- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
sağol canımcımmm bende iyiyim şükürrr :) bakabildin mi kitle indeksine ?slm canım ben ıyıyım cok sukur sen nasılsın
sağol canımcımmm bende iyiyim şükürrr :) bakabildin mi kitle indeksine ?
tamam canım, hareketsiz kaldığını söyleyince aklım sende kaldı bir de :)yok canım yatarken bakarım anca teldeyim hala
tamam canım, hareketsiz kaldığını söyleyince aklım sende kaldı bir de :)
ay canım saol cok sukurki ilk 4 ay kadar yatmıyorum gene yemege kalkıyorum evde dolanıyorum arada kacamak yapıyoruz esim gelınce ihtiyac alışverısı yaptık ama genelde yatıyorum tabi
aleyküm selam ankaralı fasulye, hemşeriyiz sanırsam :) çok şükür bislerde iyiyiz, tekme yiyoruz bol bol :))slm ıyı aksamlar annişler nasılsınız bız ıyız ve cok cok harketlıyız ya
çok şükür canımmm, insan böyle zamanlarda hep kendini dinliyo ne yapacağını bilmiyo. Ufacık bir ağrı sızı bile endişelendiriyo ki şuanda 2 can taşıyoruz çok şükür. Herşey iki katına çıkıyo. Kendini düşündüğün yerde bebişi daha çok düşünüyoşun. Çok tuhaf şeyler ama onlar için de elimizden gelenin en iyisini yapmaya, birşeylere şimdiden katlanmaya başlıyoruz. Rabbim sağlıcaklar kavuştursun, büyütüp yerine yurduna yerleştirmeyi nasib etsin de herşey gelir gelir hayırlısıyla :)
Allah iyiliğini daim etsin canımcım. Bende ilk zamanlar bebiş küçük olunca daha rahattım, şimdi büyüdükçe ve ağrı sancı arttıkça elim ayağım dolanıyor :) Hayırlısıyla bi kavuşsak :)ah canım ne depresif zamanlar atlattımki sorma ozamanlar simdi çok sukur biraz daha rahatım
Allah iyiliğini daim etsin canımcım. Bende ilk zamanlar bebiş küçük olunca daha rahattım, şimdi büyüdükçe ve ağrı sancı arttıkça elim ayağım dolanıyor :) Hayırlısıyla bi kavuşsak :)
ayyyy süpersinnn canımcımmm , çok güsellll oluraynen canım su 3 bucuk ayda bi gecseydi hayırlısıyla dogumları yapalım sonra 2013 ekim bebekleri büyüyor topigini ben acıcam
ayyyy süpersinnn canımcımmm , çok güsellll oluro zaman da konuşucak birçok şeyimiz olucak, hepbirlikte büyütücez inşallahh
aynen canım, oyyyş çok heyecanlandım yaa, minicicikkk bişey, büzük büzük yüzü, ayy Allah'ımmmmmmmm sağ salim kavuştur yarabbimmmminsallah canım birbirimize sorcak çok şeyimiz olacak ay bi gelse miniklerimizi bi kucaklarımıza bi alsaydık hayırlısıyla
aynen canım, oyyyş çok heyecanlandım yaa, minicicikkk bişey, büzük büzük yüzü, ayy Allah'ımmmmmmmm sağ salim kavuştur yarabbimmmm
ooooo onu hiç sorma canım yaaa, ben daha öncede bebiş bakmıştım komşularındı. çalışan felan oluyo bizde kalıyodu. herşeyine alışığım neredeyse ama kendi bebişimde nası olcam acaba :)AMİNNNN İNSALLAHHH... Ben dısarda kucuk bi bebek gorsem sabırsızlanıyorum
inşallahhhhh canım :):) kendi bebislerimiz cok daha guzel olacak insallah
benim de kurban bayramının son gününe denk geliyor hayırlısı böyleymiş demekki canım ben de düşünüyorum bu konuyu ama yapacak bir şey de yok sırf tatile denk geliyor diyede sezeryan olmicaksın dimi
ben doktorumdan başkasına amelıyat olamam zaten normalde çok streslıyım normal doğum yapabılır mıyım bilemıyorumeger mumkun olursa doktorum tatıle cıkmadan sezeryan olabılırım doğumdan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?