• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

İnş canım benim bir an önce görmek kalp atışlarını duymak hatta tekmelerini hissetmek istiyorum :16: Bi görsen 9 da gideceğiz hastahaneye sabah 6 da uyandım nasıl kıramp giriyor karnıma heyecandan duramadım bir de gittik hastaneye bir sıra var iki saat sıra gelmedi bekleyene kadar kalpten boylayacaktım öbür alemi valla :1: :1:

çok iyi anliyorum tatlım bende hastaneye girecegim gün sabahi yapamiyorum kalbim gub gub inşallah dediğin gibi allah tekmeleri hisseetmeyi nasip eder bi heyecan hiç bişeye benzemiyor yaw :16: rabbim herkese nasip etsin inşallah :49:

Kizlar merhaba bnm cnm acaiiiip tatli istiyo bazi anlar dayanamiyorum heran tatli yemek istiyorum tatli bisey bulamadgm zaman kasik kasik recel yiyorum normalmi bukdri yaa ama vallahi elimde deil uykuda bile ruyamda tatli goruyorm kafayi yicem gecn gece esim saat 1de bana tatli bulmaya cikti o derece dayanamiyorm yaa

bende tatlıdan ziyade tuzlu şeyler yemek istiyorum domates bolca tuzla ekmekle yemek gibi ya da turşu keskin şeyler olacak onların haricinde diğer yediğim şeyler genelde isteyerek yemiyorum.bu arada ye tatlıyı doğur hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi ata sözü gerçek mi acaba :))):9:

Kizlar merhaba bnm cnm acaiiiip tatli istiyo bazi anlar dayanamiyorum heran tatli yemek istiyorum tatli bisey bulamadgm zaman kasik kasik recel yiyorum normalmi bukdri yaa ama vallahi elimde deil uykuda bile ruyamda tatli goruyorm kafayi yicem gecn gece esim saat 1de bana tatli bulmaya cikti o derece dayanamiyorm yaa

ya hiçbişey yiyemiyorum kızlar çok midem bulanıyor. hiç istifra etmedim ama sürekli bulantı halindeyim. sabah kalkıyorum bulantı akşam yatıyorum bulantı...

bende tam tersi, peynir zeytine sarmış durumdayım. :56: normal yemek yiyemiyorum 4 gündür. sürekli tuzlu şeyler. ne tuz iyi bişey nede tatlı.... tatlı olunca hamilelik şekeri artıyormuş tehlikeli diye biliyorum. ilerde şeker hastalıgına ceviriyormuş ve bebektede şeker cıkabiliyormuş. çok emin olmamakla birlikte böyle birşey kalmış aklımda bakmak lazım.

yağ, salça, sogan, hele hele sarmısak görmeye bile dayanamıyorum. soyup soyup limon yiyorum. midem delinmese bari haha :9: :9: offf zaman geçmiyor...

bendede degisikk..surekli su iciyorum yemek yiyemiyorumm yogur sut bal ceviz yiyorum genellikle..meyvede kahvaltimi iyice ediyorum...ama yemek yiyemiyorumm...canim bir eksi bir tatli cekiyor anlamadim gittti..:1::1::1::1::1:ama en zevklisi esimee su canim cekti demek bazi seyleri bulamiyor cildiriyor hosuma gitmiyor degil aglattigi gunlere saysin:52::52::52::52::52::52::52:

bende öle bulantı vs hala yok ama benim de sıksık başım ağrıyor :14: hele dün akşam resmen kafamı duvarlara vuracaktım :53: sizde de varmı baş ağrısı bide böle açık kahve bal rengi gibi bi akıntım var dünden beri :26: normal mi ki ?? inşallh herşey yolunda gider de hepimiz aylar sonra bebişlerimize az kaldı sonunda kucağımıza alacağız dedğimiz zamanlar gelir:31::49: inşallah:nazar:

kızlar ya bazen bu formu okumak insana cok iyi geliyo ama kötü haberleri okuyuncada cok üzülüyorum ve acaaba benimde öyle olur mu diyorum :( kan degeri düşen arkadas varmıs :( cok üzüldüm bende dıs gebeliik geçirmiştim ve dıs gebelikte deger düzgün artmaz hatta düşer suan bende stres içinde keseyi bekliyorum :( benim pzt günü kan 57 carsamba 155 cıkmıstı degerim ve doktor olagan gebelik şimdilik demişti bi doktor arkadasım var ona sordum deger bir kez cıktı ama bundan sonra düşme olur mu diye olmaz dedi ama içim rahat değil acaba tekrar betama baktırsam mı

o arkadaş benim cnm:17: üzülme, Allah başa vermesin tabiki, zamanımı bekliyorum bende. benim sana nacizhane tavsiyem içini kemireceğine git baktır artışını izle rahat ol, rahat olman demek bebeğininde sana rahat tutunması demektir, Allah tamamına erdirsin hepinizinkini

vakti saati gelmeyince olmuyo herhalde
ben artık öyle düşünüyorum
allah sabırlar versin canım
kendine iyi bak
olmuyo olmuyo, Allah biliyor işte

canım üzülme bundan önce bende haziranda aynı şeyleri yaşadım ümidini kaybetme sende meleğine kavuşrsun birgün inşallah...
en yakın zamanda, takipçiniz olayım peşinizden inşallah :1:

