2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Canım bende tup bebek tedavisinden dolayı bastan cok kilo aldım. İstahim da yerinde su sıralar. Sen yine iyisin. Pek kilo almamissin.

Aman canım öyle sataşma vallah adam da sinirli olur Allah korusun. Sen haklisin gerçi ama yine de çekinirim ben. Hele birde önünü kesmek...

koyu renk her zaman baskib oluyomus renkli cekinik kaliyomus umarim bizim gozler bu kurala istisna olurda bebidsler renkli olir

Evet canım ya öyle diyorlar. Ama ana baba kahverengi olup da cocuklar mavi gözlü olan tanıdıklarım var. Aileden birilerine çekmiş. İnsallah bizde de öyle olur

İki üç gün önce kaldırımda yürüyorum birtane manyak bir şöför az daha bana çarpıyordu aklim oynadı az daha çocuğu doguracaktim Cnm kaldırımda da yuruyemiycez artık
koyu renk her zaman baskib oluyomus renkli cekinik kaliyomus umarim bizim gozler bu kurala istisna olurda bebidsler renkli olir
Haklısın Cnm benim yigenimin babası mavi gözlü ama yigenimin benim gibi siyah gözlü

Kız belli.olmaz çocuk akrabayada çeker benim eşimin gözleri yeşil vel benimki de siyah bende yeşil r gözlü olsun istiyom eşimin tüm sülalesi yeşil ve mavi gözlü ve sarışın rüyamda kızım mavi gözlü ve sarışındi bu bir işaret mı

Son düzenleme:
benim gözler yeşil eşiminki ela iki taraftada renkli gözler var inşallah bizim oglanda renkli gözlü olur
Allah gönlumuze gore verir insallah
Bizim oğlanda kivircik olacak canim ben baya kivircigim esimde dalgali
Evet canım ya öyle diyorlar. Ama ana baba kahverengi olup da cocuklar mavi gözlü olan tanıdıklarım var. Aileden birilerine çekmiş. İnsallah bizde de öyle olur

Amcamla yengem oyle ikiside kahve olmasina ragmen kuzenlerim mavi ve yesil

kıyamam canım benim kolay deil tabi sabret annesi yavrun için sana iyi gelecek bişeyler yap oyala kendini sen sıkılırsan bebeginde sıkılır biliosun

Evet ezinemm hic kolay degil Öyle özledimki burnumda tütüyo anlatilacak gibi birsey degil...onun icin sabrediyorum zaten kuzum vallaha Yavrumda olmasa iyce bunalima girerdim
Hiç sorma Cnm bende senin gibiyim çok sınırlıyımsebebini bilmiyorum

Niye böyle oluyoruzki zuluuucum ya allahim sabir versin hepimize

Ay zullucum bende rüyamda 2 kez esmer olan küçük amcasina benziyor gördüm isarret mi dersin

büşraaaammmmmmm hep aynı duygulardayız 3 gundur ıyıyım ben daha once dedım ya ben benı çekmem ....çok değiştim bende kendımı tanımıyorum bazen ben normalde böyle yapmam bu kadar tepki vermem . ben aıleme hasret sen kocacına herkesın bır derdi var durur içerisinde

Kızlar bizim kız babaya benziyordu ultrason acaba sonradan degisir mı

canım ayrıntılıda doktor dedıkı kızınızın adını sezen koyun neden dedık bu kadar anneye benzeyen bebek görmdım ben kadın resmen kendını kopyalamış dedı eşim hüsraanlarda eşim sarısın yeşil gözlü ben esmer kahverengı gozlu tabı tenını ve göz rengını doğunca görcez inş. ama en son doktorda da burnu babasıydı aynı eşim de pek keyıflendı görunce ama benım kızımın burnu fındık gıbıydı şimdi babasınınkı olmuş anlamadık nasıl değişti böyle

Ah sezinim ah bende de yeni yeni basladi bu durum hele birde hasretlik varsa iste ozaman cok zor..canimm benimm sende ailene hasretsin demi off off

Benim esimde kızı kendisine benziyo diye bi mutlu bir mutlu sormayın gitsin bana benziyor deyip duruyor belki dolunca degisir diyom değişmez diyo sence degisir mı Cnm

dayan canım herkes bi şekil zorluklar yaşıo inanki ailene sarıl bebeginle ilgilen bak şurda ne kaldıki hazırlıklar derken gelip geçer sonra bebek olunca düşünecek vaktin olmucak sonra bi bakmışsın kocan yanında

Son düzenleme:
Benim esimde kızı kendisine benziyo diye bi mutlu bir mutlu sormayın gitsin bana benziyor deyip duruyor belki dolunca degisir diyom değişmez diyo sence degisir mı Cnm

bilmemki zulum bizdede tam tersı işte ben sureklı anasının kızı dıyıp durdum bazen ultrasn fotolarına bakıyoo ben dıyomkı hiç bakma onlara bana bak yeter zaten bana benzıyoo diyorum sınır oluyoo ama çokda keyıflı oluyoo

Aynen öyle kuzum senin elifcik nasil hareketleri cogaldimi?bi dogsalardi sagliklica oglusumla babasini beklerdik hatta yanina giderdik

anlamadım 2 gune kadar ramazan davulcusu gıbıydı canım tekmeler bı gun dışardaydım butun gun akşamda oyle ogunden sonra kustu bana benı yordun dıye yavaşladı hareketlerı sadce tam altımdan vuruuyo korkuyom sankı orda bacaakları çıkıcak kasıklarımdan da değil altımdan vuruyo sankı çıkıcak gibi sızlatıyo
orayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…