Ben de senin kadar uzun olmasam da 170 im ve 66.6 kilo ile hamile kaldım. Aslında çok daha zayıftım önceden ancak tüp bebek tedavisi sırasında kilo aldım. Şimdi 73.4 kg oldum. Doktorum normal dedi. Gayet iyi gidiyor diyor. Çok da fazla birşey yemiyorum aslında. Tatlı canım hiç istemiyor, varsa yoksa ekşi olsun, limonlu olsun..
Ben de aynen acayip sinirliyim. Çatacak yer arıyorum. Dün trafikte önüme atlayan bir kamyonetle neredeyse kapışacaktım. Adam beni öldürüyordu neredeyse, gidip önünü kestim küfür ettim sinirimi attım. Valla o an gözüm döndü. Aslında yapmamak lazım. Adamın elinde bıçak olsa öldürür adamı. Neden yaptım ben de bilmiyorum, bir an gözüm döndü :))
İşte de sinirliyim. Stres yapıyorum.
koyu renk her zaman baskib oluyomus renkli cekinik kaliyomus umarim bizim gozler bu kurala istisna olurda bebidsler renkli olir
İki üç gün önce kaldırımda yürüyorum birtane manyak bir şöför az daha bana çarpıyorduBen de senin kadar uzun olmasam da 170 im ve 66.6 kilo ile hamile kaldım. Aslında çok daha zayıftım önceden ancak tüp bebek tedavisi sırasında kilo aldım. Şimdi 73.4 kg oldum. Doktorum normal dedi. Gayet iyi gidiyor diyor. Çok da fazla birşey yemiyorum aslında. Tatlı canım hiç istemiyor, varsa yoksa ekşi olsun, limonlu olsun..
Ben de aynen acayip sinirliyim. Çatacak yer arıyorum. Dün trafikte önüme atlayan bir kamyonetle neredeyse kapışacaktım. Adam beni öldürüyordu neredeyse, gidip önünü kestim küfür ettim sinirimi attım. Valla o an gözüm döndü. Aslında yapmamak lazım. Adamın elinde bıçak olsa öldürür adamı. Neden yaptım ben de bilmiyorum, bir an gözüm döndü :))
İşte de sinirliyim. Stres yapıyorum.
Haklısın Cnm benim yigenimin babası mavi gözlü ama yigenimin benim gibi siyah gözlükoyu renk her zaman baskib oluyomus renkli cekinik kaliyomus umarim bizim gozler bu kurala istisna olurda bebidsler renkli olir
Benim de eşim mavi gözlü sarışın, ben esmer koyu kahve.. Çok isterdim bebek renkli olsun ama koyu renk çoğunlukla baskındır.
Tek bildiğim ikimiz de kıvırcık olduğumuzdan bebiş %100 kıvırcık olcak.
Kızlar bizim kız babaya benziyordu ultrason acaba sonradan degisir mı
Allah gönlumuze gore verir insallahbenim gözler yeşil eşiminki ela iki taraftada renkli gözler var inşallah bizim oglanda renkli gözlü olur
Bizim oğlanda kivircik olacak canim ben baya kivircigim esimde dalgaliBenim de eşim mavi gözlü sarışın, ben esmer koyu kahve.. Çok isterdim bebek renkli olsun ama koyu renk çoğunlukla baskındır.
Tek bildiğim ikimiz de kıvırcık olduğumuzdan bebiş %100 kıvırcık olcak.
Evet canım ya öyle diyorlar. Ama ana baba kahverengi olup da cocuklar mavi gözlü olan tanıdıklarım var. Aileden birilerine çekmiş. İnsallah bizde de öyle olur
Bizimkinin de dudaklar filan aynı babası valla.. Kızlar naparsak yapalım babaya benziyor zulucum :)
kıyamam canım benim kolay deil tabi sabret annesi yavrun için sana iyi gelecek bişeyler yap oyala kendini sen sıkılırsan bebeginde sıkılır biliosun
Hiç sorma Cnm bende senin gibiyim çok sınırlıyımsebebini bilmiyorum
İki üç gün önce kaldırımda yürüyorum birtane manyak bir şöför az daha bana çarpıyorduaklim oynadı az daha çocuğu doguracaktim Cnm kaldırımda da yuruyemiycez artık
Haklısın Cnm benim yigenimin babası mavi gözlü ama yigenimin benim gibi siyah gözlü
Kız belli.olmaz çocuk akrabayada çeker benim eşimin gözleri yeşil vel benimki de siyah bende yeşil r gözlü olsun istiyom eşimin tüm sülalesi yeşil ve mavi gözlü ve sarışın rüyamda kızım mavi gözlü ve sarışındi bu bir işaret mı
Nabersiniz kizlarr..benim canim cok sikiliyor ya offf bugün hic iyi degilim sinirlerim tavan yapmis durumda biri dokunsa aglicam cok doluyum ama nedenini bilmiyorum bu nasil bir ruh halidir anlamadim gitti..kocacimida cok özledim amaaan anlicaniz benim bugün hic keyfim yok
Kız benimkininde dudakları aynı babasıBizimkinin de dudaklar filan aynı babası valla.. Kızlar naparsak yapalım babaya benziyor zulucum :)
Ay zullucum bende rüyamda 2 kez esmer olan küçük amcasina benziyor gördüm isarret mi dersin
Kızlar bizim kız babaya benziyordu ultrason acaba sonradan degisir mı
büşraaaammmmmmm hep aynı duygulardayız 3 gundur ıyıyım ben daha once dedım ya ben benı çekmem ....çok değiştim bende kendımı tanımıyorum bazen ben normalde böyle yapmam bu kadar tepki vermem . ben aıleme hasret sen kocacına herkesın bır derdi var durur içerisinde
Ah sezinim ah bende de yeni yeni basladi bu durum hele birde hasretlik varsa iste ozaman cok zor..canimm benimm sende ailene hasretsin demioff off
canım ayrıntılıda doktor dedıkı kızınızın adını sezen koyun neden dedık bu kadar anneye benzeyen bebek görmdım ben kadın resmen kendını kopyalamış dedı eşim hüsraanlardaeşim sarısın yeşil gözlü ben esmer kahverengı gozlu tabı tenını ve göz rengını doğunca görcez inş. ama en son doktorda da burnu babasıydı aynı eşim de pek keyıflendı görunce ama benım kızımın burnu fındık gıbıydı şimdi babasınınkı olmuş anlamadık nasıl değişti böyle
Evet ezinemm hic kolay degilÖyle özledimki burnumda tütüyo anlatilacak gibi birsey degil...onun icin sabrediyorum zaten kuzum vallaha Yavrumda olmasa iyce bunalima girerdim
Niye böyle oluyoruzki zuluuucum yaallahim sabir versin hepimize
evet işte hiç bişey dört dörtlük olmuyor büşram hasretlıkte bı yerden patlatıyoo ınsanı
Benim esimde kızı kendisine benziyo diye bi mutlu bir mutlu sormayın gitsin bana benziyor deyip duruyor belki dolunca degisir diyom değişmez diyo sence degisir mı Cnm
Aynen öyle kuzum senin elifcik nasil hareketleri cogaldimi?bi dogsalardi sagliklica oglusumla babasini beklerdik hatta yanina giderdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?