• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kizlar yine geldimm yaw:10:böyle cok hamileyi görünce mutlu oluyorumm:52:bide simdiki kalabaligi görünce cok hosuma gidiyo:46:..hep bakip cikiyorum size:53:..keske bende aranizda olabilseydimmm..bu ortamda olmayi cok isterdimm.malesef 5 hamileligim oldu tam 6 bebek kaybettimmm..inslalah sizler hamilesiniz belki dua edersiniz hamilelerin duasi kabul olur derlerrr..kan pihtilasmasindan hep kaybediyorumm.rabbimden sifa istiyorum heppp benimde olur insalalhhhh:6:

allah isteyen herkese sağlıkla sıhatle nasip etsin inşallah .herşeyin bir zamanı vardır sen iste yeterki allah göünülden isteneni geri çevirmezmiş seninde kollarını doldursun inşallah :16:

kizlar yine geldimm yaw:10:böyle cok hamileyi görünce mutlu oluyorumm:52:bide simdiki kalabaligi görünce cok hosuma gidiyo:46:..hep bakip cikiyorum size:53:..keske bende aranizda olabilseydimmm..bu ortamda olmayi cok isterdimm.malesef 5 hamileligim oldu tam 6 bebek kaybettimmm..inslalah sizler hamilesiniz belki dua edersiniz hamilelerin duasi kabul olur derlerrr..kan pihtilasmasindan hep kaybediyorumm.rabbimden sifa istiyorum heppp benimde olur insalalhhhh:6:

Allah gönlünün muradını versin. Canım benim eşim ben uyurken üstüme 7 kez meryem suresini okumuş bi deneseniz?

Canım Rabbim sanada nasip etsin inşaAllah.Dualarımızı kabul etsin Rabbim canım.Tez zamanda evladına kavuşursun inşaAllah.

Amin canım inşaAllah.Ağzından bal damlıyor:)
Canım bir şey soracağım.Özel hastanede mi 87 tl para ödedin tahlillere?Yani muayene ücreti hariç tahlillere falan para isterlerse kanuni değil mi?Soruyorumki bende gittiğimde şunu bunu yaptıralım derlerse ek ücret isterlerse vermeyeyim.

aynen verilmemesi gerekiyormuş bende acelem vardı işe yetişeceğim diye faturada istemeden hemen işimi hallettim allah tan maaş kartımdan çektirdim ödemeyi elimde bi kanıtım var. Bu pazartesi gittiğimde faturamı soracağım vermezlersede gerekeni yapacağım bende

aynen verilmemesi gerekiyormuş bende acelem vardı işe yetişeceğim diye faturada istemeden hemen işimi hallettim allah tan maaş kartımdan çektirdim ödemeyi elimde bi kanıtım var. Bu pazartesi gittiğimde faturamı soracağım vermezlersede gerekeni yapacağım bende

Canım bu bilgi çok iyi oldu.Perşembe gittiğimde benden muayene ücreti zaten alacaklar.Birde kan tahlili yapalım falan derler büyük ihtimal.Vermeyeyim ek ücret.
Gerçi benim doktorum kan tahliliğini sağlık ocağında yaptır bedava yaptırırsın diyen bir doktor:)Diğer doktor hastanenin ortağı,başlarda ona gidiyordum.Durduk yere tahlil falan istiyordu.Bir gün tahlil sonuçlarımı gösterecektim o ortak olan doktor izinliymiş,şimdiki doktoruma göstermiştim.Senden bu tahlil niye istendiki boşu boşuna demişti:) O an işte hayallerimin doktoru bu kadın dedim:1::1::1:

Slipp çıktısını alacağım canım zaten özellikle ben böyle durumlarda karttan ödeme yaparım. Sonuçta hastaneen çekildi ödeme fatura ortada yok kesilen tutara karşılık kendisini aklasın artık hastane özellikle konuşacağım bu konuyuda bakalım ne diyecekler

hadi bakalım :))) bekliyoruz haberlerini. ben de arayıp şikayet edicem. iki kere olunca dikkate alınır belki :)))

