2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canim ilki quinny buzz ikincisi chicco i move ben quinnyi bizzat kullananlardan dinledim cok memnunlar chiccoyu internetten buldum yakindan gorme sansim olmadi onu da bi goruyum hemen karar vericem.ilki 1500 ikincisi 1000 tl civari araba koltugu (pusetler) haric

canım biz internetten araştırma yaparken park yataklardan 130 tlye görmüştük dedeis de oda benden olsun dedi aslında ilk zaman yatak odasında yatırmak için onu kullanacağım inşallah.. ama yatağına ve odasına alışması için ilerleyen zamanlarda oda yardımcı olur diye düşündümm.

kızlar yaaa benim ayaklarımda ayak bileklerimde şişlik var bugün çok kötü görünüyor

canım geçmiş olsun bol bol dinlendir ayaklarını benimde çok olmuştu geçen haftalarda demlenmiş çayı süz içine çok azda tuz at soğuyana kadar beklet sonrada çok az havaya dikip uzan bende işe yaradı ama istersen ayaklarına bol kremle masajda yapabilirsin oda iyi geliyor..

çoook teşekkürler teyzeleri :)) bebişlerimiz sağlıkla doğsunlar inşallah daha neler neler alınır onlara kitaplık odaya dahil değildi bu arada evlenirken almıştım 3 katını temizledim bebişime bakım rafı yaptım onu da

anam ne zaman açılcak bu pasiflik şeysi?? bilen var mı? pasif olunca kaç gün yada kaç saat sürüyor?

i move 360 derece dönenlerden, ama dönüş mekanizması sık sık tutukluk yapıyormuş kızlar, satıcı hiç tavsiye etmedi hep şikayet geliyormuş. biz concord neo aldık, 2013 olanı, umarım memnun kalırız. çok araştırdık bu arada, 3 tekerlekli olanlarda denge problemi oluyormuş, devrilme vb.

Son düzenleme:
tecrübeli anneler yardım edin karnım bir kaç gündür taş gibi sert ve kasıklarım ağrıyor normal mi bilemedim ya benim gibi olan var mı

zaten bulantımı arttırır diye vitamin falan içmiyorum kullandığım tek ilaç dramamine diye bir mide ilacı bulantılarım için bende de reflü başlangıcı vardı sanırım ondan geçmiyor bulantı kusmalarım ben de doğuma kadar böyle gideceğim galiba yaa neyse bebişim sağlıklı olsun da ben dayanırım Allahın izniyle

tecrübeli anneler yardım edin karnım bir kaç gündür taş gibi sert ve kasıklarım ağrıyor normal mi bilemedim ya benim gibi olan var mı

Kargalardan once uyanan deli hatun olarak gene forumun basindayim kendimi forum açıcı ilan ediyorum. Bugununde kurdelesini kesiyorum

Arkadasim benimde tam tersi karnimda bir yumusama var anlamlandiramadigim. Sanki hamile degilmisim gibi sanki gece uyurken kizim kacmis gitmis gibi. Hangimzinki normal bilemedim.

Birde doymuyorum arkadas ya. Yemek oncesi su iciyorum bol bol midem dolsun diye ama yok. Yiyorum daha sofrayi kaldirirken gene yiyorum. Yok mu bunun caresi :S

günaydın kızlar..........dün ayrıntılı ultrasona girdik kızımla,maşallah herşey çok güzel çıktı,fırıldak kızım yerinde durmadı bi..4 hafta sonra şeker yüklemesi olacakmış inşlh...bu arada ben çok kötü grip oldum yaaaa,geçmişi çok okuyamıycam,inşlh hepiniz iyisinizdir canlarım...

Birde doymuyorum arkadas ya. Yemek oncesi su iciyorum bol bol midem dolsun diye ama yok. Yiyorum daha sofrayi kaldirirken gene yiyorum. Yok mu bunun caresi :S

yavrimo yemekten hemen önce su içme
midedeki asidi yok ediyomuş ve hazımsızlığa yol açıyormuş
en az 15 dk önce içmen ve yemek arasında su içmemen gerekli
bende de reflü var ve mide yanmalarım felaket çoğaldı

Günaydınnnnnnnn günaydınnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnn

en güzellll eylül anneleri veeeeeeeeee minnak bebişleri :)

hepiniziiiiiiiiiii kucaklıyorummmmmm muahh muahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…