kızlar yaaa benim ayaklarımda ayak bileklerimde şişlik var bugün çok kötü görünüyor
Canim ilki quinny buzz ikincisi chicco i move ben quinnyi bizzat kullananlardan dinledim cok memnunlar chiccoyu internetten buldum yakindan gorme sansim olmadi onu da bi goruyum hemen karar vericem.ilki 1500 ikincisi 1000 tl civari araba koltugu (pusetler) hariccanım bu modellerin markasını ve modelini de yazabilir misin?ben de araştırıyorum da.merak ettim bunları da.çok güzel bebek arabaları var.çok fonksiyonlu...ben de tam bilemiyorum o kadar kullanılıyo mu o özellikler.ama insan özeniyo iştebebeğim için en iyiysi olsun,varsın cebim yansın diyorum :)
ne güzeell oda takımı alanlar olmuş.demontenin modelini ben de düşünüyorum aslında çünkü park yatak 300tl civarı e bi o kadar da dolap ya da şifonyere verilecek o kadar vermişken 1000 tl verip adı belli oda takımı mı alsam çok kafam karışık.ama benim evimde yer sıkıntısı var hadi o bir şekilde hallolur da park yatak çok pratik odadan odaya taşıyorsun diyorlarr daha karar veremedim....
kızlar yaaa benim ayaklarımda ayak bileklerimde şişlik var bugün çok kötü görünüyor
Eki Görüntüle 702088 Eki Görüntüle 702089 Eki Görüntüle 702090 Eki Görüntüle 702091 Eki Görüntüle 702092 Eki Görüntüle 702093
kızlar ancak eve gelebildim oğluşumun odasının resimleri burada
Eki Görüntüle 702088 Eki Görüntüle 702089 Eki Görüntüle 702090 Eki Görüntüle 702091 Eki Görüntüle 702092 Eki Görüntüle 702093
Canim ilki quinny buzz ikincisi chicco i move ben quinnyi bizzat kullananlardan dinledim cok memnunlar chiccoyu internetten buldum yakindan gorme sansim olmadi onu da bi goruyum hemen karar vericem.ilki 1500 ikincisi 1000 tl civari araba koltugu (pusetler) haric
:) o elbiseyle , babaya hitaben alınmış msj verici zıbına bayıldım :) işte o elbisenin büyügünden diktirt kendine:) ana kız giyersiniz:)
ay geçmiş olsun kusmak çok fena ben 9 ay 10 gün kustum ama başka hastalıgım vardı benim . doktorun verdiği haplar yapıo olmasın tok karna dene . bide geceleri iç . ay Allah kolaylık versin
tecrübeli anneler yardım edin karnım bir kaç gündür taş gibi sert ve kasıklarım ağrıyor normal mi bilemedim ya benim gibi olan var mı
Birde doymuyorum arkadas ya. Yemek oncesi su iciyorum bol bol midem dolsun diye ama yok. Yiyorum daha sofrayi kaldirirken gene yiyorum. Yok mu bunun caresi :S
Benim ikinci de oğlan....
Ben huggies'in yenidoğan ıslak mendilini kullandım.Oğluş büyüyünce başka çeşidine terfi ettik.
anam yerim ben senin oğluşunu oyyyyyyyyyyy canım benim prensim allah hayırlısı ile kurtarsın elimize almayı nasip etsin inşallah............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?