2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bu da çok şirin:) pembiş pembiş,tam kkız odası.kızlar için süslü püslü çok güzel şeyler var.erkeklerinki hep sade yoksa kendim gibi kokoş şeyler alırdım

evet canım ben izmirdeyim bizim burdada maskoya benzer karabağlar var bide kısıkköy biz karabagları gezdik sonrada kısıkköye gidicez aslında bende önce beyaz düşündüö ama napayım kız çocuklarına böyel cicili bicili şeyler var içimde artık ikinciyi 3-5 seneye düşünüyorum o zamana oo :)sanada yarın için kolay gelsin

bu arada benim kolum maşallah hiç ağrımıyo aşıdan sonra:)

Bır sorum var arkadaslar dun ayak bılegım sısınce bugun kalp damar cerrahısıne gorundum daha oncedevarıs amelıyatı olmustum zaten yenıden hortlamıs gebelıkle( cıft taraflı doppler cektırmemı ıstedı dr uma soramadım henuz ama sızce bır zararı olurmu bebege

benim ev eşyalarım da beyaz.. o yüzden beyaz düşündüm..artık pembeli halı,avize,cibinlik falan odayı renklendiricem Allah nasip ederse..aslında pembeli takımlar benim de hoşuma gidiyor ama eşimde beyaz olsun dedi..ortak öyle karar verdik..

bu arada aşı vurulduğum gün benimde hiç ağrım sızım olmadı..ama 2. ve 3. gün biraz ağrı kolumu kaldıramama sorunu yaşadım..ama geçti hepsi çok şükür..geçmeyen ne var ki zaten..seni korkutmayayım da böyle olcak diye bir kural yok yani..belki de hiç ağrın olmaz inş.

ayy yatak odaları bile alınmışşşşşş. eyvaaaah 4 tane body ile bebegim dımdızlakk

ben belki haftaya TR ye gidecegim. kocam sanki süpriz bilet alacakmış gibi bir his var içimde
bende o zaman hastane çıkışı vs almayı düşünüyorum. kendime bişeyler alırım yaz geliyor çok sıcak olacakmış. tayt + tunik + spor ayakkabı ile geçirmeyi düşünüyorum bütün yazı.

göbegim hiiiiiiiiiiiiiç büyümüyor kızlarrr
3. ayda neyse hala aynı
bir anda mı büyüyecek ne olacak anlamadım

ayyy canım inşallah dediğin gibi olur.birden nasıl benzettiysem işte:)))dert oldu:))ama herkes senin gibi diyor.çok değişir diyor bakalım:))

ne güzeell oda takımı alanlar olmuş.demontenin modelini ben de düşünüyorum aslında çünkü park yatak 300tl civarı e bi o kadar da dolap ya da şifonyere verilecek o kadar vermişken 1000 tl verip adı belli oda takımı mı alsam çok kafam karışık.ama benim evimde yer sıkıntısı var hadi o bir şekilde hallolur da park yatak çok pratik odadan odaya taşıyorsun diyorlarr daha karar veremedim....

kısslar bende oda almayı düşünüyorum sayılır çilekten baby flower büyüyen beşik fakat avrupa standartlrna göre sallanmıyo.eşim takms durumda odaya illa kı alınacak.park yatak alırım bı de dıo.napsm kı sallanmadn bebek büyür mü ki?

kızlar bu iki ürün arasında kaldım.acaba diyorum bu kadar pahalı bişey yerine baston pusetlerden mi alsam ona da karar vermiş değilim.sizin hiç fikriniz var mı araştırdınız mı???

derya senin ikizmiydi bebekler ondan mı öyle dedi acaba hemşire

ben de 20. haftada toplamda 4-5 kilo civarı aldım dr biraz çok buldu
canim ilk basta ikizdi ama biri yok oldu kilo almis halim 52 boyum da 168 falan zayif gorunuyorum yanii belki ondan bisey demiyor ben de bilemedim ki...

tatlım baston busetler bildiğim kadarıyla 6 aydan sonra kullanılabiliyor bebek oturmya başlayınca yani çünkü yatırılmıyor arkaya doğru
Canim simdi neleer neler cikmis yeni dogdugundan itibaren kullanilabilenleri cikmis.bi de ilk bi kac ay zaten pusette tasinir sonra da kis olunca fazla gerek kalmaz mi acaba arabaya diye dusunuyorum iste bilemedim...

Selammmmmm kızlar nasilsinizzz kızım bugün çok hareketli nedense ayyyyy çok güzel yaaaaa 46:

ayy çok güzelmiş canım ben çok beğendim hem kullanışlı hem şık ve güzell

tatlım baston busetler bildiğim kadarıyla 6 aydan sonra kullanılabiliyor bebek oturmya başlayınca yani çünkü yatırılmıyor arkaya doğru

bizde şuan araştırma içindeyiz
ama eklediklerinin fonksiyonu çok yüksek ve güzel arabalar
bastonlar 6.aydan sonra kullanılıyor diye biliyorum..

canım bu modellerin markasını ve modelini de yazabilir misin?ben de araştırıyorum da.merak ettim bunları da.çok güzel bebek arabaları var.çok fonksiyonlu...ben de tam bilemiyorum o kadar kullanılıyo mu o özellikler.ama insan özeniyo işte bebeğim için en iyiysi olsun,varsın cebim yansın diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…