canım çok geçmiş olsun. aynı kaderi paylaşıyoruz bu benim 5. gebeliğim. ilk 3 tane düşükten sonra oğlum oldu(şükürler olsun) şimdide bu miniğim gelecek hayırlısı ile inşallah.Kesin der seninki de :)) Aynen biz de çok kuduruyoruz babamız devreye giriyor belim ağrıyor diyorum ben :)
Canım ilk hamileleiğimde 10. haftada bebeğimin kalbi durmuştu, kürtaj oldum
2. de oğluşuma kavuştum:) HAziran 2007' de :)
3. de 4 haftalıkken kanamam oldu ve kendi düştü bebekTemmuz 2012 de.
Bu 4. inşallah hayırlısıyla Eylül 2013' de:)
pek hamaratız yani. maşallah :))kızlar öldüm yaaaa.... eşimin dogum günü bugün ona söz vermiştim su böregi yapıcam diye. sözümden dönmedim yaptım ama öldüm yaa cok yoruldummmmm offama eşimde boş durmadı Allah için o da yerleri sildi süpürdü
sizler ne yaptınız :)birsürü konuşma olmuş hepsini okuyacagım şimdi. umarım herkes iyidir bebişleriyle dinleniyodur.
![]()
bu arada dinlenme yok malesef, işyerimdeyim çıkış saatimi dört gözle bekliyorum. ev hanımı olmak çok güzel gibi geliyor bu zamanlarda.
son adet tarihim 17 kasım. 7 haftalık hamileyim.. bebeğimi ve kalp atışını bugün duydumbebeğimin muhtemelen doğum tarihi 1 eylül 2013 topiğe eklerseniz sevinirm.
![]()
hoşgeldin canım. ne güzel 7 haftan bitmek üzere. güzel bir hamilelik dilerim sanada. :)