kızlar ya bu sivilcelerle benim başım belada hamilelikten önce yüzümde 1 tane bile çıkmayan sivilceler hortladı resmen sizdede oluyomu yoksa bu bana has bişeymi
kızlar ya bu sivilcelerle benim başım belada hamilelikten önce yüzümde 1 tane bile çıkmayan sivilceler hortladı resmen sizdede oluyomu yoksa bu bana has bişeymi
cnmm çok saol hatırlanmak güzel
kpss ye çalışmıyorum bıraktım iice 2.bebişle dahada zorlaşıcak oyüzden bi süre atanmam zor hayırlısı olsun öyle dua ediyorum zaten
buarada kızlar ben kendiimi biraz suçlu hissediyorum oğlum daha çok küçük ve en çok ilgi beklediği dönemde bi bebek daha ona haksızlıkmı yaptım diyorum sonrada hiç bişeyin kendi kontrolümde olmadığını ve Rabbimin bizden sonsuz merhameti olduğunu düşünüp rahatlamaya çalışıyorum ama ben kuzumla bişeyleri tam paylaşamadan ne biliim uff yaa gözlerim doluyo o masum yüzüne bakınca hastalanınca düşünce bana ihtiyacı olunca onunla bu şekilde ilgilenebilecekmiyim ben ii bi anne olucakmıyım ikisinede yetecek kadar Rabbim bana yardım et güç ver nolur
Bende pek olmadı cnm ama arada cıkıyor belkı senınkıde hamilelik dısında bir durumdur yiyecek, kozmetık gb.
canım benim ilk haftalarda çıkıyordu şimdi çıkmıyor şükür ama ben kükürtlü sabun kullanıyorum hem doğum lekesi de olmasın diye onu kullanıyorum bilmiyorum faydası olur mu ama kullanıyorum işte şimdilik işe yarıyor sanki sivilce de çıkmıyor sen de bir dene istersen
çok fazla kozmetik ürünü kullanmıyorum ben. yemeklerdede öle çok yaglı falan yiyemem zaten. anlamadıgım hamilelikten önce adet zamanlarında bile çıkmıodu şimdi küçüklü büyüklü çıkıp duruyolar
Hımm anladım cnm arkadaşın kullandığı kükürtlü sabun iyi gelır muhtemelen.
canım benim ilk haftalarda çıkıyordu şimdi çıkmıyor şükür ama ben kükürtlü sabun kullanıyorum hem doğum lekesi de olmasın diye onu kullanıyorum bilmiyorum faydası olur mu ama kullanıyorum işte şimdilik işe yarıyor sanki sivilce de çıkmıyor sen de bir dene istersen
ay hiç sorma bana zaten günler geçmio iyice vakitler uzadı bi şöle 8inci aya gelseydik hayırlısıyla ondan sonrası kolay :)
Kızlar bebişlerinize alt açma aldınızmı? Markafonıde var cok hoşuma gitdi almak lazım fiyatıda fena değil.
benden size sadece öneri markafonıden gecen alışverış yaptım kızım için ama bu hafta hepsini geri gondericem kargoya gıdebılrısm çok komık geldı bır battanıye var suzgu bezı gibi bir 10 lu bırde pijama taımı almıştım ama giydırıcek gıbı deği ben alt açma 2 tane aldım totnton bebeden bırı dantallı battanıyelı bırıde cıvılden gunluk basıt bişey
sonbaharı hiç bukadar iple çekmemiştim yazı sevenn biri olarak hep yaz olsun derdım amayaza yenı gırdık daha gerçi hepsi vaktınde gelsın daha yenı yarı olduk sankı hep hamıleydım :) hem yaz hem gunler uzun burda saya saya bitiricez Allahın ıznıyle artık
bende yazı çok severim ama bu yaz evde hapis olacagım için çok zor ve uzun geçecek malesef olsun saglıkla gelsinlerde ne yapalım geçecek bu günlerde şimdiden seneye yazın oglumla çıkcagımız tatilin hayalini kuruyoruz inşallahhhhh
Bencede gönder gitsin begenmedıysen . Bunlar nasıldır bılemedım belkıde cok incedir genel itibarıyla markafonıden cok alışveriş yapıyorum memnunum ama işte böyle durumlarda ortaya cıkabılıyor tabi.
ilk bebek galıba sizinde bızım oyle ılk defa inş. 3lu tatıl yapıcaz eskıden hep eşimle plan yapardık artık bebekten başka bırşey konuşulmuyor evde hep o bizde seneye kızımızla nereye gidbiliriz onun hayalini kuruyoruz Allahım herkese bebk nasıp etsın kımseyı aratmasın bızlerede kucağımıza almayı nasıp etsin inşallah
ezineciğim, genel olarak hamilelerde cilt güzelleşir, canlanırmış ama bazen de cilt sorunları baş gösterirmiş. hormonlar ile ilgili daha çok. normalde bende regl dönemi dışında sivilce çıkmazdı ama şimdi daha çok çıktı. gebeliğe bağlı bence canım.
kuruyemiş vs çok yiyorsan onları azalt, bir de cildini nemlendiren ve aynı zamanda fazla yağını alan bir temizleyici ile temizle günlük olarak. kükürtlü sabun normalde çok kurutur, soyulmalar olabilir cildinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?