2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
tamam canım, hareketsiz kaldığını söyleyince aklım sende kaldı bir de :)

ay canım saol cok sukurki ilk 4 ay kadar yatmıyorum gene yemege kalkıyorum evde dolanıyorum arada kacamak yapıyoruz esim gelınce ihtiyac alışverısı yaptık ama genelde yatıyorum tabi

Kızlar bu arada özellikle sağ boşluk ve aşağısına doğru inen kasık ağrısı çekenler için birşey eklemek istiyorum.
Böbreğin olduğu yerden başlayıp neredeyse yürütmeyecek boyuta gelen ağrılar için bugün dr.lardan birinin açıklamalarını okudum, sizlerle paylaşmak istedim.
Sadece çocuğun yukarı çıkmasından değil, aynı zamanda idrar kanallarından kaynaklanan bir durum olduğunu öğrendim.
Bebeklerin duruş pozisyonu genellikle sağ tarafa yakın oluyormuş, bu da sağ böbrekte diğerine göre biraz daha fazla şişmeye ve idrar toplanmasına neden oluyormuş. Bebeğinde mesane ve oradaki bazı organlar üzerine yaptığı baskıdan ötürü gelişen, süzülen idrarın böbrekte daha uzun süre tutulmasına yol açan ve gaz sancısına benzeyen ama kendinizi sıkmanıza olanak tanımayan bir ağrıya neden olabiliyormuş.

ay canım saol cok sukurki ilk 4 ay kadar yatmıyorum gene yemege kalkıyorum evde dolanıyorum arada kacamak yapıyoruz esim gelınce ihtiyac alışverısı yaptık ama genelde yatıyorum tabi

çok şükür canımmm, insan böyle zamanlarda hep kendini dinliyo ne yapacağını bilmiyo. Ufacık bir ağrı sızı bile endişelendiriyo ki şuanda 2 can taşıyoruz çok şükür. Herşey iki katına çıkıyo. Kendini düşündüğün yerde bebişi daha çok düşünüyoşun. Çok tuhaf şeyler ama onlar için de elimizden gelenin en iyisini yapmaya, birşeylere şimdiden katlanmaya başlıyoruz. Rabbim sağlıcaklar kavuştursun, büyütüp yerine yurduna yerleştirmeyi nasib etsin de herşey gelir gelir hayırlısıyla :)

ah canım ne depresif zamanlar atlattımki sorma ozamanlar simdi çok sukur biraz daha rahatım

ah canım ne depresif zamanlar atlattımki sorma ozamanlar simdi çok sukur biraz daha rahatım
Allah iyiliğini daim etsin canımcım. Bende ilk zamanlar bebiş küçük olunca daha rahattım, şimdi büyüdükçe ve ağrı sancı arttıkça elim ayağım dolanıyor :) Hayırlısıyla bi kavuşsak :)

aynen canım su 3 bucuk ayda bi gecseydi hayırlısıyla dogumları yapalım sonra 2013 ekim bebekleri büyüyor topigini ben acıcam

aynen canım su 3 bucuk ayda bi gecseydi hayırlısıyla dogumları yapalım sonra 2013 ekim bebekleri büyüyor topigini ben acıcam
ayyyy süpersinnn canımcımmm , çok güsellll olur o zaman da konuşucak birçok şeyimiz olucak, hepbirlikte büyütücez inşallahh

ayyyy süpersinnn canımcımmm , çok güsellll olur o zaman da konuşucak birçok şeyimiz olucak, hepbirlikte büyütücez inşallahh

insallah canım birbirimize sorcak çok şeyimiz olacak ay bi gelse miniklerimizi bi kucaklarımıza bi alsaydık hayırlısıyla

insallah canım birbirimize sorcak çok şeyimiz olacak ay bi gelse miniklerimizi bi kucaklarımıza bi alsaydık hayırlısıyla
aynen canım, oyyyş çok heyecanlandım yaa, minicicikkk bişey, büzük büzük yüzü, ayy Allah'ımmmmmmmm sağ salim kavuştur yarabbimmmm

AMİNNNN İNSALLAHHH... Ben dısarda kucuk bi bebek gorsem sabırsızlanıyorum
ooooo onu hiç sorma canım yaaa, ben daha öncede bebiş bakmıştım komşularındı. çalışan felan oluyo bizde kalıyodu. herşeyine alışığım neredeyse ama kendi bebişimde nası olcam acaba :)

:) kendi bebislerimiz cok daha guzel olacak insallah

Son düzenleme:
benim de kurban bayramının son gününe denk geliyor hayırlısı böyleymiş demekki canım ben de düşünüyorum bu konuyu ama yapacak bir şey de yok sırf tatile denk geliyor diyede sezeryan olmicaksın dimi

ben doktorumdan başkasına amelıyat olamam zaten normalde çok streslıyım normal doğum yapabılır mıyım bilemıyorum eger mumkun olursa doktorum tatıle cıkmadan sezeryan olabılırım doğumdan korkuyorum

canım dur bi hemen stres yapma daha cok erken belki bayram oncesınde dogumun gelebilir yada sonrasına bıle kalabilir sımdıden kendınıde bebısıde strese sokma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…