doğru valla, ya dısarda unutsaydım....... ama b12 vitamin eksikliğinden olabilrmiş unutkanlık.. hemn bi çarasine bakmak lazım....Günaydın canımmm amannnn sakın bulantım yok diye üzülme aksine sevin inan sandığın kadar endişelenilecek birşey değil. Berbat ötesii. minik mercimekelr için dayanıyoruz.
Yaşılılık değilde bence fazla dalma başka yerlereiyi bari evde unutmuşsun en azından ya dışarıda unutsaydın kaybolsaydı
![]()
canım bende de 1 haftadır falan farettiğim baya ileri düzeyde bir unutkamlık var 2 saniye önce karar verdiğim şeyi yapamıyorum , unutuyorum :s sanırım b12 vitamin etksilkiği mevvcut bizde , b12 içeren besinler almalıyız , mesela ceviz muz gbbir de ben dün ilk aşermemi yaşamış bulunmaktayım , gündüz işyerinde burnuma karpuz kokusu geldi unutmay a çalıştım ama yok sonra eşime soledim oda arkadaşıyla kollektif çalışarak akşama bi baktık kapıda karpuz , walla bi lezzetli geldiki sormayın
![]()
aynen ben de öyleyim cnm ya,patron bana diyo ki,bana yapacağım şu işi hatırlatsana diyo... ama neeerdeeeeeee... ben ondan önce unutuyom.. not alıyorum,bazen not almayı unutuyorum,, bi iş yaparken ardından ötekini yapayım diyorum ama dk. geçmeden unutuyorum..,
bol bol muz ceviz yiyelim o zaaman normalde pek yemezdim ama yesem iyi olcak...
benim de cnm şalgam çekiyo sürekli,sabah aç karnına bile içesim geliyo.......