- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
bende ozaman giderim artık sezin61 arkadaş yaptırmış aç karına gitmiş ya birde biz bu tetenoz aşısını ne yapacaz
ben hala isim bulmadım
canım benim oğlumun hala ismi yok ne koyacağımıda bilmiyorum hep kız isimleri düşünürdüm
canım tahlillerinde veya kansızlık durumunda herhangi bi sorun çıkmış mıydı ?Kızlar merhaba ben bu hafta doktora kontrolüme gittiğimde şeker yüklemesini yazdı.
Genelde 24-28. haftalarda şeker yüklemesi yapılıyo.
Ancak benim doktorum bu hafta içi yaptır dedi.
Şimdi ben 21+6 (22.gebelik haftası) 'dayım.
Önümüzdeki pazartesi 23. haftam olucak ben o zaman yaptırmayı düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz bu duruma ???
bende sendenim herhalde doğuma kadarda böyle gider
canım tahlillerinde veya kansızlık durumunda herhangi bi sorun çıkmış mıydı ?
bende gitmeye üşeniyorum öyle eriniyorum ki dışarı çıkmayatetanoz dedin mi akan sular duruyo nuarinim yavv, napcam bende bilmiyorum ama yaptırırsamda ıspartaya gidince düşünüyorum :26:
banada hep kız olcak gibi gelirdi, içimden ilk geçen isim Nehir'di ama onuda eşimin abisi düşünüyomuş ilk bebeklerinde, son anda erkek olunca öylece kalakalmış. Yine bebiş düşünüyolar o yüsden koyamam diyodum. bu kezde bizim bebiş erkek çıktı
sanırım oyle olucak kızıma suanda hıc bı ısmı yakıstıramıyorum :) Aslında bı ısım bulmayı ve bebegımı ısmıyle hıtap ederek sevmeyı cok ıstıyorum ama bulamıyorum.:)
anladım canım, bazen tahlillerde ufak bi sorun çıksa bile şeker yüklemesini öne alabiliyolarmış o yüzden olabilir mi diye düşünmüştüm :)Yok canım daha önceki tahlillerim normal çıkmıştı hep.
sezinimmmm Eylül ismini çok severim ama iki isim düşünüyosan Elif Ecem kulağa daha hoş geliyo bence
bende oğluşumun ismini Ayaz koyucam inşallahhh, o günler bi gelsin de hayırlısıysa kavuşalım
sanırım oyle olucak kızıma suanda hıc bı ısmı yakıstıramıyorum :) Aslında bı ısım bulmayı ve bebegımı ısmıyle hıtap ederek sevmeyı cok ıstıyorum ama bulamıyorum.:)
arkadaşlar bebklerımıze ne ısımlerını koyucağımızı paylaşalım mı ?
ALLAH'IN izniyle prensesimizin adı Derin Nehir olucak
anladım canım, elif ece bi arkadaşımında koyduğu isimdi, bende hafiften bi aşinalıkta var hoş gelmesi konusunda. ondan da olabilir :)canımcım ayaz ismini erkekte bende düşünmüştüm sevdiğim bir isi aslında 2 ısım düşünmüyordum ama eşim elif istiyor bende yanına birşeyler bulayım istedim aslında eylulde doğum olsaydı eylül olucaktı
ayy geçmiş olsun canım yaa, bende yan etkilerinden korkuyordum biraz rahatladı içim. senin kaçıncı haftan ?Kızlar tetanoz aşısından cok korkuyordum agrır falan dıye ama hıc bır problem olmadı çok şükür bugun 4. gün. İnşallah vurunacaklarda da ağrı sızı olmaz.
maşallah, Allah size bağışlasın ismiyle yaşasın inşallah..ALLAH'IN izniyle prensesimizin adı Derin Nehir olucak
hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin, hepimiz sağlıcakla kavuşalım inşallah..kizlarrrrr benimde bi oglusummmm oluyomus allahin izniyle sag salim elimize almayi nasip etsin mevlam herkesin gonlunden geceni tatdirsin ins
magenzyuma başlamıştım yeni ama çok dikkatli kullanmıyordum. dr. magnezyumu 2 ye çıkart günde dedi... o şekilde içicem artık,ve bol bol süt yoğurt tüketicem...magnezyum ve calsiyum eksikliğinde oluyor eğer ilaç kullanmıyorsan bi kan tahlili yaptrmalısın
b12 ve magnezyumum çok düşük çıktı
merhaba canim vallah ayni sorun bendede var kilo aldiniz mi
hiç sanmıyorum. yarın kontrole gidince tartılıcam. doktorun tartısı dışında tartılmıyorum :) belki 1 kilo falana almışımdır. kilo almayınca doktor kızar mı acaba?
kizlarrrrr benimde bi oglusummmm oluyomus allahin izniyle sag salim elimize almayi nasip etsin mevlam herkesin gonlunden geceni tatdirsin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?