valla bugün eşim dr da çıkınca hemen gs stor a götürdü alış veriş yapmaya ufaklıga gs'li zıbın tk. önlük filan bişeyler aldı kızda olsa oğlanda olsa giydircekmiş![]()
ben de koyu gs liyim..eşimde memleketi olan antalyasporlu..tabi gs hastane çıkışı almıştım doruk a..ama çok tatlı oluyorlar ya...aldıor eşine içinde kalmasın..
Özlemini bizimle giderirsin sende elimizden geldiğince bizde yardımcı oluruz sana![]()
çoookk saol canım benim..iyiki sizler varsınız..ben aynı zamanda 2010 ekim annesiyim ya..orada da o kadar sağlam dostluklarım oldu ki umarım burdada aynı heyecanı ve samimiyeti paylaşırız birbirimizle..ama senin bu lafınla böyle de olacağı şüphesiz..
aynen canm hayırlısını dileyelim Rabbimden neylerse güzel eyler demişler dimi ama?? bu arada eşin ne iş yapıyo canm
amin canım..eşim doktor canım..antalyadaydık..oradayken teklif aldı.hayalindeki işti..yeni bir bilim dalı var burda..o ekipte aynı zamanda..güzel ülkemde böyle şeylere bütçe ayrılmış olunsaydı bizim de taşınmamıza gerek kalmazdı belki