2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

tetanoz dedin mi akan sular duruyo nuarinim yavv, napcam bende bilmiyorum ama yaptırırsamda ıspartaya gidince düşünüyorum :26:
banada hep kız olcak gibi gelirdi, içimden ilk geçen isim Nehir'di ama onuda eşimin abisi düşünüyomuş ilk bebeklerinde, son anda erkek olunca öylece kalakalmış. Yine bebiş düşünüyolar o yüsden koyamam diyodum. bu kezde bizim bebiş erkek çıktı

canım tahlillerinde veya kansızlık durumunda herhangi bi sorun çıkmış mıydı ?

bende gitmeye üşeniyorum öyle eriniyorum ki dışarı çıkmaya
sanırım oyle olucak kızıma suanda hıc bı ısmı yakıstıramıyorum :) Aslında bı ısım bulmayı ve bebegımı ısmıyle hıtap ederek sevmeyı cok ıstıyorum ama bulamıyorum.:)

dediğin gibi sanki hiçbir isim yakışmayacak gibi geliyor

sezinimmmm Eylül ismini çok severim ama iki isim düşünüyosan Elif Ecem kulağa daha hoş geliyo bence
bende oğluşumun ismini Ayaz koyucam inşallahhh, o günler bi gelsin de hayırlısıysa kavuşalım

canımcım ayaz ismini erkekte bende düşünmüştüm sevdiğim bir isi aslında 2 ısım düşünmüyordum ama eşim elif istiyor bende yanına birşeyler bulayım istedim aslında eylulde doğum olsaydı eylül olucaktı

sanırım oyle olucak kızıma suanda hıc bı ısmı yakıstıramıyorum :) Aslında bı ısım bulmayı ve bebegımı ısmıyle hıtap ederek sevmeyı cok ıstıyorum ama bulamıyorum.:)

vaktımız var daha kızlr ozaman kadar bulursunuz isim ama yawştan yawaştan ismiyle şimdiden hitap etmek kulak dolgunlu olması alıştırıyor ınsan

Kızlar tetanoz aşısından cok korkuyordum agrır falan dıye ama hıc bır problem olmadı çok şükür bugun 4. gün. İnşallah vurunacaklarda da ağrı sızı olmaz.

anladım canım, elif ece bi arkadaşımında koyduğu isimdi, bende hafiften bi aşinalıkta var hoş gelmesi konusunda. ondan da olabilir :)

Kızlar tetanoz aşısından cok korkuyordum agrır falan dıye ama hıc bır problem olmadı çok şükür bugun 4. gün. İnşallah vurunacaklarda da ağrı sızı olmaz.
ayy geçmiş olsun canım yaa, bende yan etkilerinden korkuyordum biraz rahatladı içim. senin kaçıncı haftan ?
ALLAH'IN izniyle prensesimizin adı Derin Nehir olucak
maşallah, Allah size bağışlasın ismiyle yaşasın inşallah..

kizlarrrrr benimde bi oglusummmm oluyomus allahin izniyle sag salim elimize almayi nasip etsin mevlam herkesin gonlunden geceni tatdirsin ins

aaayyyy aynen ya. herkes bi isim söylüyo hepsine bi kulp takıyorum. daha önce o isimde tanıdığım kişilerle özdeşleştiriyorum. yok o olmaz bu olmaz, o güzel değil bu güzel değil diyorum etrafımdakileride sinir ediyorum. ama anlatamıyorum kimseye. aslında çok güzel isimler söylüyolar ama yakıştıramıyorum.. yine dökemedim içimdekileri ama bilmiyorum. aslında ırmak, nehir, eylül,elif, selin, başak gibi isimleri beğeniyorum ama onları koymam gibi geliyo soğuk geliyo isimler. of bak yine anlatamadım içimdekileri:)

kizlarrrrr benimde bi oglusummmm oluyomus allahin izniyle sag salim elimize almayi nasip etsin mevlam herkesin gonlunden geceni tatdirsin ins
hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin, hepimiz sağlıcakla kavuşalım inşallah..
Sen kaçıncı haftandasın ?

magnezyum ve calsiyum eksikliğinde oluyor eğer ilaç kullanmıyorsan bi kan tahlili yaptrmalısın
magenzyuma başlamıştım yeni ama çok dikkatli kullanmıyordum. dr. magnezyumu 2 ye çıkart günde dedi... o şekilde içicem artık,ve bol bol süt yoğurt tüketicem...

b12 ve magnezyumum çok düşük çıktı

sen de de kasık ağrısı şikayetleri oluyomuydu canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…