İyi dilekelrin için çok teşekkürler. Dediğin doğru henüz hissedilmiyor ama aramızda öle geyik olsun diye çevirdik konu Daha çok küçükler. İnşallah o evrelere de geliriz. Tecrübeli olarak önerilerin olursa hepsine açığız :)
inşallah o heyecanları da yaşarsınız, bunun sohbeti bile çok güzel :) pıt pıt duydukça paylaşacağınız günleri görürsünüz inşallah.
bol bol dinlenin arkadaşlar, ilk 3 ay bebeğin tutunması için çok önemli, bitki çaylarından uzak durun özellikle adaçayı ve sinemaki. tansiyonunuzu ve kilonuzu takip edin. son 3 ay daha fazla kilo alıyorsunuz ilk aylardan itibaren kilonuza dikkat etmeniz daha iyi olacaktır. haftada 2 defa balık, 2 defa kırmızı et tüketin bebeğin gelişimi ve kilosu için gerçekten farkediyor. gün aşırı yumurta ve hergün 1 bardak süt. eğer bunlar tüketilmezse doktor ilaç vermek durumunda kalabilir, doğal yolla almak daha iyi olacaktır. demir değerleriniz düşük çıkacak bir süre sonra ister istemez düşüyor. vücudun demiri depolaması için kırmızı et ve yeşil yapraklı sebzeleri kalsiyum içeren gıdalarla almayın.
çin takvimi, rus takvimi, aşerme, karın şekli vs. bunların hiç biri cinsiyet tahmininde işe yaramıyor, inanmamanızı öneririm :) bizim grupta bir çok anne bebeğinin cinsiyetini hiseetmişti ya da rüyasında görmüştü.
inşallah mümkün olduğunca az bulantı, az baş ağrısı, az yorgunlukla atlatın ve ekim ayına dek rahat haftalar geçirin :)

Aslında düşündüğün zaman bursa da tam techizatlı 2 hastane var zübeyde hanım ve jimer hastanesi. Zübeyde de bırak 5 10 kişi aynı odada kalamyı yanına refakatçı bile alınmıyor. Yalnızsın . Ebeler ilgileniyorlar seninle. tabiki hepimiz kendi imkanlarımıza göre hastane seçip oraya gidiyoruz bu durum ap ayrı . allah korusun tehlikeli yada aksi bir durumda tüm özel hastanelerde zübeydeye sevk ediyor. Bilgin olsun. Daha öncesinde çok araştırdım.
bursalı arkadaşlarım yeni doğan bakım ünitesi bahar hastanesindede var hem fiyatlarda çok ucuk değil..

Canlarım Rabbim hepimize sağ salim güzel sorunsuz bir gebelik nasip etsin ve bebeklerimizi kucağımıza güzelce alalım inşallah...

ben 5 hafta 5 günlük gebeyim dünden beri hafif hafif mide bulantılarım başladı...İnanın çalışan brii olduğum için çok korkuyorum çünkü yine kuzenim 10 haftalık hamile aşeriyor kusuyor midesi hiçbir şey almıyor...Sizde de aynı belşrtiler var mı ? Paylaşırsanız sevinirim...

saolunn allah razi olsun kizlarrrr...:6:

rabbimde hepinizin yawrusunu inslalahh kucaginiza saglikli ve hayirli bi sekilde almanizi nasip etsin insallahhhhhh:16::16::16:

inşallah o heyecanları da yaşarsınız, bunun sohbeti bile çok güzel :) pıt pıt duydukça paylaşacağınız günleri görürsünüz inşallah.
bol bol dinlenin arkadaşlar, ilk 3 ay bebeğin tutunması için çok önemli, bitki çaylarından uzak durun özellikle adaçayı ve sinemaki. tansiyonunuzu ve kilonuzu takip edin. son 3 ay daha fazla kilo alıyorsunuz ilk aylardan itibaren kilonuza dikkat etmeniz daha iyi olacaktır. haftada 2 defa balık, 2 defa kırmızı et tüketin bebeğin gelişimi ve kilosu için gerçekten farkediyor. gün aşırı yumurta ve hergün 1 bardak süt. eğer bunlar tüketilmezse doktor ilaç vermek durumunda kalabilir, doğal yolla almak daha iyi olacaktır. demir değerleriniz düşük çıkacak bir süre sonra ister istemez düşüyor. vücudun demiri depolaması için kırmızı et ve yeşil yapraklı sebzeleri kalsiyum içeren gıdalarla almayın.
çin takvimi, rus takvimi, aşerme, karın şekli vs. bunların hiç biri cinsiyet tahmininde işe yaramıyor, inanmamanızı öneririm :) bizim grupta bir çok anne bebeğinin cinsiyetini hiseetmişti ya da rüyasında görmüştü.
inşallah mümkün olduğunca az bulantı, az baş ağrısı, az yorgunlukla atlatın ve ekim ayına dek rahat haftalar geçirin :)

Güzel dilekleriniz ve verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler..

Ben gece rüyamda erkek bebiş gördüm benim oğluşumdu rüyamda :))

kızlar nasılsınız iimisiniz...
yaaa bu ne yaaa geçmişi okumaktan bu güne gelemedim en iyisi slm yazayım sonra geçmişe dalaym dedimm:52::52::52::52:

Back
X