşş ağlama artıkda bebekde üzülmesin dua et bolbol çok şükür de ....

çok çok sağ olun teşekkür ederim hassasiyetinize. allah kazadan beladan bizi ve tüm sevdiklerimizi korusun...

kizlar hepinize gunaydin mutlu huzurlu bir hafta sonu gecirin insallah sabah sabah esimi bogmak uzereyim evi mahvetti iki dakikada.uyku haram bize bu sabah kendi doktuklerini topluyor simdi

canim cok gecmis olsun verilmis sadakan varmis anlattigin aractan sag salim kurtulmussun cok sukur gerisini dusunme.kaza iste gorunur olmuyor ama il kendin sonra bebek ve digerleri icin telaslan. Dinlenmeye bak bol bol kas agrilarin olur bir kac gun o da gecer insallah. Dikkat et kendine cok

Bu kayinvalideler deli ediyor beni yahu onane yaaa ona ne ben hala anlamiyorum oglunun cocugu olsa bile adi ustunde senin cocugun degil gelinin ve oglunun cocugu birak da onlar ne istiyorsa karar versin cok biliyorsa bir tane daha dogursunlar allah allaaah.banada sordu kizimin ismini ne koyacaksin diye canim ne istiyorsa onu koyucam ne du hayirdir dedim cevap yok ben biraz catlagim bu konuda hemen soyljyorum cevabini o da alisti benim terslemelerime bende inun yalanlarina tabi

sağol canım polim cok sükürr
akropol hastanesinde canım derya hanım

bu akropol nerde tam olarak canım ? detaylı ne kadar orda?

çok geçmiş olsun...Allah korumuş gerçekten..aman dikkatli olun

allahım çok geçmiş olsun off yaa. Gerçekten büyük bir olay atlatmışsın,çok üzüldüm çok. Rabbim meleğini de senide korumuş. Bende araba almayı düşünüyordum bu aralar ,eşim ısrarla karşı çıkıyordu haksız sayılmazmış...

Büyük geçmiş olsunn canım hemen kafandan gözünden bişi geçir ver.hayır olarak yani..

canım çok geçmiş olsun çok üzücü bi olay çok şükür iyisiniz sadaka gibi bişiler dağıt canım şükür için bol bol dinlenin

günaydın güzel anneler ve tatli bebişleri nasılsınız biz iiyiz çok şükür istanbulda güneşli bir hava var en önemlisi birazdan bebişimi görmeye gidiciz bakalım ne kadannnn büyümüşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…