üzüldüm canım..
zamanını bekliyordur meleğin..ve inşallah yakındır zamanı..
rabbimden umudunu kesme..
herşey onun "ol" demesine bakar..
inşallah cnm Allah hasret bırakmasın, hayırlısı herşey ondan

canım üzüldüm valla:31:
Allah tez zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inş

amin cnm aminn çok tşkr ederim

ya hiçbişey yiyemiyorum kızlar çok midem bulanıyor. hiç istifra etmedim ama sürekli bulantı halindeyim. sabah kalkıyorum bulantı akşam yatıyorum bulantı...

bende tam tersi, peynir zeytine sarmış durumdayım. :56: normal yemek yiyemiyorum 4 gündür. sürekli tuzlu şeyler. ne tuz iyi bişey nede tatlı.... tatlı olunca hamilelik şekeri artıyormuş tehlikeli diye biliyorum. ilerde şeker hastalıgına ceviriyormuş ve bebektede şeker cıkabiliyormuş. çok emin olmamakla birlikte böyle birşey kalmış aklımda bakmak lazım.

yağ, salça, sogan, hele hele sarmısak görmeye bile dayanamıyorum. soyup soyup limon yiyorum. midem delinmese bari haha :9: :9: offf zaman geçmiyor...

tatlim senin bu bulantilarin diger hislerin ne zaman basladi 7 haftaliksin herhalde 5 haftalikken varmiydi bunlar ozaman bisey hissettinmi????
benim hic bi sorunum yokda olucak diye korkuyorum ondan sordum oncesinde varmiydi veya sonradanmi basladi diye

tatlim senin bu bulantilarin diger hislerin ne zaman basladi 7 haftaliksin herhalde 5 haftalikken varmiydi bunlar ozaman bisey hissettinmi????
benim hic bi sorunum yokda olucak diye korkuyorum ondan sordum oncesinde varmiydi veya sonradanmi basladi diye

canım benim bulantılarım 1 haftadır var, hatta 1 hafta olmadı 5 gün oldu başlayalı. yemek yiyememe olayımda birkaç gündür var. yeni yeni basladı yani inşallah gecer ya bulana bulana gezmek hiç iyi değil :25: seninde Allah gönlüne göre versin inşallah hiç olmaz.

Kızlar muhtemel gebelik haftasının ve doğacağı zamanın hesabını yaparken bazı arkadaşlar sat yerine ovulasyon gününü giriyormuş. Çoğu kişiye baktım satlar hep kasım. Benim sat 3 aralık ama 35 günde bir adet olduğumdan yumurtlamam geç oluyor. Bu ay ovulasyon testi kullandım 22 aralıkta yumurtladım. O gün ve ertesi gün ilişki oldu şimdi ben bu kadar geç yumurtladım ya acaba hala eylül annesi miyim yoksa ekim mi. Gebelik haftasını sata göre hesaplarsam 6 hafta falan çıkıyor. Ama satla yumurtlama arasında 28 günde bir adet olanlara göre çok fazla gün var bende 35 günde bir adet olduğum için. Yanlış olmaz mı hesap sizce. Sİzce sat yerine diğer arkadaşların yaptığı gibi yumurtlama günü mü girmeli yoksa gerçekten sat mı girmeli? Cevaplarsanız çok sevinirim.

bende öle bulantı vs hala yok ama benim de sıksık başım ağrıyor :14: hele dün akşam resmen kafamı duvarlara vuracaktım :53: sizde de varmı baş ağrısı bide böle açık kahve bal rengi gibi bi akıntım var dünden beri :26: normal mi ki ?? inşallh herşey yolunda gider de hepimiz aylar sonra bebişlerimize az kaldı sonunda kucağımıza alacağız dedğimiz zamanlar gelir:31::49: inşallah:nazar:

İlhanaz senin sat tarihin ile benim ki aynı kaç günde bir adet oluyorsun yanlış anlamazsan sorabilir miyim. Ben çok geç yumurtladığım için keseyi kalp atışını ne zaman duyarım merak ediyorum. Sen duydun mu kalp atışlarını falan.

