canım dur bi hemen stres yapma daha cok erken belki bayram oncesınde dogumun gelebilir yada sonrasına bıle kalabilir sımdıden kendınıde bebısıde strese sokma
böyle giderse zaten ya erkenden doğururum ya da beklemekten çatlarım bana doğum korkusu sardı nedense sizleride telaşlandırmak ıstemıyorum ama demiştim 16 mayısta yakın arkadaşım doğm yaptı ben onu beklerken oracıkta dudagımda uçuk çıktı eşim diyorkı kendı doğumunda nolur dudağındalga gecıyor benımle
ben doktorumdan başkasına amelıyat olamam zaten normalde çok streslıyım normal doğum yapabılır mıyım bilemıyorumeger mumkun olursa doktorum tatıle cıkmadan sezeryan olabılırım doğumdan korkuyorum
Canim ask olsun seni unutur muyuz seni gördüğümüze sevindik yanlis hatirlamiyorsam kpss ye girecektin nasil gidiyor calismalar? Iyi bak bebise ve kendine...
Feyzaa benim günlük ictigim su miktari degisiyor ama 2 litreyi hic bulmadi doktor da bebegin suyu iyi dediği icin problem etmedik hic... bazen 1 bazen 1.5litre yani
Sende durumlar nasil icebiliyor musun
cnmm çok saol hatırlanmak güzel
kpss ye çalışmıyorum bıraktım iice 2.bebişle dahada zorlaşıcak oyüzden bi süre atanmam zor hayırlısı olsun öyle dua ediyorum zaten
buarada kızlar ben kendiimi biraz suçlu hissediyorum oğlum daha çok küçük ve en çok ilgi beklediği dönemde bi bebek daha ona haksızlıkmı yaptım diyorum sonrada hiç bişeyin kendi kontrolümde olmadığını ve Rabbimin bizden sonsuz merhameti olduğunu düşünüp rahatlamaya çalışıyorum ama ben kuzumla bişeyleri tam paylaşamadan ne biliim uff yaa gözlerim doluyo o masum yüzüne bakınca hastalanınca düşünce bana ihtiyacı olunca onunla bu şekilde ilgilenebilecekmiyim ben ii bi anne olucakmıyım ikisinede yetecek kadar Rabbim bana yardım et güç ver nolur
niye bıraktın ya çalışmayı bende çalışmaya çalışıyorum kpssye pek gitmiyor ama napim hiiç çalışmamaktan iyidir...bir de böyle düşüncelerle kendini yıpratma canım iyi bir anne olmasaydım bak bu sorular bile aklına gelmezzdi demkki duyarlı bir annesin ve iki çocuğunla da layıkıyla ilgileneceğine inanıyorum diğer çocuğun kaç yaşındaki canım
cnm bebişini kucakladığında Rabbimin izniyle inş daha ii anlarsın beni güzel dileklerin için çok saol inş ii bi anne olurum ikkisinede Allahım sağsalim koklamamızı nasip etsin cennet kokulularımızı annelik çok bambaşka gerçekten karnındaykenki sevgin hiç bişi kalıyo doğumdan sonrakiyle kıyasladığında yani Mevlam öyle güzel bi duyu bahşetmişki kadınlara şükürler olsun o duyguyu verene
eymenim 28 aylık teyzesi Rabbimin en değerli emaneti
Canim ask olsun seni unutur muyuz seni gördüğümüze sevindik yanlis hatirlamiyorsam kpss ye girecektin nasil gidiyor calismalar? Iyi bak bebise ve kendine...
Feyzaa benim günlük ictigim su miktari degisiyor ama 2 litreyi hic bulmadi doktor da bebegin suyu iyi dediği icin problem etmedik hic... bazen 1 bazen 1.5litre yani
Sende durumlar nasil icebiliyor musun
herkese günaydın..... benim bebeğim kahvaltı yapmadıkça uyanmıyor sanırım:)
herkese günaydın..... benim bebeğim kahvaltı yapmadıkça uyanmıyor sanırım:)
çok doğrusun canım, bende aynı şeyleri düşünüyorum, doğum o kadar zor olsaydı insanlar ilkinden sonra ikinciyi hatta üçüncü ve dördüncüyü düşünmezlerdi. bende normal olsun istiyorum hayırlısıyla inşallah. Allah hepimizi sağlıcakla kavuştursun inşallah.ya ben normal doğumdan o kadar korkmuyorum şöyle düşünüyorum eğer kaldıramayavcağımız bir yük olsaydı Allah bunu biz kadınlara vermezdi ki bir de bir doğuran bir daha tövbe doğurmazdı yani millet ikinci üçüncüyü doğuruyor ve hepsinde de kendi istekleriyle normal doğumu tercih ediyorlar dedğim gibi o kadar zor olsaydı kimse ikinci bir kez tercih etmezdi
günaydın canımm, bende sabah sağa sola dönerken uyandığımda o da uyanıyor sanırım, sonrasında uyumaya çalışsamda uyutmuyor, tekmeleyip duruyor :) bugünde kahvaltı yaptım ondan sonra sakinleşti :)herkese günaydın..... benim bebeğim kahvaltı yapmadıkça uyanmıyor sanırım:)
çok teşekkürler paylaşımın için, çok işimize yarayacak bunlar:)Günaydın Güzel Anneler,
Nasıl geçiyor, inanın hamilelik çok kutsal ve özel bir dönem 19 martta doğum yapmama rağmen şimdi imkan olsa hemen hamile kalırım, bu günlerin değerini bilin, tadını çıkarın ve lohusalık için plan yapın, lohusalık dönemini daha az stresli ve güzel geçirmeniz için bir yazı paylaşıyorum
ANNESİNİN PRENSİ: "Lohusalık" Doğumdan Sonraki İlk 40 Gün Nasıl Geçer ?
günaydın canım, sanada iyi pazarlarrrr :)herkese günaydıınnn. iyi pazarlar dilerimmmmmm
Merhaba hoşgeldin, iyi şükür sen nasılsın :)Merhaba arkadaşlar ,nasılsınız??
inşallah kızlar doğum hepimiz için kolay olur daha vaktımız var bakalım zaman yaklaşınca neler olacak Allah sağlıklıca o zamanlara getirisin sankı zaman hiç geçmiyor bu 5. ayda çakıldık kaldık
inşallah kızlar doğum hepimiz için kolay olur daha vaktımız var bakalım zaman yaklaşınca neler olacak Allah sağlıklıca o zamanlara getirisin sankı zaman hiç geçmiyor bu 5. ayda çakıldık kaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?