2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
çok güzeller canım güle güle kullansın prensesiniz babanızla nasıl aranız iyi misiniz?

dün sahurda duygusal bir barışma anı yaşandı :2::2::2: bunları verdı banaaa gece gezmeye küs gitmiştik dün dükkanda bayılmış orda konuşuldu tabı ben bunu duyunca içim cızzzzzz etti neyse 12 de geldik ben bugun sahurunu hazırlayıvereyım dedım mutfaga gittim 2 gibi arkamdan geldi hazırlama yarın tutmucam dedı bugun ıyı değildim ara vercem bı gun dedı çok üzüldüm o an sonra bunları arabadan getırdı geldı almış verdı işte o annnnnnnnnnnn eeeeeee gerisi bıze kalsın adlecimmmmm

canım yanma belki ilişki ile ilgilidir ama mide bulantısı yediklerin ile ilgili olmasın canım

evet olabilir canım çünkü bugün hiç yanma yok ama bulantı ara ara tekrarliyo dün geceki kadar şiddetli olmasada...kesin yediğimdendir...çok yedim dün bide üstüne beraber olunca....öhömm

ya insan aslında nedenini az çok biliyor veya tahmin ediyor yinede ay bişeymi oldu bebeğime bişey olacakmı diye panikliyo Anne duygsu heralde....çok sağol canım cevabın için

kız senın nickin neden öyle yaaaaaaaaa nuriiiiiii bı garip gelıyo okurken

Hosbulduk canlar cok sukur bitti gitti

Kizlar bisey sorucam ben camasir suyuyla wc fln yikiyorum bu bizim icin zararlimi acaba :26:
tatlım ben kullanmıyorum çamaşır suyu zaralı die tr de aspirin die bi temizleyici var ben onunla yıkıyorum çamaşır suyundan daha etkili

Hmmm sen de tam gaz devam anlaşıldı
aman Allah bozmasın canım boşa üzmeyin birbirinizi yaa birinize bişey olsa yine en çok siz üzülürsünüz. yalnız kocan çok akıllıca davranıp direkt kızını oynamış geri tepmiceğni iyi biliyo
kızz adımı adile yaptın çıktın hee

öncelikle evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım nice senelere
canım benim de öyle oldu bi defa merak etme bişey yoktur

Oh iyi hadi ne guzel barismissiniz eşinle. Cok sevindim.

e kızzzzzzz ben sana adile diyommmm yakışıyo bence ha adige ha adile ama istemezsen adıge derim sinir stress oruç üstüste gldı üzüldüm bende çok ama gene yanaşmadım işt ebunlarıda alınca gözyaşlarıma engel olamadım ınadım bende çok ya neyse sonu guzeel bitti

Tamam cnm bana 50 mg seker yuklemesı yapılcak doktor ac yada tok dıye bısey demedı ama ben yınede ac karnına gıdıcem ne olur ne olmaz...

Ben de dün yaptırdım şeker testimi (50 mg)
bana hafif bi kahvaltı yapıp gel dediler. bir bardak şekerli su içirdiler. 1 saat otur, gezme dediler, sonra bir kere kan aldılar.

kız senın nickin neden öyle yaaaaaaaaa nuriiiiiii bı garip gelıyo okurken

ya sorma canım asıl adım Nurgül ama almanyada iş arkadaşlarım ismimi söylerken zorlanıyorlardı Nuri demeye başladılar nicknameim oldu Nuri böyle sanal ortamdada erkek sanıyorlar bazen cevap bile vermiyorlar...:/ haklılarda ama değiştiremiyorumda mecbur yeni hesap açmam gerekiyor ama onada üşeniyorum bakalım....dedim ben onlara erkek isimle hitap ediyosunuz haberiniz olsun ama kısaltılmış şirinleştirilmiş isimlerin sonu hep i ile bitiyor almanyada....nurgiii olmadı koydular nurii :)

Allah daim etsin mutluluğunuzu kuzum

kızlar ben hastanemi değiştircem ank da dr onerisi olan arkadaş lar.ben 29 mayıs hastanesine gidiyorum özel güya ama sekreter karıya çok sinirlendim..zaten tirodim yüksek çıkmış

yok yok ADİLE ye devam
inatsın hakkaten yaa ben dayanamıyorum dün de dedim ya küslüğün en güzel yani barışmak işte

öncelikle evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım nice senelere
canım benim de öyle oldu bi defa merak etme bişey yoktur

çok teşekkürler canım benim hepimize nice mutlu seneler kocişlerimizle inşallah :)

Sağol canım evet ben biraz panik yaptım ama şimdi rahatladım çok şükür :)

yok yok ADİLE ye devam
inatsın hakkaten yaa ben dayanamıyorum dün de dedim ya küslüğün en güzel yani barışmak işte

KIZ ADİLECİĞİM çok ınattım eskıden ama artık kocama ınat yapamıyordum gidiverirdim hemen kolunun altına barışırdım sırnaşırdım ama hamıleleıkte eskı huyum geri geldi

ay çok hoşmuşşşşşşşş hikayesı ısmının nuriiciğim boşver kalsın böyle

şaka gıbı yarım gunluk temızlıgım 11 de kadın geldı şimdi de gitti anlamadım ben bu işte

KIZ ADİLECİĞİM çok ınattım eskıden ama artık kocama ınat yapamıyordum gidiverirdim hemen kolunun altına barışırdım sırnaşırdım ama hamıleleıkte eskı huyum geri geldi

aman doğurunca geri gitsin kızın da sana çekerse o adamın vay haline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…