• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlarrrr yeni yeni adaylar gelmiş 2 günde yavv ne güzel :))Allah kucağımıza almayı nasip eder inş :)

son adet tarihim 17 kasım. 7 haftalık hamileyim.. bebeğimi ve kalp atışını bugün duydum:nazar::nazar::nazar::nazar: bebeğimin muhtemelen doğum tarihi 1 eylül 2013 topiğe eklerseniz sevinirm.:49::49::nazar::nazar::nazar:

hayırlı olsun canım bende artık kalp atışı duymak istiyorum
benim sat 26 kasım bu gün 6+4 haftalık doğumda 2 eylül görünüyo senin geç döllenmi mi olmuş bişey dedi mi doktor ?

kızlar merhabaaa,
acele etmiş pazartesi olan randevuma dün gitmiştim hatırlarsanız ve kalp atışının olmadığını mutlaka olması gerekirdi dedi ümidi kesme ama hazırla kendini demişti. yine dayanamadım bugün yine gittim. Akşam gece çok dua ettim Allahım nolur bebeğime can ver dedim hayırlısıyla kalbi atsın dedim ve bugün bi gittim kalbi atıyor. Çok mutlu oldum ohh be. o yüzden randevularınıza erken gitmeyin rahat olun olucak olan olucak ben erken gittim kalbi çalışmıyor durmuş olabilir dedi doktor çok kötü bir gece geçirdim.

o kadar sevindim ki anlatamam dün yazdıklarına çok üzülmüştüm , bu günlerde çok duygusalım zaten herşeye ağlayasım var
şimdi de sevinçten ağlıcam nerdeyse
allahım herkese nasip etsin inşallah

Kizlar merhaba bnm cnm acaiiiip tatli istiyo bazi anlar dayanamiyorum heran tatli yemek istiyorum tatli bisey bulamadgm zaman kasik kasik recel yiyorum normalmi bukdri yaa ama vallahi elimde deil uykuda bile ruyamda tatli goruyorm kafayi yicem gecn gece esim saat 1de bana tatli bulmaya cikti o derece dayanamiyorm yaa

merhaba kızlar eylül annesi olmak düşüncesi bile çok güzeldi, Allah tamamına erdirmeyi de nasip eder birgün inşallah.bugün hastaneye gittim ve kanda değerim düşmüş 34.4 iken 23.24 olmuş demekki nasip değilmiş hayırlısı diyorum Allahtan, sizlerede Allah tamamına erdirsin diyorum. benim için de durmak yok yola devam, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum yolunuz hep aydınlık olsun sevgiyle ve bebişlerinizle kalın:3:

vakti saati gelmeyince olmuyo herhalde
ben artık öyle düşünüyorum
allah sabırlar versin canım
kendine iyi bak

kızlar ya bazen bu formu okumak insana cok iyi geliyo ama kötü haberleri okuyuncada cok üzülüyorum ve acaaba benimde öyle olur mu diyorum :( kan degeri düşen arkadas varmıs :( cok üzüldüm bende dıs gebeliik geçirmiştim ve dıs gebelikte deger düzgün artmaz hatta düşer suan bende stres içinde keseyi bekliyorum :( benim pzt günü kan 57 carsamba 155 cıkmıstı degerim ve doktor olagan gebelik şimdilik demişti bi doktor arkadasım var ona sordum deger bir kez cıktı ama bundan sonra düşme olur mu diye olmaz dedi ama içim rahat değil acaba tekrar betama baktırsam mı

Arkadaşlar bende hep bir korku var Allah korusun bir aksilik oalcak diye, o nedenle hiç bu türlü bebek eşyalarına bakamıyorum.:15:
Kendimi bazen bakarken yakalıyorum hemen kapatıyorum erkenden heveslenmeyim diye...
Size de böyle oluyor mu ?:26:

Aynı şey bende se var canım ilk gebelikte normal sanırım bu kadar endişe bende hep dua ediyorum allah ım sen bebeklerimizi koru die :(

Kizlar merhaba bnm cnm acaiiiip tatli istiyo bazi anlar dayanamiyorum heran tatli yemek istiyorum tatli bisey bulamadgm zaman kasik kasik recel yiyorum normalmi bukdri yaa ama vallahi elimde deil uykuda bile ruyamda tatli goruyorm kafayi yicem gecn gece esim saat 1de bana tatli bulmaya cikti o derece dayanamiyorm yaa

ben çok sık acıkıyorum devamlı bişeyler atıştırmama rağmmen resmen karnım gurulduyo
tatlı tuzlu hiç fark etmiyo
2 ay önce 61 kilo olan ben şu an 68 kiloyum
sigarayı bırakmanın etkisi de var tabi

Benimde turşu istiyor bu ara pek yemezdim ama insan hamileyken neye ihtiyaçı varsa onu istermiş senki benim de tuza varmış diyorum :))

kızlar merhabaaa,
acele etmiş pazartesi olan randevuma dün gitmiştim hatırlarsanız ve kalp atışının olmadığını mutlaka olması gerekirdi dedi ümidi kesme ama hazırla kendini demişti. yine dayanamadım bugün yine gittim. Akşam gece çok dua ettim Allahım nolur bebeğime can ver dedim hayırlısıyla kalbi atsın dedim ve bugün bi gittim kalbi atıyor. Çok mutlu oldum ohh be. o yüzden randevularınıza erken gitmeyin rahat olun olucak olan olucak ben erken gittim kalbi çalışmıyor durmuş olabilir dedi doktor çok kötü bir gece geçirdim.

ayyyy hadi gözün aydın çok sevindim valla bal umutsuz olmana gerek yokmuş rabbim başka korku yaşatmasın.

