gebelikte öyle bir durum var ki, bebekler anne karnında gün gün gelişiyor. yani bugün gitmiş olsan belkide duyacaksındır.Galiba bende Rabbim nasip ederse Eylül 2013'te bebeğimi kucağıma alacağım. Şu anda 6 + 4 günlük hamileyim ama hala bebeğimin kalp atışlarını duyamadık![]()
Allah tamamına erdirsin inşallah.
sende hoşgeldin hatun. valla eylülde iç zıbın, üstüne tulum, üstüne de yine penye yelek giydiririm herhalde. yani havanın o anki durumuna göre hareket edicem açıkçası. ama genelde bu şekilde giydirirm. hiç yün giydirmeyi düşünmüyorum. :))selam kızlar yeni gelenler hoşgelmiş,
eylül bebişi olacak bebişlerimiz kısmetse biraz erken belki bunu düşünmek için ama eylülde ne giydirilir acaba bebeğe ya benim oğlum ekimde doğmuştu o zaman hava soğuyo biraz tulumları yelekleri giydirdik ama eylül çok serin olmaz bebek üşememlide ne giydirilir acaba??![]()
Allah tamamına erdirsin inşallah canım. hooop kötü düşünceleri atıyoruz pozitif oluyoruz ki, güzel bir gebelik geçirebilelim. kalp atışları için evet erken, bazı insanlarda 6 hafta bazılarında 7 haftalık duyuluyor kalp atışları garanti olsun diye 2 hafta sonra çağırmıştır. benim dr umda normalde 17 ocakta (2 hafta sonrası) gelmemi istedi ama ben 21-22 gibi giderim sanırım. çok acele etmek istemiyorum. :))doktordan geldim şimdi 5+1 haftalık dedi. çok küçük su kesesi görünüyor dedi. 13.3 mm çıktı 2 hafta sonu çağırdı kalp atışlarını duymaya. boş gebelik falan duyuyorum ondan korkuyorum
bende aynıyım 3-4 gundur. doktorum asırı osurmedıgın bogaz agrın olmadıgı surece sorun yok dedı. bunlar olursa muayene ol dedı.
sadece burun akıntım var. c vıtamınınden bol besleneceksın. ıhlamur ballı sut ıcebılırsın dedı
bir de atesını olç yukselmemesı gerek dedı
az önce okudum bitki çaylarını 2 bardaktan fazla tüketmeyim, ancak ada çayını hiç içmeyin yazıyor. düşük tehlikesi oluyormuş.