egelgeçcim senin şu hamilelik kilolarınla ilgili bi hesabın var ya önceki sayfalarda, çok tuttum ben onuİlk okuduğumda gülmekten öldüm, akıllı kadınsın vesselam. Önünde saygıyla eğiliyorum
![]()
ben zaten 20.haftaya kadar nerdeyse hıc kılo almayıp 30.haftaya kadar 10 kılo almıs bırıyım:):):)
ılk zamanlar yıyemedıgım ne varsaa sımdı fazla fazla yıyesım var
noırmalde de yemek yemeyı severdım ama bukadr ıstahlı degıldım:):):):)
bazı şeylerin önüne geçilmiyor, doğumdan sonra veririz inşallah moralleri yüksek tutmak lazım, arkadaşım facete birşey yazmıştı geçenler de aklıma o geldi "kendimi ararken olmaktan korktuğum yerdeyim, buzdolabının önündeyim"
kızlar ben geldim.........kızımı gördüm biraz çok bekledik tam bize geldi sıra doğuma çıktı 10 dakikada geldi sordum sekretere doğdu senden sonra yine var dedi....kızım 1510 gr 37 cm 29+5 sata göre ultrasyona göre 30+1 çıktı gayet iyi dedi...ayakları kocaman dedi bende dedim benim ayaklarım çok küçük 36 giyiyorum eşiminde ayakalrı küçük bilmiyorum kime benziyorsa dedi elleri ayaklarını gösterdi ama daha dönmemiş dedi bende zaten çok sık idrara çıkıyorum bazen gidiyorum oturup oturup kalıyorum boşa gidiyorum dedim baskı yapıyor dedi fazla ayakta kalma masa başında oturuyorum zaten bazen çok tekmeliyor kasıklarımı...maşallah 7.ayındasın 6 kilo almşsın dedi...77 yle başladım 83 kiloyum...ama kilolu hamile kaldım ya...38.haftaya kadar dönmezse sezeryan dedi..ne kadar meraklılar sezeryan yapmaya....raporunu da gel ağustosun 1.inde veririz dedi...ben bayrama kadar çalışmayı düşünüyorum dedim tamam dedi...rapor için 1 ağustosta gidecem ama 31+5 oluyorum farketmez dedi 1-2 gün....12 ağustosta diğer randevum...benden bu kadar...çok şükür iyiyiz....herkese tşk ederim.....
hoşgeldiniz :) maşallah melekcim herşey yolunda çok şükür, Rabbim tamamına erdirsin inşallah izne de çıkınca artık meleğinle güzel günler sizi bekler :)