cnmm çok saol hatırlanmak güzel
kpss ye çalışmıyorum bıraktım iice 2.bebişle dahada zorlaşıcak oyüzden bi süre atanmam zor hayırlısı olsun öyle dua ediyorum zaten
buarada kızlar ben kendiimi biraz suçlu hissediyorum oğlum daha çok küçük ve en çok ilgi beklediği dönemde bi bebek daha ona haksızlıkmı yaptım diyorum sonrada hiç bişeyin kendi kontrolümde olmadığını ve Rabbimin bizden sonsuz merhameti olduğunu düşünüp rahatlamaya çalışıyorum ama ben kuzumla bişeyleri tam paylaşamadan ne biliim uff yaa gözlerim doluyo o masum yüzüne bakınca hastalanınca düşünce bana ihtiyacı olunca onunla bu şekilde ilgilenebilecekmiyim ben ii bi anne olucakmıyım ikisinede yetecek kadar Rabbim bana yardım et güç ver nolur
cnm bebişini kucakladığında Rabbimin izniyle inş daha ii anlarsın beni güzel dileklerin için çok saol inş ii bi anne olurum ikkisinede Allahım sağsalim koklamamızı nasip etsin cennet kokulularımızı annelik çok bambaşka gerçekten karnındaykenki sevgin hiç bişi kalıyo doğumdan sonrakiyle kıyasladığında yani Mevlam öyle güzel bi duyu bahşetmişki kadınlara şükürler olsun o duyguyu verene
eymenim 28 aylık teyzesi Rabbimin en değerli emaneti
ben markafonde markası belırlı şeyler aldım hep koton hotıç... gibi ama bebekte daha acemı çıktım bilmiyorum tam hangı markalar ıyı denıyeyım dedım bı alıp ama yok bizim babanesı ve babası her şeyı aldılar elbıselerıyle takım ayakkabılarımız bıle var bana pek bişey bırakmadılar sağolsunlar bi tek odamız kaldı
kuruyemiş hergün degişimli fındık badem ceviz yiyorum bebişe yaralı diye birer avuç. temizleyici önerin varmı normaldede çok kullanmam kimyasal temizleyicileri daha çok sabun tercihim. böyle gidecek sanırım olsun hamilelikten sonnra kalmasında sorun deil
canım, günlük ortalama bütün halde 4-5 ceviz veya 8 fındık veya 6-7 badem bebek için yeterliymiş. son aylarda biraz daha artırabilirsin. daha fazla yiyorsan bu adetlere biraz düşür, bakalım etki eder mi. bir de yemeklere koyduğun yağı da azalt, yağsız et kullan. bunlar çok sağlıklı olmayan yağlar hem...
sabun kullanıyorsan Dove sabunlarını beğenirdim eskiden ama uzun süredir sabun kullanmıyorum, jel-krem temizliyicileri kullanıyorum, özel marka tercihim yok, bilinen -güvenilir ürünlerden almaya çalışıyorum.
bebe sabunlarından da kullanabilirsin, onlar da doğal oluyor.
bunlara dikkat edersen sivilce problemin azalır. gebelikten sonra hepsi kaybolur, iz kalmamasına dikkat et sadece, uğraşma sivilcelerinle.