Benimde turşu istiyor bu ara pek yemezdim ama insan hamileyken neye ihtiyaçı varsa onu istermiş senki benim de tuza varmış diyorum :))

ben çok sık acıkıyorum devamlı bişeyler atıştırmama rağmmen resmen karnım gurulduyo
tatlı tuzlu hiç fark etmiyo
2 ay önce 61 kilo olan ben şu an 68 kiloyum
sigarayı bırakmanın etkisi de var tabi

valla bende genelde tuzlu ve ekşi şeyler istiyorum.
Elim pek tatlıya gitmiyor ki ben tam bir nutella canavarıyımdır :))

canım öyle düşünme, tuz gebelikte hiç iyi bişey değil.azaltmak gerekiyor hatta
tabi turşu konusu gebelerin zayıf noktası benim de canım acayip ekşi çekiyor turşu da iyi gider ama çok abartmamak lazım
bol bol su günde 2 lt mutlaka unutma

canım öyle düşünme, tuz gebelikte hiç iyi bişey değil.azaltmak gerekiyor hatta
tabi turşu konusu gebelerin zayıf noktası benim de canım acayip ekşi çekiyor turşu da iyi gider ama çok abartmamak lazım
bol bol su günde 2 lt mutlaka unutma

Valla doğru diyosun canım. Bende dizginliyim kendimi tursuda zaten pek su içimiyorum :s

Huh huuuuuuuu :24: Kızlar bugün kontrole gittim doktor herşey normal dedi 5,5 haftalık dedi yani buradaki takvimle aynı gidiyor.Keseyi gördük yine sadece ama çıplak gözle bile fark ettim boyutu artmış geçen hafta 4,5 mm iken 12,5 mm olmuş ama bebiş yok henüz göstermedi kendini :5: Benim gibi olup(aynı hafta) bebişini görebilen oldu mu? 15 gün sonra gel bebeği görelim hem de kalp atışını duyalım dedi :49:...Ama ben o kadar gün nasıl bekleyeceğim bilmiyorum :50:

Yok mu arkadaşlar bu aylar da sadece kese değil de bebişi de gören?Merak ettim sadece ben de mi var birşey acaba diye düşünüyorum?!:31:

Huh huuuuuuuu :24: Kızlar bugün kontrole gittim doktor herşey normal dedi 5,5 haftalık dedi yani buradaki takvimle aynı gidiyor.Keseyi gördük yine sadece ama çıplak gözle bile fark ettim boyutu artmış geçen hafta 4,5 mm iken 12,5 mm olmuş ama bebiş yok henüz göstermedi kendini :5: Benim gibi olup(aynı hafta) bebişini görebilen oldu mu? 15 gün sonra gel bebeği görelim hem de kalp atışını duyalım dedi :49:...Ama ben o kadar gün nasıl bekleyeceğim bilmiyorum :50:

Sende benim gibi canım bend dün gittim senin gibi geçen hafta 5. 8 di bu hafta 13 mm olmuş ama bebeği göremedimi çok üzüldüm :( bende 10 gün sonra gitcem allah büyüktür inşallah evlatlarımiza kavuşucaz pozitif olmakta fayda var :16:

Sende benim gibi canım bend dün gittim senin gibi geçen hafta 5. 8 di bu hafta 13 mm olmuş ama bebeği göremedimi çok üzüldüm :( bende 10 gün sonra gitcem allah büyüktür inşallah evlatlarımiza kavuşucaz pozitif olmakta fayda var :16:
İnş canım benim bir an önce görmek kalp atışlarını duymak hatta tekmelerini hissetmek istiyorum :16: Bi görsen 9 da gideceğiz hastahaneye sabah 6 da uyandım nasıl kıramp giriyor karnıma heyecandan duramadım bir de gittik hastaneye bir sıra var iki saat sıra gelmedi bekleyene kadar kalpten boylayacaktım öbür alemi valla :1: :1:

Yaa oyle boyle degil cildiriyorm tatli diye sabah kahvaltida bile tatli yiyorm dusunun halimi korkuyorm ama bi taraftanda tutamyrm kendimi ayrica bel ve kasik agrilarm muthis artti iki dk ayakta duramiyom ama tatli istegim disinda digerleri pek umrumda degil

Back
X