2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Korkma tatlim birsey yoktur insaallah..stres yapip dahada üzme kendini ve bebisini persembede sorarsin dr una [/QUOTE]

ya ne biliim huzursuz oldun 1-2 kişiye bahsettim onlarda takibini yap bu ii bişi olmayabilir diince endişelendim ....

bişi yoktur cnm inşallah..benm de ufak ufak ıslanma olabiliyo ama altına kaçırmış gibi olunca deniyo su gelmesi die..

ya böle idrar kaçırması gbydi zaten su gbydi bi baktım öle elbiseyle oturuodum bi ıslaklık hissettim baktım bi damla da koltuk ıslanmış , sonra çamaşırımı değiştrdim ikincide ıslandı 3. de olmadı bişi bend geçti herhalde dedim . bi ebe tanıdık var ona sordum bazen bebek yer değiştiriken meaneye baskı yaparmış ve idrar kaçarmış da benimki idrar gb değil baya su gbydi ...offf kotu bişi olmaz inşlh , allah a emanet bebeişlerimiz ...

Korkma tatlim birsey yoktur insaallah..stres yapip dahada üzme kendini ve bebisini persembede sorarsin dr una

ya ne biliim huzursuz oldun 1-2 kişiye bahsettim onlarda takibini yap bu ii bişi olmayabilir diince endişelendim ....

ya böle idrar kaçırması gbydi zaten su gbydi bi baktım öle elbiseyle oturuodum bi ıslaklık hissettim baktım bi damla da koltuk ıslanmış , sonra çamaşırımı değiştrdim ikincide ıslandı 3. de olmadı bişi bend geçti herhalde dedim . bi ebe tanıdık var ona sordum bazen bebek yer değiştiriken meaneye baskı yaparmış ve idrar kaçarmış da benimki idrar gb değil baya su gbydi ...offf kotu bişi olmaz inşlh , allah a emanet bebeişlerimiz ...[/QUOTE]

Canım suyun gelmesi idrar gibi olmaz istem dışı gelir, aniden, bebek hareketlerini kontrol et, eğer hareketlerde bir azalma-ağrı yada bunun suyun gelmesi gibi düşünüyorsan bir doktora görün için rahat etsin

günaydınlar herkese, hepimize iyi bir hafta geçirmemizi diliyorum. bende de öksürürken hapşırırken gülerken idrar kaçırma var :18: ben de soracam kontrole gidince bakalım ne diyecek

Günaydın cnm temmuzun birinde olacağım hemsireye gec olmaz mi dedim gec değil dedi. Dr ayrıntılı ultrasondan bshsetmedi bu hafta gidecegim dr

Canım suyun gelmesi idrar gibi olmaz istem dışı gelir, aniden, bebek hareketlerini kontrol et, eğer hareketlerde bir azalma-ağrı yada bunun suyun gelmesi gibi düşünüyorsan bir doktora görün için rahat etsin[/QUOTE]

bence bir doktora görün derim atlanacak bir durum değil idrar değilse rahimden gelen bir sıvıdır...

Merhaba arkadaşlar,

Cumartesi gebelik şekerim ölçüldü 50 gr lık yükleme ile 170 çıktı bugün doktorum telefon ile arayacak. Zaten hep şekerden korkuyordum başıma gelecek galiba Var mı başka şeker yüklemesi yapılan? Sizin sonuçlar nasıl doktorlar size ne dedi?

Bugun sağlık ocağına gittim dr beslenmene dikkat et dedi çok zayıf olduğumu söyledi ayima göre Karnım hiç yokmuş ayrıca 46 ya düştüm

canım erken değil mi daha. 50gr şeker yüklemesi 24. ve 28. haftalar arasında yapılıyor???:26:

Kızlar slm başka bir konu da açtım ama doktorum bende fetal eko istedi daha önce yaptıran varmı korktum şimdi bişeydenmi şüphelendi acaba

içinii ferah tut.aklına kötü şeyler getirme. bize de dr umuz 24.hafta şeker yüklemesi yapılacak demişti.

Bende dedim erken değil mi diye? Yok seninkini önce yaptırmak istiyorum dedi şüphelendi sanırım bir şeyden. Aslında abartılacak şekilde kiloda almadım toplamda 6 kilo aldım.

doktorun o şekilde istediyse tamamdır. bence korkmana gerek yok arkadaşım birşey olmaz Allah'ın izniyle. Dermansız derdimiz olmasın yeter. Sonucunun referans aralıklarına baktın mı normal olup olmadığını oradan sende anlayabilirsin.

kızlar gunaydınlar benım dıyetısyen işe yaradı bu hafta sadece 100 gr almışım bunun içinde 35 gr bebeğimin 21 haftalık 6 gunluğuz bebeğim 435 gr bıraz az mı bana az geldi

Canım benimde 159 çıktı şekerim hiç ummuyodum olucanı 100 gr lık yükleme yapılcak çarşamba günü korkuyorum çok

yazyağmuru artık başlamalısınnn canım ama lutfen doktoruna danış bazı yağlar tuylenmeye neden oluyor badem yagı gıbı

yavasdan sanırım bende baslayacam kreme ama daha herhangı bı catlagım yok

çatlağınızın olmasını beklemeyın canım bır anda çatlarsınız ve bunlar kalıcı ben 4. ayımda başladım geç kaldım herhalde dıyordum çunku 3. ayda başlandıgını duymuştum elini çabuk tut canım

ben hiç bir ılaç kullanmadım sadece 3 ayıma kadar folık asıt kullandım sonrakı tahlıllerımde hem aıle hekımım hem de doktorum gerek duymadılar cumartesı yaptrdım bır daha tahlıl bugun öğrenıcem sonucunu ona gore verırı sanırım ama herkes vıtamındır demırdır kan ılacı kullanıyo ben hiç bişey kullanmıyoruum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…