kuruyemislerin sayısını dusuruyum en ıyısı ordan baslıyım. Bıde yemeklerı ben yapmıyorum ıs yasak oldugu ıcın ablam yapıo. Bakalım bi sabun alıyım su bazlı nemlendiriciyle takviye yapıyım. Ugrasmamak icin sivilcelerle elimden geleni yapıyorum
ezinecim neden iş yasak başkası yemek yapınca daha lezzetli oluyodur ben eşimin memleketındeyım oyuzden aılemden uzağım yemeklerımı kendım yapıyorum ve hiç severek yemıyorum yaparken kokusu uğraşması dün çorba yaptım daha cesaret edip tadına bakmadım bile ama yapan lsa yerım herhalde yemek yemeği sevmıyorum hiç ve bu halde 7 kıloyu nasıl aldysam
canım benim bebegin esi asagıda ondan dolayı sıkıntılı zamanlar atlattık tedbir amaçlı ablamda kalıyorum yatıyorum is yapamıyorum ondan dolayı
kuruyemislerin sayısını dusuruyum en ıyısı ordan baslıyım. Bıde yemeklerı ben yapmıyorum ıs yasak oldugu ıcın ablam yapıo. Bakalım bi sabun alıyım su bazlı nemlendiriciyle takviye yapıyım. Ugrasmamak icin sivilcelerle elimden geleni yapıyorum
ezinecim neden iş yasak başkası yemek yapınca daha lezzetli oluyodur ben eşimin memleketındeyım oyuzden aılemden uzağım yemeklerımı kendım yapıyorum ve hiç severek yemıyorum yaparken kokusu uğraşması dün çorba yaptım daha cesaret edip tadına bakmadım bile ama yapan lsa yerım herhalde yemek yemeği sevmıyorum hiç ve bu halde 7 kıloyu nasıl aldysam
çok geçmiş olsun canım yat kalkma keyfını çıkar 9 ay yatmaktan hiç bişey olmaz benım hiç yatma şansım yok malesef yatarsam aç kalırımo yuzden bu tarafını düşün belkı de bu yuzden şanslısındır
canım benim bebegin esi asagıda ondan dolayı sıkıntılı zamanlar atlattık tedbir amaçlı ablamda kalıyorum yatıyorum is yapamıyorum ondan dolayı
bir dene bakalım canım. kuruyemişlerim besin değeri çok yüksektir. çok miktarda almadan da faydasını görürsün. elevit gibi gebeliğe özel vitamin de kullanıyorsundur zaten, bebeğin hepsinden fayda görür.
sezin, gebelik öncesinde çok zayıfsan normalden fazla kilo alman doğal. onu dert etme. ben kilolu şekilde hamile kaldım, yediklerime zorunlu olarak dikkat ediyorum. bu yüzden normal kilo aldım. hem yoğun bir çalışma tempom vardı hem de tüm ev işlerimi kendim yaptım. normalde bu şekilde davransam kilo vermem gerekirdi :)
eğer aldığın kilo seni rahatsız ediyorsa, dr a sorarak hafif tempolu yürüyüş ile hareketini artırabilirsin.
valla yatmak iyi guzelde aylardır evimden esimden uzagım eşim en erken 3 haftada yanımıza gelebilio boyle olmakta zor
elevit deilde gynoferon kullanıyorum folik asiti kesmedi doktorum coraspin ve yanında igne kullanıyorum bunlar yetiodur diodum ama kan tahlilinde kansızlık çıktı...bir dene bakalım canım. kuruyemişlerim besin değeri çok yüksektir. çok miktarda almadan da faydasını görürsün. elevit gibi gebeliğe özel vitamin de kullanıyorsundur zaten, bebeğin hepsinden fayda görür.
sezin, gebelik öncesinde çok zayıfsan normalden fazla kilo alman doğal. onu dert etme. ben kilolu şekilde hamile kaldım, yediklerime zorunlu olarak dikkat ediyorum. bu yüzden normal kilo aldım. hem yoğun bir çalışma tempom vardı hem de tüm ev işlerimi kendim yaptım. normalde bu şekilde davransam kilo vermem gerekirdi :)
eğer aldığın kilo seni rahatsız ediyorsa, dr a sorarak hafif tempolu yürüyüş ile hareketini artırabilirsin.
Canim aman dikkat et yinede, yolu yariladik simdide erken dogum olabilirmi onun telesai baslicak.. Yat dinlen ohh miss..
valla yatmak iyi guzelde aylardır evimden esimden uzagım eşim en erken 3 haftada yanımıza gelebilio boyle olmakta zor
eflacım diytisyene gittim 10 gün önce sadece sebze ve meyveyle beslendıgım halde 1 ayda 4 kılo aldım yanı hapur küpür yemek yemedım hiç 55 le hamıle kaldım çok zayıf olmadım hiç bizaman diyetisyen bana gebelık menusu yazdı bakalım uymaya çalışıyorum
onceden takmıyordum bu bebeği çok istemıştım ama rahatsız ediyor bu kılo evet harekestsız kaldım evdeydım hep şimdi biraz biraz daha hareketlıyım ben bu yıl çalışmıyorum onund etkısı oldugu kesın
haklısın canım bırde hamılelık psiikolojısı eşler aranıyor benım eşimde çok yoğun çalışıyor bazen cumartesı pazar bıle yoğun oluyor bugun sabah sadece 12 ye kadar sahilde yuruyus yaptık beraber sonra koşa koşa dukkana gitti bende evde
sıkıntısız tamamlayacaksın inşallah canım. sen dinlenmeye devam et, eşin keşke yanında olsa ama Allah uzun süreli ayrılık vermesin. olumlu düşün. hepsi geçecek, eşinle bebeğinle bir arada güzel günler yaşayacaksınız inş. biraz sabır...
