bişi yoktur cnm inşallah..benm de ufak ufak ıslanma olabiliyo ama altına kaçırmış gibi olunca deniyo su gelmesi die..
canım rabbim oglunuzla guzel gunler nasip etsin benimde oglum olacak insallah okurken kendimi zor tuttum :)
Korkma tatlim birsey yoktur insaallah..stres yapip dahada üzme kendini ve bebisini persembede sorarsin dr una
canım o zaman 26. haftan oluyor sanırım.sen en son ne zaman gittin kontrole doktor şu zaman yaptır diye demedimi. ayrıntılıyı başka bir yerde mi yaptırcaksın. doktorunla bi görüş istersen ona göre yaptırırsın
çok üzüldüm yaa inşallah önemli bişi değildir.ablamda da çıkmıştı bişi yapmıyolar sadece yediğine içtiğine dikkat ediyosun..çoğunlukla da hamilelikten soora geçiyo..dikkat etmessen geçmeyebilir ama
ya ne biliim huzursuz oldun 1-2 kişiye bahsettim onlarda takibini yap bu ii bişi olmayabilir diince endişelendim ....
ya böle idrar kaçırması gbydi zaten su gbydi bi baktım öle elbiseyle oturuodum bi ıslaklık hissettim baktım bi damla da koltuk ıslanmış , sonra çamaşırımı değiştrdim ikincide ıslandı 3. de olmadı bişi bend geçti herhalde dedim . bi ebe tanıdık var ona sordum bazen bebek yer değiştiriken meaneye baskı yaparmış ve idrar kaçarmış da benimki idrar gb değil baya su gbydi ...offf kotu bişi olmaz inşlh , allah a emanet bebeişlerimiz ...
Merhaba arkadaşlar,
Cumartesi gebelik şekerim ölçüldü 50 gr lık yükleme ile 170 çıktı bugün doktorum telefon ile arayacak. Zaten hep şekerden korkuyordum başıma gelecek galibaVar mı başka şeker yüklemesi yapılan? Sizin sonuçlar nasıl doktorlar size ne dedi?
canım erken değil mi daha. 50gr şeker yüklemesi 24. ve 28. haftalar arasında yapılıyor???:26:
Merhaba arkadaşlar,
Cumartesi gebelik şekerim ölçüldü 50 gr lık yükleme ile 170 çıktı bugün doktorum telefon ile arayacak. Zaten hep şekerden korkuyordum başıma gelecek galibaVar mı başka şeker yüklemesi yapılan? Sizin sonuçlar nasıl doktorlar size ne dedi?
Bende dedim erken değil mi diye? Yok seninkini önce yaptırmak istiyorum dedi şüphelendi sanırım bir şeyden. Aslında abartılacak şekilde kiloda almadım toplamda 6 kilo aldım.
Canım benimde 159 çıktı şekerim hiç ummuyodum olucanı 100 gr lık yükleme yapılcak çarşamba günü korkuyorum çokMerhaba arkadaşlar,
Kızlar iyi geceler hepinize.. :)
Neredeyse son 1 haftadır çektiğim sağ boşluk ve kasık ağrısı bugün biraz geçti, sadece iğnelenme şeklinde batması devam ediyor.
Bu ağrılardan sonra karnımın altında ilk çatlakların oluştuğunu farkettim.
Krem, yağ vs kullanmıyordum ama artık başlasam iyi olacak.
yavasdan sanırım bende baslayacam kreme ama daha herhangı bı catlagım yok
günaydınnn güzel anneler ve onların güzel bebkleri.. ii haftalar herkese...
ya ben bişey sorcaktm. hafta sonu dr a gittim. Allaha şükür herşey ii. sadece +1 kilo fazladan almışım dr birazck dikkat edersen doğumdan sonra senin için iyi olur dedi. bide vitamin kullanıyordum ben. ona ek demir eksikliği hapı verdi. bide bunlara ek magnezyum la kalsiyum verdi suda eritiliyo. eşimde bunlar çok değil mi nie bukadar çok ilaç içiyosun. tekrar soralım dra da kullanma diyo. sizde kullanıyormsnz? bende takviye diyorum kötü bişey değilki. sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?