2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar ya bu sivilcelerle benim başım belada hamilelikten önce yüzümde 1 tane bile çıkmayan sivilceler hortladı resmen sizdede oluyomu yoksa bu bana has bişeymi

kızlar ya bu sivilcelerle benim başım belada hamilelikten önce yüzümde 1 tane bile çıkmayan sivilceler hortladı resmen sizdede oluyomu yoksa bu bana has bişeymi

Bende pek olmadı cnm ama arada cıkıyor belkı senınkıde hamilelik dısında bir durumdur yiyecek, kozmetık gb.

canım benim ilk haftalarda çıkıyordu şimdi çıkmıyor şükür ama ben kükürtlü sabun kullanıyorum hem doğum lekesi de olmasın diye onu kullanıyorum bilmiyorum faydası olur mu ama kullanıyorum işte şimdilik işe yarıyor sanki sivilce de çıkmıyor sen de bir dene istersen

Canim benim öz abimin kizi benden 3 yas büyük. Onun iki cocugu var. Çocukların arasinda 10 ay var. Ayni senenin Şubat ayında oglunu dogurdu aralik ayında kizini... ustelik biz istanbuldayiz o izmitte yasiyor. Gidip bakabilecek kimsesi de yok... masaallah kalkti altindan. Simdi 3 yasi geçti büyüğü işte. Sen merak etme Allah oglunun kaderini oyle yazmis. Kardesiyle onun da payina düşenler ogrenecekleri vardir muhakkak...

Bu arada dün esimle gezdik alisveris yaptik biraz bize biraz bizim kiza :) ilklerini aliyoruz iste koyacagim ciciler bölümüne fotograflarini :)

Bende pek olmadı cnm ama arada cıkıyor belkı senınkıde hamilelik dısında bir durumdur yiyecek, kozmetık gb.

çok fazla kozmetik ürünü kullanmıyorum ben. yemeklerdede öle çok yaglı falan yiyemem zaten. anlamadıgım hamilelikten önce adet zamanlarında bile çıkmıodu şimdi küçüklü büyüklü çıkıp duruyolar

en yakın zamanda alıp deniyim bakalım yarıcakmı bana saol canımmmm

Hımm anladım cnm arkadaşın kullandığı kükürtlü sabun iyi gelır muhtemelen.

Kızlar bebişlerinize alt açma aldınızmı? Markafonıde var cok hoşuma gitdi almak lazım fiyatıda fena değil.

bendede ikl zamanlarda çıktı sivilce yenı öğrendıgım zamanlarda ama sonra çıkmadı.

Başka modellerde var çok ciciymiş

Eklentiler

• $100000135372_0_304x424.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 25
  • $100000135373_0_304x424.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 28
ay hiç sorma bana zaten günler geçmio iyice vakitler uzadı bi şöle 8inci aya gelseydik hayırlısıyla ondan sonrası kolay :)

sonbaharı hiç bukadar iple çekmemiştim yazı sevenn biri olarak hep yaz olsun derdım amayaza yenı gırdık daha gerçi hepsi vaktınde gelsın daha yenı yarı olduk sankı hep hamıleydım :) hem yaz hem gunler uzun burda saya saya bitiricez Allahın ıznıyle artık

Kızlar bebişlerinize alt açma aldınızmı? Markafonıde var cok hoşuma gitdi almak lazım fiyatıda fena değil.

benden size sadece öneri markafonıden gecen alışverış yaptım kızım için ama bu hafta hepsini geri gondericem kargoya gıdebılrısm çok komık geldı bır battanıye var suzgu bezı gibi bir 10 lu bırde pijama taımı almıştım ama giydırıcek gıbı deği ben alt açma 2 tane aldım totnton bebeden bırı dantallı battanıyelı bırıde cıvılden gunluk basıt bişey

Bencede gönder gitsin begenmedıysen . Bunlar nasıldır bılemedım belkıde cok incedir genel itibarıyla markafonıden cok alışveriş yapıyorum memnunum ama işte böyle durumlarda ortaya cıkabılıyor tabi.

bende yazı çok severim ama bu yaz evde hapis olacagım için çok zor ve uzun geçecek malesef olsun saglıkla gelsinlerde ne yapalım geçecek bu günlerde şimdiden seneye yazın oglumla çıkcagımız tatilin hayalini kuruyoruz inşallahhhhh

ilk bebek galıba sizinde bızım oyle ılk defa inş. 3lu tatıl yapıcaz eskıden hep eşimle plan yapardık artık bebekten başka bırşey konuşulmuyor evde hep o bizde seneye kızımızla nereye gidbiliriz onun hayalini kuruyoruz Allahım herkese bebk nasıp etsın kımseyı aratmasın bızlerede kucağımıza almayı nasıp etsin inşallah

ben markafonde markası belırlı şeyler aldım hep koton hotıç... gibi ama bebekte daha acemı çıktım bilmiyorum tam hangı markalar ıyı denıyeyım dedım bı alıp ama yok bizim babanesı ve babası her şeyı aldılar elbıselerıyle takım ayakkabılarımız bıle var bana pek bişey bırakmadılar sağolsunlar bi tek odamız kaldı

ewet canım ilk bebek seneye 3lü ilk tatilimizi yapıcaz rabbim bi aksilik vermezse inşallah.
amin canım rabbim aratmasın bizde saglıkla alalım kucagımıza inş.

ezineciğim, genel olarak hamilelerde cilt güzelleşir, canlanırmış ama bazen de cilt sorunları baş gösterirmiş. hormonlar ile ilgili daha çok. normalde bende regl dönemi dışında sivilce çıkmazdı ama şimdi daha çok çıktı. gebeliğe bağlı bence canım.
kuruyemiş vs çok yiyorsan onları azalt, bir de cildini nemlendiren ve aynı zamanda fazla yağını alan bir temizleyici ile temizle günlük olarak. kükürtlü sabun normalde çok kurutur, soyulmalar olabilir cildinde.

kuruyemiş hergün degişimli fındık badem ceviz yiyorum bebişe yaralı diye birer avuç. temizleyici önerin varmı normaldede çok kullanmam kimyasal temizleyicileri daha çok sabun tercihim. böyle gidecek sanırım olsun hamilelikten sonnra kalmasında sorun deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…