çok güzeller canım güle güle kullansın prensesinizbabanızla nasıl aranız iyi misiniz?
canım yanma belki ilişki ile ilgilidir ama mide bulantısı yediklerin ile ilgili olmasın canım
Hosbulduk canlar cok sukur bitti gitti
Kizlar bisey sorucam ben camasir suyuyla wc fln yikiyorum bu bizim icin zararlimi acaba :26:
merhaba kızlar nasılsınız??
biraz mahremi bir soru sorcam eğer ayıp olmazsa ama dün gece öldüm resmen... ilk evlilik yıldönümümüzdü dün güzelce süslendim püslendim kebabçımızda iftar yemeğımızı yedik yürüyüşümüzü yaptık eve geldik ve... beraber olduk...
ay bi migde bulantısı bi genital bölgede yanma vardı anlatamam..çok korktum bebişe bişeymi oldu acaba diye..
ama o güzel güzel oynuyo karnımda...eşimede bişey diyemiyorum günümüz zehir olmasın diye
çok fena oldum döndüm oyana buyana bulantıdan yatamadım... sonra uyumuşum sabahda gayet iyiydim hiç bişey olmamış gibi...
sizdede öyle bişey oldumu??
tatlım ben kullanmıyorum çamaşır suyu zaralı die tr de aspirin die bi temizleyici var ben onunla yıkıyorum çamaşır suyundan daha etkiliHosbulduk canlar cok sukur bitti gitti
Kizlar bisey sorucam ben camasir suyuyla wc fln yikiyorum bu bizim icin zararlimi acaba :26:
dün sahurda duygusal bir barışma anı yaşandı :2::2::2: bunları verdı banaaa gece gezmeye küs gitmiştik dün dükkanda bayılmış orda konuşuldu tabı ben bunu duyunca içim cızzzzzz etti neyse 12 de geldik ben bugun sahurunu hazırlayıvereyım dedım mutfaga gittim 2 gibi arkamdan geldi hazırlama yarın tutmucam dedı bugun ıyı değildim ara vercem bı gun dedı çok üzüldüm o ansonra bunları arabadan getırdı geldı almış verdı işte o annnnnnnnnnnn eeeeeee gerisi bıze kalsın adlecimmmmm
öncelikle evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım nice seneleremerhaba kızlar nasılsınız??
biraz mahremi bir soru sorcam eğer ayıp olmazsa ama dün gece öldüm resmen... ilk evlilik yıldönümümüzdü dün güzelce süslendim püslendim kebabçımızda iftar yemeğımızı yedik yürüyüşümüzü yaptık eve geldik ve... beraber olduk...
ay bi migde bulantısı bi genital bölgede yanma vardı anlatamam..çok korktum bebişe bişeymi oldu acaba diye..
ama o güzel güzel oynuyo karnımda...eşimede bişey diyemiyorum günümüz zehir olmasın diye
çok fena oldum döndüm oyana buyana bulantıdan yatamadım... sonra uyumuşum sabahda gayet iyiydim hiç bişey olmamış gibi...
sizdede öyle bişey oldumu??
dün sahurda duygusal bir barışma anı yaşandı :2::2::2: bunları verdı banaaa gece gezmeye küs gitmiştik dün dükkanda bayılmış orda konuşuldu tabı ben bunu duyunca içim cızzzzzz etti neyse 12 de geldik ben bugun sahurunu hazırlayıvereyım dedım mutfaga gittim 2 gibi arkamdan geldi hazırlama yarın tutmucam dedı bugun ıyı değildim ara vercem bı gun dedı çok üzüldüm o ansonra bunları arabadan getırdı geldı almış verdı işte o annnnnnnnnnnn eeeeeee gerisi bıze kalsın adlecimmmmm
Hmmm sen de tam gaz devam anlaşıldı
aman Allah bozmasın canım boşa üzmeyin birbirinizi yaa birinize bişey olsa yine en çok siz üzülürsünüz. yalnız kocan çok akıllıca davranıp direkt kızını oynamış geri tepmiceğni iyi biliyo
kızz adımı adile yaptın çıktın hee
çok tatlılar canımmm Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsinndün kızımın babası bunları almışşş
Tamam cnm bana 50 mg seker yuklemesı yapılcak doktor ac yada tok dıye bısey demedı ama ben yınede ac karnına gıdıcem ne olur ne olmaz...
kız senın nickin neden öyle yaaaaaaaaa nuriiiiiii bı garip gelıyo okurken
yok yok ADİLE ye devame kızzzzzzz ben sana adile diyommmm yakışıyo bence ha adige ha adileama istemezsen adıge derim sinir stress oruç üstüste gldı üzüldüm bende çok ama gene yanaşmadım işt ebunlarıda alınca gözyaşlarıma engel olamadım ınadım bende çok ya neyse sonu guzeel bitti
öncelikle evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım nice senelere
canım benim de öyle oldu bi defa merak etme bişey yoktur
yok yok ADİLE ye devam
inatsın hakkaten yaa ben dayanamıyorumdün de dedim ya küslüğün en güzel yani barışmak işte
ya sorma canım asıl adım Nurgül ama almanyada iş arkadaşlarım ismimi söylerken zorlanıyorlardı Nuri demeye başladılar nicknameim oldu Nuri böyle sanal ortamdada erkek sanıyorlar bazen cevap bile vermiyorlar...:/ haklılarda ama değiştiremiyorumda mecbur yeni hesap açmam gerekiyor ama onada üşeniyorum bakalım....dedim ben onlara erkek isimle hitap ediyosunuz haberiniz olsun ama kısaltılmış şirinleştirilmiş isimlerin sonu hep i ile bitiyor almanyada....nurgiii olmadı koydular nurii :)
KIZ ADİLECİĞİMçok ınattım eskıden ama artık kocama ınat yapamıyordum gidiverirdim hemen kolunun altına barışırdım sırnaşırdım ama hamıleleıkte eskı huyum geri geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?