bende bugün kayınvalidemle gittim önce ilk aşımızı olduk sağlık ocağında sonrada bebeğime oda baktık çok güzel şeyler var ama çok pahalı yaa bizde bunu beğendik ama bakalım daha gezicezCandy | Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası
büyüyen yatak şifonyer ve dolabı 1950 ye bırakttı daha bişeyler yaparız dedi bakın bakalım beğencek misiniz
walla canım bu da çok güzel..tabi güzellik kalite yanında bir de fiyat çok önemli..çünkü bebişlerimizin bir sürü ihtiyacı var..hepsini dengede tutup bişeyler alıcaz artık..sen izmirdesin sanırım canım..ben de istanbuldayım..masko var burada mobilyacıların olduğu bir yer..biz de oraya gidicez bakmaya yarın ama bilmiyorum nasıl fiyatlar çıkacak karşımıza..ben beyaz düşünüyorum..allah nasip ederse 2. çocukta da kullanırım diye..İnşallah öncelikle Allah bu bebişimi kucağıma almayı nasip etsin..hepimize nasip etsin inş.
en önemli konu bu organik olacak wee nin kine baktım bende internetten
organik yazınca hemen wee çıkıyo
ama bizimkiler eczacıya ben söylerim sana şu iyiymiş diye aldığımda
hahahahahahahaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kız ne gitmesi ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy[/QUOTEevt canım ya sorma dünyalar benim oldu doktorsa eşim bi yandan ben bi yandan defalarca sorduk ayol çok istiyodum kızım olsun diye ne yalan söyleyeyim allah herkesin gönlüne göre versin inşallah senin canım 2 erkekmiydi yoksam 2 kızmıydı benim dün bebişi gördüm ya bide kafasını bana doğru çevirdiki sorma hayırdır anne inanmıyomusun yoksa diye onun için hala etkisindeyim tatlişim.......
Benim ikinci de oğlan....
Olur canimmm valla takipteyimmm
O arkadas da uni baby i biliyor
Wee yi ilk defa duydum
Ben huggies'in yenidoğan ıslak mendilini kullandım.Oğluş büyüyünce başka çeşidine terfi ettik.
evet canım ben izmirdeyim bizim burdada maskoya benzer karabağlar var bide kısıkköy biz karabagları gezdik sonrada kısıkköye gidicez aslında bende önce beyaz düşündüö ama napayım kız çocuklarına böyel cicili bicili şeyler var içimde artık ikinciyi 3-5 seneye düşünüyorum o zamana oo :)sanada yarın için kolay gelsin
bu arada benim kolum maşallah hiç ağrımıyo aşıdan sonra:)
Olur canimmm valla takipteyimmm
O arkadas da uni baby i biliyor
Wee yi ilk defa duydum
ayyy canım inşallah dediğin gibi olur.birden nasıl benzettiysem işte:)))dert oldu:))ama herkes senin gibi diyor.çok değişir diyor bakalım:))Şeker bebeğin doğduktan sonra bile o kadar çok ve öyle hızla değişecek ki, sen bile şaşıracaksın.Bir an kayınvalidenin kopyası olacak, bir anda senin fotokopin olacak.Sonra bir bakacaksın ayynı babası...
Bizim Ege ilk doğduğunda ayyynı kayınvalidemdi.Eyvah dedim, o derece yani..Sonra kaşı gözü teyzemin oğlunun bebekliğine benzemeye başladı, ne alaka dedim....
Benim eşim aynı annesine benzer, ben de babamın bayan versiyonuyumdur.Ama Ege nasıl becerdiyse şu anda ne bana benziyor, ne babasına...Bize benzemeden dedesi ve babaannesine nasıl benzeyebildi anlayamadım...Daha da değişir ama,biliyorum......
.
Eki Görüntüle 701903 Eki Görüntüle 701902
kızlar bu iki ürün arasında kaldım.acaba diyorum bu kadar pahalı bişey yerine baston pusetlerden mi alsam ona da karar vermiş değilim.sizin hiç fikriniz var mı araştırdınız mı???
canim ilk basta ikizdi ama biri yok olduderya senin ikizmiydi bebekler ondan mı öyle dedi acaba hemşire
ben de 20. haftada toplamda 4-5 kilo civarı aldım dr biraz çok buldu
Canim simdi neleer neler cikmis yeni dogdugundan itibaren kullanilabilenleri cikmis.bi de ilk bi kac ay zaten pusette tasinir sonra da kis olunca fazla gerek kalmaz mi acaba arabaya diye dusunuyorum iste bilemedim...tatlım baston busetler bildiğim kadarıyla 6 aydan sonra kullanılabiliyor bebek oturmya başlayınca yani çünkü yatırılmıyor arkaya doğru
bende bugün kayınvalidemle gittim önce ilk aşımızı olduk sağlık ocağında sonrada bebeğime oda baktık çok güzel şeyler var ama çok pahalı yaa bizde bunu beğendik ama bakalım daha gezicezCandy | Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası
büyüyen yatak şifonyer ve dolabı 1950 ye bırakttı daha bişeyler yaparız dedi bakın bakalım beğencek misiniz
tatlım baston busetler bildiğim kadarıyla 6 aydan sonra kullanılabiliyor bebek oturmya başlayınca yani çünkü yatırılmıyor arkaya doğru
Eki Görüntüle 701903 Eki Görüntüle 701902
kızlar bu iki ürün arasında kaldım.acaba diyorum bu kadar pahalı bişey yerine baston pusetlerden mi alsam ona da karar vermiş değilim.sizin hiç fikriniz var mı araştırdınız mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?