canım, tsh a baktırdın mı? normal miydi o değerin? metabolizman normal çalışıyor mu?
bir de bu ay bebeklerimiz ciddi olarak büyüdüler maşallah. amniyon sıvısı, göğüslerdeki şişlik vs... bir de tuz tüketimini azalt, o da vücutta fazla su tutulmasına neden oluyor. vücudunda daha iyi gözlersin, şişlik- su tutulması mı var, yoksa ciddi bir yağlanma mı var...
bu aylarda ciddi iştah artışı da oluyor. meyvelerin hepsi masum değil canım. ona da dikkat et. muz, incir, kuru meyveler vs kalori değerleri fazla oluyor. salata, bakliyat yemekleri, su oranı yüksek meyvelere ağırlık ver. birazcık da hareket edersen bu ay hızlı kilo artışın durur diye tahmin ediyorum. diyetisyen seni en doğru şekilde yönlendirir zaten.
bu arada 55 kg fazla değilmiş canım. havaların da ısınmasıyla ister istemez terleyerek kiloyu dengede tutmayı kolaylaştıracağız.
sıkıntısız tamamlayacaksın inşallah canım. sen dinlenmeye devam et, eşin keşke yanında olsa ama Allah uzun süreli ayrılık vermesin. olumlu düşün. hepsi geçecek, eşinle bebeğinle bir arada güzel günler yaşayacaksınız inş. biraz sabır...
canım, tsh a baktırdın mı? normal miydi o değerin? metabolizman normal çalışıyor mu?
bir de bu ay bebeklerimiz ciddi olarak büyüdüler maşallah. amniyon sıvısı, göğüslerdeki şişlik vs... bir de tuz tüketimini azalt, o da vücutta fazla su tutulmasına neden oluyor. vücudunda daha iyi gözlersin, şişlik- su tutulması mı var, yoksa ciddi bir yağlanma mı var...
bu aylarda ciddi iştah artışı da oluyor. meyvelerin hepsi masum değil canım. ona da dikkat et. muz, incir, kuru meyveler vs kalori değerleri fazla oluyor. salata, bakliyat yemekleri, su oranı yüksek meyvelere ağırlık ver. birazcık da hareket edersen bu ay hızlı kilo artışın durur diye tahmin ediyorum. diyetisyen seni en doğru şekilde yönlendirir zaten.
bu arada 55 kg fazla değilmiş canım. havaların da ısınmasıyla ister istemez terleyerek kiloyu dengede tutmayı kolaylaştıracağız.
elevit deilde gynoferon kullanıyorum folik asiti kesmedi doktorum coraspin ve yanında igne kullanıyorum bunlar yetiodur diodum ama kan tahlilinde kansızlık çıktı...
erken dogum demedi doktorum çok şükürde en fazla sezeryan olursun dedi inşallah saglıkla zamanında gelsinde hep diyorum normal sezeryan hiç umrumda deil şuan
meyvelerim bile sayılı canım 2 kolestrolum yuksek çıktı ama kendı doktorum normaldır hamılelıkte yukselır dedı ben egelıyım zaten zeytın yağı agırlıkle beslnırdım dıyetısyen tere yağını falan yasakladıkı bana ağır gelır yıyemem bunye sanırrım son 1 haftada 40 gr aldım ılk defa az aldım ama 3 gun sonra bırdaha tartldım + 800 buda 10 gunde 1200 gr edıyobilemıyorum
anladım canım. gramlara çok takılma bence. ben her sabah tartılmaya çalışıyorum, aç karnına. akşam yatarken tartıldığımda çok farklı değerler görüyorumo yüzden sen de sabahları düzenli olarak aç karnına tartıl bence, onları kıyasla.
yediklerine dikkat ettiğin halde kilo almak can sıkıcı oluyor, elbette azar azar alacağız ama hızlı alımda ben de endişe ediyorum. kontrolü bırakma canım. sonrasında daha kontrollü bir şekilde alarak sorunsuz bu süreci atlatırız inş.
yeter ki doğum öncesi sağlığı olumsuz etkilemesin, emzirme döneminde kolayca gidecek kilolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?