Benim 4 haftalikken halim yokmus anladim cnm cok fenaydim beynim donuo basimi kaldiramiyordum.hatta ben kotuyum bir dr. A gidelim dedim de kanimdan cikti .buarada kilo veren arkadaslar sakin strees yapmayin ben ilk 3 ay 3 kilo kdr vermistim.bu olabilir sorun yok sonra rhaatlayacaksiniz ins. 4 . Ayda falan.hatta ben gecen takiliyordum midem bulansin da son ay tatli krizim tutmasin.ben suan tatli gormek istemiyorum ayni Ada daki gibi ama son ay ins. Oyle olurum.yememem lazim tabii;)

Kızlar muhtemel gebelik haftasının ve doğacağı zamanın hesabını yaparken bazı arkadaşlar sat yerine ovulasyon gününü giriyormuş. Çoğu kişiye baktım satlar hep kasım. Benim sat 3 aralık ama 35 günde bir adet olduğumdan yumurtlamam geç oluyor. Bu ay ovulasyon testi kullandım 22 aralıkta yumurtladım. O gün ve ertesi gün ilişki oldu şimdi ben bu kadar geç yumurtladım ya acaba hala eylül annesi miyim yoksa ekim mi. Gebelik haftasını sata göre hesaplarsam 6 hafta falan çıkıyor. Ama satla yumurtlama arasında 28 günde bir adet olanlara göre çok fazla gün var bende 35 günde bir adet olduğum için. Yanlış olmaz mı hesap sizce. Sİzce sat yerine diğer arkadaşların yaptığı gibi yumurtlama günü mü girmeli yoksa gerçekten sat mı girmeli? Cevaplarsanız çok sevinirim.

sat baz alınıyor bu hesaplamada ama ultrason cihazı bebegin gelişimine göre sana kaçıncı haftada oldugunu söylüyor. örnegin ben 5+3 haftalığım diye hesapladıgım gün ultrason cihazı bana 6+1sin demişti. sanırım bunun kesin bir cevabı yok, mesela yumurtlama günü de tam olarak bilinmiyor. bilinse bile spermle ne zaman karşılaştı ve döllendi bilemiyoruz :49: benim de kafam karışıyor vallahi. kesin olan tek tarih sat, o yüzden birtek o tarih ciddeye alınıyor sanırım. dolayısı ile 5+5 günlük hamilesin ve eylül annesisin inşallah. :46: :46:

bende son adet tarihine göre hesaplıyorum ultrasonla da uyumlu çıktı
hesaplama yaparken zaten son adet tarihini girin diyo

ama demiosun ki burası hamile topiki bunlar aç her gördüklerini canları istio oldu mu şimdi:19:

şaka şaka valla hiç cnm istemeditatlıyl aram yok bu aralar ellerine sağık nası da güzel görünüolar:56:

bakın ben de size ne eklicemEki Görüntüle 600758 Eki Görüntüle 600760
daha önce de söylemiştim bebek sitelerine üye olun güzel şeyler yolluolr bazen die. bunlar benim 2 sene içinde aldığım ürünler pişik kreminden göğüs pedine süt torbasına kadar her türlü numune var.daha da çoktu ama bebeği olanlara verdim bazılarını tarihleri geçiodu çünkü:34:
milupa özellikle mutlaka yolluo ona üye olun kesinlikle:34:

şimdi bende üye oldum milupa molfix ve prima ya :55: hadi bakalım hayılrısı gelcek mi :49::emir_bebek:

şimdi bende üye oldum milupa molfix ve prima ya :55: hadi bakalım hayılrısı gelcek mi :49::emir_bebek:

Hp gelio dedi kizlar ben de uye oldum birsey gelmedi.buarada bu soru cok sorulca, snra prima premium care kullaniyorum ve onu tavsiye ediyorum.bir kere zorunlu prima aktif takmistik:)) sizdi,kaka falan:/

bendede degisikk..surekli su iciyorum yemek yiyemiyorumm yogur sut bal ceviz yiyorum genellikle..meyvede kahvaltimi iyice ediyorum...ama yemek yiyemiyorumm...canim bir eksi bir tatli cekiyor anlamadim gittti..:1::1::1::1::1:ama en zevklisi esimee su canim cekti demek bazi seyleri bulamiyor cildiriyor hosuma gitmiyor degil aglattigi gunlere saysin:52::52::52::52::52::52::52:

Yemek yiyebiliyorum ama tuhaf soyleki yemege oturuyoruz bir iki kasik derken ucuncude bi anda canim istemiyo doymus hissediyorum birakiyorun ama isin ilginci tiksinme yada bulantim hic yok hersey normal anormalbolan sadece tatli istegim bulanti falan olmamasi ilginc geliyo bana

canım benim bulantılarım 1 haftadır var, hatta 1 hafta olmadı 5 gün oldu başlayalı. yemek yiyememe olayımda birkaç gündür var. yeni yeni basladı yani inşallah gecer ya bulana bulana gezmek hiç iyi değil :25: seninde Allah gönlüne göre versin inşallah hiç olmaz.

Bende ilk gebeligimde bulantidan basimi kaldiramiyodum ama sjmdi tik bile demio vala :d

Back
X